Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 18:08:59
|
|
|
|
degu
|
Dunja e to je mali hrabriša Jako držim fige vama trima Dunjici, Daci i Joki, kakav trio to mora da uspe
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 18:40:33
|
|
|
|
tillia
|
Dunja srecno!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 18:42:06
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjči , mali borac na mamu, znam da ce to biti tvoj uspeh,da cemo se radovati Daco draga,kako protiču dani polako ali sigurno do srece Veverko, da bude srecni trio u tromesecjima pa ce mo te lako iščupati odavde
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 18:58:13
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Evo me Vraćen jedan sjajan 6-dnevni embrion, drugi nam nije nažalost preživeo. Dobila sam uputstvo da se normalno ponašam, radim .. ipak je ovo FET kažu, i nema potrebe za mirovanjem, posebno što je meni rađeno potpuno iz prirodnog ciklusa, čak su i utrogestan razmišljali da izbace. A naravno i zbog mojih trombofilija ležanje nije preporučljivo. Ono što nije preporučljivo, to je gužva. Ljubim vas sve, Dacika i ja sada zajedno čekamo betu Dunjciiiii ....divnooooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 19:18:36
|
|
|
|
tillia
|
Izvinnjavam se sto se ponavljam,ali niko ne odgovara,pa moram.Znate li gde su najjeftiniji lekovi za pripremu i stimulaciju VTO? mislili smo uzimati na klinici gde cemo raditi,ali ako postoji neko jeftinije mesto,javite.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 19:26:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Tilija, jedino što ti mogu reći je da je Mađarska prilično jeftnija, proceni da li ti se isplati put, I naravno, potrebno ti je za njihove apoteke napismeno (uput), šta ti je potrebno od lekova.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 19:28:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dunja bravo za embrion, drzim fige da se lepo ugnjezdi . A sad cekanje pa da ispratimo D&D istovremeno u prvo, i posvetimo se operaciji Joka. Eto to je plan . Pozdrav devojke, Daco nadam se da si dobro...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 19:30:52
|
|
|
|
17 joka
|
Maslackic za tebe i tvoje male lepotane
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 19:45:38
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, sve je pod kontrolom Danas nista ne boli i vec pocinjem da se pitam sto se sve smirilo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 19:52:18
|
|
|
|
bebuska
|
Samo da dam malo podrske Daci i Dunji neka ovo budu poceci najljepseg perioda u vasim zivotima!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 19:58:41
|
|
|
|
daca77
|
Hvala,
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 20:06:36
|
|
|
|
Dani.kv
|
Tilija najjeftinija je Madjarska u regionu a Ok cene su i u Spebu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 20:07:53
|
|
|
|
hanka
|
Dunja Sad navijamo jako i cekamo velike bete od Duo D-ua
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 20:11:39
|
|
|
|
Dani.kv
|
Dunja navijam za malog borca. I meni nista nisu dali posle FET-a sem pregnila i to neka mala doza. Ja sam na svoju ruku ubacila utrogestan a evo vec sesti mesec pripam progesteron depo. Pratim vas i navijam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 20:11:50
|
|
|
|
nata11
|
Ja svratih samo da pozdravim Dunju i Dacu za dva
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 21:08:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Danče, ma ja ništa nisam primala, ni pre ETa jutros (ni estrofem ni pregnil) a ni posle. Pitala sam za progesteron rekli su nikako. Čak su i utrogestan razmišljali da izbace, ali su ipak ostavili. Hvala vam svinma, i ja verujem u malog borca, kada je sve ovo izdržao bilo bi lepo da upoznam tog junaka IZVORNA PORUKA: Dani.kv Dunja navijam za malog borca. I meni nista nisu dali posle FET-a sem pregnila i to neka mala doza. Ja sam na svoju ruku ubacila utrogestan a evo vec sesti mesec pripam progesteron depo. Pratim vas i navijam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 21:56:42
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunjci navijamo za malog borca D&D da mi se za par dana preselite u prvo tromesecje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 22:22:23
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Hvala vam svinma, i ja verujem u malog borca, kada je sve ovo izdržao bilo bi lepo da upoznam tog junaka navijam iz sve snage da tako i bude!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 22:50:07
|
|
|
|
Babybu
|
Los spermogram...kod mene je sve u redu...jedino mi ide u prilog sto sam mlada pa se nadam da ce nam uspeti iz prvog...Imala sam 21 godinu kada smo saznali da ne mozemo da imamo bebu...mnogo sam se razocarala u zivot
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 23:32:54
|
|
|
|
Lepterija
|
Nedavno sam dosla iz Speba, evo ti cene koje znam pa uporedi: Diferelin - 450 din Puregon - 1800 Menopur - 2000 Cetrotide - 3600 Mislim da ovo nije skupo, a i znaci ti da klinika ima, jer ne znas kad ce koji lek da ukljuce! IZVORNA PORUKA: dunja RR Tilija, jedino što ti mogu reći je da je Mađarska prilično jeftnija, proceni da li ti se isplati put, I naravno, potrebno ti je za njihove apoteke napismeno (uput), šta ti je potrebno od lekova.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.10.2013 7:46:14
|
|
|
|
Trcosava
|
I tako se ja rasplakah d ranega jutra! Dunjice, Daco - držim palčeve da bude velika beta. Mora da bude
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.10.2013 8:24:50
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Dunja bravo za embrion, drzim fige da se lepo ugnjezdi . A sad cekanje pa da ispratimo D&D istovremeno u prvo, i posvetimo se operaciji Joka. Eto to je plan . Dobar plan Dunja navijam za malog junaka
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.10.2013 8:56:09
|
|
|
|
plašljiva
|
Dunja, Daco navijamo iz sve snage za male borce.....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.10.2013 9:13:14
|
|
|
|
daca77
|
Hvala vam od Ja i dalje nista ne osecam...sutra proveravam KS, posto primam Fragmin, pa cemo videti i to. Dunjice, definitivno su ovi nasi pravi borci...samo da izdrze sve i da nas obraduju na kraju.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.10.2013 10:00:51
|
|
|
|
lesica
|
Devojke drage, palo mi je na pamet da napravimo sve zajedno jedan članak koliko zaista košta VTO u Srbiji. Naime, pod pretpostavkom da se radi VTO preko fonda, a ona košta koliko košta, koliko zaista iznosi sva priprema pred VTO ( različiti testovi, analize, lekovi) a koju koliko sam shvatila fond ne pokriva već same sve plaćate. Malo sam izrevoltirana javašlukom i licemerjem našeg sistema, pa otud.. Dakle, ako ste raspoložene da učestvujete/pomognete molila bih vas da mi pošaljete pp sa cenama lekova, vitamina... koliko često se piju/uzimaju/daju, cenama testova i analiza, koliko se često rade... do same VTO kao i tokom VTO, odnosno sve do trenutka kad ne krenete da dobijate terapije na recept. Ljubim vas puno i navijam svim srcem da što pre ispraznite temu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?