|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
15.7.2013 20:50:15   
Ivanka 75
Hoću ja ali iz iskustva znam da se ova moja neće dati!
Sestra mi je u bolnici, 5 nedelja trudnoće, zadržali je zbog prethodna dva pobačaja da joj daju progesterone i sl, ona to rekla mojoj majci danas a ova opalila paljbu po meni kako su svi neuviđavni jer nisam dotrčala odmah čim se završila školska godina da dođem njoj da pomažem i, verovatno slušam njene gluposti tipa, ona je bolesna, ona treba da kupi ovo, njoj treba ono, njoj se sviđa ovo, ovaj ne valja, onaj ne valja samo ona je savršena... user posted image
I što moraju drugi da se vozikaju u našim novim kolima (mislaći na mog devera koga je mm dovezao da bude kod roditelja jer je operisao nogu) pa bože mili i to joj smeta, kao gledam njega (a u stavri gas gledaju njegovi roditelji) a njoj niko da se nađe kad joj treba user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1801
15.7.2013 20:52:51   
Ivanka 75
A sl nedleje smo planiral ida odemo tamo jer mi je ocu 28 jula godina kako je umro pa je taman mm isplanirao odmor i sve zbog toga, sad moja sestra neće doći, a ja ću verovatno biti sa Ivom malo duže a mm će ostati kraće jer mora da vozi brata opet nazad kod lekara i sve joj ljudi moji smeta, niko joj ne valja, ne valja kad joj ugađaš (što sam davno prestala) a kad joj odbrusiš onda si nezahvalno gov**!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1802
15.7.2013 21:12:08   
Štetica
Ivanka u potpunosti te razumem,samo kod mene je "dragi"tata u pitanju. Uhvatila ga manija sto mi se brat nezeni,zaboga ima 31 god,bla,bla,bla... Pa on je imao nas dvoje u tim godinama,bla,bla,bla...
Od mene je dobio odgovor,onako usput,Aha imao si nas dvoje i vec treci brak,tako da nemas pravo glasa po tom pitanju. I naravno da je sad ljut,a nadam se i da ce ga to malo duze drzati jer stvarno nemam zivaca za njegove "izlive roditeljske brige",kako ih sam naziva.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1803
15.7.2013 21:16:30   
Trcosava
Ivanka mila moja - to smetanje i kukanje... moraš na to da oguglaš. Što pre se naučiš, pre će tebi biti bolje. Ja se naučim nakon par dana da ne slušam user posted image zabuljim se u komp i ne registrujem, a kukanje je od jutra do mraka.

user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1804
15.7.2013 22:01:54   
Torbica
Moja mama je isto posasavila, ima neku fiks ideju da rusi staru nus prostoriju i gradi novu, na placu koji pravno nije resen i poludela je sto je ja u tome ne podrzavam! user posted image
I dobih lepe komplimente od nje, jel user posted image E svasta, mm i ja smo u cudu...Sta to ljudima udje u glavu, pa otkace totalno... Inace nemamo problema ali ovo sad nece izaci na dobro....user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1805
16.7.2013 9:20:18   
nata11
Ovo je izgleda period kada mame sasave user posted image Moja me upravo zvala da me obavesti da ona popodne dolazi iz sela kuci i da ja naravno moram da dodjem donesem joj farbu, ofarbam je i budem malo sanjom jer se nismo videle 2 nedelje. Ja joj kazem da neznam da li cu stici jer mi muz uskoro ide na put i hocu sto vise vremena da provedem sanjim. Naravno njen komentar na sve to je: pa dodjite zajedno hocu i ja da ga vidim pre nego sto ode.user posted image Koliko je tesko shvatiti recenicu: Hocu da budem sam!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1806
16.7.2013 9:24:57   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: nata11

Hocu da budem sam!

Preslikane su!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1807
16.7.2013 12:51:29   
Janncica
Udario me dekuta neki na semaforu... i pobegao... user posted image user posted image ne znam da l da se smejem ili da placem... user posted image
Mislim...isao u rikverc i udari me

< Poruku je uredio Janncica -- 16.7.2013 12:52:09 >

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

Direktna veza do poruke: 1808
16.7.2013 13:10:07   
milicicak
Janncice, jesi li ti dobro? Mislim, da li je sa tobom sve ok?
Strasno kakvih ljudi ima...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1809
16.7.2013 13:11:43   
Leax
O majko moja user posted image kako si ti , da li je sve ok sem soka ?
IZVORNA PORUKA: Janncica

Udario me dekuta neki na semaforu... i pobegao... user posted image user posted image ne znam da l da se smejem ili da placem... user posted image
Mislim...isao u rikverc i udari me

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1810
16.7.2013 13:26:35   
Ana RR
Janncice, nadam se da je sve ok. Pretpostavljam da nije bilo jako pošto je išao u rikverc (mada, nikad se ne zna). Nas je na đurđevdan udario neki kreten i pobegao (udario u auto iza nas a ovaj u nas). Ne pitaj koliko je koštala popravka..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1811
16.7.2013 13:34:05   
Janncica
Ja sam ok...nego mi S bio u kolima,vodila ga da vadi krv,vec i onako nervozan od voznje i poceo da place mukica,pa se ja jos pogubila...ma haos totalni... razbio mi branik,nije bio jak udarac,ali opet... Jos sam i gumu nabola na nesto,sad je ispustila... user posted image mm mudro cuti i verovatno gusare broji... user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1812
16.7.2013 13:41:14   
Ivanka 75
Imam i ovde šta da istresem ali neću!
Imam i lepu vest i neću da je kvarim user posted image

Janncice, nadam se da ste dobro a deki neka je na godine i na čast što se uopšte usudio da uđe u kola!

