Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 12:19:59
|
|
|
|
17 joka
|
Da se zapljunem za iduci mesec i da nam naredni period svima donese srecu Dunjice ,Daco vama najpre Daco ni ponedeljak nije daleko meni dodje posle tri cetri dana
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 12:21:52
|
|
|
|
daca77
|
A bas cete mi nedostajati, ako za vreme postupka budem u Bg.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 12:31:42
|
|
|
|
*Maki*
|
Srećno ženskice,grlim vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 12:35:54
|
|
|
|
17 joka
|
Daco, koristi internet preko mob. Makic dragi nas vas troje punoooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 12:43:29
|
|
|
|
daca77
|
Joko, moj tel.zeza kada hocu da se ulogujem ovde Mogu samo da vas pratim sta piset_e Maki
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 12:52:54
|
|
|
|
17 joka
|
Daco bre da si mi blize dala bih ti i lap top i internet
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 13:09:33
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, joko...mogu da pozajmim lap top od sveki, ali nisam nesto zainteresovana...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 13:22:04
|
|
|
|
17 joka
|
Daco mozda i bolje setaj, odmaraj, slusaj muziku opustaj se koliko je moguce mi cemo nositi lap top ali samo da bih gledala filmove i slusala muziku, kad budem isla na FET ce biti jedini dan koji ce me podsetiti da nisam na odmoru a sve do bete cu uzivati
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 14:13:39
|
|
|
|
Štetica
|
Devojke jedan grlisa za sve. Bio ži iskljucen internet par dana pa me nije bilo. Ja sam juce prosla prvostepenu i zvala danas da zakazem u NF drugostepenu,nije im jos stiglo iz socijalnog pa da zovem u utorak posle 12. Teta mi rece da zakazuju za novembar,tako da cu ja u drugi krug posle nove godine. Daco kad ides za Bg?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 14:43:17
|
|
|
|
NoraBo
|
Evo i od mene na novoj tebi, pa da bude berićetna Devojke koje ste u postupku samo napred šaljem vam srećnu zvezdanu prašinu i pozitivne misli, biće beba u 2014...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 14:43:44
|
|
|
|
cvećka
|
Drustvo drago, navijam iz sve snage za vas i da se na novim stranama ove teme vidi sto vise promene statusa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 16:47:43
|
|
|
|
Ninnochka
|
E neka nam je sa srecom svima Ja odmah imam jedno pitanje :) Za nedelju dana idemo na drugostepenu komisiju, svi nalazi su sterilni, samo imam malo Candide u brisu. Ima li neka od vas iskustva sa time, sto se komisije tice? Nadam se da nece praviti poblem oko toga bas...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 16:56:18
|
|
|
|
imperial
|
Eeee hocu i ja da nam ova tema donese puno srece,svima nama,sada nam je najpotrebnija,i ja sad od ponedeljka najverovatnije u BG-u,ja cu malo da budem tamo a malo cu da putujem za Kg,sve zavisi od raspolozenja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 17:07:00
|
|
|
|
Jole84
|
Drage moje,nek vam nova tema donese pobedu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 17:08:01
|
|
|
|
17 joka
|
imperijal srecno Štetice ide sve to brzinski devojke hvala na lepim zeljama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 17:20:53
|
|
|
|
Jole84
|
Kumo dokle si stigla sa analizama?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 17:27:43
|
|
|
|
17 joka
|
u ponedeljak UZ utorak brisevi vag i cervikalni, urea,mico i hlamidija 25 papa i kolposkopija inace pijem sad Mikroginon pa sam sva tunjava i gotovo pocetkom oktobra trebam dobiti i od 1dc. krece terapija hormoni i serologija su dobri tako vreme mi nekako prolazi sad cekam da mi stigne paprika pa pravim ajvar pa dolaze drva pa ide cepanje taman jos ovih 5 kg da skinem i ja sam spremna ostalo je na dragom Bogu da presudi
< Poruku je uredio 17 joka -- 13.9.2013 17:28:55 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 17:35:49
|
|
|
|
Jole84
|
Super kumo,proći će brzo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 17:46:00
|
|
|
|
17 joka
|
nadam se iskreno,nedam crvicima da grickaju,trudim se da ostanem mirna koliko god mogu i zbog štitne ,što zbog eskimcica a i zbog nas nekako se cudim sto me covek još uvek trpi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 18:08:59
|
|
|
|
Dani.kv
|
Puno srece devojke. Sreca prati hrabre
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 18:25:43
|
|
|
|
17 joka
|
Dani vas troje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 21:05:13
|
|
|
|
*Maki*
|
IZVORNA PORUKA: Ninnochka Za nedelju dana idemo na drugostepenu komisiju, svi nalazi su sterilni, samo imam malo Candide u brisu. Ima li neka od vas iskustva sa time, sto se komisije tice? Nadam se da nece praviti poblem oko toga bas... Candida (gljivica) se javi - poveca zbog oslabljenog imuniteta, Bas sam skoro napisala negde na predzadnjim stranama u zatvorenoj temi o vto da meni nisu pravili problem i rekli su mi da to ne utice na ishod vto. Meni je imunitet bio srozan zbog jake stimulacije u prethodnoj vto. Jacala sam imunitet,i kada sam posle 2 nedelje proverila bris bilo je pod normalom. Samo pijte jogurt, ručkajte vitamine,bice to sve ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 21:19:27
|
|
|
|
Ninnochka
|
Hvala Maki Meni je to zbog jakih antibiotika, pre dva meseca sam imala operaciju mioma i naravno, posle operacije terapiju raznoraznim cudesima, koja su mi malo pobrkala loncice po organizmu, ali sam se dovela u red probioticima i vitaminima, jedino nisam znala da imam Candidu u brisu dok nisam iste uradila pre par dana, jer nikakvih simptoma nije bilo. Uzecu neke vaginalete za to, bitno mi je samo da komisija ne pravi oko toga bas pitanje.
< Poruku je uredio Ninnochka -- 13.9.2013 21:20:00 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.9.2013 21:21:47
|
|
|
|
17 joka
|
ma nece ti praviti problem uzmi vaginalete, jacaj imunitet i bice ok
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?