Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 15:54:38
|
|
|
|
Snelle
|
Dijana, kako si
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 15:58:36
|
|
|
|
jole82
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Nestalo vode...ajd sto su mi i masina za sudove i za ves na pola pranja...to su masine..''be mi se..nego mi je i kosa(do pola ledja) jos u samponu!! A popravice kvar veceras do 22!!!! MM nije tu..morao da ode nesto da odradi, ja sa bebom koja se upravo ukakila...a od rezerve (koju nikad ni nemam...jer ne treba) imam pola litre Rose...dfghfdhbj dfljb ,n AA da...u najblizoj radnji je danas popis...a za sledecu moram u kolaa..........fuv grgrgrrnfmghjvild
< Poruku je uredio jole82 -- 15.8.2013 16:00:19 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 18:45:00
|
|
|
|
doktorkakristal
|
DIJANA ljudi su postali strasno bezobrazni,vise niko nikog ne gleda,ne znam zasto dozvoljavam sebi da se svaki put iznova razocaram. JOLE e to se zove maler
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 19:18:24
|
|
|
|
jole82
|
Update.....dosla voda u pola 7...isprala sam kosu...al mislim da mi se pola farbe ispralo i pola skalpa otpalo..koliko mi je dugo sampon nagrizao glavu....bebina guza je naravno bila prioritet nad onih pola litre vode Bar nesto ...nije bilo do 22h... Drkristal...sad tek videh sta ti napisa...cccc....sramota stvarno...a ti uspori i samo ono sto se mora...beba i ti na prvom mestu, pa sve i svi ostali
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 20:11:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Moja drugarica se naljutila na mene. Razlog - pre izvesnog vremena smo njenu mamu sreli na autobuskoj stanici i pošto je bio pun auto (mm, ja, Mare, svekar i svekrva, a od AS pozadi samo dvoje mogu da sednu) nismo mogli da je povezemo kući (ona živi 4 stanice odatle a mi smo dosta dalje, u drugom naselju). Uglavnom, po njenom, ja sam trebala da stavim dete u AS (Mare i ja smo čekali na stanici da dođu po nas), ja da ostanem na stanici dok mm odbaci njenu mamu pa da se vrati po mene. Znači, trebala sam da zanemarim dete (kome se već spava), svekra koji je operisan i teško mu je da sedi, tada je išao da izvadi konce, i sveki koja isto tako jedva izdržava u sedećem položaju zbog kuka, sve to sam trebala da zanemarim i da odvezem njenu mamu kući. Rekla mi je da sam na ulici ostavila ženu sa kesama i da je ona poludela zbog toga. Nije došla ni na Makijev rođendan zbog toga. Je l sam ja ovde luda? Ženu sam slučajno srela, nisam se dogovorila da dođem po nju pa sam je ispalila a drugarica me zbog toga napala. Mislim, rođenu majku bih u ovoj situaciji ostavila na stanici, a ako je neko iole normalan ne bi se zbog toga naljutio. Ja sam u takvom šoku da nemam reči, čak sam se postavila kao krivac prilikom razgovora, tek kada sam došla kući i kada sam razmislila o svemu došlo mi je iz dupeta u glavu. A pritom je mm uvek ali uvek dežurni vozač i večito razvozi kućama posle nekog druženja, i sad mi se prebacuje ovako nešto. Molim vas recite mi da li sam ja luda ili šta??
