|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
8.8.2013 11:16:17   
Anoniman
trco, nadam se da ce izjutra rano da pokupi svoje stvarcice i put pod noge user posted image

e, mm je slican tvom bivsem, mada prvo kao kuka da se plasi da se meni/nama nesto ne desi, pa onda na drugom mestu je "a sta ako napravis neku stetu?" i to ne toliko zbog para nego zato sto je perfekcionista i strasno ga nervira ako nesto nije bas kako treba. a mene to uzasno nervira, ne mogu da verujem da su stvari toliko vazne? i kao sto kazes, mogla bih ja da uzmem kljuceve, svakako su tu, ali i sama pomisao da bi stvarno moglo nesto da se desi pa onda celu vecnost da ga slusam kako mi cantra....al ako mi pukne film ima da uzmem neki srafciger i sama mu povucem liniju duz jedne strane user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 1876
8.8.2013 11:26:56   
Trcosava
Ujutru neće jer ona spava dugo, a onda kad ustane legne malo na krevet - jedno sat i po dva da odmori od spavanjauser posted image

Pazi kako ćeš, jer me je boviši doveo do toga da sumnjam u sebe i svoju vožnju. Tad mi je prekipelo. Sela sam sama u auto i na posao (negde sam već to pisala sigurno) i od tada sam vozila svuda. Za onaj sa manuelnim menjačem me je terao na dodatne časove... Šta reći.
Sadašnji je u fazonu - to je samo metal.

I da dodam da sam budala i pitala mm da li je misija nemoguće da odemo večeras da se prošetamo - na šta mi on odgovara da se JA dogovarim sa NJEGOVOM sestrom da li će da ''čuva Anu''

Prošle godine sam JA pitala MOG brata od strica da li može da dežura pored Ane.... mislim.... budala ostaje budala!
Ili bolje da kažem da sam MAGARAC!

< Poruku je uredio Trcosava -- 8.8.2013 11:29:23 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1877
8.8.2013 11:33:15   
Olga75
samo da vam kaze , ja sam zLaova , cudo smo mi user posted image
nego nije to ok Trco sto ona radi
a sa njim to moras razlozno , tezu po tezu : tvoja sesra je divna i ja je jaaako volim ajde pitaj je
i onda on to sredi

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1878
8.8.2013 11:46:08   
Trcosava
Ej pa imala sam ja zaovu i prošli put. Ali je bila drugačija priča, bre bile smo drugarice. Sa ovom nemam ni o čemu da pričam.

glava me boli u pm (nvezano za zaovu)

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1879
8.8.2013 11:46:59   
Anoniman
trco user posted image
sto se auta tice, ajde kao dao mi je jednom da ga probam na poligonu blizu kuce mojih roditelja i to je ok, prvi put dok se ne naviknem (ima meni malo cudno staklo, tj. jedan umetnuti metalni deo koji odaje utisak da ne vidis dobro), ali sad ne mogu da ga nateram. kad mi je tata nudio da vozim njegov auto, mm je bio u fazonu "pa to ti nista ne znaci jer trebas na ovaj da se naviknes". pa kako da se naviknem, majmune jedan, kad mi ga ne das?! i stvarno, kao sto ti kazes, stvara pritisak neverovatan.
olga, moja z(l)aova je dusa od zene, samo mi je zao sto ima muza takvog kakav je.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1880
8.8.2013 11:50:58   
Trcosava
MA garant sam već to sve pisala. I bivši je mene hteo sa automatikom da vodi na neku poljanu - tad sam dreknula da ja nisam položila na lepe oči. Ako ti je frka oko deteta, tj da se vas dve vozite same, ako imaš nekom - ostaviš dete, a ti sama autom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1881
8.8.2013 11:56:06   
Ana RR
A meni će se moj popeti na glavu jer ne vozim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1882
8.8.2013 12:08:20   
Anoniman
Zlaova hahahaha
Moja jedna zlaova je smotana ne znam o cemu da pricam sa njom,a druga je najpametnija na svetu u svakom sosu je mirodjija. Kad je bila sad za vikend pocela je da se dere na Hanu kako je bezobrazna sto se penje na stepenice a kad sam joj rekla da gleda svoje dete i da nema sta da se dere kad sam ja tu najljutila se gospodja.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1883
9.8.2013 13:00:47   
mali_mis
Glup gluplji najgluplji muz user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1884
9.8.2013 13:17:37   
viking
Ana, kako ti je sveki? Ne znam gde da pitam, a ovde si pisala....

