Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:23:32
|
|
|
|
mickybap
|
ehheehe DAco,a e znam,prvi mi je put,pa ne znam kako deluje,ja imam jos 4 inekcije po 150,da li je to dovoljno?????
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:24:57
|
|
|
|
daca77
|
Draga, nisam primala stimulaciju, tako da ne znam stvarno nista oko doze...sve je to individualno...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:26:28
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ali zato imas mucnine Daaa, i bujne grudi, sve kao prošli put
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:27:11
|
|
|
|
Snelle
|
Nisam u toku! Navijam i ja, šaljem vam obema pozitivnu energiju! Ma šta vama, šaljem je u kosmos
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:28:06
|
|
|
|
Anoniman
|
D&Ddobro izdrzavate,ja bih vec test radila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:29:13
|
|
|
|
daca77
|
Kod mene je sve obrnuto u odnosu na Dunju Ali, nema veze...vazno da dobijemo jednu veliku betu, ovih dana
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:29:25
|
|
|
|
jole82
|
Dunja, Daco navijam iz sve snage Joko uskoro i za tebe
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:30:21
|
|
|
|
daca77
|
Evo raspitala se u lab., rezultat ce biti sutra oko 13.30h.
< Poruku je uredio daca77 -- 18.10.2013 10:31:38 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:30:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Znaci, ja sutra sama radim betu?! Dacika, ja razmišljah, ali mi bzv nešto da radim dva puta, toliko para se nadavah više, ne znam kud ću. Navijam ze tebe, znaš već
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:31:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:33:58
|
|
|
|
daca77
|
Uh...Dunja, ne pominji mi novac. Znas i sama da sam pukla par hiljada EUR-a, zadnjih meseci...ali, nema veze...hocu da stavim tacku na sve ovo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:36:50
|
|
|
|
lesica
|
D&D
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:39:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika, koliko su ti na kraju naplatili, ne pitah te? Kao stimulisani ili kao prirodnjak?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:42:01
|
|
|
|
daca77
|
Ipak je bio prirodnjak, ali ono putovanje 3-4x nedeljno od Ni do BG me unisti i fizicki i finansijski.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:43:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Joj dobro je, ipak nije mala razlika. P.S. razumem te skroz, ko ja u Segedinu, još išla busom sama na UZ-ove, pa granica svaki put, a jedini bus mi je bio za Segedin u 5 ujutru iz Novog Sada, pa sam u 3 ujutru kretala iz Beograda
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.10.2013 10:45:46 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:47:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Kod mene je sve obrnuto u odnosu na Dunju Ali, nema veze...vazno da dobijemo jednu veliku betu, ovih dana Ma Dacika, svi imamo različite simptome, znaš već! Mene počela krsta da bole sada, ne mogu da se setim da li je toga bilo prošli put. A stomak mi je izduvan kao tebi :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:59:21
|
|
|
|
daca77
|
Ma Dunja, kod mene se nista nije desilo i zato nema simptoma...danima se sukobljavam sa svojom sestrom i sestrom mm, jer one kategoricno tvrde vec danima da su rodile, svaka po 2 dece i da nikakve simptome nisu imale par meseci. Ali, sutrasnji dan ce pokazati ko je bio u pravu...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 11:08:54
|
|
|
|
Olga75
|
Daco breeeee moji simptomi su bili bol ko da cu da dobijem svaki cas par dana i to je to posle su se pojavile bolne grudi al to meni hoce i samo tako ( ja debela pa grudi teske ) i da nije izostala menstruacije ne bih mislila da je trudnoca plus imala sam takvu neku prehladu da glasa nisam imala i evo meni zvercice pet punih godina hocu da ti kazem , ostavi se prognoziranje , sutra uradis betu pa nas sve castis posle rezultata
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 11:11:33
|
|
|
|
ivanicasale
|
D&D bice sve ok.I ja kada sam bila trudna imala sam povisenu tem 37.5 i mnogo mi se spavalo nista vise,tako da svaka je zena za sebe samo opusteno i bice sve ok.Prepricavacete vas dve price. A mi cemo vas pratiti i radovati se sa vama i nadam se uskoro i vi sa nama.Pozzzz
< Poruku je uredio Olga RR -- 18.10.2013 11:26:25 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 11:16:10
|
|
|
|
17 joka
|
Daco, sa tolikim nestrpljenjem cekam sutrawsnji dan Dunjice u ponedeljak cim otvorim oci u hotelu trazim internet da vidim tvoju veliku betu moj FET je zakazan u utorak u 13h veceras idem ponovo na UZ ujutru neradi dr. sinoc sam krenula sa Utrogestanom i tako osecam da cu boiti veci pesimista od Dace kako se priblizilo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 11:22:38
|
|
|
|
ivanicasale
|
Samo napred Joko i cekamo tvoju pozitivnu betu Bice to
< Poruku je uredio Olga RR -- 18.10.2013 11:28:25 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 11:32:26
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice nadam se tome svima nama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 11:32:45
|
|
|
|
Dani.kv
|
Joko negativne misli ostavi kuci i od sutra razmisljaj kao da si na odmoru. Ostavi se interneta i opusti se. Na godisnjem si odmoru, tako se i ponasaj. Ne uporedjuj simptome i ne radi test. Znas kako je bilo samnom. Zdravlje Boze cuvacu ti bebece stvarcice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 11:41:06
|
|
|
|
17 joka
|
Dani moja drag, hocu poslušacu svaku tvoju reč znaš li koliko sam puta ovih dana iskucala poruka na mob. da ti pošaljem pa sve obrišem da ti nedosadjujem, ali si mi prirasla za srce jako, kao sestra starija i kao da cu tvojim bebicama biti tetka majke mi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 11:45:28
|
|
|
|
Torbica
|
Dunjice draga, ja imam bas dobar predosecaj kad si ti u pitanju. Instikt mi kaze da ce biti sve ok Daco, navijam od srca da ti je familija u pravu! Drzite se zene i kao sto znate i same, sve ce ovo biti iza vas a nesto najlepse ispred vas. Uvek kazem, sve bi mi dzaba bilo da nemam moje vragolane.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Ime za devojčicuTrcosavaSviđa li vam se ime Tia?Da (
26%)
Ne (
74%)
Ukupan broj glasova: 137Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!