|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
23.8.2013 22:57:52   
Torbica
Jao Olga, ma bezveze.... E, citala sam nesto na taj fazon, navodno s obzirom da ne unose zivotinjske produkte, nemaju holesterol kao polaznu supstancu za sintezu steroidnih hormona, pa im manjka istih za sintezu polnih hormonauser posted image , tako da nema proliferacije endometrijuma usled nedostatka istih... Mada, nasa jetra proizvodi 2/3 ukupnog, bez obzira na unos spolja. user posted image
U svakom slucaju - glupost nevidjena!
E, danas, moj Djordje vice da mu se piski, i ja ga uredno namestim da stoji nad soljom, jelte... Kad on odradi i veliki posao, delom na moju suknju, pod, svoje sandale, gacice, sorts.... Haos! user posted image user posted image I takooo, svakako je bio red da oribam kupatilo kad su polegali. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1951
28.8.2013 17:36:48   
doktorkakristal
ja cu da poludim zatvorena u ova 4 zida,znam da je bolje nego da sam u bolnici,ali opet je tesko,vec sedam dana ustanem samo kada treba do kupatila da odem,noge kao da nisu moje user posted image user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1952
29.8.2013 9:52:45   
mali_mis
Doco, izdrzi zbog svoje bebe user posted image Znam da je tesko, ali zivot i zdravlje tvoje bebe su najbitniji. Posle, kad se porodis videces da je vredelo svakog zrtvovanja.

Direktna veza do poruke: 1953
29.8.2013 11:04:51   
viking
Kad sledeći put poludiš, seti se nas što ležimo celu trudnoću, pa će ti biti malo lakše user posted image Razumem te skroz, teško je i iznad svega dosadno, ali niko te ne pita, mora da se miruje.

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

ja cu da poludim zatvorena u ova 4 zida,znam da je bolje nego da sam u bolnici,ali opet je tesko,vec sedam dana ustanem samo kada treba do kupatila da odem,noge kao da nisu moje user posted image user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 1954
29.8.2013 12:41:00   
doktorkakristal
VIKING pomislim na vas,pa se kao tako tesim,znas sta me iznervira najvise kada me odredjene osobe pozovu pa mi kazu ''CUTI TU I UZIVAJ STA TI FALI,SVE CETIRI U VIS,NEK TI TITRAJU MALO'' e od toga dobijem napad ,a pri tom te osobe nisu to prosle i ne znaju kako je,em lezim em mi se svasta mota po glavi,valjda visak vremena za razmisljanje

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1955
29.8.2013 12:50:11   
bea83
Doco, možda ti pomogne KLIK, ja pisala dan pred porodjaj, sad tek vidim user posted image
Inače preležala sam celu trudnoću (osim nekih mesec dana oko petog meseca), nije lako ali posle nekog vremena navikneš. A ti imaš samo još 8,9 nedelja, gledaj to sa vedrije straneuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1956
29.8.2013 12:59:01   
viking
Meni je najgori deo kod ležanja taj što nemam koncentraciju za čitanje. Inače baš volim čitam i mnogo čitam, ali od kad sam ostala trudna ne mogu dve rečenice da pročitam i da ih zapamtim. A pre VTO sam kupila desetak knjiga misleći "uh, sad kad legnem i počnem...." ali nema šanse.
U trenutku odlaska na VTO falilo mi je 20 strana da završim knjigu koju sam tada čitala (u maju) i još sam na tih 20 strana, četiri meseca kasnije.... Uz knjigu bi vreme mnogo brže prošlo.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1957
29.8.2013 13:01:34   
bea83
Vik, ja sam bila strastveni čitalac, prosek 2 knjige nedeljno, nekad i više kad se zablentavim, a u celoj trudnoći nisam pročitala ni jednu jedinu. Mozak izvetreo user posted image  Samo sam gledala serije jer mi je to bio maksimum koncentracije, čak i film mi je bio viša matematika

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1958
29.8.2013 13:04:22   
viking
Isto, samo serije i to one za domaćice user posted image Užas user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1959
29.8.2013 13:12:06   
bea83
Koje druge pa imaju?user posted image

Sad gledam Lost i razmišljam da sam ovo počela u trudnoći odusta bih kod 3 epizode jer mi ništa nije bilo jasnouser posted image  I samo da znaš mozak se vrlo postepeno vraća, tako da ni sad posle godinu i po nisam baš najbistrijauser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1960
29.8.2013 14:06:32   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

Pokusaj da podignes malo noge,meni je to prijalo.Jeste tesko,ali je mnogo bolje nego u bolnici.Ja sam puno citala,nikada u zivotu nisam procitala knjiga kao za tih 8 meseci,i internet,filmovi,zovnes nekog na kaficu,bilo sta da vreme proleti...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

Direktna veza do poruke: 1961
29.8.2013 15:39:03   
doktorkakristal
Hvala na podrsi,citala sam negde do 6 meseca pa mi posle dosadilo,sad gledam seriju Tjudorovi,visim na netu i tako mi kao prodje vreme.
Ja prvog oktobra ulazim u deveti tako da cu na carski cim bude moglo

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1962
29.8.2013 15:47:26   
Azra_
Shvatila sam da sam juče greškom, sa nekim papirima, bacila i 100e u kantu za smeće i pravac kontejner!user posted image user posted image

< Poruku je uredio Azra_ -- 29.8.2013 15:48:18 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

