|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
17.9.2013 18:19:13   
dunja RR
Jao bre Daco ..user posted image

Ti si skoro radila laparaskopiju zar ne? Da li su tada sve to videli, pre svega te priraslice i hidrosalpinks. Nije mi jasno kako se tako brzo stvorilo ako su te lepo očistili.

I da li sve ovo što si napisala znači da će pokušati sa prirodnjakom?

Drži se mila, baš sam besna i žao mi je, evo krenuše mi suze. Jbt više, da li možemo da se vratimo od dr. ikada sa lepom vešću user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 17.9.2013 18:20:04 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 76
17.9.2013 18:23:45   
Anoniman
Daco nemam rijeci.Te dr.potpuno su u pravu.Ali moram da te nesto pitam,taj tvoj dr.zar ti nije uklonio hidrosalpinx? Pitam te jer sam i ja ga imala.Ljubim te

(odgovor članu daca77)
  Direktna veza do poruke: 77
17.9.2013 18:33:41   
viking
Samo da dopunim ovaj post, ovo se ne odnosi na komisije, ne znam koja je granica za komisiju, a to što sam napisala su mi rekle moj ginekolog, zatim doktorka u Jevremovoj koja mi je radila VTO i endokrinolog. Dr u Jevremovoj sam čak dala odšampan neki spisak sa RR koji je postavila erato sa onim čuvenim analizama koje smo sve radile, na tom papiru je pisalo da TSH mora da dude ispod 2, ona je hemijskom to precrtala i napisala 2,5.
Naravno, kao što je neko već napisao, uvek ima slučajeva koji su izuzetak.

IZVORNA PORUKA: viking RR

TSH mora da bude ispod 2,5 da bi se ostvarila trudnoca

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 78
17.9.2013 18:58:43   
zece
Kaj mene bese Tsh1,89i ostanav trudna so vto

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 79
17.9.2013 18:59:18   
Bebana17
Daco, ne znam šta bih rekla, ostala sam bez teksta user posted image . Ne znam kako izdržavaš više ova sr...
Od sveg srca ti želim da na sledećem uz ugledaju folikul i urade prirodnjak, pa barem da imaš to pravo na pokušaj da ostaneš trudna, a onda i da se sudbina smiluje pa da uprkos svemu ostaneš user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 80
17.9.2013 19:52:53   
mina@
Daco draga, uzasno mi je zao sto ti se sve ovo desava i sto prolazis kroz sve ovo.... user posted image user posted image ...
ali veruj mi draga, cuda se desavaju.... budi jaka, jer sreca prati hrabre, i docices do svog cilja... user posted image user posted image user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 81
17.9.2013 21:37:06   
Štetica
Daco svakako je tvoj zivot na prvom mestu. Ja ipak navijam da u ponedeljak upecaju koji folikul i da ti nama lepo budes trudna.
Danas sam zakazala drugostepenu komisiju u NF za 12.11. A najzanimljivije je to sto mi brisevi isticu 10-og a hormoni 11-og novembra,i sad zbog jednog-dva dana moram sve ponovo da vadim.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 82
17.9.2013 22:15:43   
degu
Daco user posted image uz tebe smo. user posted image
Tvoj život jeste na prvom mestu, a isto kao Štetica se nadam da će upecati oni taj folikul.
Chipsi postavi pitanje u pretragama, javiće ti se Maslačak kad meni ne veruješ user posted image kad je lh mnogo viši od fsh, to je jedan od pokazatelja pcoSy,a kad je lh mnogo niži od fsh pokazatelj je ovarijalne rezerve tj mogućeg odgovora na stimulaciju. Nije dobro kad su neke ogromne vrednosti fsh, a tvoj je sasvim ok. Idealan odnos je 1:1, s tim da fsh bude blago višlji od lh.

Štetice ja sam na prvostepenoj pitala jel moram da ponavljam briseve jer mi ističu, žena je rekla da nema potrebe. Kad sam zvala pitala sam sestru u Betaniji i ona je isto rekla, bitno da su bili u roku za prvostepenu, e sad videćemo sutra jel stvarno tako. Mada smo već utvrdili da svi imaju svoj sistem rada.

< Poruku je uredio degu -- 17.9.2013 22:18:18 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 83
17.9.2013 22:22:42   
nina26
Ih, Daci pa kad se sve to iskomplikovalouser posted image nije mi jasno, zar nisi isla ranije na uz, zar nije niko to videouser posted image

