Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 15:23:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Verka, ko te dirao
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 15:24:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Verka, lepo si rekla ono sto ja mislim ceo dan! Verka, preseliste li se?
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 4.7.2013 15:29:15 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 17:53:17
|
|
|
|
Verolina
|
To me ne pitaj, Ivanke. Tek u nedelju. Nemam zivaca da objasnjavam zasto. Mogu samo da ti kazem-svekrva! I sve ti je jasno.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 17:55:22
|
|
|
|
lesica
|
Ej Verka... ''bem mu sunce!!! Raspali (po svima i svemu), bar da malo olakšaš sebi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 17:59:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Verolina To me ne pitaj, Ivanke. Tek u nedelju. Nemam zivaca da objasnjavam zasto. Mogu samo da ti kazem-svekrva! I sve ti je jasno. Lepo mm kaže "veži za radijator, traka na usta, pivo u ruci i NBA" (za taštu naravno)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 18:04:19
|
|
|
|
Verolina
|
Ma kad sam sve izdrzala izdrzacu jos 4 dana.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 18:06:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ma kad sam sve izdrzala izdrzacu jos 4 dana. Možeš ti to, posle ključ u bravu i mozak na otavu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 19:17:18
|
|
|
|
isidora88
|
poludecu vise, umirem od tuge, trazim spomenik za moju baku
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.7.2013 9:11:39
|
|
|
|
Janncica
|
ujeo me komarac i imam crvenilo velicine...ne znam cega vece od kovanice... izgleda je bio tigrasti... mislim,come on ...imali jos neka gamad da nas bocne,cacne,prenese bolestinu neku?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 6.7.2013 18:06:08
|
|
|
|
Verolina
|
Skuvala ja gulas. I otisla da operem kosu. Kad sam se vratila oprala tanjir iz kog je dever jeo. Otisla da isfeniram kosu. Kad sam sisla u dvoriste vidim gulas u tanjiru iz koga jede pas. Moj svekar vidi da sam ja videla i toliko se smota da poce da laze ko idiot, kako je to ostalo deveru od jela, te ovo te ono. A ja ga nista nisam pitala. Apsolutno nista. Niti bih zamerila sto je dao zivotinji da jede. Samo je mogao ostaviti i mom muzu nesto vise od dve kasike gulasa, jer mi je muz ipak bitniji od psa, da se razumemo.Ali me sad uzasno nervira cinjenica da me neko gleda u oci i laze i pravi me budalom. A ovde me svi u oci lazu.To mi jako jako smeta. I smeta mi cinjenica da me za 4 godine niko sem muza i zaove nije upoznao. Jos jedan dan. Jos jedan jedini dan i maaaaaaars!!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 6.7.2013 18:09:07
|
|
|
|
Jole84
|
Verkić još samo danas...Jedva čekam da imate svoj mir Ko zna,možda ti to rade iz revolta što idete.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 6.7.2013 18:11:23
|
|
|
|
Verolina
|
Ne rade. Verovatno nije imao sta da da psu da jede. I ja se ne bunim. Stvarno nista ne bih rekla. Samo, jutros sam isla na pijac. Mogao mi je lepo reci da kupim nesto za psa, a ne da ga hranim ribicem. Mislim, stvarno.... A svi lazu ko pseta.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 6.7.2013 18:14:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Verka kad pođeš sutra baci so preko ramena!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 6.7.2013 18:17:02
|
|
|
|
Jole84
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 6.7.2013 18:18:19
|
|
|
|
Verolina
|
Sto je najgore, ja sad moram i krompire da przim, jer ovo sto je ostalo nije dovoljno. Ma, da covek poludi Ivanka, bacicu dzak soli
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 6.7.2013 18:20:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
javi kad krećeš da plkjusnem vodu na vrata za srećan put i srećan život Ima tvoj mužić da se zadeveti koliko ćše vam život biti drugačiji od sutra
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 6.7.2013 18:25:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Verka čist debilizam. Moj komšija kosi travu sa onim prdavcem od kosilice a dvorište ima 20 ari, odlepiću od bukeeeeeee
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 6.7.2013 18:26:09
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 javi kad krećeš da plkjusnem vodu na vrata za srećan put i srećan život Ima tvoj mužić da se zadeveti koliko ćše vam život biti drugačiji od sutra
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 6.7.2013 18:27:53
|
|
|
|
Jole84
|
Nek im je na alal,sutra spremaj so i cepaj u novi život
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 7.7.2013 13:13:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Posle zna se čije rečenice "Šta joj samo puštate te crtane! izvela sam I. u dvorište i ona ode dole samo da bi promenila mesto gde će da gleda crtani! Iz jednog jedinog razloga, da bi je što duže zadržala kod nje u kući, ne daj bože da dete izađe napolje da je dokači sunce! "Nemoj napolje, vruće je!"
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.7.2013 15:06:32
|
|
|
|
mati
|
Ivanka a zasto Iva ne ide u vrtic? Mozda si i pisala, ali nisam propratila... A sad grrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrr... Ljudska gluposti. Krenula sam sa Matom do prodavnice i uhvati nas vanredan pljusak... Znaci opasan pljusak. A ja nisam ponela tel... I posto nas uglavnom znaju u prodavnicama ja pitam radnicu da mi da mob da pustim mm por gde smo da dodje po nas, jer bi nas kisa posle dva metra smlatila. Ona mrtva hladna kaze "ali ja nemam mob" Pa luda zeno, debilu, retardu i da stvarno nemas , imas kolegenice, vidis coravi stvore da mi stomak do zuba i da drzim dete pod ruku. Da se nisi mozda uplasila da necu da ti ukradem tvoj pisljivi mob pa sa sa njim, stomakom i detetom pocnem da bezim po pljusku. Pala si ispit covecnosti crve ljigavi... GRRRRRRRRRRRRRRR...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.7.2013 15:20:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma ići će kod mene u školi u zabavište, od septembra kreće. Ja volim što je čuvaju baba i deda i stvarno je divno čuvaju i paze, deda je uči prelepim stvarima,, mene su moji odgajili, ali nemoj takve stvari meni pričati pa posle upasti u sopstvenu zamku. A ta prodavačica, neka joj je i na obraz i na čast što ne učini dobro delo1
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 8.7.2013 15:21:17 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.7.2013 21:23:28
|
|
|
|
Moiraina
|
Današnji dan mi je bio grozan, totalno sam fizički i emocionalno iscrpljena, nemam snage ni da se istresem. Danas bila sahrana (mom ocu), da nisam neke stvari videla svojim očima, ne bih verovala da takvi ljudi uopšte postoje.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.7.2013 21:58:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moir, znam kako ti je, ja i sestra smo to prosle pre godinu dana, na sahrsni i bivsa i sadasnja porodica... uzas grozan... Ima tu mnogo stvari, nije za javnost... Hocu da ti kazem da sam srcem uz tebe jer znam kako ti je, nisi sama u svojim osecanjima
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.7.2013 22:07:45
|
|
|
|
Moiraina
|
Ivanka
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?