Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.9.2013 14:40:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja ću da odlepim od mušica!!! pa bre kao da sam go*no pa se sve na mene lepe! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kasnim i po dete!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.9.2013 14:42:38
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: adulence stvarno ne mogu da se pomirim sa tim da u Beogradu zive ljudi koji nikada nisu culi za djeram pijacu....uh uh uh.....grrrrr... pa mozda ne zive u Beogradu ? evo ja nemam pojma gde je Djeram utamo kod vas , ovde ima djermova na skoro svakom salasu i tako ne vidim sto bi te to nerviralo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.9.2013 15:51:04
|
|
|
|
Trcosava
|
Moram još da dodam. Naravno da je ljuštala kiša kad sam krenula po Anu. I vrhunac - mami sređujem internet, tj odjavila je ADSL i sređujem joj sada da deli sa bratom kablovski internet. Ostaće joj 1100 dinara u džepu, ali kod mene ne može ništa da bude jednostavno. Iscimala sam ortaka da sredi wifi ruter, karticu, antenu... Sve super ali ne radi. Evo već nedelj u dana nema internet i šizi mi iz Beograda. A taj moj ortak koji je trebao sve da sredi je bio, ali moj brat nije bio kući tj. nije mogao da izađe sa posla. Sad je taj ortak u Kg i ne može ništa da uradi. Sad ja ODAVDE jurim serviseraDOLE! ključam
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.9.2013 23:15:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Ooooooo, izem ti facebook i lightroom i sve u peršun da ide
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 12:27:47
|
|
|
|
jole82
|
Uhhh.. pose*em im se bas na akciju vlade repuklike srbije "prednosta trudnicama i majkama sa malom decom" Pa kao da to i treba da bude akcija, a ne nesto sto se podrazemeva.. Elem isli smo jutros svo troje u sup da Teodora i ja promenimo prebivaliste, da sad budemo na ovoj adresi jel te gde zivimo i zbog vrtica i zato sto to tako treba (+ to ti je i zakonska obaveza). Napomena: Posto ja menjam prebivaliste i menam adresu u lk-ja moram u sup, posto je mm vlasnik stana-treba ugovor o kupoprodaji i pismena izjava, saglasnost/licno prisustvo(zvali i pitali, rekli da je bolje da vlasnik licno dodje!). Znaci oboje moramo u sup...a gde T da ostavim...da nas ceka u kolima Red 20 ljudi i mm ulovi pogled salteruse i kulturno je upita sta je sa "prednoscu"...sunce ti poljubim, kad graknu ona "Pa sto se vucarali to jadno dete, kad mozete i vi kao roditelj da promenite prebivaliste?!" Uffff kad joj nisam uletela da je zadavim ...svasta sam joj rekla...i na sta to lici...i koja crna prednost..i da moje dete nije jadno...i da je ne "vucaram" zato sto mi je dosadno...i da ne mora po defolt-u da odjebava ljude, nego nek pita ocemu se radi i u ostalom ko je bre ona da mi odredjuje da li cu rodjeno dete da vodim sa sobom ili ne!!!! Ostala je ko popisana kad je shavtila da je ispala krava najveca..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 12:30:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Jole, neka si joj rekla.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 12:37:54
|
|
|
|
mali_mis
|
Od subote uvece mi secka net Kad zovem provajdera, vade se na "prikljuceni ste na deo mreze koja ima poteskoca...bla bla...dezurna ekipa je na terenu...bla bla...do kraja veceri/prepodneva/dana ce biti sredjeno"
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 12:44:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Jole, treba im i šamar lupiti koliko su bezobrazni! Nas su isto tako napujdali kada smo Maretu vadili pasoš, em niko neće da te pusti preko reda em te službenici popreko gledaju (a svuda polepljene nalepnice prednost trudnicama i majkama sa decom). Neverovatno je u kakvoj zemlji živimo! Juče sam išla da overim knjižice i stojim sa Markom u redu (jedan šalter radi), neki čovek mi kaže da prođem napred sa detetom a ove ženturače me sve popreko pogledale. Kad se otvorio još jedan šalter ja taman da stanem uleti neka žena ispred mene!! Ej bre, još me gleda kako držim dete! Jezivo, povraća mi se od ljudi ovde.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 12:51:29
|
|
|
|
viking
|
I ja sam primetila da me češće preko reda puštaju muškarci nego žene... Žene se čak uvaljuju na kvarno da stanu isred mene iako su došle posle mene. To nikada neći razumeti. IZVORNA PORUKA: Ana RR Juče sam išla da overim knjižice i stojim sa Markom u redu (jedan šalter radi), neki čovek mi kaže da prođem napred sa detetom a ove ženturače me sve popreko pogledale.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 12:51:32
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Od subote uvece mi secka net Kad zovem provajdera, vade se na "prikljuceni ste na deo mreze koja ima poteskoca...bla bla...dezurna ekipa je na terenu...bla bla...do kraja veceri/prepodneva/dana ce biti sredjeno" Kod kog provajdera?na poslu mi je kds pa mi se cesto gubi,mislila sam da je to nesto do naseg rutera Jole neka si joj rekla,tu prednost niko ne gleda
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 12:58:07
|
|
|
|
mali_mis
|
lanajelena, sbb je u pitanju.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 12:58:08