a da odradis ponovo laparo, sta kazuuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 84
17.9.2013 22:29:29   
isidora88
sorry sto ulecem, ali samo da kazem za tsh, moze se zatrudneti i sa mnogo vecim tsh od gornje granice ref.vrednosti, samo sto u tom slucaju su mnogo vece sanse da dodje do raznih anomalija oloda( pogotovo mozdanih)
chipsy ne znam sta ti je bilo sa prvom trudnocom, ali toliki tsh nije nikako dobar, obavezno zahtevaj terapiju.
kad ki je bio povisen tsh, i ja sam imala inverziju lh i fsh, kad se tsh sredio i lh i fsh su dosli u normalu.
stitna zlezda i prolaktin su jako, jako bitni, to sredjujte, nikako ne sme da je blizu gornje granice.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 85
18.9.2013 7:48:16   
daca77
Drage moje, divne ste kao i obicno user posted image
Samo da vam odgovorim:
-radicu iz prirodnjaka, pa sta mi Bog da, laporaskopiju sam radila 29.maja ove god. i tada cak i nije bilo hidrosalpinxa, vec pseudociste u kojoj se skupljala tecnost. To je izvadjeno i evo nakon 2 ciklusa, stvorio se hidrosalpinkx ili ponovo pseudocista, ali to vise niko na UZ ne moze precizno videti.
Navijam jako za sve koje se pripremaju za VTO-STeticu, degu, Bebanu i ostale cure user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 86
18.9.2013 8:36:59   
17 joka
Dacika moja, e bas mi je tesko,zdravlje i zivot su na prvom mestu
ja sam ubedjena da ces ti nama biti user posted image prirodnjakom, sreca prati hrabre, zene zmajeve a ti si ovde jedna od predvodnika tih hrabrih

puno puno puno user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 87
18.9.2013 8:37:01   
Štetica
Degu drzim fige za danas,javi kako si prosla. Sestra u NF mi je dva puta ponovila da svi rezultati moraju biti u roku da me nebi vratili zbog sitnice.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 88
18.9.2013 8:41:12   
17 joka
Štetice ,Degu brzo cete i vi user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 89
18.9.2013 8:46:07   
cvećka
Daco, nemam reci, srce mi se steglo user posted image guraj dalje koliko god da imas snage, ma i mrvicu ako osetis, ne moze na ovome ostati.. ako imas prilike proveri to sa jos nekim dr, za svaki slucaj user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 90
18.9.2013 8:48:43   
daca77
Joko, hvala punouser posted image
Stetice, samo da ti mahnem user posted image
Hvala, cveckauser posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 18.9.2013 8:50:19 >

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 91
18.9.2013 9:14:38   
hanka
Uh bre Dacika samo neki problemi user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 92
18.9.2013 9:20:58   
daca77
user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 93
18.9.2013 9:50:48   
plačljiva
Drage moje samo da vas pozdravim...user posted image Ja se vratila sa odmora pa se polako privikavam na realnost...user posted image
Daco samo napred,doćićeš do svojeuser posted image U subotu radim neke dodatne analize mislim OGTT pa se spremam da posetim i internistu...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 94
18.9.2013 10:52:29   
Jole84
Daco baš se iznervirah user posted image pa kako majku mu nisu to videli do sada posle toliko UZ-a? user posted image Tvoj put je jako otežan,al uprkos tome,znam,bićeš divna majka user posted image Kad ideš ponovo? user posted image za jedan al vredan folikul!

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 95
18.9.2013 11:33:41   
daca77
Jolence, bez nerviranjauser posted image
Idem u ponedeljak, ponovouser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 96
18.9.2013 11:55:02   
Powerpuff Girl
Daco, preko trnja do zvezda user posted image

IZVORNA PORUKA: pari

Hvala powerpuff girl! znači biće druženja svaki dan na 2.spratu :)
kako ti je prošla aspiracija? koje su pripreme za nju (ne sme da se jede neko vreme, da li se ide na klistiranje...)? sam transfer je kao inseminacija pretpostavljam, je l' da?

Pari, izvini sto odgovaram sa zakasnjenjem. Aspiracija je super prosla, anestezija je zakon user posted image Nije bilo potrebno klistiranje. Evo sta je pisalo u uputstvu koje smo dobile na frontu:
- vecera pred aspiraciju treba da bude lagana, sa sto manje tecnosti i najkasnije do 24h.
- na dan skupljanja jajnih celija, 8h pre planirane intervencije ne uzimati nista na usta, ne pusiti, ne zvakati zvake.
- na dan aspiracije j. celija ne koristiti parfem, dezodorans, sminku i lak za nokte . Preporuceno je da se istusiramo sapunom bez mirisa.
- tog jutra doci sa partnerom zajedno na odeljenje u zakazanom terminu. Preporucje se apstinencija muskog partnera 2 do 3 dana.

Na dan embriotransfera su nam dali samo bensedin i neke injekcije i onda cekas tvoj red za vracanje jajnih celija. Mislim da nije bila potrebna ista priprema sto se tice hrane i pica, jer nismo primali anesteziju.

Srecno!!!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 97
18.9.2013 15:46:24   
mina@
Devojke, imate li kakvih informacija iz fronta, kad li ce da zovu novu grupu?????

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu Powerpuff Girl)
Direktna veza do poruke: 98
18.9.2013 18:24:00   
*Maki*
Dacika grlim te jako user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 99
18.9.2013 19:39:08   
pari
hvala powerpuff girl! user posted image utešila si me...
ja se malko pribojavam celog tog postupka, i stimulacije i aspiracije... Ali vaša podrška i odgovori mi baš znače!
Hvala svima puno puno!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here