|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
19.10.2013 14:12:49   
lesica
Daco user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1026
19.10.2013 14:17:46   
madre
daco, bas i nije moralo tako bitiuser posted image ali bravo za pozitivan stav, samo bi bilo lepo da je bio prisutan i koji dan preuser posted image ja cesto umem da kazem da sam svoju jako rizicnu trudnocu iznela do kraja samo zbog pozitivnog stava, verujem da ima necega u tome!
sledeci put mora uspetiuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 19.10.2013 14:19:35 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1027
19.10.2013 14:19:45   
MamaJaca
Daco, bas mi je zao user posted image , ceo dan cekam vesti od tebe, ko i sve ostale cure ovde.. Bice to sve ok na kraju, samo moras izdrzati.. Meni se cini da je kod tebe sad bila u pitanju verovatnoca. Kod tebe je sve bilo iz prirodnog ciklusa, a tu vazi verovatnoca da do trudnoce dodje kod zena sa oko 30god posle 3-4 meseca, znaci 1 od 3-4 pokusaja..Kod nekog bude to iz 1-og a kod drugog onda mora nazalost iz 4-og. Jc ti je bila ok, lepo se delila, izdrzala u lab sve te dane, to je sigurno bilo ok. Mozda da se obrati paznja na drugi deo ciklusa i da se vidi da li stvarno ne sme nikakva stimulacija, mozda bi ipak uspeli da izvuku vise od 1 jc i time povecali verovatnocu... Samo izdrzi, a sigurna sam da hoces!!!
Joko, sta je bilo sa ponovnim merenjem endometrijuma?
Dunja, user posted image navijam za ponedeljak, a mislim da ti vec znas, ili se bar potajno nadas da je to to, zbog istih simptoma kao prosli put user posted image I ja sam uvek znala i da li jesam ili nisam trudna..
Za sve ostale cure VELIKI user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1028
19.10.2013 14:21:23   
Meisje
Dacouser posted image izgubljena je bitka ali rat ces dobiti!!user posted image user posted image
Znas i sama koliko je primera sa prvim neuspehom a posle bude heppy end! Najbitnije je da ti dajes sve od sebe da zatrudnis sve ostalo je do sudbine,Boga..

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1029
19.10.2013 14:24:57   
daca77
Divne steuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1030
19.10.2013 14:29:49   
pilence83
daco user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1031
19.10.2013 14:31:59   
17 joka
MamaJeco, ja sam bila kod čuvenog DR. Azanjca radio je i 3D i 4D UZ endometrijum je 9,2
jajnici se smanjili bez cistica sve super izgledauser posted image

uradio mi čovek i UZ štitne terapija je učinila svoje mnogo je bolje nego pre,tako da nam je poželeo srecu i srecan put.

čovek je čak i na njegov fleš prebacio slike i poslao na moj mejl da odmah pošaljem u Prag zaista divan DR.strpljiv sve objašnjava ma nemam reci tako da putujemo nocas odavde a ujutru iz BG

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1032
19.10.2013 14:33:52   
Sanjalica1980
Daco, bas mi je zao,ali samo glavu gore i idemo dalje.
Saljem ti puno user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1033
19.10.2013 14:37:06   
MamaJaca
Joko user posted image user posted image , neka je sa srecom onda, i sto bi i sama rekla, da nam se vratis bar sa Nadjom!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1034
19.10.2013 14:54:13   
wivern
Daco user posted image ..idemo dalje...
Dunja ce nam pobeci za jedno tromesecje, ali ti I ja smo sigurne u sledećem sastavu. .
I ja sam u fazi biranja klinike...gotovo je bilo sigurno da cu ici u kliniku ivanovic ali smo se sada zagrejali za maribor..