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR I ja sam primetila da me češće preko reda puštaju muškarci nego žene... Žene se čak uvaljuju na kvarno da stanu isred mene iako su došle posle mene. To nikada neći razumeti. IZVORNA PORUKA: Ana RR Juče sam išla da overim knjižice i stojim sa Markom u redu (jedan šalter radi), neki čovek mi kaže da prođem napred sa detetom a ove ženturače me sve popreko pogledale. Neverovatno, pa zar većina njih nije bila na našem mestu? I da nije, šta je sa kulturom? Tužno je, zaista.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 13:04:09
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni jednom nisu hteli da ustanu u busu a ja sa njih dvoje,vozac je bio neki mutavi inace kad bude neki normalan on zaustavi bus dok ne sednu deca
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 13:08:52
|
|
|
|
jole82
|
U trudnickim danima je cinjenica da su me vise ispostovali muskarci...a jednom sam u supu (posle vencanja promena dokumenata)u 7. mesecu dobila od jedne zene: "Pa kad si mogla trudna da se nasminkas, mozes i da stojis" Samo sam joj odbrusila sa sam se sminkala sedeci i prosla na pocetak reda Al da smo stoka od naroda, jesmo. Ne treba nama nikakav neprijatelj, dovoljni smo sami sebi!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 13:23:20
|
|
|
|
isidora88
|
uf za to ustajanje, ja bez pardona prvu mladju osobu dizem sa sedista, ne pada mi na pamet da levitiram sa detetom u rukama dok idemo busom ja se posvadjala sa nekim covekom u posti, dosla sam sa matejom da platim racun, naravno guzvetina, ja lepo zamolim onog ko je bio sledeci na redu da me pusti jer vladaju virusi i jos neki kaslju, ona me pusti, kad neki covek poce da se dere, ma sta je pistas preko reda, sram da me bude sto svi oni cekaju a ja idem preko reda, opleo covek kao lud, svasta sam mu rekla, kad on meni imam i ja dete od 15 godina kod kuce, pa rekoh ti ga dovedi i nosi u rukama ako mislis da smo isti, go*no jedno matoro
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 13:25:54
|
|
|
|
isidora88
|
a zaboravih da se istresem, mrzim sugavi ORION, MRZIM stalno imaju neki problem, vecito ili nemam net ili je spor uzasno, stalno dizu pretplatu bez da me obaveste o tome, a kad ih zovem i kad imam neki problem naravno nemaju pojma kako da mi rese problem, a nema sanse da dobijes nekog menadzera, direktora...jbt kao bin ladena da zovem, pa pre bih ga dobila
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 13:31:51
|
|
|
|
Adriana83
|
Danas sam sva bezvoljna...I tuzna. Fali mi mm,otisao na teren,deca su nemoguca od jutros,valjda i one osecaju da sam sva .Uradila sam gomilu posla od jutros a posto su klinci podivljali,vec je opet haos u kuci.I kad pogledam sta me jos sve ceka,ponovo,jednostavno nemam volje ni da dignem ovo moje debelo dupe iz fotelje a kamoli da nesto uradim Uf...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 13:35:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja imam tj od danas vise ne, VIP stik sugavi net, vec dve godine. Imali smo neki paket , kad potrosimo brzi ostane neogranicen spori internet. I mi doplatimo da bude jaci i brzi ...i cvrc,....ono jos gore! Juce bili ukinuli ga *bo ih internet! I jos bas juce naletimo na popust u MTS eto... kao da smo planirali
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 23:42:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kako je tužno kada ljudi izvrću suštinu, a tačno znaju o čemu se radi... ali bitno je da sebe veličaju iako se pronalaze u svemu...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2013 23:53:13
|
|
|
|
dijana1*
|
Ivanka sto ljudi sto cudi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2013 0:03:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da znaš Di, a najgore od svega što se osećaš ko poslednje g.... i to od osobe koja ti ništa ne znači u životu, koju ni ne viđaš svaki dan, koja ti nije ni prijatelj, ali je folirant samo tako.... ali neka... život je to...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2013 0:05:19
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Da znaš Di, a najgore od svega što se osećaš ko poslednje g.... i to od osobe koja ti ništa ne znači u životu, koju ni ne viđaš svaki dan, koja ti nije ni prijatelj, ali je folirant samo tako.... ali neka... život je to... gadan je osecaj, znam ga... ali to sto kazes, zivot je to. uglavnom je vise "losih" nego dobrih ljudi, barem iz mog iskustva..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2013 0:13:32
|
|
|
|
dijana1*
|
Mene je do 23 godine svasta pogadjalo ali tada su mi se desile mnoge stvari i prelomila sam . Sada stvarno tesko moze nesto da me pogodi, moze samo da me iznenadi ali i to jako retko. Ljudi koji me okruzuju su jako brzo pokazali svoje pravo lice i samo su mi pomogli da u svojoj glavi za kratko vreme slozim gde ko pripada.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2013 1:43:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Naucila sam ja davno da se ne obazirem na gluposti "pametnjakovica" ali kazem tuzno je to sto neko od skoro 40 leta pokusava nesto detinjasto, neka decija prepucavanja, pa jos gore ispade kad nisam uzvratila istom merom... reko ucutace covek... tuzno je to sto je on u mojim ocima bio onako jadan, a ja ga na pola uva slusam i razmisljam sta treba da uradim sledece na poslu..... Jednostavno, neki ljudi nikad ne nauce...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?