Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 8:57:13
|
|
|
|
jole82
|
Dunja srecno draga Moja kuma je upravo usla u salu da rodi bebicu...vreme je za smenu beba
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 9:07:39
|
|
|
|
daca77
|
Dunja, mislim na tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 9:16:44
|
|
|
|
Torbica
|
Dunja, saljemo ti puno podrske moja ekipica i ja!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 9:24:51
|
|
|
|
hanka
|
Dunjci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 9:28:39
|
|
|
|
mina@
|
IZVORNA PORUKA: Babybu Mina jel si se prijavila za front ili neku drugu kliniku?Sutra cu da pozovem i fond i front i necu odustati dok ne dobijem neku informaciju...najgore bi bilo da isteknu tih sest meseci pa da nam kazu da sve moramo ispocetka...Ako si u frontu verovatno ce nas zajedno zvati pa cemo da se tamo druzimo kad krenemo sa pripremama Da, prijavila sam se za front.... komisiju smo prosli pocetkom maja, tako da sam se nadala da cemo do sada uci u proces....ali .... kod nas uvek nesto skripi javi ako saznas nesto.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 10:21:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala devojčice, divne ste Ja krećem u 13.00, pa polako pešaka (treba mi 20 minuta), da me prođe trema. A onda vam se javljam posle :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.10.2013 10:22:23 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 10:41:37
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči neka ti je sa srećom draga
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 10:44:15
|
|
|
|
lanajelena
|
Dunjice srecno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 10:51:09
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, sve znaš dušo šta zelim,puno te
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 11:13:17
|
|
|
|
mina@
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Hvala devojčice, divne ste Ja krećem u 13.00, pa polako pešaka (treba mi 20 minuta), da me prođe trema. A onda vam se javljam posle :) Srecno draga!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 11:25:25
|
|
|
|
sunascee
|
Dunja srecno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 11:38:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunja srecno da bude sve uredu pa da cekamo betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 11:38:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Draga Dunja,uz tebe smo svi! Pozitivni!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 15:00:50
|
|
|
|
Snekile7
|
Dunja, srecno, srecno, srecno... ... Danas sam bila kod Tulica, nasli mi cistu, pa cekam ciklus, pa opet da dodjem, ako ne pukne da mi da kontracepciju. NIkako vec jednom da pocnem i ja neku terapiju da dobijam, prosli put odlozili zbog eserihije, sada zbog ciste.....sta da kazem, bezveze.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 15:38:38
|
|
|
|
Babybu
|
Dunja srecno Draga Mina zvala sam fond i rekli su mi samo da njima front dostavlja spisak parova koji su na redu,i tek onda oni salju pismo...front nisam dobila...Moram ponovo da zovem fond i da pitam konkretno da li je nase ime dostavljeno za pismo...Ko ima problem ti ili muz?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 15:40:57
|
|
|
|
Babybu
|
Ako ti u medjuvremenu stigne pismo javi molim te,da se bar malo obradujem...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 15:42:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo me Vraćen jedan sjajan 6-dnevni embrion, drugi nam nije nažalost preživeo. Dobila sam uputstvo da se normalno ponašam, radim .. ipak je ovo FET kažu, i nema potrebe za mirovanjem, posebno što je meni rađeno potpuno iz prirodnog ciklusa, čak su i utrogestan razmišljali da izbace. A naravno i zbog mojih trombofilija ležanje nije preporučljivo. Ono što nije preporučljivo, to je gužva. Ljubim vas sve, Dacika i ja sada zajedno čekamo betu
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.10.2013 15:45:49 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 15:44:54
|
|
|
|
jole82
|
Dunjaaaa Dacooo
< Poruku je uredio jole82 -- 10.10.2013 15:45:21 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 15:47:07
|
|
|
|
pocahontas
|
navijamo!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 15:47:59
|
|
|
|
daca77
|
Dunja, navijam jakooo A ko ti je radio FET?
< Poruku je uredio daca77 -- 10.10.2013 15:48:35 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 15:50:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika, zanimljivo pitanje. ET mi radila Goca (prošli put je Bilja). Bilja je posle došla da me obiđe, i rekla mi je da radi do kraja meseca, posle ide u Belgiju da živi.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 15:50:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala devojke
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 15:52:21
|
|
|
|
daca77
|
A jao...samo da nam uspe, pa da nasu dr ispratimo za Belgiju...inace, nece valjati
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 17:21:03
|
|
|
|
lesica
|
Bravo Dunjči Sada lepo da nas kroz 10ak dana Daca i Dunja obraduju, pa da povuku i ostale devojčice odavde
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 17:52:43
|
|
|
|
mina@
|
IZVORNA PORUKA: Babybu Dunja srecno Draga Mina zvala sam fond i rekli su mi samo da njima front dostavlja spisak parova koji su na redu,i tek onda oni salju pismo...front nisam dobila...Moram ponovo da zovem fond i da pitam konkretno da li je nase ime dostavljeno za pismo...Ko ima problem ti ili muz? Valjda smo na spisku, bas se oduzilo.... Mi smo bili "bez problema", dve prirodne trudnoce rano zavrsene, a inace ne ostajem , pa zbog godina VTO. spermogram je odlican, moji rezultati su svi bili idealni, dok sam prosle nedelje saznala da sam heterozigot na MTHFR pa sad treba da zakazem kod hematologa, jos se razmisljam i citam da li da pojurim Elezovica ili Miljica... jos se dvoumim ali iduce nedelje moram da zakazem, da bi bila spremna za VTO. Koja je vasa muka????
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?