|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
10.10.2013 18:08:59   
degu
Dunja e to je mali hrabriša user posted image
Jako držim fige vama trima Dunjici, Daci i Joki, kakav trio user posted image to mora da uspe user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 601
10.10.2013 18:40:33   
tillia
Dunja srecno!user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 602
10.10.2013 18:42:06   
17 joka
Dunjči , mali borac na mamu, znam da ce to biti tvoj uspeh,da cemo se radovatiuser posted image
Daco draga,kako protiču dani polako ali sigurno do sreceuser posted image

Veverko, da bude srecni trio u tromesecjima pa ce mo te lako iščupati odavde

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 603
10.10.2013 18:58:13   
wivern

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Evo me user posted image

Vraćen jedan sjajan 6-dnevni embrion, drugi nam nije nažalost preživeo.

Dobila sam uputstvo da se normalno ponašam, radim .. ipak je ovo FET kažu, i nema potrebe za mirovanjem, posebno što je meni rađeno potpuno iz prirodnog ciklusa, čak su i utrogestan razmišljali da izbace. A naravno i zbog mojih trombofilija ležanje nije preporučljivo.

Ono što nije preporučljivo, to je gužva.

Ljubim vas sve, Dacika i ja sada zajedno čekamo betu user posted image

Dunjciiiii ....divnooooo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 604
10.10.2013 19:18:36   
tillia
Izvinnjavam se sto se ponavljam,ali niko ne odgovara,pa moram.Znate li gde su najjeftiniji lekovi za pripremu i stimulaciju VTO?
mislili smo uzimati na klinici gde cemo raditi,ali ako postoji neko jeftinije mesto,javite.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 605
10.10.2013 19:26:12   
dunja RR
Tilija, jedino što ti mogu reći je da je Mađarska prilično jeftnija, proceni da li ti se isplati put, I naravno, potrebno ti je za njihove apoteke napismeno (uput), šta ti je potrebno od lekova.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 606
10.10.2013 19:28:33   
Maslacak15
Dunja bravo za embrion, drzim fige da se lepo ugnjezdiuser posted image user posted image . A sad cekanje pa da ispratimo D&D istovremeno u prvo, i posvetimo se operaciji Joka. Eto to je planuser posted image .

Pozdrav devojke, Daco nadam se da si dobro...

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 607
10.10.2013 19:30:52   
17 joka
Maslackic user posted image user posted image za tebe i tvoje male lepotane

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 608
10.10.2013 19:45:38   
daca77
Maslacak, sve je pod kontrolomuser posted image
Danas nista ne boli i vec pocinjem da se pitam sto se sve smirilouser posted image

Direktna veza do poruke: 609
10.10.2013 19:52:18   
bebuska
Samo da dam malo podrske Daci i Dunji user posted image user posted image neka ovo budu poceci najljepseg perioda u vasim zivotima!

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 610
10.10.2013 19:58:41   
daca77
Hvala, user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 611
10.10.2013 20:06:36   
Dani.kv
Tilija najjeftinija je Madjarska u regionu a Ok cene su i u Spebu

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 612
10.10.2013 20:07:53   
hanka
user posted image Dunja
user posted image Sad navijamo jako i cekamo velike bete od Duo D-ua user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 613
10.10.2013 20:11:39   
Dani.kv
Dunja navijam za malog borca. I meni nista nisu dali posle FET-a sem pregnila i to neka mala doza. Ja sam na svoju ruku ubacila utrogestan a evo vec sesti mesec pripam progesteron depo. Pratim vas i navijam

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 614
10.10.2013 20:11:50   
nata11
Ja svratih samo da pozdravim Dunju i Dacu user posted image za dva user posted image user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 615
10.10.2013 21:08:52   
dunja RR
Danče, ma ja ništa nisam primala, ni pre ETa jutros (ni estrofem ni pregnil) a ni posle. Pitala sam za progesteron rekli su nikako. Čak su i utrogestan razmišljali da izbace, ali su ipak ostavili.

Hvala vam svinma, i ja verujem u malog borca, kada je sve ovo izdržao bilo bi lepo da upoznam tog junaka user posted image
user posted image

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Dunja navijam za malog borca. I meni nista nisu dali posle FET-a sem pregnila i to neka mala doza. Ja sam na svoju ruku ubacila utrogestan a evo vec sesti mesec pripam progesteron depo. Pratim vas i navijam

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 616
10.10.2013 21:56:42   
dijana1*
Dunjci navijamo za malog borcauser posted image
D&D da mi se za par dana preselite u prvo tromesecjeuser posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 617
10.10.2013 22:22:23   
madre

Hvala vam svinma, i ja verujem u malog borca, kada je sve ovo izdržao bilo bi lepo da upoznam tog junaka user posted image
user posted image

user posted image navijam iz sve snage da tako i bude!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 618
10.10.2013 22:50:07   
Babybu
Los spermogram...kod mene je sve u redu...jedino mi ide u prilog sto sam mlada pa se nadam da ce nam uspeti iz prvog...Imala sam 21 godinu kada smo saznali da ne mozemo da imamo bebu...mnogo sam se razocarala u zivot

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 619
10.10.2013 23:32:54   
Lepterija
Nedavno sam dosla iz Speba, evo ti cene koje znam pa uporedi:
Diferelin - 450 din
Puregon - 1800
Menopur - 2000
Cetrotide - 3600
Mislim da ovo nije skupo, a i znaci ti da klinika ima, jer ne znas kad ce koji lek da ukljuce!

Tilija, jedino što ti mogu reći je da je Mađarska prilično jeftnija, proceni da li ti se isplati put, I naravno, potrebno ti je za njihove apoteke napismeno (uput), šta ti je potrebno od lekova.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 620
11.10.2013 7:46:14   
Trcosava
I tako se ja rasplakah d ranega jutra!

Dunjice, Daco - držim palčeve da bude velika beta. Mora da bude user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 621
11.10.2013 8:24:50   
pipi_coco

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Dunja bravo za embrion, drzim fige da se lepo ugnjezdiuser posted image user posted image . A sad cekanje pa da ispratimo D&D istovremeno u prvo, i posvetimo se operaciji Joka. Eto to je planuser posted image .

Dobar plan user posted image

Dunja navijam za malog junaka user posted image user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 622
11.10.2013 8:56:09   
plašljiva
Dunja, Daco navijamo user posted image iz sve snage za male borce..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 623
11.10.2013 9:13:14   
daca77
Hvala vam od user posted image user posted image
Ja i dalje nista ne osecam...sutra proveravam KS, posto primam Fragmin, pa cemo videti i to.
Dunjice, definitivno su ovi nasi pravi borci...samo da izdrze sve i da nas obraduju na kraju.user posted image

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 624
11.10.2013 10:00:51   
lesica
Devojke drage, palo mi je na pamet da napravimo sve zajedno jedan članak koliko zaista košta VTO u Srbiji.
Naime, pod pretpostavkom da se radi VTO preko fonda, a ona košta koliko košta, koliko zaista iznosi sva priprema pred VTO ( različiti testovi, analize, lekovi) a koju koliko sam shvatila fond ne pokriva već same sve plaćate. Malo sam izrevoltirana javašlukom i licemerjem našeg sistema, pa otud..

Dakle, ako ste raspoložene da učestvujete/pomognete molila bih vas da mi pošaljete pp sa cenama lekova, vitamina... koliko često se piju/uzimaju/daju, cenama testova i analiza, koliko se često rade... do same VTO kao i tokom VTO, odnosno sve do trenutka kad ne krenete da dobijate terapije na recept.

Ljubim vas puno i navijam svim srcem da što pre ispraznite temu user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here