Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.9.2013 7:52:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Sinoć mi je pala stolica na prst na nozi - ćopam! Opekla sam se dok pržila prženice i jutros kulminacija - zveknem glavom u aspirator! Prst mi otekao, sedim sa hladnim mokrim papirom da mi malo spadne otok :(
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.9.2013 8:57:10
|
|
|
|
Ana13
|
Juce sam prosula punu casu piva na lap top. Mm ga je odneo u servis,ali kazu da je slaba vajda.Pivo je uslo negde gde ima neki kristali.Sta god to bilo.Sad se mucim sa tabletom.Tako mi I treba kad sam smotana. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.9.2013 9:15:32
|
|
|
|
big mum
|
Već 5 god nisam noć prespavala u komadu.Djeca se stalno bude i nešto traže,piške,prevću se preko glave.Ustaju u 06.30h.Dok pije kafu ustanem 10000x.Evo sad mi S.sjedi u krilu a ovaj mali skače oko nas. I tako svaki dan.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.9.2013 10:09:56
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: mtajcica83 IZVORNA PORUKA: isidora88 jos se nisam cula sa njim, kaze mi njegov kolega da spava, proradio mu pesak, valjda je pocelo izbacivanje pa mu je pozlilo, dali su mu neke injekcije i lekove, uf jedva cekam sutra da dodje kuci, uzasno mi sto nije sa mnom, mozda mu je jos i vise pozlilo jer je i povracao, moguce od trovanja hranom, kad ih na poslu hrane pomijama sugavim, bilo je na vestima neki dan da su se potrovali zandari, a izfleda je i on zakacio, sugava, sugava drzava. da samo znate kakav im je smestaj, pa ono u onome ni romi ne zive, strahota Nadam se da ce ti se javiti uskoro bice ti donekle lakse kad ga cujes. culi smo se jutros, danas se vraca kuci, bolje mu je sada
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.9.2013 10:18:14
|
|
|
|
NadaR
|
Super Isidora.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.9.2013 19:53:27
|
|
|
|
Olga75
|
juce oko 16 h je nadjen les muskog novorodjenceta u kontejneru u Subotici to naselje mi je bas blizu , zovu ga velika spavaonica i niko nije video i niko nije cuo sve je otislo u .....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.9.2013 19:57:09
|
|
|
|
lesica
|
Olga
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.9.2013 20:00:12
|
|
|
|
17 joka
|
Olga , uh uzasno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.9.2013 20:20:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Uh...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.9.2013 20:24:02
|
|
|
|
nata11
|
jbt u sta su se to ljudi pretvorili
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.9.2013 20:29:28
|
|
|
|
17 joka
|
sve manje danas ima ljudi, pa i zivotinje stite i cuvaju svoje mlade, to su monstrumi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.9.2013 22:49:20
|
|
|
|
NadaR
|
Strasno Olga. Kod nas u PD pronadjen les svinje 'mutanta' na divljoj deponiji . Imala je neku cudnu surlu i jedno oko. Ne zelim ni da razmisljam koliko je jos takvih stvari oko nas a mi toga nismo ni svjesni.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.9.2013 23:38:01
|
|
|
|
jole82
|
Uzas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.9.2013 19:14:00
|
|
|
|
nata11
|
Gledala vest o bebisiterki iz Rusije koja je tukla dete . Jao ...... olos, neznam sta bih uradila da sretnem tu zenu.
< Poruku je uredio nata11 -- 25.9.2013 19:25:07 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.9.2013 19:16:03
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Kod nas u PD pronadjen les svinje 'mutanta' na divljoj deponiji . Imala je neku cudnu surlu i jedno oko. A?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.9.2013 19:16:35
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR juce oko 16 h je nadjen les muskog novorodjenceta u kontejneru u Subotici to naselje mi je bas blizu , zovu ga velika spavaonica i niko nije video i niko nije cuo sve je otislo u ..... Stoka bolesna! Stoka...
