Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.9.2013 0:10:00
|
|
|
|
viking
|
Da, meskička i italjinanska kuhinja su zakon! A setila sam se, u burito može da se ubaci i crveni pasulj iz konzerve, a ima ga samo u vodi i u salsi (piše Peruana na limenci), pa ko šta voli.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.9.2013 11:32:16
|
|
|
|
Lu
|
Bramboraky, češki popečci od krompira.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.9.2013 11:49:22
|
|
|
|
Olga75
|
uh bre Lu , ti se bacila na egzotiku ja cu testo s pavlakom za zvercicinu ljubav i dinstani kupus za moju dusu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.9.2013 11:52:54
|
|
|
|
Lu
|
Moram malo Olga, juče je bio grašina Mada nije nešto egzotično samo je ime tako
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.9.2013 16:56:54
|
|
|
|
17 joka
|
prebranac, za mene filet soma za muzica skuša i šarenu salatu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.9.2013 18:07:14
|
|
|
|
minnica
|
nasuvo sa krompirom, na oduševljenje mojih ukućana
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.9.2013 23:02:34
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: Lu Bramboraky, češki popečci od krompira. Extra, bas volim kad cujem za neko novo jelo Ne jedem beli krompir, pa cu probati za vikend sa slatkim Veceras testenina od spanaca sa sosom od chorizo, plavog patlidzana, tikvica, paprika i avokada.
< Poruku je uredio Bebilina -- 27.9.2013 23:11:15 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.9.2013 23:07:30
|
|
|
|
reve84
|
IZVORNA PORUKA: minnica nasuvo sa krompirom, na oduševljenje mojih ukućana Minice ja sam jednom kod drugarice sa kojom nisam vise nazalost u kontaktu jela slatko nasuvo sa secerom i prezlama cini mi se...Ona je rodom iz Kikinde...Mnogo mi se svidelo a tupa nisam pitala kako se pravi. Znas li mozda? Pozz
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.9.2013 23:19:25
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Da, meskička i italjinanska kuhinja su zakon! A setila sam se, u burito može da se ubaci i crveni pasulj iz konzerve, a ima ga samo u vodi i u salsi (piše Peruana na limenci), pa ko šta voli. Ja crveni pasulj mesam sa mlevenim telecim mesom, kao chilli con carne i tako jedem, a mm mota u tortilje opet sa kackavaljem (tj cheddar sirom) i pavlakom. E on to zove burrito
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 11:49:27
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: reve84 IZVORNA PORUKA: minnica nasuvo sa krompirom, na oduševljenje mojih ukućana Minice ja sam jednom kod drugarice sa kojom nisam vise nazalost u kontaktu jela slatko nasuvo sa secerom i prezlama cini mi se...Ona je rodom iz Kikinde...Mnogo mi se svidelo a tupa nisam pitala kako se pravi. Znas li mozda? Pozz Moja baba je pravila slatko sa makom, rogačem, grizom, ali nije sa prezlama. Pretpostavljam da se prezle proprže i doda se šežer kao za, recimo, knedle sa šljivama. Ja volim nasuvo sa domaćim testom, ali mogu i oni Danubius čipkasti rezanci da prođu. Evo, našla sam, a ti potvrdi ako je to to. NASUVO SA PREZLOM
< Poruku je uredio minnica -- 28.9.2013 11:54:10 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 12:06:56
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina IZVORNA PORUKA: viking RR Da, meskička i italjinanska kuhinja su zakon! A setila sam se, u burito može da se ubaci i crveni pasulj iz konzerve, a ima ga samo u vodi i u salsi (piše Peruana na limenci), pa ko šta voli. Ja crveni pasulj mesam sa mlevenim telecim mesom, kao chilli con carne i tako jedem, a mm mota u tortilje opet sa kackavaljem (tj cheddar sirom) i pavlakom. E on to zove burrito MM isto voli ml meso sa pasuljem,a ja volim i sve to sa paprikom Znaci paprika,pasulj,ml meso i malo ljute papricice...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 12:07:21
|
|
|
|
viking
|
Da, da, napisala sam u prvom postu na ovu temu da može čili kon karne, ali meni je i to mnogo tečno za burito. Zato je po meni najbolja varijanta samo pasulj, sa mesom i osvim onim povrćem o kom smo pričale :) IZVORNA PORUKA: Bebilina IZVORNA PORUKA: viking RR Da, meskička i italjinanska kuhinja su zakon! A setila sam se, u burito može da se ubaci i crveni pasulj iz konzerve, a ima ga samo u vodi i u salsi (piše Peruana na limenci), pa ko šta voli. Ja crveni pasulj mesam sa mlevenim telecim mesom, kao chilli con carne i tako jedem, a mm mota u tortilje opet sa kackavaljem (tj cheddar sirom) i pavlakom. E on to zove burrito
