Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.7.2013 23:07:37
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Moiraina da nisam neke stvari videla svojim očima, ne bih verovala da takvi ljudi uopšte postoje. Ovo ja govorim od 2009. godine od kad dodjoh na novu adresu.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.7.2013 11:13:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Posvadjala sam se sa mm preko tel,nervira me njegova ravnodusnost prema svemu!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.7.2013 14:09:10
|
|
|
|
ivaMark
|
Ko me terao da probam farmerke iz doba pre trudnoce Mimahana-o muzu mi ne pricaj... nece da uzima bebu da je ne razmazi ... ocekuje da kuca bude cakum-pakum i sex barem jednom dnevno.... ludim svakog dana, najlepse mi je kada je na poslu i kada spava!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 7:31:32
|
|
|
|
Trcosava
|
ko bešekukao za mamu? evo, više nisam na 600 km - svaki dan mi dignu živac minimum 3x dnevno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 8:06:03
|
|
|
|
pahulja76
|
trco ne obracaj paznju
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 8:16:15
|
|
|
|
Trcosava
|
PAhuljče moje Trudim se, ali ne mogu - dođem sa jednim detetom i odjednom imam tri! Jednu od 3.5 god, drugu od 60 i treće od 80 god.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 8:30:13
|
|
|
|
Modessty
|
I ja da se prijavim ovde! Juče sam Danilu kupila autić koji je mnogo želeo, onaj što menja boju. Jutros mu dajem da jede čokolino, a dogovor je da jede sam i onda može da se igra sa autićem. Tvrdoglava mazga je pojela tri zalogaja i onda kao ne ume da drži kašičicu, isada mu hrana itd Prenemaganje bez razloga jer je hteo da ga jahranim dok se on igra! E nema više. Auto je završio na frižideru dok ne počne sam da jede. I tradije je ustao od stolo i otišao nečim drugim da se zanima samo da istera svoje. Kaže neka ga auto na frižideru da se malo odmori. Vidi da sam ljuta i pokušava da se umiljkuje. Sadje otišo sam u spavaću sobu i ne čuje se. Pojma nemam šta radi. Uglavnom danas je izgleda dan za kažnjavanje! Dosta mi je svega!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 9:05:31
|
|
|
|
Moiraina
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava ko bešekukao za mamu? Ja, između ostalih Jesam li se hvalila da je moja na 5 minuta od mene? Jesam li se hvalila da sam juče bila kod nje na sat vremena i da me boli jezik od ujedanja za isti? Njoj je normalno da kada priča sa detetom onako u šali mu kaže "ma nosi se" i još štošta, samo čekam trenutak kada on to isto bude rekao njoj jer, jelte, ponavlja sve što čuje, e onda će biti haos, ima da se uvredi najstrašnije i reći će mi da ga ja nisam lepo vaspitala. E pa grrrrrrr
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 11:17:05
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark najlepse mi je kada je na poslu i kada spava! isto... Mrzim kad se nas pedijatar pravi da je popio svu pamet sveta i glumi ortopeda,govori kako moj privatni nije ok jer je produzio siroki povoj do 8 meseci,treba da idem kod drugog(citaj,njenog nekog privatno),mozda bi on dao kajiseve ili je sve ok,a ovaj nece da mi kaze ... ja kazem ok,ali ne bih,mislim,100 babica kilavo dete...Ona me samo mrko pogledala i rekla da se nada da ce sve biti ok...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 11:28:32
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava PAhuljče moje Trudim se, ali ne mogu - dođem sa jednim detetom i odjednom imam tri! Jednu od 3.5 god, drugu od 60 i treće od 80 god. znam da je tesko (citaj, nasi su roditelji tvrdoglavi) al potrudi se, budi srecna dok ih imas, ja sam se sa mojom svadjala cesto a sad vise ni da razgovaram sa njom ne mogu jer je nema
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 12:01:14
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Juče sam Danilu kupila autić koji je mnogo želeo, onaj što menja boju. Jao moram of. Mod gde si mu nasla taj autic?Jer to onaj sto menja boju u vodi? Mata stalno trazi da mu na YT pustam klipove sa tim auticima, ima ih u kompletima, sa dodacima...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 12:07:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Ljudi ja se stvarno trudim da razumem. Shvatam ja da su moždani udari učinili svoje, ali bre kako da se ne iznerviram kad sve ponavljam po 200 puta - Ana će tad da razume, a mama ne. Bre drugi odu kod mame da se odmore, ja kad dođem prvo krpu i usisivač u ruke, pa sređivanje cele kuće. Kako majku mu zna da mora da popiije lek, da meri pritisak, da jede... i to u minut, a ne razume kad joj kažem ''mama vodi Anu od ulice'', ona dete drži na ulici, a ona ide trotoarom. Mislim, zna da brine o svom zdravlju, a ne zna da vodi računa o životu deteta???? Sad joj 10 puta ponavljam da je neko u penziji 15 godina, ona mi odgovara sasim desetu stvar. Tako da ne mogu ni da razgovaram sa njom osim ako neću da slušam od nje koliko para potroši, koliko kome dala i naravno o svim mogućim bolestima koje ima. Sad vi meni recite kako da se ne nerviram????
