Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.9.2013 15:58:38
|
|
|
|
Biserce
|
Krompir pire i cufte u sosu od svezeg paradajza...tako mi se jedu lepinje sa kajmakom mmmmm
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.9.2013 17:17:37
|
|
|
|
Torbica
|
Corbica od sargarepe i karfiola, skroz lud kolac-samo sa kruskama Sutra gibanica sa makaronima, njam njam!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.9.2013 18:18:48
|
|
|
|
Bebilina
|
Sinoc sardine pod grilom, pilav i krastavac sa mirodjijom salata. Dezert vruci cookies sa sladoledom. Danas pileca supica sa domacim rezancima za rucak, za veceru rolnice od plavog patlidzana i curetine u paradajz sosu i na pari povrce. I jos 4 parceta cokoladne torte, ostalo pojele uciteljice
< Poruku je uredio Bebilina -- 18.9.2013 18:20:20 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 10:22:56
|
|
|
|
jovicaa
|
sinoc, cuspajz od sargarepe, fasirane curece snicle(one gotove, odlicne su) i pire krompir. a danas corba od spanaca, to tek treba da pravim
< Poruku je uredio jovicaa -- 19.9.2013 10:23:08 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 10:41:12
|
|
|
|
Didy
|
Spremam se da pravim: krem-čorbu od šampinjona s griz-knedlama i potkovice šarana u rerni na pirinču s povrćem (pola tepsije) i krompirom (druga polovina tepsije). Ako bude ovako kišilo i popodne i ne budemo išli napolje, napraviću knedele sa šljivama za popodnevnu užinu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 10:45:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
samo na brzinu da napišem pa odoh dalje Lazanja - gotova- spremna za rernu Čorbica od povrća se kuva Tikvice se ocedile, odoh za zakuvam i pržim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 11:58:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas spremam ( po prvi put) rolovane pilece grudi ....mmmmm jedva cekam da ih probam!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 12:33:07
|
|
|
|
Anoniman
|
ASN kako ih spremas?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 12:42:29
|
|
|
|
Anoniman
|
napravila sam onu salatu od sociva i svezeg povrca i sad razmisljam da li da pohujem ili samo da pecem pilece belo, a naginjem vise ka pohovanju, mada me mrzi...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 12:57:19
|
|
|
|
big mum
|
Evo upravo gotovo: pileća supica sa povrćem pita sa sirom ćute od faširanog Mješana salata Desert pravimo ćera i ja popodne čudo od čokolade
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 13:01:32
|
|
|
|
Jole84
|
Kod mene fileti soma i salata od patlidžana s belim lukom. Već sam gladna zbog mirisa
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 13:06:49
|
|
|
|
little_one
|
Odlican recept...i mi obozavamo ovo cudo IZVORNA PORUKA: big mum Desert pravimo ćera i ja popodne čudo od čokolade Kod nas danas nista specijalno, krompir corba sa piletinom i mijesana salata a veceras cemo palacinke za desert i veceru...mljac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 13:24:25
|
|
|
|
minnica
|
grašak i pečena svinjska rebarca
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 15:32:47
|
|
|
|
Biserce
|
Przenice za dorucak, za rucak pasulj sa slaninicom i desert banini
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 15:43:42
|
|
|
|
Jeca.V
|
Paradajz corbica,Puskinove snicle od belog mesa i pire krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 17:19:47
|
|
|
|
nata11
|
Mm spremao pljeskavice za rucak a ja cu za veceru palacinke - za mene cu da filujem sa sirom i ljutenicom, a za njega slatke sa kremom i plazmom.
< Poruku je uredio nata11 -- 19.9.2013 17:20:15 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.9.2013 20:13:56
|
|
|
|
Bebilina
|
Kupila 4 plava patlidzana pa cemo 3 dana zaredom da ih jedemo Veceras kuvala kari od plavog patlidzana, nauta i spanaca i mesila naan hleb. Za sutra za rucak salata od plavog patlidzana sa fetom, humus, naan (ako ostane). Slatkise ko sta izvuce iz kuhinje, silne cokolade i bombonjere od rodjendana i svasta sto je sveki donela iz Fr...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.9.2013 13:34:56
|
|
|
|
minnica
|
ćufte, pire krompir, paradajz salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.9.2013 13:44:56
|
|
|
|
Anoniman
|
kupus sa govedinom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.9.2013 13:59:19
|
|
|
|
Bebilina
|
Dve pite od heljdinih kora: sa feta sirom i jajima i sa jabukama i cimetom. Za veceru jagnjece krmenadle, ratatouille, tikvice iz rerne i pomfrit od paskanata i swede.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.9.2013 17:21:06
|
|
|
|
Biserce
|
Ustipci sa sirom. Rucak ima od juce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.9.2013 9:57:03
|
|
|
|
srnad
|
Zene,mozda je off ali ne znam gde da pitam... da li neko zna kako se koristi zepter posudje?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.9.2013 10:23:23
|
|
|
|
Olga75
|
kako kako se koristi ? Ja imam onaj stari komplet , kuvam kao u obicnom ali umesto spret npo na trojku dovoljno je na jedinicu a ono bez vode i na pari to retko radim
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.9.2013 11:22:31
|
|
|
|
srnad
|
Hvala Olga! Mama mi dala ceo komplet i ne planiram da mi stoji u ormaru kao sto je njoj! Jutros sam citala na njihovom sajtu al rekoh ovde ce biti neko da mi kaze konkretno toliko vode,toliko ulja... tamo spominju vodu i ulje u kapima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.9.2013 11:55:34
|
|
|
|
minnica
|
Srnad, ima moja mama njihovo posuđe. Meni se najviše sviđa ono pečenje bez masti. Tako i ja u Metalčevom tiganju radim. Staviš poklopljen tiganj bez ičega na ringlu, na srednju temperaturu i čekaš da se zagreje poklopac. Onda stavišzačinjeno meso na njega i poklopiš ponovo i smanjiš na najmanje. Posle minut-dva okreneš meso (odlepi se od pare) i krčkaš dok ne bude gotovo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?