Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 19:09:13
|
|
|
|
jole82
|
Pa u "svratista za decu ulice" da ih tamo nahrane, okupaju, presvuku...pa mars nazad na ulicu da prose i zarade za svoje gazde...tako "gazde" nemaju nikave troskove prema svojim "radnicima"...za "radnike" se eto drzva pobrinula...eto kako drzava resava,sva srecna, kako to sama i zove, jedan od oblika nasilja nad decom
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 19:13:14
|
|
|
|
lesica
|
A onda im i ta svratišta zatvore... jer država nema sredstava.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 19:18:33
|
|
|
|
jole82
|
Pa nema kad moramo da kupimo nevidljivog miga 29...itd i č dž š
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 19:20:57
|
|
|
|
Olga75
|
ma da ne lajemo i tako sve u finu materinu a kad ce da izidjemo , paaa za jedno neam pojma
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 19:26:44
|
|
|
|
jole82
|
Da da Olga u pravu si...necu av-av vise...izvinjavam se... Nego ja dodjoh zbog druge stvari... Drugarica moja je danas 4. put izgubila bebu..ovog puta u 18. nedelji Tuzna sam i besna sto njena dr nije htela posle 3. puta da joj da upute za trombofilije...jer kao pregurala je 8.nedelju (ta je po njoj kriticna kod trombofilije) i bila je "ubedjena" da je sve u redu...i eto desi se sta se desi...ni drugaricu ne opravdavam sto nije sama nesto poduzela jos pre trudnoce...al sta sad..lako je reci...besna sam i tuzna bas
< Poruku je uredio jole82 -- 17.8.2013 19:30:31 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 19:28:56
|
|
|
|
Olga75
|
ajoj Jole bolje da lajemo nego tako nesto , zao mi je , jako
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 19:30:27
|
|
|
|
Olga75
|
inace to : lajemo - ovde odakle sam ja svaka ruzna reci i tako pricanje protiv autoriteta i inih je lajanje i ja svaski dan dobijem :Olga , ne laj uhapsice te ja ti kazem ili Olga , ne laj , ne pristaje dami
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 19:33:14
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR inace to : lajemo - ovde odakle sam ja svaka ruzna reci i tako pricanje protiv autoriteta i inih je lajanje i ja svaski dan dobijem :Olga , ne laj uhapsice te ja ti kazem ili Olga , ne laj , ne pristaje dami Ma skapirah odmah ..i ja to tako zovem...zato i rekoh necu vise av-av..zna se ko miga moze da kupi...sigurno ne ti i ja...ni cela RR da se udruzi..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 19:38:05
|
|
|
|
Figaro88
|
Znam ja to Olga,ima kad stvarno nemam da im dam,a onim starijima nikada i ne dajem.Ima kad dam pa na moje oci odu da kupe cigare i sl pa onda opet traze....Samo mi je krivo,daje se novac za svakakve gluposti a njima ne moze da se izgradi bar jedno prihvatiliste. Da istresem i svoju negativu,jos od mora sam sva nikakva.Platili smo apartman i za brata i malog bratica i oni su isli sa nama-oni ove godine nisu mogli finansiski pa smo bili svi zajedno,i preselo nam je sve.Bratic je uzasan,od jutra do veceri je vristao,ako nesto nije po njegovom nastane haos,maltretirao je Andreu,onda se mm naljuti na mene,brat mrtav hladan ne reaguje.Na plazi nas gadjao kamenjem,Andreu pogodio u glavu,bukvalno smo bezali od njih samo malo da odmorimo mozak.Nismo mogli ni u setnju,ni da sednemo negde na miru da jedemo,pijemo kafu zato sto bi on vristao,bacao stvari,prosipao...I vratili smo se dva dana ranije,nismo mogli vise.I sad je mm ljut na mene.Da sam znala nikada ih ne bi pozvala da idu sa nama....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.8.2013 14:00:47
|
|
|
|
lokica77
|
poludecuuuuuu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.8.2013 14:41:52
|
|
|
|
adulence
|
Lokice draga sta je bilo...nemoj da nam poludis!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.8.2013 21:35:00
|
|
|
|
lokica77
|
iskucala sam prilicno dug post, onda se K nesto probudila pa sam bila kod nje i kad sam se vratila i htela da posaljem nisam mogla, sad bih morala ispocetka a bas nemam vremena dolaze nam neki drugari, uglavnom sve se svodi na to da moja mama misli da kad njoj dune da vidi K ja moram sve da ostavim i trceci da je odnesem pri tom ne mari za to sto ja imam nesto drugo isplanirano jer boze moj ona se uzelela unukice i mora da je vidi,a ne pada joj na pamet da ona moze da dodje kod nas jer boze moj prevruce je napolju, a nama nije vruce i tako smo mi danas po najvecoj vrucini isli da se vide baka i unuka, sva sreca pa nismo daleko 10-ak min. kolima
< Poruku je uredio lokica77 -- 19.8.2013 21:36:32 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.8.2013 1:47:57
|
|
|
|
smeško
|
Dete mi je polomilo ruku na sred kreveta! Ubiću se ili bar polomiti ruku i sebi da ne pati sam!
