|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
11.9.2013 14:55:19   
pipi_coco
Mrzim kad ljudi na poslu uvaljuju svoj posao drugima da urade i da donose odluke umjesto njih grrrrrrrrruser posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 2001
11.9.2013 14:59:59   
Peace*
user posted image Kakvih debila ima! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 2002
11.9.2013 15:10:09   
pipi_coco
A sve to zapakovano kao "timski rad", užas user posted image

Ja kad čujem "timski rad" , a pogotovo da su mene ubacili u taj svoj "tim" povraća mi se user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 2003
11.9.2013 15:24:49   
isidora88
besna sam na drugaricu strasno, ne znam sta joj je pa je postala tako neobzirnauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 2004
13.9.2013 12:58:27   
Anck Su Nmaun
Ladno mi je pukao displej na mobilnom u ruci ????? Znaci podizem ga i osetim kvrc......user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2005
13.9.2013 13:00:35   
Anoniman
Nerviraju me postari, cekam ga da mi donese paket, a on kasni, a ja treba da idem po dete u vrticuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 2006
18.9.2013 18:20:44   
doktorkakristal
LZILJIVCI user posted image user posted image user posted image kada je pocetkom godine bio raspisan konkurs za javne radove za lekare ,ja sam bukvalno sve svoje kolege koji su volontirali kao ja zvala da obavestim,naravno par njih su bili u fazonu ma sta se prijavljujes nema od toga nista,kao njih to ne zanima,i gle sad saznajem da su bas to troje PRIMLJENI ,grrrrrrrrrrrrrrrr vezare DA LI MOZE NESTO U OVOJ J......DRZAVI BEZ POTEZANJA VEZE,GRRRRRRRRRRRRRRRRRR

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2007
18.9.2013 18:35:56   
17 joka
naravno da nemozeuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 2008
18.9.2013 20:01:31   
Torbica
Mrzim zapusen nos! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2009
18.9.2013 20:20:38   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

LZILJIVCI user posted image user posted image user posted image kada je pocetkom godine bio raspisan konkurs za javne radove za lekare ,ja sam bukvalno sve svoje kolege koji su volontirali kao ja zvala da obavestim,naravno par njih su bili u fazonu ma sta se prijavljujes nema od toga nista,kao njih to ne zanima,i gle sad saznajem da su bas to troje PRIMLJENI ,grrrrrrrrrrrrrrrr vezare DA LI MOZE NESTO U OVOJ J......DRZAVI BEZ POTEZANJA VEZE,GRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Srbijica.

Direktna veza do poruke: 2010
19.9.2013 2:41:49   
New Mom
Kolja sinoc oka nije sklopio. Ujutru T., popodne kod nase dr - bronhitis. Njari se ceo dan.
Grlo me steglo, pokupila sam i ja to izgleda, a tek ulazim u 6.nedelju. Bravo!
Sad evo ovo noci Kaca kmeza, place, njoj izgleda urinarna.
Spava mi se, stomak mi se stegao, ne popusta vec skoro sat.
A sutra... Kako izvesti da cuvam jedno, drugo vodim kod dr, a pride mi u 8h dolaze majstori koje vijam ohoho koliko? Mrzim svoj zivot!!!

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 2011
19.9.2013 7:52:32   
jovicaa
new momuser posted image
nadam se da ces preziveti dan, a kada ga prezivis i legnes uvece, kazi sebi- ja sam car!user posted image
nemoj da se plasis prehlade, nista ne mora da znaci. ja sam imala neku katastrofa gripu u drugoj trudnoci, bila sam tako 4-5 nedelja. visoka temperatura par dana, bas sam bila zaglavila... i sve je ok!

don't shit where you eat :))

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2012
19.9.2013 14:50:02   
mtajcica83
Od jutra me ne slusa Andrija,dodji da popijes sirup, necu, dodji da ispuvamo nos, necu,dodji da popijes caj necu...Katasrofa jedna, Po zivcira mi naravno tangira i naravno kao slag na tortu, Andrija ajde da rucas, necu,ne mogu,...P aje sjeo pa zvace po ure pa mrljavi, pa mu se piski...ma nepodnosljiv ili je do vremena ili neznam sto mu je danas...A o mm je suvisno pricati..Milsim da smo mi jos uvijekskupa samo da bi jednom drugom zivce kidali..Uh....bijesna i ljuta sam ko djavo...user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2013
19.9.2013 15:15:29   
doktorkakristal

