Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 8.10.2013 10:34:08
|
|
|
|
Dani.kv
|
Cao devojke. Puno srece i ne opterecujte se. Posle prvog pokusaja imala sam sve simptome cak mi se i voda gadila ali bio je corak. Da ne pricam kako sam lezala dve nedelje bez pranja kose i teskih hemikalija na sebi. Drugi put nisam imala ni jedan jedini simptom. Pazila se ali i setala i evo cekam blizance. Nema pravila. ICSI se radi u drzavnoj, mnogo je delotvornija ali ja mislim da je ne forsiraju. Bar ne na Gak-u
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 8.10.2013 10:41:56
|
|
|
|
pipi_coco
|
Daco drago mi je zbog tebe navijam za veliku betu Čuvaj se, bude sve dobro ovaj put
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 8.10.2013 11:34:27
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika, pokuša dušice da neobracas paznju na simptome bilo kakve Vik,slazem se ja i sa tvojim razmisljanjem u potpunosti,svakome kome uspe a šetao je rece da mu je bas zato uspelo, ili onaj kome je uspeo a lezao sve vreme da je bas to pomoglo itd. sve je to tako i svako od nas je razlicit Chypsi, ja eto iduce nedelje na UZ pa ako bude ok na put u Ponedeljak PG
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 8.10.2013 12:02:44
|
|
|
|
Jole84
|
Dacika,Dunjči navijam jako jakoooo lavice moje Duo D do pobede Kumo i za tebe ćemo uskoro
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 8.10.2013 14:02:59
|
|
|
|
zeksi
|
Drage zenice, zna li neko koliko se ceka u Betaniji od drugostepene komisije do pozivnog pisma? Drugarica je prosla drugostepenu krajem 7-og meseca.....i sad ceka pozivno pismo....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 8.10.2013 16:29:01
|
|
|
|
Babybu
|
Draga zeksi mi jos uvek cekamo pozivno pismo za Narodni front,a drugostepenu komisiju smo prosli u maju...Cula sam da je rok cekanja povecan sa sest meseci na devet i da prioritet imaju zene kojima kuca sat i koje imaju ozbiljnije probleme a mi kojima je problem spermogram i dalje cekamo...Ja sam se bas zabrinula sto pismo ne stize,ubi me cekanje...cak mi je palo na pamet da li je moguce da posta izgubi pismo...Za ovu borbu se mora naoruzati strpljenjem,a moje je pri kraju...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 8.10.2013 17:51:08
|
|
|
|
mina@
|
IZVORNA PORUKA: Babybu Draga zeksi mi jos uvek cekamo pozivno pismo za Narodni front,a drugostepenu komisiju smo prosli u maju...Cula sam da je rok cekanja povecan sa sest meseci na devet i da prioritet imaju zene kojima kuca sat i koje imaju ozbiljnije probleme a mi kojima je problem spermogram i dalje cekamo...Ja sam se bas zabrinula sto pismo ne stize,ubi me cekanje...cak mi je palo na pamet da li je moguce da posta izgubi pismo...Za ovu borbu se mora naoruzati strpljenjem,a moje je pri kraju... Draga moja, i ja sam komisiju prosla u maju i sada cekam.... bas mi se oduzilo. Drugarica koja je prosla u aprilu sada je u procesu, tako da se nadam da ce i nas uskoro da pozovu... za bilo kakve informacije, pisiiiiii!!!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 8.10.2013 21:45:41
|
|
|
|
Bebana17
|
Viking, draga, niko nije ovde da pametuje i da lavinom odgovara na tvoje postove već svi samo iznose svoja lična mišljenja. Naravno, niko od nas nije blesav, pa da sebe poredi sa drugima, i da tvrdi da je recept za uspeh samo mirovanje ili samo ležanje, svi samostalno odlučujemo kako ćemo se ponašati, sve naravno u skladu sa savetima lekara i sopstvenog osećaja šta je prava stvar. Prosto, kada se desi da konačno jedna od nas dođe do postupka i realno ima čemu da se nada, svaka od nas toliko navija i želi da bude uspešno i da se sve završi trudnoćom, pa sve delimo savete i iznosimo instrukcije dobijene od lekara, ili ono što smo težim putem naučile. U svakom slučaju, puno sreće svakoj ženici koja čeka betu, ili postupak Daco, Dunjo, Joko, vas čekamo na listi za odstrel, vreme je za preseljenje Doduše, nemam te bebi prašine, ali od srca šaljem pozitivnu energiju i nadu da će se sve dobro završiti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 8.10.2013 22:14:14
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: zeksi Drage zenice, zna li neko koliko se ceka u Betaniji od drugostepene komisije do pozivnog pisma? Drugarica je prosla drugostepenu krajem 7-og meseca.....i sad ceka pozivno pismo.... Meni je rečeno kad sam bila na komisiji da se čeka mesec i po, pa ga očekujem početkom novembra. Nju su zakačili godišnji verovatno pa se zato odužilo, al trebalo bi već da stigne.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 8.10.2013 23:03:19