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 20:25:49
|
|
|
|
Sanja90
|
Ana nisi luda,ispravno si postupila...mislim koja glupost...pa to je, jednom ih negde odvezes posle se racuna da moras non stop i da zapostavis svoje obaveze zbog koga? Situacija sa mojom kumom: moja sestra zivi u ulici istoj gde i moja kuma,jednom prilikom ih je vozila u bolnicu,ispostavilo se da je zivkaju za svaku sitnicu da ih vozi ne znam ni ja gde,niti hvala,niti pare za gorivo da daju,odakle njoj novac da non stop sipa gorivo. Elem,kad je uvidela da je bukvalno iskoriscavaju i da je zapostavila sve svoje obaveze zbog njih,lepo im je rekla da na nju ne racunaju jer i ona ima svoj zivot i da ne moze zbog njih da zapostavlja svoje obaveze. Tako se nije cimala ni za naseg oca kad je trebalo,pa ih je lepo sve kulturno u tri lepe da izvines
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 20:26:24
|
|
|
|
jole82
|
Joj Ana pa daleko od toga da si luda ! Naravno da je dete na prvom mestu i da mu se nije spavalo, pa onda svekar posle ooonoliko ortopedskih operacija! Uostalom sto kazes nije ni bio dogovor, pa onda cemu ljutnja? Ne, najbolje ti stoj na stanici iz svojih kola da bi se prevezla zena koja ocigledno moze sa tim kesama cim je sa njima krenula prevozom Da je bilo mesta, a da je niste povezli ...e to je druga prica...al ovako po meni si apsolutno ispravno postupila...sem sto kazes tog drugog dela...tj razgovora sa drugaricom...al dobro to je sad drugo.. Al' izvini ako ce neko toliko da se naljuti zbog toga, da ne dodje detetu na rodjendan pa mislim ocigledno je ko je malo i uostalom ako joj je toliko stalo da majka ne ide prevozom, nek je sama vozi, nek joj plati taksi ili nek ide umesto nje....Pa stvarno...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 20:27:26
|
|
|
|
Janncica
|
A da ste svi lepo izasli iz auta,pa sacekali da nju odveze... Samozive ljude ne podnosim... Moja zlaova je svaki dan kod nas... Kaze,pobegne od kuce svi je nerviraju...moracu i ja da smugnem... J odsekla pramen kose Pritom je u fazi(tesim se da je faza) kad me apsolutno nista ne slusa... a dragi mi muz je na pecanju(sto je superiska)
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 20:27:28
|
|
|
|
Moiraina
|
Ostavila ženu na ulici sa kesama... A mogla si lepo da joj platiš taksi E svašta! Naravno da nisi luda i naravno da nema pravo da se ljuti na tebe.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 21:35:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Totalno mi je bzvz situacija, još sam joj se ne znam kako izvinjavala umesto da sam došla sebi i lepo rekla šta imam.. valjda sam toliko bila šokirana da sam ostala bez reči. Imam neki utisak da postoji nešto dublje iza toga, nema mi logike da neko koga poznajem 20 godina može da se toliko naljuti zbog neke gluposti. Ali sa druge strane, sem što se dosta slabije viđamo nego pre, nema ničega što bi moglo da bude problem. Ili ga ja ne vidim..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 21:39:48
|
|
|
|
lesica
|
Ana, ne dozvoli da te to razjeda. Suviše godina svi imamo da bi padali i nervirali se zbog takvih gluposti. Po meni, ako je to razlog tolike ljutnje, onda zaista nije vredno tvog bilo kakvog daljeg nerviranja...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 22:17:53
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ANA, batali, neki ljudi su prosto takvi da nije to bilo nasla bi ona nesto drugo da se naljuti JOLE bravo za vodu,da je potrajalo morala bi ti periku da kupujes,zamisli da si kojim slucajem stavila farbu na glavu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 22:28:04
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ana, ne dozvoli da te to razjeda. Suviše godina svi imamo da bi padali i nervirali se zbog takvih gluposti. Po meni, ako je to razlog tolike ljutnje, onda zaista nije vredno tvog bilo kakvog daljeg nerviranja... Lesice, baš me razjeda.. non stop o tome razmišljam, ne ide mi u glavu nikako.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 22:35:44
|
|
|
|
lesica
|
Ne vredi Ana, preispitivaćeš sebe do besvesti, nabijaćeš nepostojeću krivicu, osećaćeš se kao ... nešto, a sve uzalud jer ni u ludilu nećeš naći razlog, mislim konkretan i krupan razlog zašto se naljutila na tebe. Znam da je teško, da ti je sad teško, ali daj sebi malo lufta, pa kad se posle nekog vremena osvrneš na to delovaće ti smešno što si se uopšte nervirala. Ponekad se u nekim situacjama pokaže da ljudi, znali ih 5 minuta ili ceo život, ne zavredjuju naše vreme. Mrzim sitne duše!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 22:41:00
|
|
|
|
Didy
|
Ako se naljutila zbog takve stvari, pitanje je da li zavređuje uopšte da ti bude drugarica. Dobar razlog da se raziđete. A je l ona ima decu? I zna li situaciju kod vas u vezi sa bolesti svekra i svekrve? Ja bih je pozvala na kafu i raspravila sve u detalje. Rekla joj da nema pravo da se ljuti, da više ti imaš pravo da se ljutiš što ti je išta zamerila, a ne ljutiš se, nego te muči i razjeda, pa ako i posle toga digne nos, onda više nemaš razloga da se družiš s takvim osobama (po mom mišljenju).
