Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.7.2013 15:01:13
|
|
|
|
Maja1309
|
jako si dobro pokrila ove dane. do tebe i dragog nije. a ako je ff dobro obilježio ovulaciju, onda ti je 27dc mogla biti implementacija
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.7.2013 9:51:11
|
|
|
|
GagaT
|
Da. a jesi li videla ove zvezdice to je bio pspoting tj tragovi krv u sekretu. Bilo jmi je onako roze. Ja mislila da sma se prehladila. Bas me je bolelo i peklo. Nadam se da je dobro obelezio. A temp je merena na 6h sna nekad i manje. Ljubac svima..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.7.2013 11:32:44
|
|
|
|
Bebana17
|
Gago srećo, ti i tvoj muž se ubiste od sexa ovog ciklusa.... Barem za trud, trebao bi da pozeleni... a i temperature su lepe pred kraj..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.7.2013 11:57:43
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobar dan drage moje, evo i mog grfica pred kraj ciklusa. Mislim da cu dobiti za dan-dva, a tako lepo izgleda
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.7.2013 12:14:46
|
|
|
|
babby
|
hmm lep grafic kada ces da radis testic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.7.2013 12:19:51
|
|
|
|
sanjalica978
|
Sacekacu jos malo, nesto sam sigurna da nisam trudna pa tako i ne pomisljam da mi test treba.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.7.2013 12:49:28
|
|
|
|
babby
|
kolko vidim to je16dpo ....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.7.2013 22:32:18
|
|
|
|
nata11
|
Sanajlice super je grafik. Navijam da nestigne vestica
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.8.2013 10:43:59
|
|
|
|
sanjalica978
|
I evo je spusta se
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.8.2013 11:26:47
|
|
|
|
GagaT
|
Bebana. nista ne govori. Pravi se da ne vidis. Veruj da mi se ne ide kuci sa polsa... Od sramote ne smem da stavljam graf na BT hehehhe Jbt ako ga sada ne zabodem pa kad cu... hehehehe Nismo mogli omasiti ovulaciju da si pita... :P Caooo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.8.2013 12:13:16
|
|
|
|
Ana13
|
evo i mog beli kruzici su mereni u 7h,a puni u 7h po grckom,odnosno 6h po nasem. Zadnja 4 dana imam grceve kao kad treba da dobijem,a ne treba pre nedelje. A narocito me bolelo juce i danas posle orgazma. Nasla sam na netu da se ta bol oseca kad dolazi do implantacije,ali i da orgazam dovodi do kontrakcija materice pa moze plod i da se otkaci Zna li neko nesto o tome? Tacno cu da se upucam ako sam za*ebala stvar
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.8.2013 9:08:53
|
|
|
|
babby
|
.jutro bazalke ...evo ima 30-tak dana kako pijem agnus castus (valjda sam lepo napisala)i evo mog grafa skroz je drugaciji nego prethodni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.8.2013 11:23:43
|
|
|
|
Jole84
|
Baby,Anče,Sanjalice,Gago...navijam jako bazalke moje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.8.2013 16:18:16
|
|
|
|
Miffy84
|
Ženske samo da vas pozdravaim, neko vrijeme nisam pisala, ali redovno pratim šta se događa, nadam se da će uskoro mnoge od nas da "pozelene" i eto tako Ja ne mjerim temp. već 2 mjeseca, ali sam od 20. maja počela da pijem Femisan A kapi (prvrnstveno zbog regulacije ciklusa jer se znalo desiti da profura i 37. dan, a s obzirom na to da radimo na babi, to mi ni malo ne ide uprilog- ne mogu ništa da pohvatam ) Toplo ih preporučujem svima koji imaju problema sa kašnjenjem iz nepoznatih razloga Od kad pijem ove kapi, ciklus mi je na 29 dana, nadam se da će tako i da ostane. Od bebe još ništa, trudili smo se i ovog mjeseca, ovulacija bila prije 2-3 dana, pa vidjećemo. A nadamo se, nadamo Pozdrav svima i dajte malo više aktivnosti na ovom našem forumu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.8.2013 16:19:53
|
|
|
|
Miffy84
|
Htjedoh reći "radimo na bebi" Pozz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.8.2013 14:12:59
|
|
|
|
New Mom
|
Ja ovaj mesec prvi put ovo počinjem da radim. Doduše, omaših 2 dana, danas mi je 3dc. Čitam temu i čitam i.... skroz sam se pogubila šta da očekujem, šta je dobar znak. Valjda ću se pokontati šta i kako.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.8.2013 14:18:36
|
|
|
|
bea83
|
Pitaj NM, Viktor je bazalna beba, pa imam nešto zakržljalog iskustva Inače bravo za vas i nek vam je sa srećom
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.8.2013 14:19:50
|
|
|
|
Peace*
|
I Marko BT beba. Nema veze što je 3dc, samo označi početak menstr, i sutra počni da meriš T i da pišeš.
< Poruku je uredio Peace* -- 13.8.2013 14:20:37 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.8.2013 14:30:27
|
|
|
|
cockic
|
ja sam tek posle O merila,samo da vidim da li je preko 37.mada osecala sam i da gorim svakako i bez merenja.tako je bilo sa cerom.za sad vise nismo pokusavali.jer ja svakako znam kad mi je O,bas me bole jajnici.desi se neki ciklus da nemam.ali jako retko. a ta bol mi bas neda da hodam.savijem se do poda.i tako jedno 30 min i prestane.mozda posle u dubini me boli,ali normlno funkcionisem.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.8.2013 17:05:15
|
|
|
|
babby
|
evo mog grafica ah kad nebi stigla za 2 dana biilo bi super do tad cekanje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.8.2013 13:35:10
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala ženske! :) U suštini negde treba da bude kontinuiran skok temperature i to obeležava da se desila oluvacija, tako?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.8.2013 14:00:19
|
|
|
|
bea83
|
Uglavnom se dogodi mali pad temperature za 0,2-0,3 stepena pa onda nagli skok, to je pokazatelj kvalitetne ovulacije (tako reče moja dr). Nije to neko egzaktno pravilo, može se desiti i kontinuirani rast, al eto meni se potrefilo da kad sam imala mali pad+nagli skok uvek sam imala i jake znake ovulacije (popriličan egg,bol u jajniku itd.)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.8.2013 14:36:58
|
|
|
|
Jole84
|
NM samo ti beleži a mi iskusne bazalke ćemo da ti kažemo kad da navališ
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.8.2013 9:44:55
|
|
|
|
New Mom
|
Pišem, pišem... A onda ću da vas gnjavim.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.8.2013 10:54:19
|
|
|
|
Peace*
|
NM, vidi klik, školski. Imaš pad, i O je ili taj ili sledeći dan. Posle raste. Može biti još jedan pad posle, kada je gnježđenje ploda.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?