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Od jutra me ne slusa Andrija,dodji da popijes sirup, necu, dodji da ispuvamo nos, necu,dodji da popijes caj necu...Katasrofa jedna, Po zivcira mi naravno tangira i naravno kao slag na tortu, Andrija ajde da rucas, necu,ne mogu,...P aje sjeo pa zvace po ure pa mrljavi, pa mu se piski...ma nepodnosljiv ili je do vremena ili neznam sto mu je danas...A o mm je suvisno pricati..Milsim da smo mi jos uvijekskupa samo da bi jednom drugom zivce kidali..Uh....bijesna i ljuta sam ko djavo...user posted image

batina je iz raja izasla i za jednog i za drugog user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 2014
19.9.2013 15:34:09   
pandina
user posted image Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Direktna veza do poruke: 2015
19.9.2013 19:22:13   
Ana RR
Treci dan adaptacije i evo kija i slini. Divota.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 2016
19.9.2013 19:35:16   
nela79
Sve je to "normalno". Faza koja se prevazidje. Sem ako nemas neko SUPERMAN dijete sa savrsenim imunitetom pa da nema reakcije kad se ukljuci u kolektiv. Nije Mare neki mrljo :) Proci ce sve.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2017
20.9.2013 16:23:09   
milicicak
aaaaa poludecu od svekrve... ne mogu od nje sa detetom ni u parku da se igram...

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 2018
20.9.2013 16:46:17   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: nela79 RR

Sve je to "normalno". Faza koja se prevazidje. Sem ako nemas neko SUPERMAN dijete sa savrsenim imunitetom pa da nema reakcije kad se ukljuci u kolektiv. Nije Mare neki mrljo :) Proci ce sve.

Očekivala sam ja to, ali nisam ovako brzo. Jbg, kaže Mira da su svi bili bolesni. Bili kod Željke, kaže klasičan virus, nasmejala se kad nas je videla, pošto smo u ponedeljak bili kod nje zbog potvrde za vrtić user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 2019
20.9.2013 20:59:40   
isidora88
mm je na terenu i danas mu je pozlilo, bio je na hitnoj danas, i sad mi se nejavlja i svasta pomisljam, odlepicu majke miuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2020
20.9.2013 21:03:40   
mtajcica83
Isidora pa sta mu je bilo znas li?? Bas bzv

Direktna veza do poruke: 2021
20.9.2013 21:13:50   
cvećka
Mom m je prekjuce pao radnik na gradilistu jer nije hteo da nosi zastitnu opremu, dzaba upozorenja, dzaba sve... i juce je preminuo ),: i ceo zivot treba da radis sa takvim ljudima i u takvom stresu i odgovornosti? Pa tacno da ti dodje kiosk da otvoris. Tuga...

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 2022
20.9.2013 21:18:26   
Figaro88
Izgleda da smo vecers svi ovde zbog muzeva.Mm mora na posao a gori,ceo dan je prelezao ne moze da funkcionise i sad ja teba celu noc da razmisljam da mu ne pozli,ili da ne upadne u sugavu trakuuser posted image
Isidora nadam se da ce sve biti u reduuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

Direktna veza do poruke: 2023
20.9.2013 22:14:11   
isidora88
jos se nisam cula sa njim, kaze mi njegov kolega da spava, proradio mu pesak, valjda je pocelo izbacivanje pa mu je pozlilo, dali su mu neke injekcije i lekove, uf jedva cekam sutra da dodje kuci, uzasno mi sto nije sa mnom, mozda mu je jos i vise pozlilo jer je i povracao, moguce od trovanja hranom, kad ih na poslu hrane pomijama sugavim, bilo je na vestima neki dan da su se potrovali zandari, a izfleda je i on zakacio, sugava, sugava drzava. da samo znate kakav im je smestaj, pa ono u onome ni romi ne zive, strahotauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 2024
20.9.2013 22:17:32   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: isidora88

jos se nisam cula sa njim, kaze mi njegov kolega da spava, proradio mu pesak, valjda je pocelo izbacivanje pa mu je pozlilo, dali su mu neke injekcije i lekove, uf jedva cekam sutra da dodje kuci, uzasno mi sto nije sa mnom, mozda mu je jos i vise pozlilo jer je i povracao, moguce od trovanja hranom, kad ih na poslu hrane pomijama sugavim, bilo je na vestima neki dan da su se potrovali zandari, a izfleda je i on zakacio, sugava, sugava drzava. da samo znate kakav im je smestaj, pa ono u onome ni romi ne zive, strahotauser posted image

Nadam se da ce ti se javiti uskoro bice ti donekle lakse kad ga cujes.user posted image

Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here