Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 22:01:11
|
|
|
|
*Maki*
|
Ninochka, ne trebaju ti vaginalete, samo jacaj imunitet, pij jogurt, izbaci unos šećera (slatkiši,med,voće), belog brašna, gazirano pice...vitamini,vitamini i samo vitamini-povrce, može limun,grejp... Sredice se to brzo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 23:38:47
|
|
|
|
Chipsy
|
Joko, bas si vrednica Ne zaboravi da pre Fet-a treba malo da svrljas posto posle neces moci Imperial, kad budes u kg mozemo da pijemo kafu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.9.2013 0:40:13
|
|
|
|
zece
|
Za kandida dobro e da se miete na vecer so caj od kamilica. Da pricina za spontaniot abortus kaj mene. Aspirin trebalo dva pati nedelnoda go pijam a jas go piev sekojden dodeka bev trudna toj doktor sto mi pravese vto mi dade da aspirinvo trudnocata 80posto sepijam aspirin sekojden a ne trebalo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.9.2013 11:22:12
|
|
|
|
*Maki*
|
zece meni je aspirin bio obavezna terapija i za vreme postupka i kroz trudnocu do negde 6-7 meseca, po jedan dnevno ali zato sto su mi neke vrednosti trombofilija bile povecane.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.9.2013 13:28:34
|
|
|
|
Bebana17
|
Juče ja pričam sa Šteticom telefonom, kaže ona mene da će me zvati brzo da dođem u Valjevo na konsultacije, da neću dočekati oktobar jer se dr vraća sa godišnjeg 20.septembra, pa će me onda i zvati, a ja je uveravala da nema šanse da bude tako brzo. Kada smo prekinule, nije prošlo pola sata kad ono zovu iz RFZO-a da mi kažu da sam upućena u Valjevo i da se javim 24.septembra na konsultacije (a komisiju sam prošla 11.septembra). Štetice, veštico jedna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.9.2013 13:29:16
|
|
|
|
Bebana17
|
ispravka: kaže ona meni (a ne mene )
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.9.2013 13:31:25
|
|
|
|
Bebana17
|
Ninočka, ne prave problem za kandidu, ja sam je imala na komisiji pre par dana, nisu obratili pažnju na taj bris uopšte. Ne brini se. Joko, navijamo za oktobar
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.9.2013 16:52:04
|
|
|
|
sunascee
|
Pozdrav devojke, nije me bilo neko vreme, jer realno kod mene se nije nista desavalo, da napomenem da sam u martu radila prvu VTO, beta negativna...Sada sam u fazi prikupljanja analiza za dugi pokusaj. Svima zelim puno srece i sto pre da dodjemo do svog cilja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.9.2013 16:54:28
|
|
|
|
zece
|
Jas nemam ispitano dali imam trombofilija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.9.2013 9:36:48
|
|
|
|
cvećka
|
Ispitaj Zece, cesto bas to ume da bude problem kod mnogih sad je sa mnom na odeljenju lezala jedna mlada devojka, imala je dva pobacaja, dok joj nisu ustanovili da ima urodjene te trombofilije, sad je sa blizancima, 8 nedelja pa je prate...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 7:02:37
|
|
|
|
pari
|
Drage, da li uzimate nešto od vitamina, minerala...kao pripremu za vto? meni je moja dr preporučila Femibion...počeću danas...taman mesec dana pre početka vto... Što se tiče ishrane, da li ste nešto menjale?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 8:26:41
|
|
|
|
bebuska
|
Dobro jutro drugarice. Danas prva inekcija superfakta. Pocinjemo!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 8:30:41
|
|
|
|
bebuska
|
Ja pijem heferol, bevipleks i vitamin c od ranije zbog zeljeza samo sam tome dodala folnu kiselinu a sa komleksom vitamina za trudnice cu poceti sa pozitivnom betom.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 9:18:17
|
|
|
|
daca77
|
Bebuska, navijam jakooo Ja sutra radim UZ i ako je sve ok, krecem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 10:53:21
|
|
|
|
Jole84
|
