|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
21.9.2013 7:52:54   
Trcosava
Sinoć mi je pala stolica na prst na nozi - ćopam! Opekla sam se dok pržila prženice i jutros kulminacija - zveknem glavom u aspirator!

Prst mi otekao, sedim sa hladnim mokrim papirom da mi malo spadne otok :(

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 2026
21.9.2013 8:57:10   
Ana13
Juce sam prosula punu casu piva na lap top. Mm ga je odneo u servis,ali kazu da je slaba vajda.Pivo je uslo negde gde ima neki kristali.Sta god to bilo.Sad se mucim sa tabletom.Tako mi I treba kad sam smotana. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2027
21.9.2013 9:15:32   
big mum
Već 5 god nisam noć prespavala u komadu.Djeca se stalno bude i nešto traže,piške,prevću se preko glave.Ustaju u 06.30h.Dok pije kafu ustanem 10000x.Evo sad mi S.sjedi u krilu a ovaj mali skače oko nas.

I tako svaki dan.user posted image user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 2028
21.9.2013 10:09:56   
isidora88

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

IZVORNA PORUKA: isidora88

jos se nisam cula sa njim, kaze mi njegov kolega da spava, proradio mu pesak, valjda je pocelo izbacivanje pa mu je pozlilo, dali su mu neke injekcije i lekove, uf jedva cekam sutra da dodje kuci, uzasno mi sto nije sa mnom, mozda mu je jos i vise pozlilo jer je i povracao, moguce od trovanja hranom, kad ih na poslu hrane pomijama sugavim, bilo je na vestima neki dan da su se potrovali zandari, a izfleda je i on zakacio, sugava, sugava drzava. da samo znate kakav im je smestaj, pa ono u onome ni romi ne zive, strahotauser posted image

Nadam se da ce ti se javiti uskoro bice ti donekle lakse kad ga cujes.user posted image

culi smo se jutros, danas se vraca kuci, bolje mu je sadauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 2029
21.9.2013 10:18:14   
NadaR
Super Isidora. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2030
23.9.2013 19:53:27   
Olga75
juce oko 16 h je nadjen les muskog novorodjenceta u kontejneru u Subotici
to naselje mi je bas blizu , zovu ga velika spavaonica i niko nije video i niko nije cuo
sve je otislo u .....

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2031
23.9.2013 19:57:09   
lesica
Olga user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2032
23.9.2013 20:00:12   
17 joka
Olga , uh uzasno user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2033
23.9.2013 20:20:59   
Ana RR
Uh...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2034
23.9.2013 20:24:02   
nata11
jbt u sta su se to ljudi pretvorili user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2035
23.9.2013 20:29:28   
17 joka
sve manje danas ima ljudi, pa i zivotinje stite i cuvaju svoje mlade, to su monstrumi user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2036
23.9.2013 22:49:20   
NadaR
Strasno Olga. user posted image

Kod nas u PD pronadjen les svinje 'mutanta' na divljoj deponiji . Imala je neku cudnu surlu i jedno oko. user posted image
Ne zelim ni da razmisljam koliko je jos takvih stvari oko nas a mi toga nismo ni svjesni. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2037
23.9.2013 23:38:01   
jole82
Uzas user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2038
25.9.2013 19:14:00   
nata11
Gledala vest o bebisiterki iz Rusije koja je tukla deteuser posted image user posted image . Jao ...... olos, neznam sta bih uradila da sretnem tu zenu.

< Poruku je uredio nata11 -- 25.9.2013 19:25:07 >

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 2039
25.9.2013 19:16:03   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Kod nas u PD pronadjen les svinje 'mutanta' na divljoj deponiji . Imala je neku cudnu surlu i jedno oko. user posted image

A?user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2040
25.9.2013 19:16:35   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Olga RR

to naselje mi je bas blizu , zovu ga velika spavaonica i niko nije video i niko nije cuo
sve je otislo u .....

Stoka bolesna! Stoka...

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2041
25.9.2013 22:51:33   
Leax

IZVORNA PORUKA: Olga RR

sve je otislo u .....

