|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
3.8.2013 19:14:36   
Jole84
Viking user posted image bitno da je grlić zatvoren,jel ti povećali dozu utrogestana? Biće sve ok draga user posted image Baš bih napucala tog majmuna!

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1851
4.8.2013 21:20:54   
viking
Jole, nisu, već uzimam 3x200, a i ovaj "doktor" mi je rekao da utorgestan nema veze, u fazonu, ja sam ginekolog 30 godina, nekada smo ženama davali utrogestan u kofama i nije bilo neke razlike u odnosu na žene koje ga nisu primale. Ma, budala.
Ana, ne znam, on kaže da je to manje više normalno i očekivano i da se ne brinem. Bitno je da mi se posle toga krv više nije pojavila, dobro se osećam i to je to.
Smeško, Dani user posted image

< Poruku je uredio viking RR -- 4.8.2013 21:22:47 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1852
4.8.2013 22:32:48   
smeško
Viking, najbitnije je da krvarenja više nema. user posted image
12. nedelja stvarno i jeste period kada posteljica počinje sa preuzimanjem svoje uloge. Bićete super, samo polako gurajte.user posted image Ali, taj doktor je stvarno maher za hrabrenje.user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1853
4.8.2013 22:48:13   
viking
Da, doktor je čudo. Tough love user posted image user posted image user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1854
5.8.2013 7:32:09   
Trcosava
Vik, bitno da si ti mirna u glavi...

A moj 'istres' - zaova mi danas dolazi. Još juče sam se pokačila sa mužem. Kažem ja da je samoživa i da ne misli ni na kog osim na sebe. KAže on misli, ali mora malo da je poguraš...

Inače dolazi da se kupa na jezeru. Kao dolazi zbog Ane i da donese neki orbi-track ili kako se već zove.
Koliko od vas žena, kada mislite da idete recimo na letovanje sa sestrom, drugaricom pitate nju kada ima menstruaciju?????

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1855
5.8.2013 13:14:47   
mati
Viking, sreca pa si upucena... Mene su istresli iz gaca, u.rala sam se kad mi se desilo, ali zato sto nisam imala pojma ni o cemu, jos dr neki kao tvoj "ako nesto nije u redu , organizam ce sam odbaciti,vi to ne mozete da spreciti ni lezanjem , ni lekovima..."user posted image
A onda sam citala i citala, i stvarno vise se u svetu ne praktikuje utrogestan i dr lekovi, samo sto vise tecnosti... Ali... Mi smo zemlja Srbija i to je jedino sto je poznato...
i Vik, akovec koristis 3x200, zasto ne pitas da uvece stavljas kao vaginaletu... To je i moja doza samo ja sva tri puta stavljam vaginalno...
Trco,nisam u toku, pa ne znam da li si ironicno pitala ili stvarno...user posted image Ali moja drugarica i ja smo uvek uklapale ciklus sa letovanjem, mada kako smo dobijale u isto vreme zajedno bi pile tabletice za odlaganje... Tako smo pet godina same picile...

< Poruku je uredio mati -- 5.8.2013 13:18:48 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1856
5.8.2013 14:06:22   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: mati

Trco,nisam u toku, pa ne znam da li si ironicno pitala ili stvarno...user posted image Ali moja drugarica i ja smo uvek uklapale ciklus sa letovanjem, mada kako smo dobijale u isto vreme zajedno bi pile tabletice za odlaganje... Tako smo pet godina same picile...

Delimično i jedno i drugo, jer mi je to nekako normalno. Kada sam sa sestrom išla na letovanje, naravno da smo usklađivale koliko se moglo. Ipak treba uskladiti njen posao, moj, posao tadašnjeg muža mog, mog zeta i naše menstruacije. Ali uvek smo uspevale.

Naravno da moju zaovu stručno boli levi ćošak od Beograđanke kada ja trebam da dobijem user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1857
5.8.2013 14:27:26   
Dani.kv
Ja hocu da svisnem od moje majke

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1858
5.8.2013 18:03:54   
17 joka
Vik, koji kretenuser posted image bitno je da ste vi dobro

Dani draga sta je opet sa majkom?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1859
7.8.2013 12:51:47   
nata11

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Inače dolazi da se kupa na jezeru. Kao dolazi zbog Ane i da donese neki orbi-track ili kako se već zove.
Koliko od vas žena, kada mislite da idete recimo na letovanje sa sestrom, drugaricom pitate nju kada ima menstruaciju?????

Ja iskreno nikad. Nikad se ne upravljam po tome. Komotno i plivam i suncam se, malo se kljukam 2-3 dana tableticama ali nije strasno. user posted image

Nedaj da te nerviraju gluposti Trco, drzi se!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1860
7.8.2013 12:59:44   
viking
Stavljam vaginalno, sva tri puta :) Sreća, jer čujem da su velike mučnine kad se pije oralno.

IZVORNA PORUKA: mati
Vik, akovec koristis 3x200, zasto ne pitas da uvece stavljas kao vaginaletu... To je i moja doza samo ja sva tri puta stavljam vaginalno...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1861
7.8.2013 13:01:51   
Olga75
JUTROS JE ZOINO SRCE PRESTALO DA KUCA
Još jedno nedužno dete je izgubilo bitku sa Batenovom bolešću

Predivan osmeh, predrago dete, preveliki borac...
Danas nije izdržala i negde oko 5h ujutru, Zoino veliko srce prestalo je da kuca.

