Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 0:04:47
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam se iznervirala i kud se prijavi u onu grupu na fb podrska dojenju, napisala sam rec dve i ono sada svi da me lincuju ni zbog cega, i napustila sam ih
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 1:04:45
|
|
|
|
Anoniman
|
UM, i ja sam ih napustila. i ja sam obozavala da dojim svoje dete, ali one malo preteruju..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 1:09:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Macaki , ono je strasno, kao sekta Koja ce duze da doji, pa doje decu i od 4 i 5 godina Jaoj ja sinoc napisala ovo "Ja milsim da je sasvim dovoljno za dete da doji do 2 godine, sve preko je previse, i ne mora da znaci da ce se buditi, moja od kako ne doji spava po celu noc , a ta je znala na svakih 15 minuta da trazi, samo da pjoba ...." oni da me lincuju otvorili deo pa me prozivaju, a ja lepo napisem ovo : " Zene vidim ja da nisam za ovu grupu , zato cu vas fino napustiti, ja nisam rekla da nije normalno, vec da je previse za mene druge nisam uopste uvlacila u taj kontekst, pa ovo je demokratska zemlja, valjda svako moze izraziti svoje misljenje, a da ga ne osudjuju a to sto ocigledno neki nemaju svoj privatni zivot vec sve protiumace pogresno je svakako njihova stvar.... Dojila sam svoje dete skoro 19 meseci, i mislim da je to za nju bilo dosta.... Usla sam u ovu grupu jer mi je nedostajalo dojenje, ali ko o cemu vi o tome sta sam ja sinoc napisala, zato dovidjenja, i dojite decu do punoletstva "
< Poruku je uredio Unina mama -- 12.7.2013 1:11:17 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 1:14:30
|
|
|
|
Sanchy
|
nasmeja me,ova poslednja recenica..i ja mislim da je do druge godine sasvim dovoljno u svakom smislu,ali to sam ja a i mene znaju da ispreskacu za svasta...pozzz
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 1:19:12
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja joj se smejem ... ma mislim, meni ne ide u glavu kako dete od 4 godine izgleda dok sisa ili, 5, neka kaze da ima dete od 7 godina i jos ga doji bolestno, zar ne? I da, popila sam kafu koju retko pijem i sada mi se ne spava grrrrrrrrr Pozz i za tebe Sanchy.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 8:13:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Hahahaha konačno neko ko je dojio dete i ima normalno mišljenje! Ne mogu da shvatim da neko doji do 4-5-6-7 godine, kad vidim decu od 3-4 godine sa cuclom i istu toliku decu u kolicima!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 8:28:24
|
|
|
|
Torbica
|
UM, skroz si u pravu, meni je to sa velikim detetom i dojenjem cista patologija, teska! Sta je tim zenama u glavi, ne mogu da shvatim.... A sto se hrane tice, kod mene nema biranja, srecom, deca mi bas lepo jedu sve, a kad su fantazirali, sklonim pa sledeci obrok isto to, kao Ivanka.. Ponekad pravim sta traze, ponekad sta ja mislim, ponekad sta imam... Vrat me boli, izgleda da sam nezgodno spavala.... Ubih se da nadjem neki dobar Hotel u Turskoj....i najvise mrzim kad nema recenzija putnika na putovanja info od nasih jer stranci imaju drugacije kriterijume, nadjoh nesto malo stranih, podeljena misljenja, pih ....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 9:02:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
T je sama izbacila dudu sa 16 mes (hvala vrticu) a H je nikad nije ni koristila, jedva i flasicu... zato je mene mama pustila flasicu da koristim do 5 god ..i sad imam deformisanu gornju vilicu! Nosila proteze ali dzaba zagrizaj je boze sacuvaj zato bacite ta G.. to deci ne treba!! Znam da je to za dete bensedin, H je nije koristila pa se teze uspavljivala...ali navikli smo se i mi i ona ! A joooj meni je to za dojenje bzvz da ne kazem odvratno do 5 godina dojiti ...... UM sad sam citala tamo na FB bas me zainteresovalo....uzassssss!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 9:06:48
|
|
|
|
Janncica
|
Joj bre,one su kao sekta,ponekad virnem tamo da vidim sta ima i zgrozim se... Bljak.... Jednom je bilo na tv ono tabu i bila mama koja doji dete(decaka) od 6 godina... Bljaaaaks... To nije zdravo bre za psihu...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 9:08:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam prvi put ovde na forumu čula da neko kaže da beba doji, valjda majka doji a beba sisa mnogo mi je čudno. Inače, noć nam je prošla i nekako, par puta je kukao za dudom ali sam ga slimiril, ali jutro... u 6 se probudio, odmah počeo da plače, zalepio se za vrata i vikao bja,bja, bmmm,bmmmm! (bja je auto, bmm je brm) onda je plakao za dedom, pa je plakao jer sam mu nudila vodu, pa je plakao kad sam ga pitala šta će da jede, pa je plakao kada sam htela da ga presvučem.. odlepiću. Jbm ti dudu!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 10:27:26
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama I ja joj se smejem ... ma mislim, meni ne ide u glavu kako dete od 4 godine izgleda dok sisa ili, 5, neka kaze da ima dete od 7 godina i jos ga doji bolestno, zar ne? Jedna mama je postavila sliku(tandemsko dojenje),dete odprilike neke 4g stoji i siki a ona drzi bebu koja isto siki.Dete je dovoljno veliko da moze stojeci da siki dok ona sedi na stolici.I svi joj pisu divno,svaka ti cast,bravo a meni je to previse....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 10:51:56
|
|
|
|
ivaMark
|
