Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 20:12:43
|
|
|
|
Babybu
|
Joj pilence blago tebi...Kad ste ptosli drugostepenu komisiju?Odg mi molim te da bih otprilike znala kada cu ja da dodjem na red...Ubi me ovo cekanje pisma
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 20:15:38
|
|
|
|
Babybu
|
IZVORNA PORUKA: pilence83 pozdrav devojke ja od 8. oktobra primam diferelin, a 19. oktobra ujutru u N.f. u 7 da vadim krv, pa UZ. i diferelin opet. Joj pilence blago tebi...Kad ste prosli drugostepenu?Aj mi molim te odg da bih otprilike znala kada cu da dodjem na red...Ubi me ovo cekanje pisma
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 21:14:14
|
|
|
|
pilence83
|
babybu draga mi smo prošli drugostepenu u aprilu, i čekali skoro 6 meseci da počnemo .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 23:16:13
|
|
|
|
Babybu
|
IZVORNA PORUKA: pilence83 babybu draga mi smo prošli drugostepenu u aprilu, i čekali skoro 6 meseci da počnemo . Bas ste dugo cekali i isplatice se kad ti jos malo kazu da si ...Valjda ce i nas uskoro da zovu,za jedno mesec dana najvise...Kakav je osecaj kad krenes sa postupkom,jel nesto boli?Malo me je strah od tolikih hormona
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.10.2013 23:22:50
|
|
|
|
wivern
|
Bez brige Baby, nista ne boli ...a naravno da sto se vise blizi aspiracija bices sve uzbudjenija...mada za to i ne trebaj hormoni
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 0:03:26
|
|
|
|
Babybu
|
IZVORNA PORUKA: wivern Bez brige Baby, nista ne boli ...a naravno da sto se vise blizi aspiracija bices sve uzbudjenija...mada za to i ne trebaj hormoni Hvala Wivern...ma samo da me vise pozovu...
< Poruku je uredio Babybu -- 18.10.2013 0:04:38 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 8:18:33
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 ozbiljna sam Daco i poslednje sto imam nameru je da te nabedjujem. Ali visoka telesna temperatura, polugroznicavo stanje i nos koji u namahe curi su za mene licno najpouzdaniji simptomi trudnoce. Inace se osecam ko les i oladim se pred dobijanje. ovako je kod mene bilo,nisam jos znala da sam trudna mm me odveo u hitnu i zamalo da mi daju antibiotik ali smo mi pravac odatle otisli po test i bio je pozitivan
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 8:31:36
|
|
|
|
daca77
|
Samo da vam Nije valjda da ste se uplasile mene?!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 8:33:15
|
|
|
|
dijana1*
|
I kod mene je ovako bilo, odjednom prehlada, curi nos, kasalj..... i Daco navijam jakooooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 8:40:15
|
|
|
|
Trcosava
|
Daj i ja da doprinesem sa T i prehladom. Obavezno se razbolim na najmanji virus kad zatrudnim! Mislim da je MAslačak pisala da si rekla da ti nije naduven stomak. Ne vidim zašto bi bio! Da si ti videla kakva sam ja zgodnic bila hahaha nigde stomaka (sad ne mogu da ga se otarasim ) Tako da.... navijam za veliku betu Dunjči, očekujem i od tebe veliku i lepu betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 8:47:15
|
|
|
|
daca77
|
Dijana, Trco, hvala od srca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 9:18:56
|
|
|
|
isidora88
|
dunja, daco kad radite betu? navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 9:47:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sinoć kada sam legla, skontala sam da je Maslačak u pravu, Daca i ja imamo u dan isto stare embrione, nego su se moji dr. preračunali, rekli mi beta za 11 dana (verovatno je to univerzalno, jer većini zamrzavaju 5. dana). Moji su zamrznuti 6. dana, tako da je i meni beta u nedelju. A ovulacija je bila pre dva petka, jer je dr. već u subotu ujutru videla da je foliluk pukao. Daca je imala aspiraciju u petak, znači, podudaramo se To znači da je danas D day za , nadamo se da neće doći.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 9:48:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Jel rade laboratorije nedeljom?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 9:52:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Kod mene rade, ali ja možda ipak uradim u ponedeljak, ako me bude mrzelo. Juče sam imala baš jake mučnine, pa sam tek uveče mrdnula iz kuće. Danas mi se čini da ih nema. Ako u nedelju bude mučnina, ne verujem da ću imati snage da odem do laba, jer mi treba pola sata pešaka, a prevozom ne smem.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 9:52:25
|
|
|
|
Peace*
|
Pomozite mi da ne čitam sve unazad, Dunja i Daca čekaju? Držim fige!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 9:53:01
|
|
|
|
Trcosava
|
Yep, čekamo da nam kažu lepe bete u ponedeljak IZVORNA PORUKA: Peace* Pomozite mi da ne čitam sve unazad, Dunja i Daca čekaju? Držim fige!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 9:56:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Čekamo, čekamo, istog dana. Radile na istoj klinici, istog dana bila ovulacija, vraćen nam po jedan embrion Eh kako bi bilo sjajno da sa Dacikom upoređujem trudničke simptome.
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.10.2013 9:58:13 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 9:57:58
|
|
|
|
Peace*
|
Zaslužile ste obe.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 9:58:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ajde devojke da se radujemo pozitivnom ishodu. Bice sve super! Prehladu sam i ja imala pre nego sto sam saznala.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:00:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja nemam prehladu, čak sam juče rekla mami da ne dolazi jer je prehlađena. Da je ipak pozovem? Šalu na stranu, nisam imala ni prošli put pa kontam da može ali nije obavezno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:06:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ali zato imas mucnine
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:09:11
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dunjice naravno da nije obavezno . Kao i sve, trudnicki simptomi su individualni. U tvom slucaju najbitnije je da se osecas slicno kao prosli put pred pozitivnu betu . Ajmo Dunja i Daco veliko finale . Svim ostalim devojkama u postupku jedno veliko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:16:03
|
|
|
|
mickybap
|
Hej devojke..juce sam primila prvu inekciju!Da li ste vi osecali nesto?Ja se osecam kao da nista nisam ni primila,plasim se da ta je doza mala??????
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.10.2013 10:21:01
|
|
|
|
daca77
|
Znaci, ja sutra sama radim betu?! Simptome nemam, cak su se i simptomi gripa povukli Mislim da od nema nista ni danas, jer mi je T visoka...bar sam BT specijalizirala za ovih 5 god.i po njoj znam tacno kada ce doci Micky, a kakve simptome ti ocekujes od jedne doze hormona...samo se ti bockaj i uzivaj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Epiduralna anestezijarenaKada bi Vam u porodilištu predložili porod pomoću epiduralne anestezije, da li bi pristale obzirom na prednosti bezbolnog porođaja, ali i moguće posljedice koje su inače veoma rijetke?Da (
70%)
Ne (
30%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!