viking
|
Moram da vam ispričam za "žurku" od sinoć. Znate svi da smo išli na VTO i da sad čekamo blizance, sve je od početka bilo ok ali sinoć oko 2 ujutru ja prvi put ugledam krv. Znam da se to dešava, sačekam malo da vidim šta će da se desi, ono opet. Probudim ja muža, idemo kod doktora, verovatno nije ništa ali neću da razmišljam posle. Odemo mi tako u gluvo doba i sačeka nas neki matori kreten i krenem ja njemu da pričam šta i kako i kažem: - VTo je, 12. nedelja, krvarenje, blizanačka trudnoća.... a on će meni: - Blizanci? Auuuu, pa to je veliki problem za nas akušere, jeste videli šta je bilo u Narodnom frontu? Dešava se to s blizancima... MM i ja se gledamo, vidimo da je budala ali ajde kad smo tu, pogleda on mene, sve ok, bebice živahne, glić zatvoren, sve super, a on će ponosno: -Sledeći put ako ne napunite kofu krvi, nemojte da dolazite. I ja taman posmislim da je kraj glupostima, ali je očigledno bio inspirisan u 4 ujutru. - Znate, možete vi da pijete taj utrogestan, ali sve je Božjim rukama, ne možemo mi tu mnogo kad vi počnete da krvarite i ako krene spontani. Pa budalo, da verujem da je sve u Božjim rukama, išla bih u crku da se porađam a ne kod doktora. I za kraj, samo da kažem da se nisam potresla niti iznervirala zbog ove njegove priče, ovo više šričam kao anegdotu jer imam dovoljno godina da mogu da prepoznam idiota na kilometar kad ga vidim, ali eto, da znate šta sve možete da čujete od doktora kad vam to najmanje treba.