Zgrozena sam, tuzna , ljuta, ma user posted image user posted image user posted image Neko bi sve na svetu dao da imaju taj mali zivot u svom narucju i da ga brani od svakog zla svojom ljubavlju dok pojedinci, koje nemogu nazvati ni zivotinjama i one su osecajnije, cine ovakva zlodelauser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2042
27.9.2013 21:16:36   
Verolina
Ne mogu vise da podnesem svekrove nebuloze.user posted image

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 2043
28.9.2013 0:37:22   
17 joka
Verka neki ljudi jednostavno nisu vredni nerviranja i bilo čegauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2044
30.9.2013 14:45:01   
dijana1*
Bas sam besna user posted image U aprilu sam rekla svojima da cemo se presiliti u BL i tati da ganja za vrtic. I bas sam se u to pouzdala jer nisam isla preko teta ili nekoga drugog vec preko direktorke. Ne moze bolje. Covek ode u vrtic i kazu mu za tvoje unuce kad god treba upisujemo. Posaljem ga ponovo u julu da pokrenemo proceduru i kazu mu ma ne brini se racunaj da je upisan. Vidim ja da je djavo odneo salu i stisnem ga u avgustu da bi oni krajem avgusta rekli da donesem papire. Ja ih donesem i kazu mi zvacemo vas. Prolaze dani niko ne zove a ja kada god pozovem kazu mi zvacemo te sutra. Onda odem licno i lepo ih pitam da li je to sigurno ja dete moram da upisem u vrtic ako niste sigurni da mozete da ga upisete idem u privatni. Ma neee to je sto posto. U petak su me zvali da dodjem danas da potpisem ugovor i da Vuk krece u vrtic i naravno kada sam dosla gluperda kod koje su bili papiri mi kaze jaooooo pa on je 2010 godiste ja sammislila da je on manji i trazila sam mu mesto u jaslicama. U vecim grupama nema mesta ako hocete da sacekate jos malo mozda neko odustane pa ga upisemo. Reko koliko je to malo? Pa oko decembra kada zahladi. Reko gospodjo draga ja se u decembru poradjam!!!! Ju pa mali vam je stomak ko bi rekaouser posted image Reko nema veze zavrsicu ja ovo sa direktoricom. E tu se onda izvinjavala kako nije videla!
Alo ima dva papira jedan mali lekarsko uverenje i jedan rodni list i ne moze da vidi koje je dete godiste. A sada je problem sto su i privatni vrtici puni. Jeb.... iskompleksirane glupave zeneuser posted image samo se kindjure i nemaju pojma sta rade. To niko ne razmislja glavom samo eto tako napamet dolaze na posao!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2045
30.9.2013 17:36:02   
doktorkakristal
sposobne da vrse posao za koji primaju platu user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2046
30.9.2013 19:59:15   
mamamikka

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Sinoć mi je pala stolica na prst na nozi - ćopam! Opekla sam se dok pržila prženice i jutros kulminacija - zveknem glavom u aspirator!

Prst mi otekao, sedim sa hladnim mokrim papirom da mi malo spadne otok :(

a meni je juče na poslu aspirator pao na glavu i završila sam na hitnoj pa u bolnici i u po frke skontam da sam po rešenju na godišnjem odmoru a povreda na radu... Inače šefica me je poslala jer smo već imali i sličnu nesreću sa najgorim ishodom user posted image [sm=smiley19.gif

Aleksa, 13.10.2008.
David, 29.07.2011.
Mamine sreće najveće!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 2047
2.10.2013 12:40:03   
Trcosava
Au sunce ti Mamika!!

JA sam upravo odlepila. Jbt ovde ljudi ništa nikog ne pitaju, samo puf mi doneli. Pre neki dan donesu komšije mače - mače ima povređenu nogu!!!!!!!!!!!!! Baka naravno ne ume da kaže ne (mada ona meni govori kako je su oni nju zvali pola sata pre tog i da im je rekla da će se posavetovati sa mm)

Ja sam juče dobila, DRVA SU DANAS STIGLA. Mm NARAVNO neće stići kući pre 7 i sad me zove da vidi da li me boli stomak, jer ga je baka zvala u roku od odmah da kukak kako je ovaj doneo drva i da ne zna ko će da ih unosi, pokvasiće se.

I popizdim i kažem mm kako ovde niko ne ume ništa da pita, samo se pojave i on popizdi na mene - ispada da me mrzi da unosim drva. UBIĆU NEKOG!!!!!!!!!!

Posle svog tog unošenja, ja trebam peške da idem po dete. I peške da se vratim jer nema busa. Sjajno.

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 2048
2.10.2013 13:30:11   
ivaMark
mamamikka kako bre to vec se desavalo.. ne mogu da verujem. user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2049
2.10.2013 15:35:29   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: ivaMark

mamamikka kako bre to vec se desavalo.. ne mogu da verujem. user posted image

očigledno aspirator nije dobro namešten i već je nekog utepao

bitno da je Mamika sad ok

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here