|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
5.10.2013 21:27:01   
isidora88
uzima i buskopan, nista zivo mu ne pomaze, jedino mu je juce bensedin pomogao, proslo ga je za pola sata kao da nista nije bilo, ovo je strasno, ne znam sta da radim ni kako da mu olaksam

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2076
7.10.2013 16:18:32   
jole82
Bili smo sad za vikend kod svekijevaca na rucku i tamo i dever sa zenom i cerama...I ova mladja stalno oko Teodore (ljubomorna sto je drze baba i deda, jer nju cuvaju preko nedelje, pa kad joj T dodje viekendom "otme joj babu i dedu")I malo malo M kasljucne...al ko velim nisu ludi da mi ne kazu da je bolesna...kad kinu mala pravo u mene i Teodoru (bila mi je T u krilu) i ja u njenu majku, kad ona ma ne brini nije bolesna, samo joj curi nos i kasljuca user posted image
Od jutros i meni i Tei curi nos i kasljucamo, a mene i pecka grlo..doduse mozda i T, al ne moze da mi kaze...
Pa jebuser posted image mogli ste da kazete da ne dolazimo....mislim znam da T mora kad tad da se razboli...al nije moralo ovako...i uz ovakvu recenicu user posted image
Ja se ne razboljevam lako..u proseku jednom u 10 godina...al ozbiljno vam kazem..i ako je mene zakacilo, samo mogu da nagadjam kako moze T da se razboli, kojoj je ovo prva "prehlada" u zivotu..
I tako bas sam besna user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2077
7.10.2013 16:24:46   
adulence
Jole nikad nisam razumela tako neodgovorne ljude....zelim vam da to sto pre prodje i jedno i drugo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 2078
7.10.2013 16:40:23   
jole82
Adulence draga user posted image
A inace kad smo dosli, ta mladja je spavala, a njena starija sestra me upozorava da budemo tisi, iako niko nije galamio...Dobrooo..
A posle je dosao Teodorin red da spava...zaspalo dete lepo i taj spavanjac joj traje oko 2 sata...al T je takva da ako se probudi nema sanse da nastavi (tako je preko dana, nocu nije nikakav prblem)
I nije proslo pola sata, starija htela da izadje u dvoriste, mama joj ne da, ja otisla do wc-a(vrata pored sobe gde T spava) i dete bez blama ulete u sobu gde T spava uze jaknu suskavu i trassss vratima...aaaa kad nisam proletela kroz vrata od wc-a
Pa jbm mu misha, znas kad ti rodjena sestra spava, da cutis i da ides na prstima, a ovu moju ko je*e
I majka joj, koja uopste nije skapirala sta se desilo...kad iznosim T iz sobe koja place jer je "nasilno probudjena" a nikad ne palce kad se bud,i nego samo doziva...i svi kao Jaoooo pa sto si se probudilaaaa....nisam htela da kazem, jer znam da bi je njen tata i kaznio zbog toga, sto nije poslusala majku i sto je lagala da joj jakna nije bila u sobi i sto je probudila T...Zabole me za vaspitne mere tudje dece...nek gledaju sta im dete radi malo bolje, dok im je jos "u kuci"...
Mislim razumem ja da je i ona dete, al ako zna kad M spava...onda mora da zna i kad T spava..uostalom tu su joj roditelji pa nek je upoznaju i sa tom cinjenicom...
Da se razumemo ne trazim nigde tisinu za nju, sem u svojoj kuci, kuci svoje majke i kod njih(i tu niko nema nista protiv, tako je bilo od kad se najstarija rodila..psst dok spavaju)...svuda drugde, ako zaspi ja ne utisavam tudju decu ni muziku pa koliko sastavi ....ne pada mi napamet da vaspitavam druge ljude i njihovu decu..uostalom ako mi se ne svidja mogu uvek da odem il da biram da ni ne idem na takva mesta...al ovde gde se postuju neka pravila od kad se najstarija ta rodila, ocekujem da se postuju i za moju najmladju...

