Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 14:12:49
|
|
|
|
lesica
|
Daco
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 14:17:46
|
|
|
|
madre
|
daco, bas i nije moralo tako biti ali bravo za pozitivan stav, samo bi bilo lepo da je bio prisutan i koji dan pre ja cesto umem da kazem da sam svoju jako rizicnu trudnocu iznela do kraja samo zbog pozitivnog stava, verujem da ima necega u tome! sledeci put mora uspeti
< Poruku je uredio madre -- 19.10.2013 14:19:35 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 14:19:45
|
|
|
|
MamaJaca
|
Daco, bas mi je zao , ceo dan cekam vesti od tebe, ko i sve ostale cure ovde.. Bice to sve ok na kraju, samo moras izdrzati.. Meni se cini da je kod tebe sad bila u pitanju verovatnoca. Kod tebe je sve bilo iz prirodnog ciklusa, a tu vazi verovatnoca da do trudnoce dodje kod zena sa oko 30god posle 3-4 meseca, znaci 1 od 3-4 pokusaja..Kod nekog bude to iz 1-og a kod drugog onda mora nazalost iz 4-og. Jc ti je bila ok, lepo se delila, izdrzala u lab sve te dane, to je sigurno bilo ok. Mozda da se obrati paznja na drugi deo ciklusa i da se vidi da li stvarno ne sme nikakva stimulacija, mozda bi ipak uspeli da izvuku vise od 1 jc i time povecali verovatnocu... Samo izdrzi, a sigurna sam da hoces!!! Joko, sta je bilo sa ponovnim merenjem endometrijuma? Dunja, navijam za ponedeljak, a mislim da ti vec znas, ili se bar potajno nadas da je to to, zbog istih simptoma kao prosli put I ja sam uvek znala i da li jesam ili nisam trudna.. Za sve ostale cure VELIKI
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 14:21:23
|
|
|
|
Meisje
|
Daco izgubljena je bitka ali rat ces dobiti!! Znas i sama koliko je primera sa prvim neuspehom a posle bude heppy end! Najbitnije je da ti dajes sve od sebe da zatrudnis sve ostalo je do sudbine,Boga..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 14:24:57
|
|
|
|
daca77
|
Divne ste
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 14:29:49
|
|
|
|
pilence83
|
daco
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 14:31:59
|
|
|
|
17 joka
|
MamaJeco, ja sam bila kod čuvenog DR. Azanjca radio je i 3D i 4D UZ endometrijum je 9,2 jajnici se smanjili bez cistica sve super izgleda uradio mi čovek i UZ štitne terapija je učinila svoje mnogo je bolje nego pre,tako da nam je poželeo srecu i srecan put. čovek je čak i na njegov fleš prebacio slike i poslao na moj mejl da odmah pošaljem u Prag zaista divan DR.strpljiv sve objašnjava ma nemam reci tako da putujemo nocas odavde a ujutru iz BG
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 14:33:52
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Daco, bas mi je zao,ali samo glavu gore i idemo dalje. Saljem ti puno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 14:37:06
|
|
|
|
MamaJaca
|
Joko , neka je sa srecom onda, i sto bi i sama rekla, da nam se vratis bar sa Nadjom!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 14:54:13
|
|
|
|
wivern
|
Daco ..idemo dalje... Dunja ce nam pobeci za jedno tromesecje, ali ti I ja smo sigurne u sledećem sastavu. . I ja sam u fazi biranja klinike...gotovo je bilo sigurno da cu ici u kliniku ivanovic ali smo se sada zagrejali za maribor.. Joko divne vesti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 15:04:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Daco glavu gore i teraj napred! I više pozitive sledeći put Dunja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 15:05:38
|
|
|
|
degu
|
Dacka moja, ne daj se draga
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 15:07:33
|
|
|
|
nata11
|
Daco dosla sam da vidim rezultate i neznam sta da ti kazem sem da ti dam jedan . Drago mi je sto razmisljas sta i kako dalje samo nastavi kao sto si krenula. Joko srecan put draga, da nam se javis sa lepim vestima Dunja za ponedeljak
< Poruku je uredio nata11 -- 19.10.2013 15:08:03 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 15:19:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka MamaJeco, ja sam bila kod čuvenog DR. Azanjca radio je i 3D i 4D UZ endometrijum je 9,2 jajnici se smanjili bez cistica sve super izgleda E da imaš vremena pa da onom juče doktoru odneseš taj flaš i zavališ jednu veeeliku šamarčinu. Sreno Jokče
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 15:24:45
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice MM je toliko besan,rekao je da bi ga zadavio tonom koji ja još od njega nisam čula i dozivela,sreca pa danas DR. neradi taj inace nam je ni 5 min od kuce tacno zdam da bi otišao tamo hvala vam puno na podrsci, ja još uvek pokušavam da se smirim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 15:43:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Mene je malopre sasekao u par navrata tako jak bol sa desne strane, nije menstrualni nego baš kao da nešto rovari unutra, ali toliko jako da sam morala da se savijem. Ne sećam se da sam ti imala prošli put (bilo je bolova sa desne strane, istog tipa ali NEovako jakih), ali to je možda ono što je falilo pa da bude dobre trudnoće. Ja sam i dalJe pozitivna ali spremna na sve. Istuširah se i sada je bolje. Trenutno gulim stopala, pa ću da ih izvedem kasnije u šetnju
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 15:45:30
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 15:49:16
|
|
|
|
Dani.kv
|
Joko ubicu te Srecan put i cujemo se kad dodjes. Budi hrabra, nema mesta pesimizmu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 15:53:33
|
|
|
|
Dani.kv
|
Daco sreca prati hrabre. Danas odboluj a sutra kreni da pravis nove planove. Nedaj se
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 15:56:15
|
|
|
|
17 joka
|
Dani moje,da znaš kako mi je bilo sinoc pa sve do danas pusticu ti ja SMS i iz Praga u Utorak posle ET
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 16:01:57
|
|
|
|
Torbica
|
Daco, zao mi je, samo napred, sreca prati hrabre, docekaces i ti svog andjela, ili vise njih. Dunja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 16:28:45
|
|
|
|
2002m
|
Daco zao mi je.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 16:28:46
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco draga jako mi je zao . Kad je beta 0,6 verovatno je bilo pokusaja neke implantacije i male biohemijske ali slaba je to uteha. Ajde sve prespavaj pa ces da razmislis. Treba da se sve slegne, sigurno ima resenje... Utrogestan i fragmin prekini pronizon-nikako! Glukokortikoidi se prekidaju postepeno. Smanjuje se doza na pola pa na cetvrtinu itd. Nikako odjednom u to sam posve sigurna, inace moze biti neprijatnih sporednih efekata. To je stres za nadbubreznu zlezdu, da te ne davim detaljima.. Drzi se vrsnjakinjo i tu sam ako mogu da pomognem.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 16:56:22
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Maslacak ...idemo dalje... Svim curama veliki , sto se svih ovih dana i nedelja bile uz mene.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 16:57:37
|
|
|
|
jole82
|
Daco draga Sto bi rekao potpis jedne nase korisnice "Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)" Joko za endometrijum. Nek vam je srecan put i jos srecniji povratak
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
ime za deckicapisuljicadavid (
34%)
luka (
34%)
andrej (
33%)
Ukupan broj glasova: 89Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!