Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.9.2013 11:57:53
|
|
|
|
minnica
|
Da ne mašim temu, danas dinstani slatki kupus i pečene svinjske šnicle.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.9.2013 12:18:37
|
|
|
|
srnad
|
Hvala minnice. Danas cu da probam telece snicle pa javljam kako ce da ispadne!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.9.2013 12:39:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas pirinač sa povrćem, čureće pljeskavice i pohovane tikvice.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.9.2013 16:06:44
|
|
|
|
Biserce
|
Pileca supica i krompirici. A za veceru pita sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.9.2013 21:51:56
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina Za veceru jagnjece krmenadle, ratatouille, tikvice iz rerne i pomfrit od paskanata i swede. Sinoc promena plans, mame zaglavile u kafani , pa je Tata spremao krmenadle sa couscous-om i povrcem na marokanski nacin. Veceras nam cera pravila havajsku pizzu na integralnom testu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.9.2013 8:50:16
|
|
|
|
nata11
|
Danas za dorucak przenice (postao standardni nedeljni dorucak kod nas ) a za rucak kineska piletina.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.9.2013 8:57:14
|
|
|
|
Olga75
|
ja cu danas gulas i kupus salatu a konacno cu i neke kao kolac da pravim jaki kolaci oblatne
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.9.2013 9:12:01
|
|
|
|
big mum
|
za doručak prženice sa domaćim kajmakom ,kraš expres Ručak preskačamo idemo na slavu ,biće sarmeee-mmmmjlac
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.9.2013 9:18:29
|
|
|
|
Trcosava
|
juče za ručak je bila musaka od patlidžana i ćurećeg mesa za mm, za mene i anu supica (iz kesice) i špagete. danas planiram punjene paprike pečurkama i prosom, za anu još ne znam šta ću pošo ona nešto izmišlja u zadnje vreme. verovatno ću joj ispeći pileeće belo i nešto što je kao slana krofna (ja to ne videh, ona jela u vrtiću a mm zna šta je to, kupili smrznuto) iceberg salata. slatkiši ukinuti do daljnjeg!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.9.2013 12:19:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Ručka ostalo od juče, a upravo se peče Limun kolač
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.9.2013 12:37:27
|
|
|
|
Torbica
|
Ja imam od juce jagnjece supice. leso meso i uz to meso cu samo pire krompir da napravim. I smekam neki kolac, nisam jos odlucila koji....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.9.2013 13:00:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Što volim kad ostane klope od juče
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.9.2013 15:42:58
|
|
|
|
Biserce
|
Sataras
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.9.2013 16:48:06
|
|
|
|
viking
|
Ja sam se danas sita naspremala, prosto ne znam šta mi je ( ustvari znam, muž otišao na službeni put pa nema ko da me dvori) Spremila sam pileća krilca u bbq sosu, zapečene krompiriće i salatu od paradajza i crvenog luka. Pošto ne smem ništa slatko već mesecima, odlučila sam da se častim pitom od jabuka bez šećera (samo kore, jabuke, cimet i orasi). Nemojte to da radite
< Poruku je uredio viking RR -- 22.9.2013 20:59:20 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.9.2013 18:10:09
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Nemojte to da radite
< Poruku je uredio viking RR -- 22.9.2013 20:59:35 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.9.2013 10:14:41
|
|
|
|
Bebilina
|
Peceno pile i sve sto ide pride: peceno povrce, pire od swede, karfiol sa sirom, sos, sve ala mm dok je mama odmarala
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.9.2013 10:17:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Vik me zarazila sa onim pasupljom pre neki dan, sada mi se tako jede, a ne smeeeem. On mi je na listi zabranjenih namirnica zbog ugljenih hidrata i ne znam još čega. A tako bi napravila sada jedan sa rebarcima što mi svekrva poslala, njam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.9.2013 20:50:44
|
|
|
|
17 joka
|
Đuveč na neki moj način
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.9.2013 21:07:12
|
|
|
|
Bebilina
|
Mm pravio pilecu kormu, sin prste polizao (bukvalno) To je dete u prethodnom zivotu zivelo u Indiji
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.9.2013 21:14:01
|
|
|
|
nata11
|
Danas nisam nista planirala ali je ipak pao pohovani patlidzan ya veceru.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.9.2013 12:07:42
|
|
|
|
Olga75
|
imam rucak od juce a zvercica danas ima priredbu i treba da pravim mafine , qq meni za toliko dece
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.9.2013 12:10:16
|
|
|
|
lesica
|
Hajde Oldži, biće to očas, ne sumnjam ja u tebe.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.9.2013 12:13:58
|
|
|
|
madre
|
danas planiram spansku pitu, spanac i neko belo mesance u senfu i pavlaci.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.9.2013 12:15:07
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Hajde Oldži, biće to očas, ne sumnjam ja u tebe. ma jaaa , domacica , kucanica , kuvarica , poslasticarka
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.9.2013 20:48:07
|
|
|
|
minnica
|
danas ručali punjene paprike od sveki, a večeras sam skuvala pileći paprikaš za sutra.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?