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1885
9.8.2013 13:23:08   
Ana RR
Pa ok je, ali je dosta poremetilo to pucanje butne kosti. Već bi ustajala da nije toga. Morali smo da kupimo neke kaiševe koji se montiraju oko struka i imaju neku šipku koja ide uz nogu pa sve to drži kuk i butnu kost, smešno izgleda a košta 400 evra, pa će sa tim tamo da je podižu na noge i po malo da vežbaju sa njom, u utorak će kući, valjda. Malo se iskomplikovalo ali valjda će se oporaviti.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1886
9.8.2013 13:31:43   
viking
Užas user posted image Želim brz oporakak user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1887
9.8.2013 13:32:27   
Ana RR
Hvala draga user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1888
9.8.2013 15:52:20   
Trcosava
@Mali miš - naši muževi izgleda imaju isto zanimanje??

@Ana - Što pre da sveki bude bolje

btw zaova ne ide danas, ali pored mm - ona mi sada ni malo ne smeta.....

< Poruku je uredio Trcosava -- 9.8.2013 15:53:56 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1889
9.8.2013 17:07:05   
Trcosava
puls 115

nekima skače pretisak, meni puls

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1890
10.8.2013 10:18:25   
mali_mis
Trco i meni se cini.

Juce se ubih objasnjavajuci neke stvari, i on ne shvata ili ne zeli da shvati. Ajd sto sam juce, vec mu par meseci objasnjavam, i neeee, on ne razume, i opet po svom. Toliko mi je digao pritisak da sam bljuvala vatru ostatak dana user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1891
10.8.2013 18:46:20   
Trcosava
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa i opet AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nope... nije mi bolje. Nije otišla ni juče, ni danas... Sad će nekad izgleda i da dobije... planirala da kupi uloške, ja joj rekla da može moje.

Sad je našla da pravi red u MOM frižideru.... Gospodin danas izjavljuje ''''jel bi nam sredila jednu kafu DRAGA ženo''''

Pokušavao je na Bledu da pokrene neku priču... one way street.

Mooooooooooooooožda, moooooooooooožda bi bila bolje volje da njemu dođe do mozga da pita svoju sestru (kad već ona nema nameru da ide) da pripazi Anu, a da mi odemo da se šetamo. Ali naravno, to su samo moji pusti snovi.

< Poruku je uredio Trcosava -- 10.8.2013 18:47:21 >

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1892
10.8.2013 22:31:00   
milicicak
Nisam besna, nisam ljuta al sam bas popuser posted image
mm je jutros izgleda imao bubrezni napad, kazem izgleda jer ga majmuni u urgentnom centru nisu poslali na ultrazvuk, nadrogirali ga i pustili kuci user posted image sreca pa mu je sad dobro a od ponedeljka krecemo po lekarima da vidimo sta se desilo jer u user posted image Beogradu na user posted image 5 privatnih klinika ni jedan user posted image urolog ne radi vikendom
al nisam zbog toga pop...
jutros u 6 izbezumljena zovem svekra (lekara inace) da ga pitam sta da radimo, mm se previja od bolova, lekarka iz hitne rekla da samo popije nesto protiv bolova sto imamo u kuci i da cekamo da prodje a on ne moze da stoji, povraca, zelen u licu... a svekar mrtav ladan kaze idite na urgentni i javite sta je bilo user posted image kao da nista lakse na svetu nema od toga da se sa malim detetom i muzem koji ne moze da stoji spakujem i odem na urgentni user posted image
al nisam ni zbog toga pop... imao je covek neke ranije ugovorene obaveze i bla bla bla (kao da ti neki ne bi razumeli da kasni jer je vodio sina u bolnicu)
pop... jer je gospodin svekar digao nos sto nismo bili kod kuce kada se nakon svih svojih obaveza (12 sati kasnije) udostojio da svrati i da vidi da li nam nesto treba
sreca pa imamo divne kumove koji su uskocili i u roku od 20 min od poziva bili kod nas u stanu da nam se nadju za sve sto treba user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1893
15.8.2013 10:34:51   
Sanja90
Jakoooo,jakooo,jakoooo sam ljuta na mm-auser posted image Sinoc sam mu 10x ponovila da mora da se izlupa tepih koji dugo stoji napolju i kako ce pasti kisa,na sta je on rekao dobro sad cu,ali neeee gospodin je igrao igrice do 3h ujutru,a tepih naravno nije uneo.user posted image I sad posto je pocela kisa morala sam ja da se iscimam i da ga unesem i sad me boli stomak i imam budjave kontrakcije i koliko sam ljuta place mi seuser posted image Ma sve cu mu igrice obrisati,nece ni jednu vise igrati!Kao dete od 5god. je! I jos me nervira sa njegovim nekim SCnetom nikako da mi kupi mrezaste uloske i gace,jer gospodin covek hoce da kupuje sa popustom u Liliju i zbog toga nikako da zavrsim torbu za porodiliste! Tesko mu da da 1000din.za sve to.Ma sama cu da ih kupim u apoteci a njega ko sisa! I jos mi sad kaze da zatvorim prozor na kolimauser posted image Da je ovde ubila bih ga!

