Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.10.2013 8:51:59
|
|
|
|
mamamikka
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark mamamikka kako bre to vec se desavalo.. ne mogu da verujem. radim u trgovini a pošto su uslovi rada užas na pokojnu koleginicu je pala neka druga kutija.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.10.2013 15:33:01
|
|
|
|
Verolina
|
UZ vrata svoga muza i molim milog Boga da je ona izraslina samo masno tkivo, a svekrva me zove da mi histerise da joj zakazem pedikira jer joj smeta cukalj. Odrobijacu je, majke mi!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.10.2013 15:43:23
|
|
|
|
Anoniman
|
verka, sta ti je sa muzem? za sveki ne pitam, njena glupost je standardna
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.10.2013 15:50:15
|
|
|
|
Verolina
|
Pa ne znam. pre tri meseca mu se pojavi neka kuglica na vratu (nije limfa) koja se pomera i pod misicem i pod kozom. Najverovatnije je aterom ili lipom, ali dok mu ne prodje UZ u 18h, necu biti mirna. Nikada nisi nacisto sa tim stvarima. A moj muz je konj sa kojim sam morala da se posvadjam da bi otisao kod lekara!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.10.2013 15:54:05
|
|
|
|
Anoniman
|
nadam se da nije nista ozbiljno! nije prijatno biti u neizvesnosti. a sveki samo na mute stavite.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 3.10.2013 20:47:13
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Pa ne znam. pre tri meseca mu se pojavi neka kuglica na vratu (nije limfa) koja se pomera i pod misicem i pod kozom. Najverovatnije je aterom ili lipom, ali dok mu ne prodje UZ u 18h, necu biti mirna. Nikada nisi nacisto sa tim stvarima. A moj muz je konj sa kojim sam morala da se posvadjam da bi otisao kod lekara! Verka, nadam se da je sve ok! A o konjinama koje za uvo moraju da se vuku kod lekara neću ni da razmišljam... MM-u su juče na UZ-u našli da ima neki problem sa štitnom žlezdom, tako da sad čekamo ponedeljak da vidimo šta dalje...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.10.2013 10:48:07
|
|
|
|
Verolina
|
Masno tkivo je. Citav vrat mu je sa hronicnim naslagama na zlezdama zbog bakterioloskih problema sa sinusima i krajnicima. I majstor ima visok holesterol. Od danas je na dijeti. Nema vise janje i pivce. Preterao je svaku meru i granicu sa svojom losom ishranom. On nije debeo, ali se bas lose hrani. Mada, kad mi je juce javio da je sve ok, moja prva reakcija su bile suze. Nekada nismo ni svesni koliko nam neko znaci dok ne osetimo neku opasnost oko voljene osobe. Ja sam juce konstatovala da bi, ne daj Boze, bez njega, umno i emotivno vegetirala do kraja zivota. Takodje sam shvatila da bih definitivno volela da me nadzivi, jer ne znam kako bih podnela zivot bez njega. Petak je i ja sam pateticna
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.10.2013 10:49:26
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR MM-u su juče na UZ-u našli da ima neki problem sa štitnom žlezdom, tako da sad čekamo ponedeljak da vidimo šta dalje... Mozda je glup nacin da te utesim, ali otprilike svaka treca osoba ima problem sa stitnom zlezdom. Sve ce biti u redu, sigurna sam.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.10.2013 10:58:33
|
|
|
|
17 joka
|
Verka mogu potvrditi svaku tvoju rec sto je sve ok Lasice mnogi imaju problema sa šrtitnom i sve se moze dovesti u red nesekiraj se mnogo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.10.2013 11:01:48
|
|
|
|
lesica
|
Tenk ju ol! Verka, dobro je! ( Sad i ja tebe da utešim kao ti mene , nije to tako strašno ) A dijete, i ručkanje trave im ne gine!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 0:03:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Verkice draga, mm a tih naslaga pod kozom po celom telu, odmalena. Vodili ga kod lekara kad mu se to pojavilo u detinjstvu i rekli im da nije nista opasno sve dok ne pocne da se siri. Ne siri se, hvala Bogu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 7:47:02
|
|
|
|
Anoniman
|
verka, super! malo korigovanje nacina zivota i sve je ok. lesica, i mm ima neke izrasline na stitnoj, hormoni su mu ok, ali mu je dr rekao da za tri meseca ponovo dodje na kontrolu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 9:00:38
