Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 23:05:00
|
|
|
|
plašljiva
|
Daco baš mi je žao... Joko znam koliko dugo čekaš ovaj FET, sigurna sam da će biti uspešan Dunja draga ti bolovi mora da su implantacija embriona....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 23:10:43
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: plašljiva Dunja draga ti bolovi mora da su implantacija embriona.... Ako je implantacija onda je ovo neka produžena implantacija, jer ona prvobitna trebalo bi da se zbila odavno. Ja kontam da maleni nastavlja da buši i buši, da se što bolje ukopa, nekako mi na to liči, i želim da je to svim srcem
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 23:13:03
|
|
|
|
Torbica
|
Dunja, secam se da je mene u prvoj trudnoci par puta tako preseklo, tad sam mislla, aha, sad ce , a od nje nista...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 23:14:15
|
|
|
|
Torbica
|
Gnjezdi se embrioncic, pa se razmahao
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 23:14:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Torbi, meni ovo ne liči na menstrualne bolove, nimalo, ali cepa sve gore i gore, moraću da povratim, sve zvezde vidim ..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 23:16:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja već 5 dana sama kući, niko osim vas i pretpostavljenih (na poslu), ne zna da sam bila na transferu, čak ni muž (on je na putu) A ciklus kasni 6. dan i ne mora ni da dođe
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.10.2013 23:25:00 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 23:18:02
|
|
|
|
Dani.kv
|
Dunci za probadanja. Objasnice ti maslacak sta to znaci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 23:20:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Danče, imala sam i prošli put , a i pretprošli ta probadanja (kada je bila biohemijska), ali ovo sada j..be kevu, koliko cepa Ali ! Ne odustajem, ostajem pozitivna do kraja !
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 23:41:47
|
|
|
|
Dani.kv
|
Tako je i meni bilo i to bas pred betu. Opusteno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 23:42:29
|
|
|
|
Štetica
|
Dunjči pa taj eskim je ekstra jak,čim je preziveo odmrzavanje,tako da i njegovo gnjezdenje mora jace da boli. Salim se naravno,bice to beturina za primer.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.10.2013 23:47:48
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice tako me raduje to tvoje probadanje, sigurna sam da ce sad biti sve savrseno Plašljiva,uh jeste dugo nadam se i da ce vredeti svo ovo čekanje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 9:09:07
|
|
|
|
hanka
|
Daco draga Odusevila si me svojim pozitivnim stavom,guraj napred i spremaj se za nove bitke i pobede.Ti si jedna hrabra i jaka zena i sigurna sam da ces pobediti Dunjice emrioncic se bas razbaskario,bice sve u redu Joko srecan put i cekamo te sa lepim vestima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 9:40:04
|
|
|
|
plačljiva
|
Daco,žao mi je... Znam kako se osećaš...I ja sam prošla kroz jedan neuspeli VTO u martu...Odbolovala,odtugovala i sada se spremam u nove pobede... Joko srećan put... Dunja navijam svim srcem za pozitivnu betu Taj bol je dobar znak...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 9:43:43
|
|
|
|
daca77
|
Hvala vam puno na podrsci, drage moje Hanka, jednostavno mora tako... nista ne dobijam. Samo mi je bilo zao mm, koji se zarozan vratio s posla, ali stvarno nista ne mogu promeniti. Dunja, navijam jakooo da sve bude ok i nemoj vise da nas mucis, vec uradi betu pa da se konacno malo radujemo na rr Joko, a tebi zelim srecan put i da nam se vratite s malom Nadjom A meni se od jutros vrzmaju moja anti TPO od 1400...da nisu ona razlog moje neuspele VTO? Placljiva,
< Poruku je uredio daca77 -- 20.10.2013 9:44:49 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 9:50:33
|
|
|
|
plačljiva
|
Daco moguće je da su ta antitela uzrok neuspešne VTO...Što pre kod endokrinologa da bi sledeća vto bila srećna i uspešna... Ima li neko informaciju da li je opet neki zastoj u Višegradskoj...Ja još čekam pismo kao Godoa...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 9:56:24
|
|
|
|
daca77
|
Placljiva, na zalost tu nema leka-svi endokrinolozi kazu da se to ne leci...na aspiraciji sam bila sa zenom koja je morala da se leci imunoglobulinima-oni kostaju skoro 2000 Eura, ali uspela je da ih dovede u normalu-ne znam da li joj je sada uspela VTO.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 10:19:15
|
|
|
|
wivern
|
Daco odboluj, skupi snagu pa kreni sve iz pocetka...Pokusaj da nadjes jos nekog endokrinologa, cisto da vidis I drugo misljenje... Ja sam u martu imala uspesnu VTO koja se na zalost zavrsila kiretazom u devetoj nedelji i spremajuci se za sledeci pokusaj, sa svim analizama koje radim niko ne moze da mi da tacan odgovor zasto mi se vec drugi put desava spontani pobacaj... Ja sam resila da pokusavam dok god budem imala snage i finansija, neki junak mora da bude dovoljno uporan da se zadrzi... Mila samo hrabro, a ja te cekam za prvo tromesecje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 10:21:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika Ja odležala svoju turu sa utrogestanom, dala sebi fraxiparin, doručkovala, popila vitamine, siofor i sada pijem belu kaficu..inače kafu nisam danima pila, zbog mučnine. Donela sam letos iz Grčke čaj od kamilice, predivan, i sada uglavnom njega trošim. Inače, danas imam posla, oko nekih ponuda za klijente, pa ću se time baviti, juče sam sredila stan, oprala veš, tako da danas nemam ništa oko kuće. A beta sutra
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.10.2013 10:22:44 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 10:28:15
|
|
|
|
plačljiva
|
Dunja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 10:33:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunjci,pa mogla si pored bockanja i vitamina uraditi i testic cisto da.potvrdimo to tvoje ziganje i da se prebacis u prvo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 10:37:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Joj Cece, ma ja imam panični strah od bete, prošli put mi stigao mail iz laba, i ja nisam smela da ga otvorim 3 sata Tek kada me je dr. nazvala (jer je i njoj stigao mail) sam saznala rezultat.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 10:39:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Zato uradi test,prije bete
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 10:41:02
|
|
|
|
branki*
|
dunja draga,znam kako je...jaoooo,drzim palceve i navijam iz sveg srca!bice to dobro.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 10:44:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala devojčice drage
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 10:55:37
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: daca77 A meni se od jutros vrzmaju moja anti TPO od 1400...da nisu ona razlog moje neuspele VTO? Placljiva, meni je anti tpo preko 1000 i to ko zna koliko jer ne mere preko te cifre), ja sam zatrudnela cim sa tsh dovela ispod 2.
|
Anketa
Za one koje imaju 2 i vise dece!!!Mama 78Da li Vasu decu voli te isto?DA (
93%)
NE (
7%)
Ukupan broj glasova: 134Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!