Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.10.2013 23:08:59
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam pravila slatki kupus sa suvim sljivama, odlican je!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.10.2013 11:11:35
|
|
|
|
madre
|
mama pravila prokule
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.10.2013 11:16:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Corbica sa spanacom I pavlakom, zapeceni karfiol sa jajima I sirom. Za dezert ovaj kolac sa kajsijama sa minjine kuhinjice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.10.2013 21:52:29
|
|
|
|
Bebilina
|
Brancin u belom vinu, belom luku i limunu, zapeceno povrce i grilovani secerac. Od slatkisa imamo crumble od domacih jabuka i tresanja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.10.2013 22:03:28
|
|
|
|
big mum
|
goveđu supu goveđi gulaš makarone pečene crvene paprike sa bjelim lukom Sutra Krem juha od karfiola pohovani karfiol pileće bjelo na grilu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.10.2013 22:08:32
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ja sam pravila slatki kupus sa suvim sljivama, odlican je! Ovo moram da probam, nisam niskad pravila, a zvuci mi superiska
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.10.2013 14:41:25
|
|
|
|
Anoniman
|
grasak, bareni kukuruz, kobasice i cvekla. i puding od vanile.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.10.2013 14:45:09
|
|
|
|
Trcosava
|
danaske đuveč od prosa, kukuruza, paprike, pečuraka, buranije
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.10.2013 14:47:23
|
|
|
|
Torbica
|
Pohovani karfiol, grilovana jagnjetina, domaci keksici
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.10.2013 20:16:11
|
|
|
|
nata11
|
Jel imate neki recept za testo bez kvasca a da je bas onako mekano? Treba mi za pogacice sa sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.10.2013 20:20:35
|
|
|
|
isidora88
|
ja znam za recept ali ne znam da li si mislila na ovako nesto: 300 grama sitnog sira, 300 grama brasna, malo soli i jedan margarin, sve se umesi, ostavi da odstoji u frizideru i modlicom vadis i stavljas u tepsiju, premazes zumencetom, posepes susamom ili kimom, meni su preukusne i mekane
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.10.2013 21:20:06
|
|
|
|
Bebilina
|
Potaz od bundeve i sargarepe, piletina i pecurke u sosu od kokosovog mleka i djumbira, grilovano povrce, mafini sa jabukama i orasima i nadevom od krem sira, cimeta i kristalisanog djumbira i pita od jabuka za zamrzivac. Jos sam i novu turu sosa od jabuka napravila, jos 5 tegli. Eto, dosta za jedno popodne i vece
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.10.2013 8:34:34
|
|
|
|
Lu
|
Danas ću da spremim 25 pilića u zamrzivač, samo jedno čitavo ono ostalo sve na dijelove Ne znam šta bi za ručak, možda naručim ćevape
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.10.2013 9:58:24
|
|
|
|
Olga75
|
mislim da ce danas biti pekarski krompir i paradajz corba
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.10.2013 10:12:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Ćufte u paradajz sosu, pire krompir, kupus salata.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.10.2013 10:14:21
|
|
|
|
Didy
|
Ja planiram lazanje, ali s belim mesom, umesto mlevenog. I supicu u koju ću ubaciti kosku od belog mesa, malo šargarepe i malo karfiola. A za dezert sam planirala kolač s jabukama, moji su oduševljeni njime. TARTATAN
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.10.2013 11:57:35
|
|
|
|
Anoniman
|
salata od pasulja (onog sitnog sa crnom tackicom, ne znam kako se zove), ima i graska od juce, za mm sam napravila i malo govedine, a mm ce napraviti i omlet. svasta ponesto, a nista konkretno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.10.2013 12:48:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Didy, imaš i na RR recept za tartatan klik
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.10.2013 13:48:15
|
|
|
|
Torbica
|
Didy, hvala ti za ideju, fenomenalan je, evo grickam i pisem. Nosim ga decici za RR druzenje danas. Pored ovoga danas corbica od povrca, mrkva, tikvice i brokoli, krem corba. Ana, ovaj od Didy je sa lisnatim testom, mnogo dobar!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.10.2013 13:55:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Torbice, nisam ni provalila tnx. Deluje mi ukusno ali ja nisam neki ljubitelj jabuka u kolačima tj ne volim kada su krupno sečene.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.10.2013 19:45:58
|
|
|
|
Torbica
|
Anci, one su bile mekane kao dusa, skroz su se u toj tecnosti od secera i maslaca skuvale, nije se osetilo da su veci komadi, tanko sam ih sekla. Ma topilo se u ustima. koristila sam sojin maslac. Sigurno moze i sa drugim vocem, probacu. Brzo je, onako usput dok rerna radi a bas lepo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.10.2013 20:46:59
|
|
|
|
Bebilina
|
Salata od sociva za rucak, za veceru integralne spagete i bolognese sos sa silom povrca, mlevenim i dzigericom koju cak ni gosca nije mogla da provali
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.10.2013 21:03:54
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ja znam za recept ali ne znam da li si mislila na ovako nesto: 300 grama sitnog sira, 300 grama brasna, malo soli i jedan margarin, sve se umesi, ostavi da odstoji u frizideru i modlicom vadis i stavljas u tepsiju, premazes zumencetom, posepes susamom ili kimom, meni su preukusne i mekane Na to sam mislila Isidora hvala ali sam se ipak odlucila za proverenu pletenicu sa ajvarom i pastetom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.10.2013 21:47:08
|
|
|
|
mtajcica83
|
Danas pasulj sa slaninom i kobasicama, za desert cupavci
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.10.2013 22:02:50
|
|
|
|
branki*
|
domaca supa..bila boranija od juce.makarone sa sirom i jajima.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
lazafroditaKada lazete?nikad (
12%)
uvek (
2%)
ponekad (
43%)
kada me nagovore (
0%)
kada ne zelim da ne povredim drugog (
18%)
samo kada spasavam sebe (
25%)
Ukupan broj glasova: 138Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!