viking
|
Vidim da je moj post pokrenuo lavinu, nije mi to bila namera, napisala sam to što jesam baš zbog ovog što sam podebljala (doktor joj je rekao mirovanje u postelji) a ne zato što sam ja mirovala. Meni je pisalo mirovanje prva dva dana, posle toga umerene aktivnosti. Ja sam tri nedelje posle transfera išla na produženi vikend u CG avionom, pa se ništa nije desilo, ali mi na pamet ne bi palo da ne nekom drugom kažem "nemoj da ležiš, šta zna doktor, slušaj mene, ja sam išla i nije mi ništa". Treba slušati doktora jer, i u slučaju da ne uspe, zar vam treba da se do kraja života pitate šta bi bilo da ste radili kako vam je rečeno? I zaista mi nisu baš jasni saveti tipa "ja sam ležala pa mi nije uspelo". Kakve to veze ima? Sve smo različite, zbog različitih razloga smo završile na VTO, materice su nam različito postavljene, embrioni su prilikom ET na različitim mestima, imamo različit broj embriona, krv nam je drugačija, cirkulacija nam je drugačija, i zato mislim da treba slušati doktora. AKo neko misli da može da visi s trapeza posle VTO, samo napred. Stvarno nisam imala nameru da pametujem, već samo da joj pružim podršku. IZVORNA PORUKA: viking RR Ajmo Daco, samo napred! I još da kažem, ako ti je napisano da ležiš, onda lezi, nije sad vreme da se junačiš, zna doktor zašto ti je tako napisao. Nije lako ali imaš važan cilj pred sobom, izdrži! Navijamo i šaljemo pozitivnu energiju IZVORNA PORUKA: daca77 Drage, saljem vam veliki Konacno sam u Nisu Danas je sve proteklo super, nista nije bolelo i trajalo je pola min. Kada mi je dr rekla da sidjem sa stola, nisam znala sta dalje-bila ubedjena da tek treba da mi vrati moju . Sada ostaje cekanje narednih dana... Odusevio me moj embrioncic koji je preziveo lab.uslove, jer vidim da su zenama uginuli i da su sve imale iz stimulisanog ciklusa samo jedan. Ostaje mi i da se organizujem oko fiz.aktivnosti...napisano mi je mirovanje u postelji, ali to mi zvuci kao da sam bolesna...ipak sam pristalica umerenosti u svemu... Dunja, ti si nam sledeca