|
|
|
|
isidora88
|
mm je u bolnici sinoc mu je opet pozlilo zbog peska u bubregu pa su ga odveli, nemam pojma kada ce kuci, kaze da umire od bolova
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 16:26:50
|
|
|
|
lanajelena
|
Isi nadam se da je sve ok Mnogo se nerviram kad neko postavi pitanje vezano za decu, kako to da jos ne prica,ne hoda(mozda kasni u necemu)ta zena trazi podrsku i zeli da cuje da je to sve normalno(sem kad stvarno nije a toga je svako svestan) a ne odgovor da vase dete prica na pet jezika
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 17:34:51
|
|
|
|
majared
|
Ubicu se ko siroce. Posle 7 dana inhaliranja Berodualom i tri dana Pulmikorta uopste ne vidim pomak na bolje. Jutros je dva puta povracao posle podoja i kenjkav je vec dva dana. Jadnicak, nesto ga muci a ja se plasim da nije nesto drugo osim bronhialitisa. Jutros bili do DZ i kaze dr da su mu puna pluca sekreta koji je sazreo i da zato povraca. A na sve to nije kakio tri dana
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 17:57:26
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Verkice draga, mm a tih naslaga pod kozom po celom telu, odmalena. Vodili ga kod lekara kad mu se to pojavilo u detinjstvu i rekli im da nije nista opasno sve dok ne pocne da se siri. Ne siri se, hvala Bogu. Ma samo da smo zivi i zdravi.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 18:04:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 mm je u bolnici sinoc mu je opet pozlilo zbog peska u bubregu pa su ga odveli, nemam pojma kada ce kuci, kaze da umire od bolova Isi, mnogo boli, znam iz ličnog iskustva, muškarce boli više nego žene, ali daće mu oni tamo nešto za brže izmokravanje pa će sve izaći napolje, treba samo da bude izdržljiv
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 18:19:12
|
|
|
|
isidora88
|
pustili su ga kuci i umire od bolova, nista od lekova mu ne pomaze, koliko moze to da traje? najgore sto on mora da ide na teren u sredu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 18:22:50
|
|
|
|
New Mom
|
Ako je kamen krenuo tu nema pomoci. Lekovi se ni ne daju tad, mora da se spusti. Moze da se smiri za par sati a moze danima. Nek pije puno tecnosti i nek greje taj deo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 18:25:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 pustili su ga kuci i umire od bolova, nista od lekova mu ne pomaze, koliko moze to da traje? najgore sto on mora da ide na teren u sredu Uhhh, isi, baš nezgodno, pa kako ga pustiše kući takvog Nek pije tečnosti što više jer će samo mokraćom to da izađe napolje, nek se naliva dok ne pukne samo će mu to pomoći, čaj, voda, bilo šta.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 18:45:16
|
|
|
|
isidora88
|
pije caj za izbacivanje peska, dobio je bruskopan cepice(koje nece da stavi ), diklofen, klometol(ima jake mucnine i povraca), i pepigal, dnevno popije vise od 10 tableta, juce ga je popustilo kad je uzeo pola bensendina, par sati je bio kao nov i onda je zavrsio na hitnoj, najgore sto nemam bensendin u kuci, ne moze da se kupi, a dr ne daje recept, da covek poludi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 20:20:24
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 najgore sto nemam bensendin u kuci, ne moze da se kupi, a dr ne daje recept, da covek poludi A sto nece da mu da na beli recept , pa da lepo covek moze da kupi jednu kutiju, znam da tako hoce bar nasi lekari.
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 20:54:22
|
|
|
|
isidora88
|
dr opste prakse ne radi vikendom, a i svakako nece da da recept nikakav, kaze da mora da se izvestaj specijaliste, a zakazati tamo je nemoguca misija u ovako kratkom roku, ma uzas, ali videcu da mu moj tata donese bensedin od mog dede
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 20:54:43
|
|
|
|
17 joka
|
Ma nedaju oni recepte onima kojima je lek neophodan nego onako ,ma joj uzasni su Isidora bas se namucio, nemam sta drugo da dodam sem onoga sto je vec receno puno tecnosti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.10.2013 20:56:48
|
|
|
|
New Mom
|
Bensedin mu za to niko ni neće prepisati jer maskira kliničku sliku. Bolje da uzme buskopan.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?