Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.10.2013 13:41:22
|
|
|
|
Snelle
|
Goveđa supica i ćufte u paradajz sosu. Prvi put sam pravila, božanstveno su ispale, mmmm!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.10.2013 16:15:04
|
|
|
|
little_one
|
Pileca supa, restani krompir i bataci iz rerne a za Andreu isto pileca supica samo sa svim mesom iz supe i puno povrca i malo tjestenine....prilog cvekla njam njam Deserta danas nemamo osim ako mi se bude dalo da kasnije pecem palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.10.2013 16:23:34
|
|
|
|
Torbica
|
Pileca supa, gulas od juce sa novom testeninom, jabuke u slafroku za desert
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.10.2013 17:04:05
|
|
|
|
minnica
|
Juneća supica, pohovana šnicle, paradajz sos, pire krompir. Nema dezerta, imamo voće.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.10.2013 17:10:53
|
|
|
|
Olga75
|
corbica od povrca , pohovano belo pilece ( u pecnici , tnx Torbice ponovo ) pohovani karfiol , krompir pire , kupus salata i desert nista sutra je rodjus pa ce biti i nesto slatko
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.10.2013 18:36:05
|
|
|
|
Torbica
|
Oldzi drago mi je. Ja se lomim za sutra, mislim da cu opet onaj seoski lonac, samo duplu meru, i ovaj put sa kupusom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.10.2013 19:06:36
|
|
|
|
Figaro88
|
Mesila sam hleb,posle sto godina,cuftice u sosu,pire,i mekike za veceru...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.10.2013 21:49:48
|
|
|
|
milicicak
|
Jutros cuspajz i fasirane snicle, mama dodala seljacki krompir Sad se kuva boranija sa batacima i karabatacima za rucak sutra Razmisljam i cokoladni kolac da napravim mini bubi za uzinu...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.10.2013 21:58:26
|
|
|
|
adulence
|
Torbice i ja sam ga bbas merkala danas u prodavnici,jel dobar? IZVORNA PORUKA: Torbica Oldzi drago mi je. Ja se lomim za sutra, mislim da cu opet onaj seoski lonac, samo duplu meru, i ovaj put sa kupusom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.10.2013 23:36:03
|
|
|
|
mtajcica83
|
Pastu sa mljevenim mesom,i za svrca teleca corbica sa povrcem i rizom,za desert kuglice od plazme, uvaljane u cokoladu, pa neke ,oblozene kokosom, neke sarenim mrvicama, neke muslijem, neke mljevenim orasima..Bas su bile ukusne,sve smo pojeli , za veceru mm i ja topli sendvic,a svrco je je pojeo fetu hleba,abc sir,zuti sir.Popio poslije solju mlekca.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.10.2013 23:43:32
|
|
|
|
viking
|
Adulence, meni je super :) IZVORNA PORUKA: adulence Torbice i ja sam ga bbas merkala danas u prodavnici,jel dobar? IZVORNA PORUKA: Torbica Oldzi drago mi je. Ja se lomim za sutra, mislim da cu opet onaj seoski lonac, samo duplu meru, i ovaj put sa kupusom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.10.2013 13:34:25
|
|
|
|
Anoniman
|
bamije sa piletinom, za mm i pirinac jer nije lud za bamijama, a za mene ima jos malo karfiola od juce.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.10.2013 15:10:28
|
|
|
|
tanjica85
|
spremila sam pljeske, samo jos da ih pecem, a nesto me mrzi da se mlatim pored sporeta. jos sam ko za baksuz umesila i pogacice
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.10.2013 15:16:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Pečurke sa pavlakom i parmezanom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.10.2013 16:26:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
belu čorbu gde sam svo povrce s mesom izdinstala na puteru i vodi, malo zacinila tako da je i dunja jela. A u corbi luk,sargarepa, zelen, persun, celer, brokoli, tikvica, krompir i curece belo meso. Mmmmmm...eno nestala je.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.10.2013 16:59:39
|
|
|
|
Olga75
|
danas spanac i kobaja
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.10.2013 22:00:04
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: adulence Torbice i ja sam ga bbas merkala danas u prodavnici,jel dobar? IZVORNA PORUKA: Torbica Oldzi drago mi je. Ja se lomim za sutra, mislim da cu opet onaj seoski lonac, samo duplu meru, i ovaj put sa kupusom. Nama je odlican, bas lep ukus! Danas jagnjetina u sosu od belog luka, prilog testenina, pecene paprike za salatu. Desert - koljivo!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.10.2013 12:39:48
|
|
|
|
mtajcica83
|
Eno pita sa spanacem i sirom se pece ,jos malo ce da bude gotova pa da navalimo da klopamo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.10.2013 12:47:49
|
|
|
|
Lu
|
Kiseli kupus sa koljenicom, pečeni bataci u vrećici, pire krompir, krofne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.10.2013 16:02:42
|
|
|
|
Torbica
|
Grasak corbica, lisnate korpice punjene kukuruzom secercem i posnim sirom i slatke sa visnjama ukuvanim u pudingu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.10.2013 16:10:29
|
|
|
|
viking
|
Kako ukuvaš višnje u pudingu? Iskreno, prvi put čujem za to
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.10.2013 19:56:08
|
|
|
|
Olga75
|
ja danas pasulj Viking , ja stavim visnje da se kuvaju i osladim nacisto ( odmerim vodu ) i onda kad su visnje prokuvane dodam puding od vanile i skuvam ga tako sa tim visnjama u vodi, to stavim na biskvit , kad se stegne i ohladi na to slag i eto ti kolac koji neki i tortom zovu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.10.2013 22:10:54
|
|
|
|
milicicak
|
Rizoto sa mlevenim mesom i crvenom paprikom sutra za rucak projice sa tikvicama puding od jabuke sa keksom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.10.2013 10:30:11
|
|
|
|
Lu
|
Teleća juhica, ćuftice i pire krompir. Sad mi se jede ovaj kolač sa višnjama i pudingom Imam krofni od juče, podgrijem ih u mikrovalnoj i ko nove
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.10.2013 11:54:30
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Kako ukuvaš višnje u pudingu? Iskreno, prvi put čujem za to Bas tako kako je napisala Oldzi! Skuvam visnje koje posecerim i dodam vanilije i dodam razmucen puding od vanilije u vodi, kako se hladi tako se stisne, a sama odredi koliko hoces da je gusto. Kod nas danaske pekarski krompir sa slaninicom i pecenicom iz rerne, zelena salata. Desert jos nisam smislila.
|
Anketa
Одвикавање од пелена.пеперутка16Шта вам највише одговара?Носица. (
100%)
Додатак за тоалет. (
0%)
Користимо обоје. (
0%)
Без пелена од рођења. (
0%)
Остало. (
0%)
Ukupan broj glasova: 1Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!