Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.6.2013 20:05:53
|
|
|
|
viking
|
Stani, ona je na more nosila desktop?!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.6.2013 20:19:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Bila je na moru za weekend, pa je ponela i računar da vrati mm. Usput je kupila sebi nov. Ne može nikog da nađe da joj install win osim njenog brat a(mm) tako da je ona nosila DVA kućišta i jedan monitor. Svoj je, naravno, ostavila kući. Ma i dalje mislim da ga zeza da je zaboravila
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.6.2013 20:45:04
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: viking RR Daj fotku da procenimo Ne sekiraj se, kosa je to... Kod mene u frizerskom salonu frizerke nose majice na kojima piše "Nije noga, porašće!" Hahahaha, genijalno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.6.2013 8:36:41
|
|
|
|
Maraj
|
mm radio spermogram i kulturu... Jutros stizu rezultati ima enterokoku pa flipnucu vise od tih baja. Sad cu i ja morati da uzmem da pijem neki caj...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.6.2013 9:49:19
|
|
|
|
isidora88
|
uf besna sam kao ris, svaki mesec nesto zakidaju na plati, sad nisu lepo obracunali rad praznicima i od tih para mozemo da se oprostimo, a trebale su nam za more mrzim nesposobne budaletine i mrzim ovu drzavu sto nije u stanju da obezbedi redovnu isplatu nego se jos uvek ceka nesto sto je trebalo jos u januaru da bude uplaceno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.6.2013 10:20:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Nope, nije ga ponela - mislila da će njen dečko da ga ponese.... Toliko o odgovornosti. Da ne pričam da već dva dana izigravam sudoperu i u PM jel ona gleda kad ja idem da spremam nešto da nađe da mi se mota oko nogu i ona nešto da ''spremi'' AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Još me mm pita što sam nervozna! Kuća je kao da je ATOMSKA pala jer im je teško da pokupe stvari kad ustanu. Tako da se pored takoreći četvoroseda bijemo oko dve fotelje!! ne pomaže mi ni ommmmm ni ništa - u stanju sam sad da ubijem i za čudan, a kamo li preki pogled.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.6.2013 10:59:41
|
|
|
|
Jole84
|
Trćo strašno Pa jel se ponudila da kupi?! Ne može tek tako da "izgubi" nečiji komp i da se pravi toša,sram je bilo! Šta joj je tm rekao?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.6.2013 23:30:16
|
|
|
|
isidora88
|
danas mi je dosao dever, nenajavljen, samo banuo na vrata mm na poslu, danas i sutra cu biti sama sa njim, dosadno mi je i ne znam sta da radim, i ne znam ni do kada ostaje, valjda ce sutra,prekosutra kuci inace cu da poludim
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.6.2013 23:58:11
|
|
|
|
imperial
|
Uh,što ne volim ne najavljene goste,ne podnosim,mada to skoro svi znaju,pa poštuju,inače
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.6.2013 7:08:07
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Trćo strašno Pa jel se ponudila da kupi?! Ne može tek tako da "izgubi" nečiji komp i da se pravi toša,sram je bilo! Šta joj je tm rekao? Jole sad sam zen. Mnoge stvari meni nisu jasne. Npr, kako to mm i ja možemo jedan lap da koristimo, ona i njen dečko ne mogu? A monitor će neko doneti, nije ga izgubila. Ostao je u stanu kod tetke od njenog dečka. Mah, ponaša se kao da ima 16, a ne 30 god.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.6.2013 7:26:02
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam juce otisla do teretane da se upisem i...vratila se. eto, ta setnja mi je bila sva rekreacija jer me je devojka na recepciji gledala k'o tele u sarena vrata i slozila pricu o tome kako oni, eto, ne vrse upis novih clanova (??!!) nego u ovom periodu obnovu starih clanstava, pa, eto, ako ostane neko mesto ona ce me obavestiti, mozda cak i isto vece. Mislim, sta kao svi ce doci da obnove svoje clanstvo u roku od naredna dva sata, pa ce tad kao znati?! skroz nelogicna prica. sigurno ceka gazdu, ali ne razumem zasto. Meni je palo na pamet da je u pitanju nesto na nacionalnoj bazi (za mene se sa kilometar moze shvatiti da nisam odavde), a mm misli da je neka mucka oko poreza. Posto je to teretana u koju on ide godinama, da ne kazem decenijama, otisao je juce da potrazi gazdu, ali ga nije nasao. Bas sam se smorila.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.6.2013 7:37:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Ksena ti si u Grčkoj beše? Ja sam bre uvek mislila da smo 'braća'.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.6.2013 7:44:31