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 15:08:34
|
|
|
|
nata11
|
Grasak corba i koh. A za veceru ce najverovatnije biti brusketi sa namazom od tunjevine.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 15:27:55
|
|
|
|
minnica
|
lovačke šnicle i knedle sa šljivama. knedle su bile iznenadna odluka jer mi je svekar doneo savršene šljive, sitne i slatke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 18:53:29
|
|
|
|
milicicak
|
Ja danas bila vredna, davno nisam pecena piletina u kesi sa gomilom zacina, krompirom i sargarepom, mafini po receptu Lokice77 (odlicni su), domace tortilje (Viking, Bebilina, hvala za ideju), trenutno se kuva pasulj sa suvim rebrima (da mi sutra ne zauzima ringlu) za sutra planiram przene lignje pa me zanima da li neko ima savet kako da ih spremim da ne budu zilave
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 19:00:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Pica i španski kolač.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 19:18:23
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: reve84 Minice ja sam jednom kod drugarice sa kojom nisam vise nazalost u kontaktu jela slatko nasuvo sa secerom i prezlama cini mi se...Ona je rodom iz Kikinde...Mnogo mi se svidelo a tupa nisam pitala kako se pravi. Znas li mozda? Pozz znam ja sa prezlama i slatkim sirom a znam i sa grizom i pekmezom a znam i sa slatkim ( posecerenim ) kupusom i cimetom i sa slanim - kiselim kupusom i sa jajima i sa krompirom i sa cime god
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 20:02:25
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Ja danas bila vredna, davno nisam pecena piletina u kesi sa gomilom zacina, krompirom i sargarepom, mafini po receptu Lokice77 (odlicni su), domace tortilje (Viking, Bebilina, hvala za ideju), trenutno se kuva pasulj sa suvim rebrima (da mi sutra ne zauzima ringlu) za sutra planiram przene lignje pa me zanima da li neko ima savet kako da ih spremim da ne budu zilave Bravo, bravo Ja lignje kuvam ovako uglavnom KLIK Uvek su mekane i milina od ukusa (za mene, ljubiteljku belog luka ) E i u bambus posudi sam ih spremala na pari, i to ih super omeksa i da im aromu ono ga sa cime ih "paris", ali nisu hrskave. Zavisi sta volis
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 20:10:59
|
|
|
|
milicicak
|
Bebilina, hvala ja ih ne volim, ali je Tara bas lepo jela przene lignje dok smo bili na moru mislim da cu sutra probati pola po tvom receptu (ali bez belog luka) a pola przene... ako ne ispadnu lepe, ima pasulja
< Poruku je uredio milicicak -- 28.9.2013 20:11:25 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 21:08:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
peceno pile u rerni s krompirom, supa, i grasak kao prilog onako na gusto, i hleb sam u pekari ispekla. Nista posebno nista novo ali volimo i mm i ja. Inace on je majstor za meso a ja za povrce pa se uglavnom delimo ali ovo sam ja pravila i naravno kad ja pecem meso nije tako ukusno
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 22:51:22
|
|
|
|
Torbica
|
Jutros puzici sa mlevenim mesom, za rucak pire krompir sa junecom dzigericom i jos jedne puzice sa eurokremom, a uvece holandske rolnice sa sunkom i sirom. Sutra cu curece batake sa zacinima i sampinjione sa pavlakom. I neki kolac sa nektarinama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 22:52:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Upravo mi je u rerni pita sa blitvom i sirom, taman sutra za doručak, a mm i za večericu, kada dođe
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.9.2013 23:16:23
|
|
|
|
Didy
|
Supica na mešanom povrću (grašak, šargarepa, celer, tikvica i brokoli, tj. sve ono što sam imala u frižideru ) s griz-knedlama i testo s krompirom na opštu radost moje dece, pošto to obožavaju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.9.2013 0:06:38
|
|
|
|
jole82
|
Podvarak sa svinjetinom..tortu sutra za prvu godišnjicu braka i rolat od jabuka sa suvim groždjem (za kumu koja ne sme čokoladu)...i bebi ručak - Corn pasta sa teletinom, tikvicama i celerom u sosiću od pavlake i peršuna
< Poruku je uredio jole82 -- 29.9.2013 0:08:28 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.9.2013 7:58:11
|
|
|
|
adulence
|
Usla sam da nadjem neku ideju za rucak i jole upropasti me skroz PODVARAK mmmmm...mljac.....salji malo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?