< Poruku je uredio jole82 -- 7.10.2013 16:43:36 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2079
7.10.2013 16:48:36   
wivern
Ovo nase zdravstvo je da poludis....primila sam terapiju za bol u ledjima 5 injekcija diklofena i nije mi pomoglo... odem danas da vidim sta dalje i cekam DVA SATA u cekaonici, i kad vise nism znala sta cu od bola u ledjima trazim da mi vrate knjizicu... toliko su me bolela ledja da nisam mogla ni da se svadjam sa njima...poludela sam ...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 2080
7.10.2013 17:39:55   
Janncica
*bem ti zivot i pis pis i bol pri istom... user posted image user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2081
8.10.2013 10:40:03   
Adriana83
Bem ti drzavu i zivot i pare i nedostatak istih! Upravo sam se izvikala na mm ni krivog ni duznog! Morala sam negde da se ispraznim.Cutim i trpim i gutam i jednostavno sam pukla. Placem celo jutro kao kreten a deca me gledaju i to mi je jos gore! Kako,KAKO da ja prehranim nas 6 sa 3000 za 15 dana kad niceg vise u kuci nemam!?! Sve mi fali! I brasno i so i secer i pirinac i ulje... Ne da mi fali nego NEMAM uopste!!! Komp mi crkava,blizi se registracija za ovu nasu sklopociju koju ne mogu da prodam ni za 400 e... Jednostavno ne znam ni sta ni kako...
Ja se svima izvinjavam na ovom postu ali jednostavno nemam kome da se pozalim... Morala sam negde da prospem...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 2082
8.10.2013 11:47:50   
doktorkakristal
ADRIANA skroz te razumem, meni je muka vise od ove drzave i ovog vremena ,ja sa mojom diplomom doktora ne radim,a moj muz radi za 30 hiljada uz to nam stize beba za dve nedelje,zivim u zajednici i da ne nabrajam vise,dovoljno je da ti kazem da nas pomazu i moji i njegovi pa samim tim nam se u sve petljaju i mesaju user posted image

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 2083
17.10.2013 11:53:55   
Janncica
Draga mama me je toliko iznervirala... user posted image Sad me zove i kaze da joj je juce i prekljuce bilo lose(cujemo se svaki dan,ali ona nije rekla).Bio joj je jako visok pritisak(190/100). I nije htela da nam kaze da nas ne sekira.user posted image Sad je zakazala neke silne preglede na koje ide sutra.
Ne mogu da se smirim uopste. zar da ne spomene nikome... uh...

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 2084
17.10.2013 22:15:40   
mtajcica83
Jancice, tako je i moja mama prije par godina ,jos nisam bila udata, i ja pitam mama sto ti je kaze ma nista samo sam nesto danas slomljena.Da bi me jednog jutra zvali sa posla da joj je bilo lose i da su je odveli u hitnu.Naravno, noge svoje nisam osjecala koliko sam se uplasila,plakala sam ko kisa, i narednih dana bila nikako...Onda su joj dali da uradi masu nekih nalaza, i sve je manje vise bilo dobro, osim tog pritiska..Od tada redovno pije terapiju, i redovno ide na kontrole..tako da ga drzi pod kontrolom.Ne brini, dace i tvojoj mami terapiju, ako bude trebalo i bice ok..user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 2085
17.10.2013 22:24:07   
Janncica
Ona godinama ima visok pritisak i pije redovno terapiju.Nego stres na poslu,umor,promena vremena,sta vec i eto ga.user posted image
Strasno mi je sto ima nas troje,a nece da kaze da se ne sekiramo... user posted image Ma sad se bas ne sekiram.user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 2086
17.10.2013 22:31:49   
mtajcica83
A takve su mame, da nas ne sekiraju, a onda nam ipak kazu sta im je i zabrinu nas najstrasnije.Pa vjerovatno to sto kazes, umor, stres,posao,mozda ne bi bilo lose da moze da uzme koji slobodan dan da odmara malo kuci, neznma, ili ce joj mzoda terapiju povecati, promjeniti..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 2087
18.10.2013 17:37:29   
Anoniman
nisam negativna, ali sam tuzna. nadjena je jedna mala, plava, 4godisnja devojcica u romskom naselju i dnk analizom (kao da je bilo potrebno) je utvrdjeno da, naravno, nije njihova. sad se traze roditelji i verujem da ako je ukradena u Grckoj, da ce ih i naci. Ali ako nije?user posted image Sta ako su je doveli iz Bugarske ili Makedonije?
http://www.hamogelo.gr/4-1/1700/Paneyropaikh-ekstrateia-enhmeroshs-gia-thn-eyresh-ths-oikogeneias-ths-tetraxronhs-poy-brethhke-se-kataylismo-Roma

(odgovor članu mtajcica83)
  Direktna veza do poruke: 2088
18.10.2013 20:42:34   
Torbica
user posted image user posted image user posted image  Ksena, pretuzno.....
Ja sam umorna kao pas..... Djole kasljuca od juce user posted image , dobro da je vikend pa se nadam da ce sirup/caj odraditi svoje....  