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.9.2013 22:51:33
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR juce oko 16 h je nadjen les muskog novorodjenceta u kontejneru u Subotici to naselje mi je bas blizu , zovu ga velika spavaonica i niko nije video i niko nije cuo sve je otislo u ..... Zgrozena sam, tuzna , ljuta, ma Neko bi sve na svetu dao da imaju taj mali zivot u svom narucju i da ga brani od svakog zla svojom ljubavlju dok pojedinci, koje nemogu nazvati ni zivotinjama i one su osecajnije, cine ovakva zlodela
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.9.2013 21:16:36
|
|
|
|
Verolina
|
Ne mogu vise da podnesem svekrove nebuloze.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 28.9.2013 0:37:22
|
|
|
|
17 joka
|
Verka neki ljudi jednostavno nisu vredni nerviranja i bilo čega
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.9.2013 14:45:01
|
|
|
|
dijana1*
|
Bas sam besna U aprilu sam rekla svojima da cemo se presiliti u BL i tati da ganja za vrtic. I bas sam se u to pouzdala jer nisam isla preko teta ili nekoga drugog vec preko direktorke. Ne moze bolje. Covek ode u vrtic i kazu mu za tvoje unuce kad god treba upisujemo. Posaljem ga ponovo u julu da pokrenemo proceduru i kazu mu ma ne brini se racunaj da je upisan. Vidim ja da je djavo odneo salu i stisnem ga u avgustu da bi oni krajem avgusta rekli da donesem papire. Ja ih donesem i kazu mi zvacemo vas. Prolaze dani niko ne zove a ja kada god pozovem kazu mi zvacemo te sutra. Onda odem licno i lepo ih pitam da li je to sigurno ja dete moram da upisem u vrtic ako niste sigurni da mozete da ga upisete idem u privatni. Ma neee to je sto posto. U petak su me zvali da dodjem danas da potpisem ugovor i da Vuk krece u vrtic i naravno kada sam dosla gluperda kod koje su bili papiri mi kaze jaooooo pa on je 2010 godiste ja sammislila da je on manji i trazila sam mu mesto u jaslicama. U vecim grupama nema mesta ako hocete da sacekate jos malo mozda neko odustane pa ga upisemo. Reko koliko je to malo? Pa oko decembra kada zahladi. Reko gospodjo draga ja se u decembru poradjam!!!! Ju pa mali vam je stomak ko bi rekao Reko nema veze zavrsicu ja ovo sa direktoricom. E tu se onda izvinjavala kako nije videla! Alo ima dva papira jedan mali lekarsko uverenje i jedan rodni list i ne moze da vidi koje je dete godiste. A sada je problem sto su i privatni vrtici puni. Jeb.... iskompleksirane glupave zene samo se kindjure i nemaju pojma sta rade. To niko ne razmislja glavom samo eto tako napamet dolaze na posao!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.9.2013 17:36:02
|
|
|
|
doktorkakristal
|
sposobne da vrse posao za koji primaju platu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.9.2013 19:59:15
|
|
|
|
mamamikka
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Sinoć mi je pala stolica na prst na nozi - ćopam! Opekla sam se dok pržila prženice i jutros kulminacija - zveknem glavom u aspirator! Prst mi otekao, sedim sa hladnim mokrim papirom da mi malo spadne otok :( a meni je juče na poslu aspirator pao na glavu i završila sam na hitnoj pa u bolnici i u po frke skontam da sam po rešenju na godišnjem odmoru a povreda na radu... Inače šefica me je poslala jer smo već imali i sličnu nesreću sa najgorim ishodom [sm=smiley19.gif
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 2.10.2013 12:40:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Au sunce ti Mamika!! JA sam upravo odlepila. Jbt ovde ljudi ništa nikog ne pitaju, samo puf mi doneli. Pre neki dan donesu komšije mače - mače ima povređenu nogu!!!!!!!!!!!!! Baka naravno ne ume da kaže ne (mada ona meni govori kako je su oni nju zvali pola sata pre tog i da im je rekla da će se posavetovati sa mm) Ja sam juče dobila, DRVA SU DANAS STIGLA. Mm NARAVNO neće stići kući pre 7 i sad me zove da vidi da li me boli stomak, jer ga je baka zvala u roku od odmah da kukak kako je ovaj doneo drva i da ne zna ko će da ih unosi, pokvasiće se. I popizdim i kažem mm kako ovde niko ne ume ništa da pita, samo se pojave i on popizdi na mene - ispada da me mrzi da unosim drva. UBIĆU NEKOG!!!!!!!!!! Posle svog tog unošenja, ja trebam peške da idem po dete. I peške da se vratim jer nema busa. Sjajno.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 2.10.2013 13:30:11
|
|
|
|
ivaMark
|
mamamikka kako bre to vec se desavalo.. ne mogu da verujem.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 2.10.2013 15:35:29
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark mamamikka kako bre to vec se desavalo.. ne mogu da verujem. očigledno aspirator nije dobro namešten i već je nekog utepao bitno da je Mamika sad ok
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?