Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 11:13:18
|
|
|
|
daca77
|
Isidora, iskreno to je nedovoljno ispitana oblast, pa dr samo nagadjaju i pretpostavljaju... Dunjice, skokni do laba i prestani da nas mucis
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 11:16:25
|
|
|
|
wivern
|
Mislim da Dunja odmah treba da predje u prvo tromesecje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 11:18:39
|
|
|
|
daca77
|
Ja ne mislim, vec sam sigurna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 11:19:14
|
|
|
|
Jole84
|
Dacika mnogo mi je žao draga bitno da si pozitivna,ko što reče Mei bitka je izgubljena ali ne i rat! Malo se odmori pa onda napred ponovo Prati svoj osećaj,ako si stekla poverenje onda se vrati istoj klinici...ako te muči bilo kakav crv sumnje,onda menjaj,samo nek je zdravlja,biće sve dobro Dunjči navijamo za sutra,sviđaju mi se ta bockanja Kumo srećan put,vrati nam se sa Nađom,ljubimo te punoooo Izvinite što nisam juče pisala,nisam imala net. Volim vas sve tri i šaljem mnogo energije iz Niš!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 11:22:26
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Jole... Jedino sam srecna, ako se to moze nazvati tako, sto nema fise onog Fragmina i bockanja u stomak...ono je uzasno...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 11:34:25
|
|
|
|
Jole84
|
Gledaj da središ štitnu i biće sve ok Verujem ti,sad malo da odmoriš od svega. Zovem vas sve sledeće nedelje da se kafimo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 11:40:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Odoh malo u šetnjicu, ali neću danas testić i beticu Sutra, pa šta Bog da
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 13:05:21
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Isidora, iskreno to je nedovoljno ispitana oblast, pa dr samo nagadjaju i pretpostavljaju... Dunjice, skokni do laba i prestani da nas mucis htedoh reci da ne mora to da bude problem, znam par devojaka koje su zatrudnele a tpo im je ogroman, mozda kod tebe nijehtelo iz prve( i oni kod kojih je sve u redu ne speju prvi mesec odmah da zatrudne), tako da malo strpljenja, i budi pozitivna sledeci put, samo pozitivne misli privlace lepe stvari, to je zaista tako. ja sam zatrudnela kad sam bila puna optimizma da je bas taj mesec uspelo, nije sve u tome naravno, ali ako se nadas neuspehu velike su sanse i da se desi. nemoj da se ljutis, obucno ne znam da prenesem misli recima pa mozda zvucim grubo, proveri jos nesto sto moze biti uzrok neuspele vto i za koji mesec da nas obradujes
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 15:51:42
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Odoh malo u šetnjicu, ali neću danas testić i beticu Sutra, pa šta Bog da mislim na tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 17:14:01
|
|
|
|
ivanicasale
|
Dunja ocekujemo Daco zao mi je,omori se malo pa u nove pobede uspecemo. Cula sam se sa fondom,greska je kod nas u fondu,pogresno su upisali umesto Novi Sad upisali Nis.Resili smo da idemo u Nis!Ko zna mozda ja dodsjem sa pozitivnim iskustvomi visokom betom.Barem se nadam da ce biti tako,ko zna mozda mi je sudjen Nis da tamo uspemo.Tako da sutra pravac fond za overu uputa pa 29-tog put Nis-a.Pozdrav
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 20.10.2013 23:36:06
|
|
|
|
plašljiva
|
Dunja nemogu da dočekam tvoj sutražnji post......aaaaaaa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 0:22:44
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage moje, samo da vam se javim da sam ovaj put izabrala da idem u Jevremovu. Svi nalazi su mi dobri i naravno doktori ne znaju zasto nisu uspela prethodna tri puta Ovaj put me je ova doktorka stavila na kratki protokol sto me iznenadilo s' obzirom da sam prosli put isla na dugi zbog mikrocisticnih jajnika i amh od 3,5. Ona je to objasnila tipa da je kratak protokol ipak bolji za mene. Ja inace u prirodnom ciklusu imam dva,tri folikula. Jel' ima neka od vas koja je imala visok amh a da je bila na kratkom protokolu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 5:39:13
|
|
|
|
pari
|
drage, ja upravo krećem u postupak...u frontu...u 7 na vađenje krvi i uz pa ću videti šta dalje... malo sam uznemirena...a tako bih volela da mogu da se opustim i budem mirna... doći će nadam se vremenom... dunja, čekamo danas da nam javiše lepe vesti! joko, srećno!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 8:01:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Dunja srećno danas!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 8:14:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ponedeljak jeeee.. cekamo vestiiii ....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 8:15:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Jel' ima neka od vas koja je imala visok amh a da je bila na kratkom protokolu? Mislim da je Viking bila na kratkom, čini mi se da ima sličan AMH, radila u Jevremovoj takođe i sada čeka blizance. Kod dr. Mirjane Ilić je bila čini mi se (ako nisam pogrešila ime).
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 8:15:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Pari srećan početak, proći će nervoza
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 8:16:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Dunja srećno danas! Sada moram da odležim satak sa utrogestanom pa idem kasnije do laba. Javlja čim saznam.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 8:18:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ponedeljak jeeee.. cekamo vestiiii ....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 8:45:05
|
|
|
|
adulence
|
dunja....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 8:50:17
|
|
|
|
madre
|
dunja, ja znam sta ces nam javiti , ali svakako drzim pesnice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 8:54:06
|
|
|
|
Bebana17
|
Sanjalice, moj AMH se kreće od 4,5 do 5,3 (visok je) i rađen mi je kratak postupak u narodnom frontu. Doduše, nisam ostala trudna, ali to nije imalo veze sa vrstom postupka (barem tako mislim). Nisam ušla u hiperstimulaciju i dobro sam se osećala svo vreme postupka. A, sada ću ponovo na kratki postupak u Valjevu (iako je doktor ozbiljno razmišljao o dugom postupku kao opciji za mene). Samo se opusti, promena može da urodi plodom, veruj svom lekaru.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 9:06:18
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dunja, hvala na odgovoru i srecno danas. Jedva cekam da nam javis lepe vesti Bebana, hvala ti. Sada sam opustena i jedva cekam da krenem sa stimulacijom. I ja sam pomislila da je dobro sto sada rade drugacije. Probali smo jedno i sada idemo na drugo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 9:06:48
|
|
|
|
Štetica
|
Dunja cekamo te da nam se javis sa lepim vestima.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 9:07:55
|
|
|
|
Štetica
|
Bebana sta si resila za histeroskopiju?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
podrskagadjada li bi ocevi podjednako trebalo da ucestvuju oko svih obaveza u vezi bebe koliko i mameda (
64%)
ne (
3%)
koliko im obaveze dozvoljavaju (
34%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!