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2089
19.10.2013 16:41:08   
Anoniman
evo je i u nasim novinama BLIC

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 2090
19.10.2013 16:53:30   
mati
Jao dusa mala, vidi se da je dete prestravljeno...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2091
19.10.2013 16:59:56   
Ana RR
Strašno user posted image nadam se da će pronaći prave roditelje (a iskreno se nadam da nisu i roditelji umešani, da je nisu prodali ili tako nešto, ko zna..).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2092
19.10.2013 17:02:36   
jole82
I to sto kazes Ana...Ma strasno..
A ko zna koliko to ga ima po svetu, a da se ni ne zna...Uzas!

Enyoj the silence!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2093
19.10.2013 18:09:10   
Torbica
Moj decko je stabilan, inhaliram ga od jutros, odlican je. Ali umor me ne pusta... user posted image  Da nije do vremena, uf! 

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2094
19.10.2013 18:11:29   
jole82
Torbice user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2095
19.10.2013 20:13:46   
Torbica
Jole user posted image  Poslednjih par dana sam Low energy, sto mi se inace ne desava, nemam pojma sta mi je. Mm je ovih dana malo vise na poslu, pa jeste skoro sve na meni, ali desavalo se to i ranije, pa nisam bila ovakva...Ma mrzim onaj potmuli osecaj u slepoocnicama... user posted image  Moja greska sto ne legnem ranije, ali kako? Dok upakujem sudove u masinu, napakujem masinu za pranje, rasporedim ili slozim opran ves, i to pranje/susenje je u potkrovlju.... Pa ovde dole, proverim/ususkam klince, Djoleta oko 23 dignem da piski za svaki slucaj da mi se ne upiski nocu, spremim svakom detetu sta ce obuci ujutro... A onda sebe okupam, i obavim higijenu...i malo zvirnem ovdi user posted image ...paaa.... Nije ni cudo sto ne legnem pre ponoci, a od 6 sam na nogama.... Mm me kritikuje sto ne odspavamnekad prepodne a ja opet imam gust raspored svega i svacega kad klince odvezem u vrtic...zacarani krug raspremanja, kuvanja, da ne kazem jos i ucenja, nabavke.... Odoh do prodavnice sad, ostavili su mi lepe zelene salate sveze, pa da mi neko ne odnese user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 2096
19.10.2013 20:33:11   
milicicak
Ako mi ikad vise padne na pamet da dam detetu da pojede nesto sto je draga mama pravila neka me neko upuca!!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2097
20.10.2013 3:07:49   
Bebilina
U sredu je trebalo da idem sa drugaricom nu bioskop i ona se nije javila... Sad mi pise da ne zna na koju ce stranu, tata joj je u komi i rekli su im da se verovatno nece ni probuditi... user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2098
20.10.2013 3:12:55   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: ksena

evo je i u nasim novinama BLIC

Kseno navodno su je pronasli nakon sto je policija objavila fotografije otmicara Madeleine McCann i ljudi poceli da dele po socijalnim medijima... Mislili su da je ona Maddie, sad se nadaju da su naisli na lanac trafficking-a belim robljem.

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2099
20.10.2013 10:17:40   
Anoniman
bebilina, verujem da su to nesto strani mediji pogresno preneli, ova devojcica ima samo 4 godine i slucajno su je primetili jer su vrsili pretres zbog drugih stvari (taj "otac" je umesan u razne prevare i kriminalne radnje). Ono sto me cudi sad jeste kako se po tv pojavljuju razni strucnjaci i objasnjavaju kako romi vrse te prevare sa otetom/kupljenom decom i kako je ovaj konkretan par prijavio u razlicitim oblastima cini mi se 14 dece za par meseci. Mislim, ako znaju sta se radi, zasto generalno ne pretrazuju i ne bivaju oprezniji? I da li bi se uopste pokrenula cela ova potraga da dete nije tako izrazito plavo?

Torbice user posted image

milice, zasto?

(odgovor članu Bebilina)
  Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here