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1813
16.7.2013 13:44:05   
Ana RR
Joj užas.. tako se i moj Maki prepao, još je bila noć i pljuštala kiša, sav je bio isprepadan. I nama je pukao branik i malo se ulubila peta vrata, nije uopšte delovalo strašno, ali šteta od 1000 evra..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1814
16.7.2013 13:54:06   
Janncica
kaze mi J sto nisi ti njih udarila? user posted image kazem,ne ide to tako,ne mozes da udaras nekog sa kolima...bla bla truc....kaze ona...ma sto ih nisi istukla,oni su tebe prvi dirali.... user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1815
16.7.2013 13:59:41   
Ana RR
hihihihi user posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1816
16.7.2013 18:31:38   
ivaMark
Opasno sam se iznervirala, ali opasnooooo.... moja sestra i zet ne mogu da nadju za shodno da odvoje dva dana i da dodju da vide bebu, koja inace ima skoro tri meseca... a put koji treba da se predje je j..user posted image 380km.... e, pa necu ni ja da idem tamo...imala sam zelju (imam je i sada) ali volje vise nemam... pa ako mm moze da izboksuje par dana za put (a radi u firmi) onda i moj zet moze jedan dan da odvoji (a radi sam za sebe) i jos ga sestra moja brani... oooooooo........ pa ja kada me mm nervira i kada nije u pravu kazem: jeste, gresi, ali ona meni da kaze: pa staaa, ti da si otisla preko okeana mi bi morali da dolazimo! e lepo cemo nas troje na more a njih ko sisa jer sam i odmor na moru htela da skratim zbog odlaska tamo... budala sam... i rekla sam joj: ja da dolazim - necu.. user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1817
18.7.2013 9:49:12   
cvećka
Je l'' mogu ovde da se istresem na samu sebe...? user posted image Debil... Skupljala sam jutros onako pospana posteljinu i stavila je da se pere, pa kad sam posle par minuta cula da nesto lupa u bubnju, htela sam da padnem u nesvest... Moja "ljubav", tek otplaceni HTC desire S sam unistilaaaaaaaaaaaaa!!!!!! A da ne pricamo na sta lici kupatilo nakon sto sam otvorila bubanj koji nije mogao da se isprazni, pa je ona sapunjava voda vecinom otisla u lavor, ali je dobar deo i okolo i takoooo... Ne mogu bre da se savijem sad lako da skupljam vodu. user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1818
18.7.2013 9:58:46   
Ana RR
Joooj cvećka user posted image

Slično se desilo našem prijatelju, pokupio je stolnjak sa stola i istresao mrvice kroz prozor a nije ni primetio da mu je ostao telefon u stolnjaku (inače je na 5. spratu) user posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 1819
18.7.2013 10:01:08   
mati
Juuu... Bas te poteralo od jutra... Maler.
A nama sinoc ispalo crevo od sudopere... Haos. Samo sto je mm bio tu, pa ja nisam ni prilazila...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 1820
18.7.2013 10:19:39   
Trcosava
Ijao Cveleeeee - to ti je cena trudnoće, sav si tup i glup i nenormalan user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1821
18.7.2013 10:23:52   
cvećka
Tako se i osecam, samo sto do sada nije bilo ovakvih posledica user posted image Jbsh ga, sta da radim... bar je kartica prezivela, ne moram da se mantam po mts-u da mi izdaju novu, jer je post-paid. AAAAAAAAAAAA!!!!!!! Ana, razumem sad tvog prijatelja skroz user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1822
19.7.2013 17:48:58   
mtajcica83
Moja baka, koju mnoooogo volim je u bolnici i ima jaku upalu pluca user posted image , danas sam bila da je vidim,i naravno rasplakah se ko user posted image tamo, jer navikla sam je na uvijek punu energije, pozitive,uvijek u pokretu, nista joj nije tesko da uradi, da pomogne...Danas tamo kad sam je vidjela u onom krevetu, srce mi se cijepalo...Bas sam bzv i tuzna veoma zbog nje user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 1823
19.7.2013 20:48:47   
Janncica
Milo moje slatko bebce mi je danas noktom povredilo roznjacu... user posted image Na to oko vidim zamagljeno,stavili mi socivo i stavljam vestacke suze na sat vremene,neki antibiotik na 3 sata... user posted image user posted image
Kaze doktorka da imaju cesto takve slucajeve... user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1824
19.7.2013 20:53:47   
Moiraina
Jao breee user posted image Meni je moj jednom sedeo u krilu i mlatarao nekom zvečkom (onom kao ključevi) i samo odjednom Paf! mene preko oka iz sve snage, nisam stigla ni da zatvorim oko. Ceo dan me je bolelo užasno, ali sva sreća prošlo je bez posledica. A da ne pričam da sam sva izgrebana, kao da se svaki dan rvem sa mačkama user posted image

< Poruku je uredio Moiraina -- 19.7.2013 20:54:09 >

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here