Joko divne vesti user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu MamaJaca)
Direktna veza do poruke: 1035
19.10.2013 15:04:02   
Trcosava
Daco glavu gore i teraj napred! I više pozitive sledeći put user posted image

Dunja user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1036
19.10.2013 15:05:38   
degu
Dacka moja, ne daj se draga user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1037
19.10.2013 15:07:33   
nata11
Daco dosla sam da vidim rezultate i neznam sta da ti kazem sem da ti dam jedan user posted image . Drago mi je sto razmisljas sta i kako dalje samo nastavi kao sto si krenula. user posted image

Joko srecan put draga, da nam se javis sa lepim vestima user posted image

Dunja user posted image za ponedeljak

< Poruku je uredio nata11 -- 19.10.2013 15:08:03 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1038
19.10.2013 15:19:59   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: 17 joka

MamaJeco, ja sam bila kod čuvenog DR. Azanjca radio je i 3D i 4D UZ endometrijum je 9,2
jajnici se smanjili bez cistica sve super izgledauser posted image

E da imaš vremena pa da onom juče doktoru odneseš taj flaš i zavališ jednu veeeliku šamarčinu.

Sreno Jokče user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1039
19.10.2013 15:24:45   
17 joka
Dunjice MM je toliko besan,rekao je da bi ga zadavio tonom koji ja još od njega nisam čula i dozivela,sreca pa danas DR. neradi taj user posted image inace nam je ni 5 min od kuce tacno zdam da bi otišao tamo

hvala vam puno na podrsci, ja još uvek pokušavam da se smirimuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1040
19.10.2013 15:43:42   
dunja RR
Mene je malopre sasekao u par navrata tako jak bol sa desne strane, nije menstrualni nego baš kao da nešto rovari unutra, ali toliko jako da sam morala da se savijem. Ne sećam se da sam ti imala prošli put (bilo je bolova sa desne strane, istog tipa ali NEovako jakih), ali to je možda ono što je falilo pa da bude dobre trudnoće. Ja sam i dalJe pozitivna ali spremna na sve.

Istuširah se i sada je bolje.

Trenutno gulim stopala, pa ću da ih izvedem kasnije u šetnju user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1041
19.10.2013 15:45:30   
17 joka
Dunjice user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1042
19.10.2013 15:49:16   
Dani.kv
Joko ubicu te
Srecan put i cujemo se kad dodjes. Budi hrabra, nema mesta pesimizmu

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1043
19.10.2013 15:53:33   
Dani.kv
Daco sreca prati hrabre. Danas odboluj a sutra kreni da pravis nove planove. Nedaj se

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1044
19.10.2013 15:56:15   
17 joka
Dani user posted image moje,da znaš kako mi je bilo sinoc pa sve do danas
pusticu ti ja SMS i iz Praga u Utorak posle ET

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1045
19.10.2013 16:01:57   
Torbica
Daco, zao mi je, samo napred, sreca prati hrabre, docekaces i ti svog andjela, ili vise njih.
Dunja user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1046
19.10.2013 16:28:45   
2002m
Dacouser posted image zao mi je.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1047
19.10.2013 16:28:46   
Maslacak15
Daco draga jako mi je zaouser posted image . Kad je beta 0,6 verovatno je bilo pokusaja neke implantacije i male biohemijske ali slaba je to uteha. Ajde sve prespavaj pa ces da razmislis. Treba da se sve slegne, sigurno ima resenje...
Utrogestan i fragmin prekini pronizon-nikako! Glukokortikoidi se prekidaju postepeno. Smanjuje se doza na pola pa na cetvrtinu itd. Nikako odjednom u to sam posve sigurna, inace moze biti neprijatnih sporednih efekata. To je stres za nadbubreznu zlezdu, da te ne davim detaljima.. Drzi se vrsnjakinjo i tu sam ako mogu da pomognem.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1048
19.10.2013 16:56:22   
daca77
Hvala, Maslacakuser posted image ...idemo dalje...
Svim curama velikiuser posted image , sto se svih ovih dana i nedelja bile uz mene.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1049
19.10.2013 16:57:37   
jole82
Daco draga user posted image
Sto bi rekao potpis jedne nase korisnice "Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)"
Joko user posted image za endometrijum. Nek vam je srecan put i jos srecniji povratakuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

ime za deckica
pisuljica

david (34%)

luka (34%)

andrej (33%)

Ukupan broj glasova: 89

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here