< Poruku je uredio smeško -- 20.8.2013 1:48:48 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.8.2013 10:09:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Joj smeško, ali to se dešava, smiri se mila
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.8.2013 12:07:16
|
|
|
|
Anoniman
|
smesko, ako polomis i ti ruku, kako ces brinuti o detetu? :) ajde, zarasce to, kod dece prolazi brze nego kod nas matorih.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.8.2013 21:39:17
|
|
|
|
smeško
|
Još ništa nisam polomila sebi. Za sada se zadovoljavam plakanjem kad ga pogledam. Nikad nisam videla dete od dve i po godine sa gipsom na ruci.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.8.2013 22:03:21
|
|
|
|
Adriana83
|
Smesko,znam da izgleda strasno! Moja A je bila u gipsu ka je imala samo 6.5 meseci! Iscasila je lakat,ni dan danas ne znamo kako...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.8.2013 22:32:57
|
|
|
|
viking
|
Joj, Smeško, kako se to desilo? Je l pao s kreveta?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.8.2013 16:29:16
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: smeško Još ništa nisam polomila sebi. Za sada se zadovoljavam plakanjem kad ga pogledam. Nikad nisam videla dete od dve i po godine sa gipsom na ruci. Smesko ne mozes da krivis sebe za svaki detetov pad,pa i kad se ozbiljnije povredi,ako tako budes radila poludeces nacisto .A inace nebi verovala koliko sam dece sa gipsom videla u Tirsovoj od kada idemo tamo,pa i manje od tvog.Deca su nemirna,skacu,penju se,istrazuju,ja sam lomila obe ruke,jednu dva puta,a na drugoj sam dva puta imala naprsnuce kosti i taj jedan prelom,volela sam da se pentram po drvecu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.8.2013 17:03:42
|
|
|
|
cvećka
|
Smesko, ako ti je lakse evo ti moje bratanice, nepune tri godinice je ovde imala Zaraslo joj je brze nego sto se meni povuce bubuljica sa lica (:
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.8.2013 20:46:26
|
|
|
|
smeško
|
Hvala vam. Danas sam malo smirenija. Moja mama mi je lepo objasnila da ne smem tako da preživljavam sve ovo. Ko mi kaže, ona je svaki put plakala zbog sličnih stvari. Sad mi je veći problem da mu objasnim da mora da miruje, da ne sme da skače, da štedi ruku. Bojim se da ne napravi još veće s***e kad se baci preko nje.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.8.2013 18:37:47
|
|
|
|
Olga75
|
sad mi je iskocio na fb neki tekst , budalastina naravno cim sam videla odakle se postuje ali mom cudjenju , zgrazavanju i ne znam ni ja cemu nema kraja : znaci neki vrsni - eminentni - kojekakvi strucnjaci smatraju da je menstruacija posledica ne zdrave ishrane i svaka zena koja pati od dismenoreja ( bolnih menstruacija ) je otrovana i to se organizam bori i boli dok vegetatijanke - veganke nemaju menstruaciju i to je odraz njihovog odlicnog zdravlja i sad sta ???? znaci menstruacija je bolest ? je l sam ja to propustila neki voz sto ide direkt u srednji vek ? sta ??? pa to sve treba pozatvarati dok cudo nije napravilo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.8.2013 19:22:25
|
|
|
|
lesica
|
Olga, sve bih ja to na neku pustu, suvu čuku, pa nek ručkaju sasušeni korov! Suština onoga šta htedoh reći je - kada neko na jedan krajnje agresivan način pokušava da nametne neke budalaštine koje veze sa pameću nemaju, zaista mislim da jeste opasan i da ga treba zatvoriti u ustanovu. Sačuvaj i sakloni...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.8.2013 21:10:30
|
|
|
|
Verolina
|
Ja ne razumem vegane, majke mi. Vegetarijance razumem, ali vegane ne. Sta oni tu kog djavola pala*ude? Sta, umrece od jednog jajeta ili komada sira? Kakva li ce se jos pomodarstva izroditi? I ko je to rekao da veganke nemaju ciklus? Imaju. Boze, kakvi retardirani ljudi set_aju planetom! A moja negativa-sedim i radim neki rad vec dva dana po 10 sati. I sad vidim da su mi zglobovi na stopalima uzasno natekli. I sad imam osecaj kao da vucem dva debla umesto stopala. A da, gu*ica me boli jako
< Poruku je uredio Verolina -- 23.8.2013 21:11:53 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.8.2013 21:16:41
|
|
|
|
doktorkakristal
|
koja budalastina, sta sve nece postojati na netu, ko zna sta ce sledece da izmisle
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?