Zoja Mirosavljević je gotovo čitav svoj mladi život, vodila bitku sa Batenovom bolešću. Prvi simptomi, posle jednog bezazlenog pada na snegu, bili su simptomi epilepsije. Naši doktori nisu umeli da ocene pravu dijagnozu njene bolesti.
Samo ogromnom borbom njene majke Bojane, dugogodišnjim istraživanjem raznih dijagnoza, kontaktiranjem svih mogućih svetskih institucija i stručnih lica i veoma skupim odlascima u inostranstvo, Zoji je utvrđena Batenova bolest.

Potom slede godine mukotrpne borbe za Zoju i njene roditelje. Zojini napadi postaju učestaliji, gubi moć govora, vida, kretanja...godinama je prikovana za krevet.
Lečenje matičnim ćelijama u Kini pomaže joj da se donekle oporavi i prebrodi naredni period života. Ti tretmani su izuzetno skupi, a Zojini roditelji su bili prepušteni sami sebi i dobrim ljudima iz okruženja.

Oni tada, zajedno sa porodicom Čović, osnivaju udruženje "ŽIVOT" - Udruženje građana za borbu protiv rektih bolesti kod dece i time pomažu i drugim roditeljima, čija deca boluju od Batena.

Krize, napadi, mukotrpna putovanja u inostranstvo, matične ćelije, još jedna nada, još jedna bitka, još jedan Zojin osmeh, davali su snagu ovim hrabrim ljudima da izdrže.

Ove godine 2013., napokon je pronađen lek protiv Batena, ali Zoja nije imala snage da sačeka, da joj on pomogne.

Njen dragi osmeh seli se na nebo, da sa drugom decom, koja su izgubila bitku, čuva svoje drugare koji se još uvek bore.

Porodici Mirosavljević iskreno saučešće u njihovoj neizmernoj tugi...

eto user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1862
7.8.2013 13:05:00   
viking
Uf, znam za tu priču, jadno dete i njeni roditelji, stavrno su se napatili.... Neka joj je laka zemlja...
Ali nisam znala da je ove godine pronađen lek, to je svakako odlična vest.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1863
7.8.2013 13:06:15   
Torbica
user posted image user posted image user posted image Ne mogu ni da zamislim kako je to strasno.... Uvek kazem, hvala ti Boze sto si mi podario zdravu decu.. Jadni roditelji...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1864
7.8.2013 13:07:52   
17 joka
user posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1865
7.8.2013 13:15:40   
nina26
uh,kako me je presekao naslovuser posted image

jadno detenceuser posted image user posted image user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1866
7.8.2013 13:30:57   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 1867
7.8.2013 13:34:17   
minnica
Tuga. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1868
7.8.2013 13:44:56   
little_one
Uh strasno user posted image

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1869
7.8.2013 22:09:11   
smeško
Jadna mala nedužna stvorenjca.user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1870
7.8.2013 23:11:29   
Trcosava
Molim sada sve da pogase svetla i da probaju nešto da stave u usta!

OMMMMMMMMMMMMMMMMm

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1871
8.8.2013 8:21:41   
Trcosava
Naravno, nadrndan je - i to baš danas!

Ljut je što sam ja nadrndano juče zatvorila so koju gospojica ne zatvara nikad! I zato što sam nadrndana sinoć bila što je svetlo bilo upaljeno jer gospojica ne vidi da jede lubenicu ispred televizora koji svetli kao pola NY sa sve viljuškom i nožem.

Svoj tanjir opere, ostale ostavi. Juče su ona i mm jeli i onda je oprala samo dva ta anjira. Kada sam mu to rekla - ''pa jeste kad po tebi ništa ne uradi kako treba''

Kada ću naučiti - svoje meso se ne jede, tačnije muško svoje meso ne jede.

Ne znam da li da dodam i biser - onaj aparat koji meri pritisak na zglobu je stavila na mišicuuser posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1872
8.8.2013 8:42:43   
Anoniman
Trco, kad vam odlazi z(l)aova?
mene nervira mm, opet. koji sam djavo polagala i ovde za vozacku ako mi ne dozvoljava da vozim njegov auto koji uglavnom stoji parkiran ispred kuce? i sam kaze da se ljuti na sebe ali nista ne menja. Danas nesto kopaju u preko puta nase kuce i trazili su da pomerim samo malo auto napred, zovem ga da mu kazem i on pocinje sa sto pitanja: a sta, a zasto, a kako, a mozda neki kamen udari auto pa je trebalo da ga parkiram dalje, a mozda je neki kamen vec udario, a ovo, a ono...a cuje da dete place u pozadini. samo sam mu spustila slusalicu.

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 1873
8.8.2013 8:51:16   
Peace*
Pa budalo, da verujem da je sve u Božjim rukama, išla bih u crku da se porađam a ne kod doktora.

user posted image user posted image user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1874
8.8.2013 9:10:11   
Trcosava
Kseno, ja mislim sutra.

A besna sam jer je danas 5 godina kako smo se mm i ja videli i to slavimo kao neku godišnjicu... I baš na današnji dan se nadrkao. Naravno, ne bi mu palo na pamet da pita njegovu super sestru da recimo dežura večeras pored Ane, a da mi odemo da se prošetamo.

Što se tiče auta, ja nisam htela ovde da im dajem pare za vozačku, niti vozim. Tj odem do prodavnice ovde u selu ako njega baš mrzi, mada nije mm u tom fazonu. Bivši je bio u tom fazonu, da pazim kad vozim jer retrovizor je ovoliko, branik ovoliko - tresla sam se svaki put kad sam sela za volan. A i pre toga je bio problem, dok meni nije pukao film i lepo sam uzela sama auto i otišla.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here