Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2013 14:55:19
|
|
|
|
pipi_coco
|
Mrzim kad ljudi na poslu uvaljuju svoj posao drugima da urade i da donose odluke umjesto njih grrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2013 14:59:59
|
|
|
|
Peace*
|
Kakvih debila ima!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2013 15:10:09
|
|
|
|
pipi_coco
|
A sve to zapakovano kao "timski rad", užas Ja kad čujem "timski rad" , a pogotovo da su mene ubacili u taj svoj "tim" povraća mi se
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2013 15:24:49
|
|
|
|
isidora88
|
besna sam na drugaricu strasno, ne znam sta joj je pa je postala tako neobzirna
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.9.2013 12:58:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ladno mi je pukao displej na mobilnom u ruci ????? Znaci podizem ga i osetim kvrc......
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.9.2013 13:00:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Nerviraju me postari, cekam ga da mi donese paket, a on kasni, a ja treba da idem po dete u vrtic
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.9.2013 18:20:44
|
|
|
|
doktorkakristal
|
LZILJIVCI kada je pocetkom godine bio raspisan konkurs za javne radove za lekare ,ja sam bukvalno sve svoje kolege koji su volontirali kao ja zvala da obavestim,naravno par njih su bili u fazonu ma sta se prijavljujes nema od toga nista,kao njih to ne zanima,i gle sad saznajem da su bas to troje PRIMLJENI ,grrrrrrrrrrrrrrrr vezare DA LI MOZE NESTO U OVOJ J......DRZAVI BEZ POTEZANJA VEZE,GRRRRRRRRRRRRRRRRRR
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.9.2013 18:35:56
|
|
|
|
17 joka
|
naravno da nemoze
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.9.2013 20:01:31
|
|
|
|
Torbica
|
Mrzim zapusen nos!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.9.2013 20:20:38
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal LZILJIVCI kada je pocetkom godine bio raspisan konkurs za javne radove za lekare ,ja sam bukvalno sve svoje kolege koji su volontirali kao ja zvala da obavestim,naravno par njih su bili u fazonu ma sta se prijavljujes nema od toga nista,kao njih to ne zanima,i gle sad saznajem da su bas to troje PRIMLJENI ,grrrrrrrrrrrrrrrr vezare DA LI MOZE NESTO U OVOJ J......DRZAVI BEZ POTEZANJA VEZE,GRRRRRRRRRRRRRRRRRR Srbijica.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2013 2:41:49
|
|
|
|
New Mom
|
Kolja sinoc oka nije sklopio. Ujutru T., popodne kod nase dr - bronhitis. Njari se ceo dan. Grlo me steglo, pokupila sam i ja to izgleda, a tek ulazim u 6.nedelju. Bravo! Sad evo ovo noci Kaca kmeza, place, njoj izgleda urinarna. Spava mi se, stomak mi se stegao, ne popusta vec skoro sat. A sutra... Kako izvesti da cuvam jedno, drugo vodim kod dr, a pride mi u 8h dolaze majstori koje vijam ohoho koliko? Mrzim svoj zivot!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2013 7:52:32
|
|
|
|
jovicaa
|
new mom nadam se da ces preziveti dan, a kada ga prezivis i legnes uvece, kazi sebi- ja sam car! nemoj da se plasis prehlade, nista ne mora da znaci. ja sam imala neku katastrofa gripu u drugoj trudnoci, bila sam tako 4-5 nedelja. visoka temperatura par dana, bas sam bila zaglavila... i sve je ok!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2013 14:50:02
|
|
|
|
mtajcica83
|
Od jutra me ne slusa Andrija,dodji da popijes sirup, necu, dodji da ispuvamo nos, necu,dodji da popijes caj necu...Katasrofa jedna, Po zivcira mi naravno tangira i naravno kao slag na tortu, Andrija ajde da rucas, necu,ne mogu,...P aje sjeo pa zvace po ure pa mrljavi, pa mu se piski...ma nepodnosljiv ili je do vremena ili neznam sto mu je danas...A o mm je suvisno pricati..Milsim da smo mi jos uvijekskupa samo da bi jednom drugom zivce kidali..Uh....bijesna i ljuta sam ko djavo...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2013 15:15:29
|
|
|
|
doktorkakristal
|
IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Od jutra me ne slusa Andrija,dodji da popijes sirup, necu, dodji da ispuvamo nos, necu,dodji da popijes caj necu...Katasrofa jedna, Po zivcira mi naravno tangira i naravno kao slag na tortu, Andrija ajde da rucas, necu,ne mogu,...P aje sjeo pa zvace po ure pa mrljavi, pa mu se piski...ma nepodnosljiv ili je do vremena ili neznam sto mu je danas...A o mm je suvisno pricati..Milsim da smo mi jos uvijekskupa samo da bi jednom drugom zivce kidali..Uh....bijesna i ljuta sam ko djavo... batina je iz raja izasla i za jednog i za drugog
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2013 15:34:09
|
|
|
|
pandina
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2013 19:22:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Treci dan adaptacije i evo kija i slini. Divota.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2013 19:35:16
|
|
|
|
nela79
|
Sve je to "normalno". Faza koja se prevazidje. Sem ako nemas neko SUPERMAN dijete sa savrsenim imunitetom pa da nema reakcije kad se ukljuci u kolektiv. Nije Mare neki mrljo :) Proci ce sve.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.9.2013 16:23:09
|
|
|
|
milicicak
|
aaaaa poludecu od svekrve... ne mogu od nje sa detetom ni u parku da se igram...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.9.2013 16:46:17
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nela79 RR Sve je to "normalno". Faza koja se prevazidje. Sem ako nemas neko SUPERMAN dijete sa savrsenim imunitetom pa da nema reakcije kad se ukljuci u kolektiv. Nije Mare neki mrljo :) Proci ce sve. Očekivala sam ja to, ali nisam ovako brzo. Jbg, kaže Mira da su svi bili bolesni. Bili kod Željke, kaže klasičan virus, nasmejala se kad nas je videla, pošto smo u ponedeljak bili kod nje zbog potvrde za vrtić
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.9.2013 20:59:40
|
|
|
|
isidora88
|
mm je na terenu i danas mu je pozlilo, bio je na hitnoj danas, i sad mi se nejavlja i svasta pomisljam, odlepicu majke mi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.9.2013 21:03:40
|
|
|
|
mtajcica83
|
Isidora pa sta mu je bilo znas li?? Bas bzv
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.9.2013 21:13:50
|
|
|
|
cvećka
|
Mom m je prekjuce pao radnik na gradilistu jer nije hteo da nosi zastitnu opremu, dzaba upozorenja, dzaba sve... i juce je preminuo ),: i ceo zivot treba da radis sa takvim ljudima i u takvom stresu i odgovornosti? Pa tacno da ti dodje kiosk da otvoris. Tuga...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.9.2013 21:18:26
|
|
|
|
Figaro88
|
Izgleda da smo vecers svi ovde zbog muzeva.Mm mora na posao a gori,ceo dan je prelezao ne moze da funkcionise i sad ja teba celu noc da razmisljam da mu ne pozli,ili da ne upadne u sugavu traku Isidora nadam se da ce sve biti u redu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.9.2013 22:14:11
|
|
|
|
isidora88
|
jos se nisam cula sa njim, kaze mi njegov kolega da spava, proradio mu pesak, valjda je pocelo izbacivanje pa mu je pozlilo, dali su mu neke injekcije i lekove, uf jedva cekam sutra da dodje kuci, uzasno mi sto nije sa mnom, mozda mu je jos i vise pozlilo jer je i povracao, moguce od trovanja hranom, kad ih na poslu hrane pomijama sugavim, bilo je na vestima neki dan da su se potrovali zandari, a izfleda je i on zakacio, sugava, sugava drzava. da samo znate kakav im je smestaj, pa ono u onome ni romi ne zive, strahota
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.9.2013 22:17:32
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 jos se nisam cula sa njim, kaze mi njegov kolega da spava, proradio mu pesak, valjda je pocelo izbacivanje pa mu je pozlilo, dali su mu neke injekcije i lekove, uf jedva cekam sutra da dodje kuci, uzasno mi sto nije sa mnom, mozda mu je jos i vise pozlilo jer je i povracao, moguce od trovanja hranom, kad ih na poslu hrane pomijama sugavim, bilo je na vestima neki dan da su se potrovali zandari, a izfleda je i on zakacio, sugava, sugava drzava. da samo znate kakav im je smestaj, pa ono u onome ni romi ne zive, strahota Nadam se da ce ti se javiti uskoro bice ti donekle lakse kad ga cujes.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?