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 22:52:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Nema decu, nema ni muža (ni dečka). Zna da imaju zdravstvenih problema i pogodilo me to što ni u jednom trenutku nije pitala ni kako su, ni šta su, pa bar da je rekla E Anči, je l stvarno niste mogli da je povezete? Bilo šta. Ne, postavila se sa visine, čak je rekla kako nisam povezla ženu kod koje sam živela (pretpostavljam da je aludirala na to što kao klinke nismo jedna drugoj izlazile iz kuće). Ona inače ima taj stav sa visine, ali sad je ispalo da ja sve treba da ostavim sa strane kada su oni u pitanju. Ne znam ni sama.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 22:59:39
|
|
|
|
Torbica
|
Ana, nije vredno tvojih zivaca. Mislim da imas pametnija posla... A ni ne cudi me sto je sama. Za ljubav je potrebna zrtva, dogovor, kompromis, a ne ja pa ja...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.8.2013 23:09:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma najgore je što znam da ću opet sve to progutati, kao i uvek. Nekako me uvek prati to da se od mene očekuje da uvek uradim sve za druge, to se podrazumeva, a kada jednom odbijem onda sam najgora i to mi se pamti dok sam živa. Jbg.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 17:34:50
|
|
|
|
isidora88
|
*ebem ti ovu drzavu, jadni ljudi kad moraju da gladuju zbog nase sugave vlasti i ministra finansija koji zna samo kako sebi pare u dzep da strpa danas sam isla u radnju i ispred stoji baka( nije ni romkinja ni prosjak, obicna penzionerka koja prima neku bedu od para), broji sitnis i pita me da li znam posto je mleko, ne zna da li ce imati dovoljno, tuga, da covek doceka da nema za osnovno mnogo me je potreslo, uzela sam joj nasavno nesto da ima, ali sta ce posle... tuga...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 17:56:12
|
|
|
|
Olga75
|
moja Isidora pa to se desava vec godinama samo nisi obratila paznju u ovoj drzavi je jako puno bas siromasnih , ostali su na granicia a par posto su toliko bogati da mogu sve nas zajedno da kupe eee odavno je sve otislo u finu materinu samo ajde
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 18:36:08
|
|
|
|
isidora88
|
ma znam olga, ali danas sam imala bas blizak susret pa me je bas potreslo, nazalost ima ih svuda oko nas, stari ljudi su mi kao mala deca, bespomocni i nekako se osecam da treba da im pomognem samo ne znam kako, osim eto da kupim nekad nesto koliko mogu, ali to je nista...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 18:43:28
|
|
|
|
Figaro88
|
Mene dusa boli kada vidim decu da prose.Ako im dam oni matori im sve uzmu,skoro jednom decaku nisam dala i jos se osecam nekako krivo i jadno samo kada mu se setim pogleda i lica Sta mi je znacilo 50-100dinara,moje dete ima sve a ko zna da li njemu daju i da jede.Strasno Jos ih neki ljudi vredjaju kao da bi oni to radili da mogu da biraju...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 18:53:35
|
|
|
|
Olga75
|
Figaro , ajde da razradimo : nije ti znacilo 50 - 100 dinzdzi za jednog a da su te spopala pet - sest , to je vec 300 - 600 pa puta eto 30 dana , znaci ne kazem da ne treba davati nikome milostinju ali ajde sad prosta racunica eto ja sam na granici onih siromasnih , racunajte , kalkulisite i videcete da sam u pravu da smo mi vecina na toj granici da li to znaci da treba da upregnem zver da pruza ruku za neciju celu platu sramota za drustvo , drzavu i na kraju za pro forme instituciju - socijalnu sluzbu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 18:57:14
|
|
|
|
isidora88
|
meni nije jasno koja je poenta socijalne sluzbe? zasto ne uzmu decu onim budalama sto drze osakacenu decu na ulici po snegu itd? svu decu bi im oduzela pa nek sami prosi, ja se na njih ne sazalim, a deci kupim da jedu, pare ne dajem nikom
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.8.2013 19:03:26
|
|
|
|
Olga75
|
a gde ce sa tom decom ?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?