Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.10.2013 2:11:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nista ni danas!!!! (osim za beku ona je dobila blitvu sa krompirom, zumancetom i belim lukom ) evo krka se pecenje i rostilj i kolaci i torte a ja mrdnula prstom nisam jeeeeeeeeeeeeeeee a bice i za sutra i ja opet NISTA
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.10.2013 8:25:22
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Đuveč sa teletinom, ala ja A sad se spremam da razvučem pite, jednu sa sirom, jednu sa krompirom, i jednu sa lukom. Kako pravis sa lukom? Porim ili obicnim?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.10.2013 9:50:22
|
|
|
|
adulence
|
Za dorucak pita sa jogurtom,za rucak sarma i butkica sa povrcem,pa ko sta voli...bice za par dana...za ivu krompir sa blitvom i zumancetom i malo pavlakice...
< Poruku je uredio adulence -- 6.10.2013 9:53:01 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.10.2013 11:10:17
|
|
|
|
Olga75
|
supa sa griz knedlama , sos od paradajza , bareni krompir i meso iz supe , piletina sa pavlakom i senfom , krompir i salata od boranije desert : jos ima smokvi
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.10.2013 12:22:56
|
|
|
|
minnica
|
Domaća supa, bareno meso i krompir, paradajz sos i skroz lud kolač od jabuka. Imamo jabuka koje su malo nagnječene ili oštećene, pa moraju da se troše odmah, a nema šanse da pojedemo kilo jabuka na dan osim u kolaču.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.10.2013 12:28:53
|
|
|
|
big mum
|
Danas nešto light (dječak je na crjevnoj dijeti) Pilčeća supica iz kesice sa komadićima pilećeg bjelog makarone sa saftom od mljevenog Desert-banane i euroblok čokoladice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.10.2013 12:38:43
|
|
|
|
Vatrena
|
makaronice sa sosom od mesa i paradajz pirea, prženi krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.10.2013 14:49:54
|
|
|
|
Dani.kv
|
Danas je pao spanski kolac od limuna. Recept sa gastronomada. Super je
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.10.2013 11:24:12
|
|
|
|
Torbica
|
Danas ne znam sta cu! Htela sam testeninu ali deca imaju u vrticu testeninu pa se jos mislim.... Htela sam kiflice i slatke i slane, ali to je opet testo! Sad cu da prelistam neke receptice!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.10.2013 13:31:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi imamo sarmice od juce, pa nista za glavno jelo, al evo pece se pitica guzvarica u rerni ... mmmmmm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.10.2013 16:21:16
|
|
|
|
minnica
|
Ostalo kuvanog mesa od juče, ispohovala sam jedan patlidžan i uz to smo jeli svežu crvenu papriku. Danas nemamo dezert, malo odmaramo stomake.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.10.2013 22:19:31
|
|
|
|
mtajcica83
|
Za rucak nista, ali sam pravila za sutra, rolat od blitve, rolat sa ajvarom,maffine sa brusnicama i orasima..Za sutra ostaje cokoladni kolac, i slani maffini sa prsutom i sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.10.2013 7:04:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e bio bi red i ja nesto da kuvam za mene i mm. Beka ce da dobije supicu i pilecu dzigericu sa povrcem a mi cemo danas slatki kupus sa rebarcima. Mm ne moze da jede bezmesni slatki kupus a ja ga cak vise volim bez mesa nego sa mesom al ajd malo da mu udovoljim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.10.2013 8:12:30
|
|
|
|
Lu
|
Gravče na čorbicu Možda i štrudla sa gotovim korama, posna.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.10.2013 8:26:03
|
|
|
|
Olga75
|
ja cu nesto kao becarac , sataras sta li i pitu od hleba
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.10.2013 8:56:35
|
|
|
|
Anoniman
|
corbica od karfiola i verovatno cu napraviti neku kinesku piletinu sa pirincem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.10.2013 15:43:44
|
|
|
|
minnica
|
Američku pitu sa jabukama. Divan jesenji ukus!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.10.2013 10:29:13
|
|
|
|
Torbica
|
Fasiri od okare (ostatak od sojinog mleka, mlevena skuvana soja) i posnog sira, salata od kukuruza secerca, corbica od boranije. Desert palacinke, njam njam
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.10.2013 10:32:29
|
|
|
|
Torbica
|
Jao Minnice, gledam sad ovu tvoju pitu i lomim se da li to da napravim umesto palacinki, sve mi mirise cimet!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.10.2013 15:18:14
|
|
|
|
minnica
|
Stvarno je super ukusna pitica, a i posna ako se pravi sa margarinom. Kod nas danas grašak, a za mm još dodala pečene gril kobasice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.10.2013 16:49:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Paradajz supica,krompiraca sa kobajama kupus salata domaci hleb i bakvala-baklava sa orasima za moju princezu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.10.2013 18:20:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Torbi, šta staviš u posne palačinke? Tj, kako ih praviš, sastojci ma zanimaju IZVORNA PORUKA: Torbica Fasiri od okare (ostatak od sojinog mleka, mlevena skuvana soja) i posnog sira, salata od kukuruza secerca, corbica od boranije. Desert palacinke, njam njam
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.10.2013 18:21:24 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.10.2013 21:20:07
|
|
|
|
madre
|
pileca supa, makarone sa jajima i sirom zapecene u rerni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.10.2013 21:33:12
|
|
|
|
Torbica
|
Dunjice, ovako, Posne palacinke 500gr brasna,mekog,psenicnog 1/2 l sojinog mleka malo soli 1 kasicica praska za pecivo 1 kesica vanilin secera 2-3 kasike secera voda. Zamesim testo mikserom od navedenih sastojaka i dodam jos vode dok ne dobijem zeljenu gustinu.Narendam malo i koru od limuna. Dobro je da umuceno testo za palacinke odstoji oko sat vremena. U testo ne stavljam ulje,a u tiganj stavim po kasiku ulja pre svake palacinke. Naravno, ovo je kolicina za moju ekipu, ispadne dosta, ti smanji meru. Jako su mekane i ukusne. Cudo im napravi prasak za pecivo i to sto odstoji testo. Ja sam danas jos i sampinjone obarila u mikrotalasnoj, zacinila belim lukom, maslinovim uljem i malo sirceta stavila. Nadjoh ih u frizideru, danas su morale da se iskoriste, takav rok. i napravila pitu od jabuka, Minnicinu, odlicna je, ostalo dva parceta.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.10.2013 9:21:32
|
|
|
|
Torbica
|
Zenice, spominjale ste seoski lonac i ja ga kupim, odusevila se jer nema glutaminata u sastavu, jeee, to je onaj E621. Tako da cu iskoristiti pecenu jagnjetinu od utorka i skuvati taj lonac.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici ŠampitaRingerajin kuvar: lesica RR
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Leto!tekilicaCime sredjujete svoje telo?depilacija voskom (
27%)
epilatorom (
25%)
brijacem (
41%)
necim drugim (
6%)
Ukupan broj glasova: 63Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!