Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 21:10:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Cvećkoni, kako ste? Imam jedno glupo ali za mene praktično pitanje, da znam šta da nosim sutra. Da li ste vi nosile svoju spavaćicu i da li nosim utrogestan? Kada sam radila preko države morali smo sve svoje, koliko se sećam ostale žene nisu, jel tako beše? Idem sama na transfer, pa da ne vučem bzv ono što ne treba, da ne nosim puno stvari u povratku.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 21:19:28
|
|
|
|
zece
|
Jas vo ponedelnikotispituvav na treti den od ciklusotfshlh I estradiol I bea vo red na13den pak treba da ispituvam I na21den dase vide dali nastapuvaovulacija I ako bide se vo. Red zdravje boze. Po nova godina ke sobiram documenti za vtoro vto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 21:21:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Zece, navijamo da sve bude dobro
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 21:22:22
|
|
|
|
cvećka
|
Genijalno, klinci su mi super, bas spavaju, pa ja malo da vidim sta radite. Zelim vam svima uskoro ovako nesto! (: Ja sam nosila i spavacicu i utrice, a nisam preko drzave... Secam se da sam psovala sebe sto nisam neku s dugim rukavima, bese mi hladno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 21:22:58
|
|
|
|
zece
|
Dunja ajde navivam za visoka beta inace jas ne nosev utrogestan I doktorot me pita zosto ne sum nosela trebalo da nosam moj sovet ti e nosi si za sekoj slucaj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 21:26:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Srculenca mala Oki, onda nosam Oprala sam je (inače je nikada ne nosim, samo pidžame kod mene dolaze u obzir).I malo pre dok sam je peglala, razmišljam da li da je vučem. IZVORNA PORUKA: cvećka Genijalno, klinci su mi super, bas spavaju, pa ja malo da vidim sta radite. Zelim vam svima uskoro ovako nesto! (: Ja sam nosila i spavacicu i utrice, a nisam preko drzave... Secam se da sam psovala sebe sto nisam neku s dugim rukavima, bese mi hladno.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 21:27:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Zece Nisim utrogestan onda IZVORNA PORUKA: zece Dunja ajde navivam za visoka beta inace jas ne nosev utrogestan I doktorot me pita zosto ne sum nosela trebalo da nosam moj sovet ti e nosi si za sekoj slucaj
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 21:38:26
|
|
|
|
17 joka
|
Cvećkice, vi baš uzivate Dunjice, ja nisam nosila nista tamo sve dobijamo spavacicu, čarape i nisam nosila Utrice ja sam ih prošli put pila a ovaj bogami necu Puno srece Zece srecno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 21:54:11
|
|
|
|
cvećka
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Oki, onda nosam Oprala sam je (inače je nikada ne nosim, samo pidžame kod mene dolaze u obzir).I malo pre dok sam je peglala, razmišljam da li da je vučem. Kod mene samo majica i gace dolaze u obzir, uopste ne znam da se ponasam u spavacici, sve mi se podigne do pod miske jos sam dan pred aspiraciju trcala do extremeintimo da kupim bilo kakvu, da stignem da je operem i osusim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 22:01:49
|
|
|
|
17 joka
|
to oko spavacice je i kod mene isto, cini mi se da se podigne toliko pa me guši
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 22:24:14
|
|
|
|
daca77
|
Dunja, mi smo sve nosile svoje spavacice i Utrogestan, 2 od 100.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 23:14:47
|
|
|
|
Štetica
|
Dunja mislim na tebe i drzim fige za sutra. P.S.Imam tremu kao da ja idem na FET a ne ti. Tako mi je bilo i za Dacu,minuti su bili kao godine,kada ce se javiti reci da je bilo sve ok na transferu. A sto se spavacica tice sve je stvar klinike,mi smo u Va dobijali njihove,one sto se vezu na ledjima kao ludacke kosulje i njiove papuce,tako je bilo i na aspiraciji i na transferu,a utrogestan teka kad dodjemo kuci.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 23:24:40
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunja srecno sutra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 23:41:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma ni ja, ja imam jednu jedinu, kupljenu kada idem na operacije i vantelesne. U Segedinu smo dobijali sve. A ovde u Ivanovićima se sećam da su me pitali na šalt_eru pred aspiraciju: "Vi ste preko drževe? Onda donosite spavaćicu." I ja izvela zaključak IZVORNA PORUKA: cvećka IZVORNA PORUKA: dunja RR Oki, onda nosam Oprala sam je (inače je nikada ne nosim, samo pidžame kod mene dolaze u obzir).I malo pre dok sam je peglala, razmišljam da li da je vučem. Kod mene samo majica i gace dolaze u obzir, uopste ne znam da se ponasam u spavacici, sve mi se podigne do pod miske jos sam dan pred aspiraciju trcala do extremeintimo da kupim bilo kakvu, da stignem da je operem i osusim
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.10.2013 23:43:54 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 23:44:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke hvala vam, javljam se sutra, nadam se sa lepim vestima
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 0:04:04
|
|
|
|
pocahontas
|
dunja srecno!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 0:18:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala puno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 0:39:18
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dunja, srecno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 7:37:09
|
|
|
|
pari
|
dunja, mislimo na tebe!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 8:22:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja sretno...Duo Dunja i Daca vucem i prasim Čekamo vas u prvacicima Joko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 8:24:28
|
|
|
|
Trcosava
|
Dunjči, srećno danas!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 8:32:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Divno Dunja! Srecno!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 8:38:46
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dunja sretno danas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 8:40:44
|
|
|
|
adulence
|
drzimo fige...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.10.2013 8:47:06
|
|
|
|
Dani.kv
|
Dunci navijamo i cekamo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?