Daco biće sve ok,mora da bude Bebuška Negde pročitah da je Štetica prošla prostepenu ako se ne varam? Baš mi je drago,samo nek ide brzo i lako a ovog puta uspešno i to duplo!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 11:09:32
|
|
|
|
pilence83
|
devojke srećno svima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 11:11:42
|
|
|
|
daca77
|
Hvala puno... A ja nesto danima, Steticu, ne vidjam na forumu...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 12:02:11
|
|
|
|
*Maki*
|
Bebuska sretno draga Daco,navijam iz sve snage Pari ja sam koristila i koristim i koristicu jos, Prenatal vitaminske tablete, doca je rekao da moze i Femibion, folna kiselina (bez obzira sto je ima u vitam.tabletama) insistirao je da pijemo folnak od 5mg, selen, sto se tice ishrane hrani se normalno. Znas i sama sta je zdravo sta je nezdravo, jedino su nam bili rekli da smanjimo odnosno da ne preterujemo s vitaminom c odnosno da ne preterujemo s pomorandžama,limunom i slicno. To nam je rekao embriolog posle embriotrnsfera. Naravno cigarete nikako. Sve uobicajeno,samo polako i sretno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 12:49:32
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Maki
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 14:22:53
|
|
|
|
viking
|
Ja sam isto kao Maki, Prenatal tablete i mislim da nisam ništa više. Inače sam stava da je mnogo bitnije kako se hranite nego koliko suplemenata uzimate. Džabe svi vitamini ako jedeš krofne i slatkiše po ceo dan. Trenutno uzimam PregnaCare plus, one isto kao Femibion imaju i vitamine i Omega 3, pazim šta jedem i krvna slika mi je besprekorna, i pored dve "pijavice" IZVORNA PORUKA: pari Drage, da li uzimate nešto od vitamina, minerala...kao pripremu za vto? meni je moja dr preporučila Femibion...počeću danas...taman mesec dana pre početka vto... Što se tiče ishrane, da li ste nešto menjale?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 16:53:08
|
|
|
|
zece
|
Jas po embriotransferot jadev brazilsko orevce po edno na den I presno sirenjedobro e za implantacijata od vitaminite piev samo folna kiselina I koga pocnav da imam mucnini piev vit b6
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 20:19:51
|
|
|
|
pari
|
danas sam odradila sve one analize koje je Dunja savetovala da se urade, tj.one koje je ona dobila da uradi...trombofilije i ostalo...čekam rezultate... Što se tiče TSH, da li on treba da bude ispod 2 da bi trudnoća uspela? meni je u januaru kad sam ga vadila bio 2,16... Hvala!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 21:03:16
|
|
|
|
plašljiva
|
I mene to zanima meni je na zadnjim rezultatima TSH bio 2,21. Inače ja se za Vto spremam tako što mi je dr Jelena prepisala dijetu, strogo ne jedem slatkiše i sl. Pijem Mamavitu, folnu i selen. Pari dobro je što si uradila analize, javljaj kako si prošla. Meni je utvrdjena mutacija MTHFR i PAI a imam i blaži hašimoto. Znači povećana blago antitela TPO. To mi je tek dr. Jelena utvrdila iako sam ranije vadila i pokazivala endekrinolozima pa mi ništa nisu govorili kao sve ok. Devojke srećno svima. Ima nas dosta na jesen. Veliki pozdrav...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 21:14:09
|
|
|
|
dunja RR
|
plašljiva mila da li ti se dopala dr. Jelena? I reci mi, da li i ti smeš u okviru dijete da jedeš voće (ja smem, ograničeno)?
< Poruku je uredio dunja RR -- 16.9.2013 21:17:16 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.9.2013 21:37:29
|
|
|
|
plašljiva
|
Dunja draga, Smem da jedem voće ogrničeno, kao užinu po 4 šljive ili 1 jabuku i sl. Dr jelena mi se baš svidela, sedela sam kod nje u ordinaciji 1,5h. Posvećena je dosta. Verovatno će mi uključiti i aspirin pred samu Vto zbog mutacija. Tebi hvala još jednom pa da nam bude upešno...:):):) Još samo malo.CMOK
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?