|
|
|
|
Anoniman
|
pa nemam pojma. ja zaista nisam imala neko ruzno iskustvo do sad. mm tvrdi da je nemoguce da je to u pitanju. ne znam. taj lik sto je vlasnik teretane je malo cudan, postao je pre par godina mnogo pobozan i sad mu je teretana puna ikona, slika nekog starca, monaha sa svete gore, mm kaze da cak i u svlacionici ima ikone. pa mi je eto tako palo napamet da mozda o ne-Grcima odlucuje on, da ne moze ona devojka da upise bilo koga. mozda gresim, ali sta da pomislim? mislim, ako se boji neceg zbog poreske kontrole, onda jednostavno izda racun i gotovo, zar ne? a nervira me sto sam napokon odlucila da krenem tamo jer je druga teretana skuplja, a i dalje mi je pa bih morala autobusom, sto znaci da na tu cenu moram dodati jos i autobuske karte.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.6.2013 7:51:23
|
|
|
|
Trcosava
|
U svakom žitu ima kukolja. Možda je ta devojka kukolj? Ako je pobožan, onda ne bi trebalo da imamo problema, pa ista smo vera. Mislim da je nešto drugo posredi tu. Možda je mislila da si ti kontrola? A to mora lično da se ide? Ne može tm umesto tebe da ode?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.6.2013 7:54:33
|
|
|
|
Anoniman
|
ne, mislim da on odlucuje o svemu. a to sa poboznima bas i nije tako. nazivaju se poboznima i ovi idioti iz Zlatne zore, pa opet imigrante ne smatraju ljudima.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.6.2013 14:22:45
|
|
|
|
Anoniman
|
kad su takvi dani...provela sam vise od sat vremena cekajuci da bih dobila drugu verziju ft1p, a to je "treba ti druga verzija istog papira", a isti taj papir koji sam im danas donela je prosle nedelje video drugi sluzbenik i nista nije rekao (tad mi je falio neki drugi papir). nisam spavala jer me je M zezala celu noc, nisam skuvala nista (i necu) jer je zaspala u 8 ujutro i pustila sam je do 10 da spava da ne bi bila nervozna dok je sveki cuva (a taj papir koji mi je falio prosle nedelje ionako nisam mogla uzeti pre 12). pokupila sam je od sveki, otisli smo u nabavku, obecala sam joj cokoladicu, a evo ona spava, a ja joj pojedoh pola cokolade bas sam stoka!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.6.2013 14:28:50
|
|
|
|
nata11
|
.. Ksena FT1P iliti - fali ti 1 papir - moja svakodnevna muka sa srpskom birokratijom.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 13:26:57
|
|
|
|
ivaMark
|
uuuuh... kako ne volim kada mi neko bane u kucu, bez kucanja... sedne na moj krevet u kome spavam, pocne da prica kako nije dobar linoleum koji smo stavili... bolji je tepih bioooo... DA PAZIM GLAVU BEBIIIII..... pa na koga liciiiiii.... i vrhunac svega OPERE RUKE U SUDOPERIIII
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 13:33:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mrzim kad mi neko traži savet a u stvari hoće da joj samo potvrdim da je ona u pravu i da su drugi budale.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 13:35:08
|
|
|
|
Moiraina
|
Ako neko može da me najbrže izbaci iz takta, onda je to moja mama I posle MENI bude krivo, a znam da sam 100% u pravu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 13:41:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Moiraina Ako neko može da me najbrže izbaci iz takta, onda je to moja mama I posle MENI bude krivo, a znam da sam 100% u pravu Moir, mame za to i služe - da nas izlude, mene moja na 250km izluđuje svaki dan
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 4.7.2013 13:42:24 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 14:01:27
|
|
|
|
Moiraina
|
Ma naučila sam da je iskuliram, ali mi tako s vremena na vreme pukne film, ne pričamo dva dana i onda opet sve po starom
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 14:34:43
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Moiraina Ako neko može da me najbrže izbaci iz takta, onda je to moja mama I posle MENI bude krivo, a znam da sam 100% u pravu Moir, mame za to i služe - da nas izlude, mene moja na 250km izluđuje svaki dan moja je na 600 km paopet flipnem svako malo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 14:39:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Trco, ti si carica
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.7.2013 15:08:54
|
|
|
|
Verolina
|
Dosta mi je vise razmazenih budaletina koje se ni za sta u zivotu nisu ni borile ni mucile. More mars! Sve cu vas oterati u tri lepe. I pravo kazu ljudi-Bog ti je dao uvek vise prstiju nego prijatelja. I ne treba se zavaravati da je suprotno moguce. Budale da trpim necu! Cao!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?