Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.9.2013 9:44:16
|
|
|
|
jole82
|
Hehehe adulence...pa ti kao da znas da mi je ostalo za jos jednu porciju Evo draga saljem puno tanjirce
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.9.2013 10:16:51
|
|
|
|
isidora88
|
grasak i snicle, naravno domaca supa za dezert nista,kad god napravim sve sama pojedem jer mm retko jede slatko, a mateja skoro nikad
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.9.2013 10:21:37
|
|
|
|
Olga75
|
supu sam donela juce od mame pa cu pilece batake i krompir u kesu i kupus salatu za desert smokve ako neko po ovoj kisi izadje da ih nabere
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.9.2013 16:42:35
|
|
|
|
Figaro88
|
Corbicu od povrca,peceno pile sa povrcem,rafaelo kuglice i za mene pecene jabuke...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.9.2013 20:50:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Za doručak pita sa sirom i blitvom (sinoć ispekla), za ručak domaća pileća supica i u rerni zapečena piletina (belo meso), sa kromprirom, tikvicama, blitvom, preko narendan kačkavalj i posuto malo parmezana. Za večeru palačinke sa domaćim džemom od šljiva.
< Poruku je uredio dunja RR -- 29.9.2013 20:56:02 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.9.2013 20:53:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak: supica, spanac sa belim mesom i sopska salala, Za veceru pogacice sa sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.9.2013 21:03:57
|
|
|
|
milicicak
|
Za rucak curecu supu sa knedlama, przene lignje, bareni krompir i zelenu salatu... Za veceru mm pravi tortilje sa belim mesom, grilovanim patlidzanom, yelenom salatom, rendanom sargarepom i paradajzom, mene trese temperatura pa dobijam veceru u krevet
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.9.2013 21:09:32
|
|
|
|
lesica
|
Doručak- uštipci, ručak- pasulj sa suvim mesom, večera- ko je šta dohvatio to je onako usput bilo dok se spremao ajvar.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.9.2013 21:58:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Ćufte u sosu od paradajza (zapečeno u rerni) i pire krompir.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.9.2013 1:29:06
|
|
|
|
Bebilina
|
Dorucak u krevetu: jaja Benedict , rucak nicoise salata, vecera pecenje uz sve moguce vrste povrca. Juce sta smo jeli pojma nemam, toliko se otad izdesavalo da nema sanse da se setim
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.9.2013 20:57:34
|
|
|
|
viking
|
Ja sam danas jela onaj Seoski lonac, ili kako se već zove, reklamiraju ga ovih dana na TV, nisam ga ja pravila ali mogu vam reći da je ukusno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.9.2013 21:09:05
|
|
|
|
Didy
|
Od juče smo imali domaću pileću supicu i meso pečeno u rerni, a dodala sam blitvu i pohovane tikvice kao prilog. Juče sam napravila proje sa fetom i (opet ) blitvom i skroz lud kolač od jabuka (nisam ga pravila dugo i zaboravlia sam koliko je dobar i jednostavan za spremanje), pa nam je ostalo toga i za danas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 0:37:54
|
|
|
|
Bebilina
|
Danas lazanja i to sa pirincanim mlekom. Mm mislio stavljala sam pine-nuts i pasulj, nije bilo sanse da provali da je samo besamel drugaciji I zapocela sa zimnicom: prvo neka vrsta dzema od nasih jabuka sa zacinima, a sutra cu sos od jabuka. Sledece su sljive, pa grozdje, kad stignem...
< Poruku je uredio Bebilina -- 1.10.2013 0:38:59 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 10:06:27
|
|
|
|
minnica
|
Juče sveki poslala đuveč, a ja popodne skuvala pasulj sa suvim mesom za mm da ima nekoliko dana. Još smišljam kakav kolač da napravim jer mi je ćera naručila.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 13:57:12
|
|
|
|
Torbica
|
Danas gibanica sa makaronima, rumeno zapecena, njam - njam!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 14:17:32
|
|
|
|
jovicaa
|
boraniju sa piletinom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 14:18:37
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Danas gibanica sa makaronima, rumeno zapecena, njam - njam! torbice moze recept?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 14:32:44
|
|
|
|
big mum
|
Pileća supica makarone sa saftom od piletine pečene crvene paprike sa bj.lukom Za sutra grah sa suvim mesom,domaća pogača.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 14:39:54
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa IZVORNA PORUKA: Torbica Danas gibanica sa makaronima, rumeno zapecena, njam - njam! torbice moze recept? Naravno, ma prosto da ne moze prostije. Obarim posebno makarone u slanoj vodi, jednu kesu od 400 gr. Posebno pomesam 500 gr mladog sira, 4-5 jaja (zavisno kolika su), pola praska za pecivo, 3 dcl jogurta ili kisele vode, zavisi sta imam i soli po ukusu, zavisno da li je sir slan oko pola kasicice. Stavim makarone u izmesanu smesu, pa u djuvec tepsiju na pek papir. Pece se nekih pola sata dok lepo ne porumeni, opet, zavisno od rerne. Treba da lepo porumeni pa koliko god da mu treba. Moji jako vole ovo, a i ja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 14:41:28
|
|
|
|
Torbica
|
Uh, zaboravih 1 dcl ulja u onu smesu, i malo ulja u vodu u kojoj se kuvaju makarone.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 14:49:30
|
|
|
|
Наташица
|
пилећа супа и месо с рижом. вечерас кад се муж гладан врати с баскета биће мафини слани и слатки. има да на прољеће будемо мафини су нам сваки други дан на трпези.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 14:52:47
|
|
|
|
nata11
|
Pravila sam juce onu mesavinu C - seoski lonac i nisam nesto odusevljena, prezacinjeno mi je, mislim da sam trebala da ubacim vise kupusa nego sto pise na kesici. Danas idem na rucak kod mame, a za veceru cu neki brzinski sendvic.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 17:30:56
|
|
|
|
milicicak
|
Musaka od tikvica i tucena paprika za salatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 17:41:33
|
|
|
|
jovicaa
|
moji obozavaju pitu sa sirom, kontam da im je ovo slicno, a lakse mi je da napravim koje ulje stavljas ? ja cu praviti sutra, koji sir ubacis? ja kad god kupim mladi sir, bude gadan bezukusan
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 17:50:01
|
|
|
|
Olga75
|
ja ne stavljam ulje u zapecene makarone , samo bas malo i pravim sa jogurtom , mlekom i jajetom :) i ne kuvam makarone nego ih zalijem sa tim sto smutim sto jednostavnije
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?