|
|
|
|
Babybu
|
Mina jel si se prijavila za front ili neku drugu kliniku?Sutra cu da pozovem i fond i front i necu odustati dok ne dobijem neku informaciju...najgore bi bilo da isteknu tih sest meseci pa da nam kazu da sve moramo ispocetka...Ako si u frontu verovatno ce nas zajedno zvati pa cemo da se tamo druzimo kad krenemo sa pripremama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 8.10.2013 23:07:10
|
|
|
|
Babybu
|
Mina jesili se prijavila za front ili neku drugu kliniku...Ako si u frontu verovatno ce nas pozvati u isto vreme pa cemo se druziti tamo kada odemo na pripreme... Sutra zovem i fond i front pa se javljam sa informacijama...Necu odustati dok mi ne daju neku informaciju...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 13:42:58
|
|
|
|
daca77
|
Dunja, navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 13:48:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunjci,navijam i prasim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 13:54:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala bam devojčice! Ja radim, skupilo se posla, a verovatno ću sutra raditi do 13.00, šta ću, pa pravo sa posla u bolnicu, tamo trebam biti u 13.30. Ali možda je i bolje tako, sve mislim da ima neki razlog što se baš sada zadesilo ovoliko posla. Možda da me luda glava manje boli Dacika kako si? Cece, kako protiče trudnoća mila?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 14:08:54
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dunja i navijam i vucem te i prašim i držim fige, ma sve u paketu Dacika kako si ti danas?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 14:10:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Za sada ok.Molm se Bogu svaki dan.U 11 -oj sam nedjelji,mirujem,bockam se dva puta dnevno i tako.Cekam uskoro trio Dacu Dunju i Joku u prvommmm
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 14:10:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Za sada ok.Molm se Bogu svaki dan.U 11 -oj sam nedjelji,mirujem,bockam se dva puta dnevno i tako.Cekam uskoro trio Dacu Dunju i Joku u prvommmm
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 14:20:15
|
|
|
|
neni7
|
dunja navijam jako za sutra daco nadam se da mirno provodiš dane do bete
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 14:57:22
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, navijam svom snagom za tebe Daco polako proticu dani ka velikoj sreci mene je prošla euforija srece i nadanja zaista,cak sam i tuzna cene su katastrofa i ostacemo 5 dana i vraticemo se kako bude nemam vise snage da se nerviram krivim sebe ,da se osecam loše puci cu od brige nekako mi se neda da ide onako kako zelim mozda nije ni sudjeno videcemo vama zelim svu srecu sveta
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 15:22:03
|
|
|
|
pipi_coco
|
Joko nemoj da se opterećuješ nekim crnim mislima. Vjerujem da ti je teško i da si možda i umorna, ali još nije vrijeme za brigu i negativno razmišljanje. A sebe nemoj da kriviš ni najmanje jer nemaš razloga. Ja vjerujem da ćeš se obradovati uskoro i da će te Bog nagraditi za svu tvoju borbu i tvoje dobro srce puno ljubavi. Sad si i mene rastužila. Nedaj se Izvinite za off teme ali morala sam da napišem, a vi me brišite ako vam smeta
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 15:40:19
|
|
|
|
daca77
|
Joko, glavu gore...koliko su mene crne misli spopadale i bila sigurna da cu se vec narednog dana, posle UZ i hormona vratiti kuci, ali eto...dodjoh u situaciju da cekam ishod svoje prve VTO Dunjice, navijam jakooo i pozdravi mi dr
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 15:48:38
|
|
|
|
17 joka
|
Daco, meni je povratak kuci najgora varijanta 20h putovanja u sedecem stavu gore nego u autobu su su sedista
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 20:22:25
|
|
|
|
tillia
|
znate li gde su najjeftiniji lekovi za pripremu i stimulaciju VTO? mislili smo uzimati na klinici gde cemo raditi,ali ako postoji neko jeftinije mesto,javite.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.10.2013 21:02:49
|
|
|
|
cvećka
|
Uh, odavno vas nisam ispratila, vidim lepe stvari se desavaju Daco, Dunja, Joko samo napred hrabrice! Wiki, i ti jos malo! [:
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Anketa
nadimak za AdrijanupisuljicaAda (
21%)
Jana (
29%)
Adri (
4%)
Adi (
11%)
Ana (
27%)
nesto drugo-napisati dole... (
8%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!