Direktna veza do poruke: 1963
29.8.2013 16:04:25   
dunja RR
Jel si našla? Ja sam jednom 50e, i našla ih sutradan user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1964
29.8.2013 19:10:08   
Verolina
Ja sam provela tako je*eno divan danuser posted image . Sta sve covek ne radi za 30 evra. Tri dana skupljam gradju, a vec 10 sati pisem O demonologiji u Zitiju Svetog Petra . Zitije je pisano u 13. veku, a ja treba da ga povezem sa savremenim dobom i horor filmovima. Mislim, to je trebalo da uradi gospodjica koju je toliko silno zainteresovala ta tema, pa se pro*rala kao grlica, a onda posto je videla da joj je kratak mozak, resila je da plati da joj se poveze ono sto se povezati ne moze. Proglasavam sebe za genijalno stvorenje i idem da se upucam.
I ko me J kad se ne zovem Karolina i nisam cerka na tatu od magnat iz Istocnu Srbijuuser posted image pa da platim 30 evra da me ne gnjave ove nepismene budaletine koje su umislile da su se iznedrile iz Pavicevog pera. Grrrrrrrrrrrrrrruser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1965
29.8.2013 19:26:36   
doktorkakristal

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ja sam provela tako je*eno divan danuser posted image . Sta sve covek ne radi za 30 evra. Tri dana skupljam gradju, a vec 10 sati pisem O demonologiji u Zitiju Svetog Petra . Zitije je pisano u 13. veku, a ja treba da ga povezem sa savremenim dobom i horor filmovima. Mislim, to je trebalo da uradi gospodjica koju je toliko silno zainteresovala ta tema, pa se pro*rala kao grlica, a onda posto je videla da joj je kratak mozak, resila je da plati da joj se poveze ono sto se povezati ne moze. Proglasavam sebe za genijalno stvorenje i idem da se upucam.
I ko me J kad se ne zovem Karolina i nisam cerka na tatu od magnat iz Istocnu Srbijuuser posted image pa da platim 30 evra da me ne gnjave ove nepismene budaletine koje su umislile da su se iznedrile iz Pavicevog pera. Grrrrrrrrrrrrrrruser posted image

user posted image tako ti je to,ko ti je kriv sto si pametna

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1966
30.8.2013 0:07:32   
Azra_

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jel si našla? Ja sam jednom 50e, i našla ih sutradan user posted image

Ma nisam... Oplemenile kontejner definitivno.

Verolino, kud se ne dogovorismo da tebi dam ovu stotku, a ti da otkačiš tu pametnicu. Ti bi imala parice, ne bi se mučila, a meni ne bi bilo žao jer su pare otišle kod pametne žene, a ne u narandžasti kamion sa svim mogućim otpadom!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1967
30.8.2013 20:20:30   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: bea83

Vik, ja sam bila strastveni čitalac, prosek 2 knjige nedeljno, nekad i više kad se zablentavim, a u celoj trudnoći nisam pročitala ni jednu jedinu. Mozak izvetreo user posted image  Samo sam gledala serije jer mi je to bio maksimum koncentracije, čak i film mi je bio viša matematika

Prepisujem user posted image knjigu koju sam počela da čitam u trudnoći sam konačno završila pre 15 dana (da 'l da se smejem ili da plačem user posted image ).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1968
1.9.2013 14:50:06   
Adriana83
Dragi moj pametni muz je uspeo da zakljuca oba kljuca u auto! Ajde to,nego je onda pokusao da otvori auto da izvuce kljuceve i umesto da kao svaki normalan covek koji bar malo koristi mozak obije bravicu i otvori auto on je sa dva srafcigera pokusao da spusti prozor! Naravno,staklo je puklo! I sad umesto da lepo vozim auto i koristim samo jedna vrata,ja ne mogu da vozim nikako jer je polomio zadnje staklo gde mi deca sede! Nekad mi stvarno dodje da ga zatucem kamenom i skratim muke i sebi i njemu...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1969
1.9.2013 20:15:59   
adulence
dobila sam i potpuno sam u nekom bljak raspolozenju,sva sam nesto tuznjikava,mm radi noc,ivu sam upravo uspavala i tako sedim sama,mislim imam gomilu obaveza,ali mi se ne da da bilo sta uradim,a jos me i stomak ubija....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 1970
8.9.2013 20:41:22   
adulence
stvarno ne mogu da se pomirim sa tim da u Beogradu zive ljudi koji nikada nisu culi za djeram pijacu....uh uh uh.....grrrrr...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1971
8.9.2013 20:46:02   
lesica
user posted image Joj draga... Da nije smešno, bilo bi žalosno, ali znam kako ti je user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1972
8.9.2013 20:49:50   
adulence
joooj....slusam dijalog dve devojke u busu i jedna kaze kako ide do Djerma,a ova je pita a sta ti je TO?

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1973
8.9.2013 20:50:08   
dunja RR
user posted image user posted image

Ja živim na Đermu ceo život, dovedi ih d im pokažem user posted image
IZVORNA PORUKA: adulence

stvarno ne mogu da se pomirim sa tim da u Beogradu zive ljudi koji nikada nisu culi za djeram pijacu....uh uh uh.....grrrrr...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1974
8.9.2013 22:47:03   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: adulence

joooj....slusam dijalog dve devojke u busu i jedna kaze kako ide do Djerma,a ova je pita a sta ti je TO?

to je đevrek! user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here