Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 18:55:26
|
|
|
|
daca77
|
Ivanice, Maki je bila kod dr Dejana Mitica. Joko, navijam jakoo da je ipak greska i da ce sutra videti endometrijum lepe debljine. Odoh ja da prilegnem, jer me stomak bas boli, kao da stize
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 19:03:08
|
|
|
|
17 joka
|
Daco, nemam više snage, nemam više ni novca,kako bude mozda jednotavno nije sudjeno no videcemo sutra
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 19:05:54
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Odoh ja da prilegnem, jer me stomak bas boli, kao da stize Kad ce test?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 20:41:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja bila u šetnji do sada, baš sam se izmorila ali prija. Smrzo mi se noooos.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 20:57:15
|
|
|
|
daca77
|
Verka, betu radim sutra, ali BT mi se skroz smuljala ove veceri. Joko, bas mi je zao sto se samo komplikuju stvari, ali se i dalje nadam da je u pitanju neka greska. Dunja, a tebi zavidim...ubih se vise od dosade u ovoj kuci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 21:04:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Dscika, kolka je BT?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 21:07:40
|
|
|
|
daca77
|
Do danas je bila oko 37,2~37,3...a sada je pala na 36,8C-a to znaci da ce sutra ujutru biti jos niza. Ali, dobro...to sam i ocekivala. Veliki
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 21:12:37
|
|
|
|
Verolina
|
Nista to ne znaci. Nemoj da klones duhom
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 21:15:28
|
|
|
|
daca77
|
Bice kako je receno...nista tu ja ne mogu promeniti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 21:22:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja ne merim BT, pojma nemam kolika mi je. Što kažeš, biće kako mora biti, i opšte se ne sekiram, ne treba mi to više u životu. IZVORNA PORUKA: daca77 Do danas je bila oko 37,2~37,3...a sada je pala na 36,8C-a to znaci da ce sutra ujutru biti jos niza. Ali, dobro...to sam i ocekivala. Veliki
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 21:39:18
|
|
|
|
17 joka
|
Daco, molim te obraduj me sutra molim te
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 21:41:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Joko da li si pisala klinici?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 21:44:02
|
|
|
|
Maslacak15
|
Joko draga neko je pogresio - endometrijum ne moze da se smanjuje. Nadam se da ce se sve ispostaviti kao zabuna i da ce transfer teci po planu . Daco temperatura je jutros sbila preko 37 a to sis sad popodne izmerila 36,8? Ako je tako to je irelevatno jel je iz vise razloga relevantna samo prva jutarnja.Postuj ujutro kolika je i trk u lab. Pa da sacekamo rezultate. Drzi se generacijo.. Dunja drago mi je da se osecas dobro u finisu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 21:45:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Maslačak nam uvek dođe sa lepim vestima, znala sam!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 21:54:42
|
|
|
|
ivanicasale
|
poslala sam joj pp jos juce ali nema odgovora. D&D ocekujemo lepe vesti joka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 22:06:33
|
|
|
|
wivern
|
D&D cekamo lepe vesti... Joko proveri jos negde, mora da je greska...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 22:10:56
|
|
|
|
Meisje
|
Joj bre!! Mogu da zamislim kako ti je... Nemoj mnogo da se nerviras,ko zna za sto je to tako..bas me cudi... Inace ja sam imala tanji endometrijum,uvek su mi menstruacije bile oskudne ali u postupku ne znam koliki mi je bio,nisu mi pricali detalje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 22:25:21
|
|
|
|
degu
|
Joko koji ti je dc? Ma ne moguće je da je 5.8 samo te bzv sekiraju. Dacika držim fige, imam tremu, uh... Dunja kad ti radiš betu?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 23:56:17
|
|
|
|
Chipsy
|
Joko, idi kod Azanjca, svi kazu da je on super. A Maki se porodila?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 1:03:55
|
|
|
|
17 joka
|
Chipsy, idem privatno u bolnici nerade za vikend a Azanjac valjda radi tamo neznam za privatno. rekoše mi ovi iz Praga mozda je merio polovinu ja imam dve slicice na jednoj tu pise na A slici 5,8 a na B slici 5,9 onda bi to ukupno bilo 11,7 neznam nisam pametna ovo me je skoro dokrajcilo Verka mi receda je moguce da seta debljina endometrijuma sad sta da mislim kako da docekam sutra pola jedanaest neznam , glava me ubija, imam i T.37 od lekova nervoze svega Daco navijam jako jako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 1:05:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Degu, u ponedeljak beta. Chipsy, jeste Maki nam se porodila, ima njemu temu, baci pogled :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 1:06:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika, navijam svim srcem da nas sutra obraduješ
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 1:23:31
|
|
|
|
Azra_
|
Devojke, da vas malo ohrabrim... Dugo se nisam čula sa drugaricom. Saopštila mi je vesti da joj je kuma u 5.mesecu trudnoće! Jako sam se obradovala. Inače, žena je 74.godište. Imala je blizanačku trudnoću i spontani u trećem mesecu, pa jednu vanmateričnu , 2 neuspešne vto i eto, 3.uspela! Kraj je onda kada se predamo. Daleko je teže nego što zvuči, ali ne dajte se!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 1:33:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Azra to su divne vesti! Na ovoj temi nijedna još nije odustala, koliko ja vidim ovde su sve žene borci, pored svega što nam se dešava, mi guramo. Tako da, jedan za sve nas. Biće to sve dobro, samo treba verovati da ćemo postati majke.
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.10.2013 8:52:45 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 2:03:37
|
|
|
|
Chipsy
|
Joko, Azanjac radi i privatno, pola Kraljeva ide kod njega na 4d, mogu da pitam sestru za broj, ako hoces. Ali ja sam sigurna da je ta zabuna sa 2 slicice u pitanju Daco Dunjci, u pravu si, nama stvarno treba aplauz, koliko ljudi koji nemaju ovakve probleme ne znaju to da cene.
|
|
|
Anketa
koje ime dati....pisuljicaSofija (
33%)
Masa (
33%)
Anastasija (
34%)
Ukupan broj glasova: 64Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!