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1894
15.8.2013 12:14:53   
Janncica

IZVORNA PORUKA: Sanja90

Da je ovde ubila bih ga!

user posted image user posted image

i meni moj od jutros ide na zivce.Sreca,otisao je da radi... user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1895
15.8.2013 12:19:37   
Anoniman
a moj je nazalost jos 10 dana na godisnjem user posted image

(odgovor članu Janncica)
  Direktna veza do poruke: 1896
15.8.2013 13:06:26   
Sanja90
Ma izludecu vise od njega,kad on nesto trazi to mora odmah da se uradi,a kad mu ja kazem nesto da uradi to moze da saceka ma koliko god da je hitno. Da sam krenula da se poradjam dok igra igrice rekao bi mi "sacekaj da predjem nivo"user posted image Uh da mi je sad pri ruci da ga izlemam,nego je na poslu,dolazi tek veceras... Zvao me navodno da se izvini,a ja nisam htela da se javim.Ma necu da razgovaram uopste sa njim jer bi mu svasta rekla...

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1897
15.8.2013 15:26:29   
isidora88
mm je na terenu jos 15 dana, tako da je meni nirvana user posted image
pre ovog terena je bio kod kuce 3 dana, nismo stigli da se pokacimouser posted image
nije lose kad nismo stalno zajedno, em se uzelimo jedno drugog em se ne svadjamouser posted image

sad da se istresem: nervira me mm tata, toliko zadrt covek da je to strasnouser posted image , jadna ta zena sto zivi sa njim.

a komsije odvrnule tv i neku glupavu emisiju sta li je, jbt.kao da sam ja pojacala tv, a ne oni, cela zgrada slusa neke glupostiuser posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 15.8.2013 15:27:52 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1898
15.8.2013 15:34:14   
doktorkakristal
OOOOOOOO divne li teme,sad kad opalim ja user posted image
Juce ja rintam sa sve stomakom do zuba ,saginjem se ,nosim,teglim,dever koji zivi sa nama ladno na spratu slusa muziku jos sidje pa pocne da nas zajebava kako se mucimo,sve u stilu ako tako i treba,a u kuci pored nas dosli dever i jetrva iz Svice ona gospodja nije provirila da vidi treba li mi pomoc,a znala je da mi uvaljuje dete da joj cuvam dok obilazi salone za negu lepote,jer ona je riba mora da brine o fizickom izgledu,na kraju veceri kad se sve zavrsilo moj dragi muz pocne svu svoju negativnu energiju i nervozu da istresa po meni,STRASNO ,user posted image sve po spisku

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1899
15.8.2013 15:41:06   
dijana1*
Doco pa kako niko nece da vam pomogne user posted image zar ne znaju da ti treba da mirijues. Kako im nije zao da gledaju trudnu zenu kako se muci. Strasno!
Zavrsi to sto pre i bezi u krevet i ne izlazi iz njega user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here