Eto-opljackali su mog tatu...provalili u kucu i sve su uzeli, sve za sta je radio celog zivota...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 10:59:37
|
|
|
|
milicicak
|
Ajd i ja da se istresem... juce sveki cuvala dete, ceo dan sam bila nervozna... al to je za drugu temu... mm u 10 dosao sa posla, punjac za lap top ostavio na istom a meni trebaju neke stvari sa laptopa ne bi li danas konacno zavrsila sa obradom nekih podataka, kad cvrc, laptop prazan jutros krenemo u dz da primi MMR, na izlasku iz garaze kola krenu da proizvode cudne zvukove... vracaj se u garazu, zovi taksi, naravno u kuci nema kesa jer mm nije podigao pare kako smo se dogovorili... sreca imala sam u novcaniku da odemo i da se vratimo (a prevozom ne moze jer em sto kasnimo u dz em oboje kasnimo na posao) kako je videla sestru u dz, T krece da urla iz sveg glasa (ima uslovni refleks na beli mantil, ne cudi me koliko ih se do sada nagledala) i ne prestaje dok nismo izasli iz zgrade... stizemo kuci, T nervozna, nece kod bake nece kod deke, samo place i vice mama... nekako je smirimo samo da izadjem iz kuce ali me videla kad sam otvarala vrata da izadjem i tako pocela da place da mi se srce cepalo (a inace na te stvari ne reagujem) dodjem na posao, krenem da radim a onda net pocne da zeza, ne mogu da skinem neke radove a podaci koje obradjujem su blago receno nenormalni, propalo mi je 6 meseci posla... i tako, ima dana kad ne treba ustajati iz kreveta..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 11:08:14
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Eto-opljackali su mog tatu...provalili u kucu i sve su uzeli, sve za sta je radio celog zivota... oooooo strasno znam da nije uteha ali dobro da nije bio kod kuce
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 11:09:14
|
|
|
|
Olga75
|
Milicicak
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 11:42:54
|
|
|
|
ivaMark
|
oooooo strasno znam da nije uteha ali dobro da nije bio kod kuce jeste uteha, veruj mi... to sam i ja prvo pomislila... moglo je svasta da se desi! i cinjenica da su neki debili preturali po nasoj kuci, rasturali stvari i ko zna sta sve jos me uzasava... covek je radio posteno, nije nikada krao niti varao ljude a naravno da je imao prilika i da mu se desi ovako nesto (poprilicna suma novca je u pitanju)... ne mogu da poverujem jos... i kada sam ga nazvala da pitam da li je dobro (jer mi je sestra javila porukom jos nocas, ali sam jutros tek videla) rekao je da ne brinem i pitao kada cu da dodjem
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 12:25:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Uf bre Ivo Samo da je on dobro, sve na svetu bi dala da mi je tata živ
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 14:50:41
|
|
|
|
Sanchy
|
Zao mi je Ivo,,nas su dva puta pljackali,i to oba puta smo svi bili u kuci ,nocu,spavali...,od kad sam se udala placam sef i sve vrednije itd je tamo,,mesecno sto trosim deo je uvek na racunu pa koristim kartice a kes uvek sa nama,tako da kuci nema nista osim krupnijih stvari
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 15:00:34
|
|
|
|
Moiraina
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy i to oba puta smo svi bili u kuci ,nocu,spavali... Brrrrrr, užas jedan... IvaMark, baš mi je žao. Ja ništa što je vredno ne držim u kući, mislim od stvari ni nemam ništa posebno vredno, a novac je uvek na računu, osim nekog manjeg iznosa za svaki dan. Ali su zato mm-u pre par meseci obili službeni auto, ujutru u 8 sati, i to ispred vrtića, dok je izašao da ostavi klinca (trebalo mu je ukupno 5 minuta za to). Uzeli su mu službeni lap top, a dečije auto sedište sam danima čistila od srče. Mene te stvari jako ljute
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 15:05:28
|
|
|
|
Anoniman
|
nama su usli u zgradu i obili stan iznad nas (videli su da je nasa brava teza za obijanje pa su nas preskocili) i to u po bela dana u momentu kad se zadesilo da niko nije u zgradi. komsije su ih srele na ulazu, lopovi su gurnuli zenu i dali se u trk, njen muz povijao ovog sto je nosio laptop, naravno da mu se nije priblizavao jer nije znao sta ima od oruzja (srafciger je sigurno imao, a mozda i noz) pa je lopov, da bi brze trcao, ostavio laptop.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.7.2013 20:36:15
|
|
|
|
Dani.kv
|
Jao svi lude oko svojih majki a ja cu da poludim od moje. Zena prosto nema svoj zivot i mirodjija je u svakoj corbi. Ja trudna a ona zvoca non-stop
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.7.2013 14:24:51
|
|
|
|
Anoniman
|
neko ludi od majke, neko od muza. stvarno ga ponekad ne podnosim i stvarno mi je bio pravi odmor kad ga nije bilo kuci nedelju dana.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 14.7.2013 14:29:56
|
|
|
|
branki*
|
jooj,zene sad citam..sve vas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.7.2013 20:17:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jbt, neka me neko klepi po tintari maljem ako budem majka kreten kao moja!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.7.2013 20:41:25
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Jbt, neka me neko klepi po tintari maljem ako budem majka kreten kao moja! Potpisujem i sklapam deal sa tobom! TI mene, ja ću tebe(ako postanem kao moja). p.s. sad sam kul sa mamom - to dok se adaptiram, ali ima i sad svoje momente (a i ja svoje kad mi živci popuste)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?