Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 18:03:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Pileca supica,pohovane palacinke sa ml mesom paradajz salata i palacinke sa domacim dzemom od sljiva
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 18:18:52
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja ne stavljam ulje u zapecene makarone , samo bas malo i pravim sa jogurtom , mlekom i jajetom :) i ne kuvam makarone nego ih zalijem sa tim sto smutim sto jednostavnije kako, mislim koje su mere? probacu oba recepta, ne brinite
< Poruku je uredio jovicaa -- 1.10.2013 18:19:03 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 18:24:14
|
|
|
|
Olga75
|
kod mene nema mera odoka tako da recepta nema , zaboravila jer godinama pravim vako je sve kuvam odoka , zato valjda ne volim da pravim kolace jer to mora na meru a ja sam danas pravila pekarski krompir i corbu od boranije i tikvica
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.10.2013 22:58:32
|
|
|
|
Bebilina
|
Tarragon piletina Jovice evo recepta po kom makarone sa sirom ili zapecene makarone (svaka kuvarica da svoje ime ) moja mama smucka (ona to smuti pa prospi ne racuna u obrok, to joj je prilog uz glavno jelo ) 1l kisele vode 1/2l mleka 3 jajeta 100ml ulja 2 parceta sira (400gr fete) 500gr nekuvanih makarona Sve se pomesa, sipa u podmazan pleh i pece.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.10.2013 13:00:43
|
|
|
|
Lu
|
Pitice sa sirom za zamrzivač, piletina u tijestu i kolač od maka i jabuka...koji ću tek da napravim
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.10.2013 14:00:01
|
|
|
|
Snelle
|
Pileća supica, pileće rolnice i neki keksići KLIK
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.10.2013 14:33:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Dajte ideju sta da napravim za veceru, za rucak je musaka, kolace imamo, nesto brzo za veceru, da moze i una da jede
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.10.2013 14:35:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Proja, pita sa sirom (ili nešto drugo umesto sira)..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.10.2013 14:37:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas danas pohovano belo meso, spanać, bareni krompir sa fetom i pavlakom, od sinoć ostalo pužića sa jabukama i keksom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.10.2013 16:06:46
|
|
|
|
Наташица
|
ражев хљеб, запечене макароне са сиром (јуче се овде причало о њима па ме наведе да данас спремим) и мафини са купинама.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.10.2013 12:39:07
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Dajte ideju sta da napravim za veceru, za rucak je musaka, kolace imamo, nesto brzo za veceru, da moze i una da jede Spansku pitu! Kod nas danas rostilj iz zamrzivaca i povrce u pavlaci. Brzinski takodje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.10.2013 12:42:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Čorbica od piletine i karfiola sa začinima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.10.2013 12:44:48
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa moji obozavaju pitu sa sirom, kontam da im je ovo slicno, a lakse mi je da napravim koje ulje stavljas ? ja cu praviti sutra, koji sir ubacis? ja kad god kupim mladi sir, bude gadan bezukusan U Univerexportu kupujem ricotu, mladi sir, lep je i ovako, mazemo ga i na hleb. Stavim maslinovo ulje za kuvanje a kad nemam to, onda obicno suncokretovo. Tek da ne bude suvo. Ovo sto Olga kaze, sa sirovim makaronama, ako pravim tako onda dodam vise tecnosti kisele vode/jogurta da ne bi bilo suvo, jer makarone povuku tecnost iz umaka. Pa bude suvlje. Kad ih obarim, sto mi je 5 minuta, bude socnije. Tako da ako ces sa sirovim testom, vise tecnosti dodaj. Ma taj recept ne moze da ne uspe!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.10.2013 13:31:47
|
|
|
|
Anoniman
|
mame jede mi se nesto cokoladno sa plazmom, macasto , dajte ideju i recepte
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.10.2013 15:26:59
|
|
|
|
Olga75
|
danas sam pravila pitu od blitve i domace kiselo mleko ( to sam jos prekjuce stavila da se ukiseli )
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.10.2013 15:31:08
|
|
|
|
viking
|
Joj, Olga, sad me podseti, pa ja imam smrznutu pitu od blitve u zamrzivaču! Odoh odmah da je izvadim! Mljac!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.10.2013 16:10:06
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama mame jede mi se nesto cokoladno sa plazmom, macasto , dajte ideju i recepte UM, imam ja recept za torticu sa piškotama (ili plazmom) i pudingom od čokolade, mnogo je fina. Ako hoćeš staviću ti recept.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.10.2013 16:12:45
|
|
|
|
jole82
|
Simple friday Slatki kupus sa kockicama mesa naravno
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.10.2013 17:03:23
|
|
|
|
lesica
|
Đuveč sa teletinom, ala ja A sad se spremam da razvučem pite, jednu sa sirom, jednu sa krompirom, i jednu sa lukom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.10.2013 18:29:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Unina mama mame jede mi se nesto cokoladno sa plazmom, macasto , dajte ideju i recepte UM, imam ja recept za torticu sa piškotama (ili plazmom) i pudingom od čokolade, mnogo je fina. Ako hoćeš staviću ti recept. Anci daj ovde
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.10.2013 19:28:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Setila sam se da sam već pisala recept na RR KLIK
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.10.2013 19:53:56
|
|
|
|
mtajcica83
|
Teleca corbica, povrce, peceni krompir, a za desert mafini, recept sa RR sa bananom i sjeckanom cokoladom..Od 12 kom, ostala 2 sve smazali, i ova dva cu da smazem ubrzo ,
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.10.2013 21:54:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
NISTA !!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.10.2013 22:09:58
|
|
|
|
Torbica
|
Corbica od krompira i boranije, proja sa susamom i keksici sa pudingom od cokolade Za sutra cu nesto od jagnjetine, mislim da cu rebarca sa krompirima a sve to u marinadi, pa sljus u rernu!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.10.2013 13:17:36
|
|
|
|
minnica
|
krompiraču , salatu od svežeg kupusa i pitu sa domaćim jabukama
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici ŠampitaRingerajin kuvar: lesica RR
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?