Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.8.2013 13:04:32
|
|
|
|
New Mom
|
Šta su beli kružići na grafikonu? Odstupanja u vremenu kad se meri T.? Koliko je važno?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.8.2013 18:51:31
|
|
|
|
Jole84
|
NM trebalo bi da se meri uvek u isto vreme (mislim da je pola sata gore dole),pre ustajanja iz kreveta,tj pre bilo kakvih aktivnosti,zbog validnosti grafa. Ja sam pošto sam spavalica,navijala na pr u 8h,izmerim t pa nastavim da spavam. Pretpostavljam da ti je malo nezgodno zbog klinaca i ustajanja ali pokušaj da bude približno vreme.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.8.2013 9:36:36
|
|
|
|
babby
|
drage bazalke pomagajte... iz kog sve razloga moze da mi bude ovako visoka t.u prvom d.c....mozda nece biti ovulacije ovog meseca ali sem toga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.8.2013 14:40:11
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Šta su beli kružići na grafikonu? Odstupanja u vremenu kad se meri T.? Koliko je važno? Važno je. Moraš da meriš svaki put u isto vreme, pre bilo kakvih aktivnosti. Naviješ sat, izmeriš, zapišeš na papirić koji ti je pored kreveta i nastaviš da spavaš.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.8.2013 18:02:23
|
|
|
|
New Mom
|
Gledam vaše grafikone i vidim da vam T. varira gore dole. A meni stalno ista, 36,3. Je l treba da paničim? Znam da se meri u isto vreme, i ustajem oko 6h-6.15h svaki dan. Samo jedan sam merila u 6.30h i tu sam dobila taj beli krugić na grafikonu, pa zato pitam.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.8.2013 19:17:13
|
|
|
|
Jole84
|
Nema razloga za brigu,temperatura i treba da bude konstantna u tom prvom delu ciklusa,stepen gore dole. E već u drugom nastaje ludnica Ajde okači grafić
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.8.2013 19:43:49
|
|
|
|
New Mom
|
Evo, mada kontam da nema vajde još, tek je 11dc.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.8.2013 19:46:59
|
|
|
|
Jole84
|
Vidim negde si napisala da ti se ciklusi kreću od 22-35 dana? Možda bi mogla da počneš sa udaranjem iksića,da te ne iznenadi neka ranija ovulacija Svaki drugi dan je sasvim ok Aaa vidim počela si s popodnevnim časovima
< Poruku je uredio Jole84 -- 21.8.2013 19:47:42 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.8.2013 19:50:05
|
|
|
|
New Mom
|
Popodnevni časovi. Ovo ću da usvojim u rečnik.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.8.2013 8:10:10
|
|
|
|
Maja1309
|
New Mom, dobro došla, ja te do sada nisam čitala :) Draga kad se meni ovako umiri temp, baš ovako, meni sljedi ovulacija, a ti i imaš sluz koja prethodi ovulaciji, tako da bi ti mogla biti danas-sutra, mislim da ti je ovo jedan od kraćih ciklusa. Jel ovo prvi put da mjeriš?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.8.2013 20:14:29
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala, Majo! Ja sam stara ovde na RR samo sto do sada nisam pisala po temama za crtice. Jeste, ovo je prvi mesec da merim BT. Sad pisem sa tel. pa ne mogu da stavim grafik. Posle tih silnih 36,3, juce je bila 36,2, a jutros 36,5. Je l moguce da je samo to 0,1 stepen bio to spustanje T. i da to ovo O. skok?Moram da dodam da mi se jutros pojavio i egg sekret.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.8.2013 20:33:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
NM, svašta je moguće sa bazalnom. Kada sam ja imala pozitivan grafikon BT je bila u rasponu od 36,2-36,8, i to kad sam ostala T 36,8 tih dana.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 25.8.2013 20:35:31 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.8.2013 8:21:54
|
|
|
|
Maja1309
|
new mom draga, mislim da ti je 24.8 bila ovulacija, znači daj dan kad je 36,2. Dobro bi bilo da ubaciš graf da vidimo. evo i mog ovaj mjesec. Jučer sam imala pozitivnu lh, tako da vjerujem da je ovulacija danas ili sutra... svi komentari dobro su došli i da ubila sam se od sexa meni je ovo prvi ciklus nakon kiretaže da idemo na bebu :) tako bi sretna bila kad bi se mrvica zakačil. Al mi djeluje nemoguće da se odmah zakači
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.8.2013 8:48:12
|
|
|
|
daca77
|
Moguce, Majo...baci se na muckanje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.8.2013 9:20:17
|
|
|
|
Peace*
|
NM, ја не мислим да ти је О била на 36,2. Мислим да ће тек бити.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.8.2013 19:18:44
|
|
|
|
Zell
|
Gde ste bazalke ja sam jos uvek na stand-by pravo da vam kazem, muka mi i da pocnem da merim kad se ulogujem na FF i kad vidim koliko imam ciklusa u history muka me uhvati.... navijam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.8.2013 7:53:01
|
|
|
|
Maja1309
|
drage moje evo skok jutros nadam se da se mrva zakači, baš smo se potrudili :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.8.2013 7:54:23
|
|
|
|
daca77
|
Majo, super skok...potvdite i danas gradivo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.8.2013 8:03:00
|
|
|
|
Maja1309
|
hoćemo nadam se :) baš bi bila sretna da se zakači :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.8.2013 8:33:32
|
|
|
|
Peace*
|
Браво Маја! Држим фиге!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.8.2013 10:23:18
|
|
|
|
Jole84
|
Majče navijamo NM daj grafić na videlo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.8.2013 13:12:15
|
|
|
|
Maja1309
|
nm daj grafić ja stalno u svoj gledam :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.8.2013 15:11:57
|
|
|
|
New Mom
|
Majo, vrlo mi pozitivno mirise tvoj grafikon. Drzim fige! Ne mogu sad da stavim grafikon, nisam kuci vec na nekoj edukaciji do sutra uvece. Onda cu.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.8.2013 8:51:39
|
|
|
|
New Mom
|
Evo ga (danas je 18dc):
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.8.2013 9:01:06
|
|
|
|
Ana13
|
NM,ovulacija ti je bila juce. Jel ste lupili X? I danas da obnovite gradivo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?