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 12:08:27
|
|
|
|
Torbica
|
Opet grmiiiiiiiii, o ludog li vremena! Tri dana unazad nas je kisa isterala iz bazena , a danas izgleda istoooooo. Smor!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 12:12:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Ljudi ja se stvarno trudim da razumem. Shvatam ja da su moždani udari učinili svoje, ali bre kako da se ne iznerviram kad sve ponavljam po 200 puta - Ana će tad da razume, a mama ne. Bre drugi odu kod mame da se odmore, ja kad dođem prvo krpu i usisivač u ruke, pa sređivanje cele kuće. Kako majku mu zna da mora da popiije lek, da meri pritisak, da jede... i to u minut, a ne razume kad joj kažem ''mama vodi Anu od ulice'', ona dete drži na ulici, a ona ide trotoarom. Mislim, zna da brine o svom zdravlju, a ne zna da vodi računa o životu deteta???? Sad joj 10 puta ponavljam da je neko u penziji 15 godina, ona mi odgovara sasim desetu stvar. Tako da ne mogu ni da razgovaram sa njom osim ako neću da slušam od nje koliko para potroši, koliko kome dala i naravno o svim mogućim bolestima koje ima. Sad vi meni recite kako da se ne nerviram???? Da nije tvoja mam sestra bliznakinja moje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 12:13:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Opet grmiiiiiiiii, o ludog li vremena! Tri dana unazad nas je kisa isterala iz bazena , a danas izgleda istoooooo. Smor! Kod nas samo grmi, ništa ne pada... pada u drugim delovima grada a nas zaobilazi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 12:24:46
|
|
|
|
mati
|
Jao bre Trco... Cini mi se da je sablon sa svim mamama isti samo su nam situacije drugacije... Ali majka je, moras da istrpis... I ti i mi ostale...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 12:37:01
|
|
|
|
pahulja76
|
Trco ja sam se sa tiom "borila" od moje 14 god. jer je majka jako rano imala mozdani udar i srcani infarkt u isto vreme i od tada je bilo prvo ona pa svi ostali, mislila sa mda ce je Andrijana proemniti al sam se prevarila. osobe koje prezive mozdani udar postanu egoisti i nista ih drugo ne interesuje osim njih samih, striktno vode racuna o sebi a ostali mogu da se nerviraju koliko hoce, sve smo to prosli brat, otac i ja sa mojom majkom al ne mozes ih promeniti, jbga
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 12:51:04
|
|
|
|
Trcosava
|
Moždani je imao uticaja nju samo da nema koncentraciju - dakle ja pričam jedno, ona priča drugu priču. A bolesti i ostalo - uvek je bila prva sebi. Pre jedno 15 god je dobila trombozu... ma i više - e tu sve kreće nizbrdo. Od tad ne može ništa, a nervirala se za sve.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 14:05:54
|
|
|
|
Figaro88
|
Moja je bila kod mene za vikend,i ako je mlada(45g),i ona ima dete,moderna zena,opet vodimo bitku,valjda to tako ide Meni danas krenula ,sedam dana ranije,sto znaci da cu sledecu dobiti na moru,a bolovi uzas.......
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 16:04:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Poludecu..pucicu... neznam ni ja vise sta! H je histerisala 2 sata kad sam krenula da ih uspavljujem! Na kraju se bacala po kuci, grizla me...... rucak Jos nije gotov a T gladna... mm zove moram do grada da preuzmem nesto... ma u ludaru ce mene na kraju vidim ja! Pucam...po savovima!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 16:41:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo i ja da se požalim: od pre tri dana smo prestali da koristimo dudu, pregrizao je sa obe strane i bacili smo je. Nije mnogo kukao, objasnila sam mu da se duda pokvarila, i da smo je bacili u kantu, pa je onda došao kamion i odneo smeće i nema više dude. Bude mi ga žao kad raširi ruke i kaže "njema" (nema), uveče posle mleka cokće kao da ima dudu u ustima.. ali sad je spavanje postalo problem. Noću se budi, ujutru već u 6 skoči i neće da spava a evo danas poslepodne nije ni spavao. On prosto ne ume da se smiri bez dude. Ranije, koliko god da je aktivan, čim spomenem da je vreme za spavanje on istog momenta kaže Da i ode po dudu i pelenicu, legne i zaspi za 5 minuta. Danas je dan D, od jutros kuka i plače za svaku sitnicu, sve što ne sme da radi po kući-danas je uradio, glava me boli od vikanja i pričanja, koje ne vodi ničemu. On je samo još gori. Poludeću i na kraju ću otići da kupim drugu dudu..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 16:47:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Da dodam i da ništa nije jeo danas, ni doručak ni ručak, samo voće (dve jabuke i banana).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 16:52:32
|
|
|
|
Trcosava
|
Anči izdrži, ništa mi odvratnije nema kad vidim dete od 3 godine u kolicima ili sa cuclom. Znam ja da on nema tri godine, ali mnogo dugo je i ovo što sad koristi. Ani sam izbacila cuclu ufff... mislim da je imala oko 6-7 meseci
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 16:52:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Da dodam i da ništa nije jeo danas, ni doručak ni ručak, samo voće (dve jabuke i banana). Ana, kao ti je za utehu, proći će ga to. Pokušaj da mu dudu zameniš nekom knjigom (to sam ja uradila) da bi se smirio tokom čitanja i zaspao.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.7.2013 16:55:00
|
|
|
|
Figaro88
|
Joj Ana Ako mozes izdrzi,sto je stariji bice teze,nama je tako bilo sa flasicom,samo je A bila par meseci mladja od njega,posle par dana nije vise ni pominjala,ali do tada bukvalno vodu uopste nije htela da pije....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?