Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.8.2013 9:07:02
|
|
|
|
Maja1309
|
NM nisi lupala X il ih nisi upisivala u grafikon. Ja se nadam mrvici ovaj mjesec, mi smo dali sve od sebe, sad je pitanje samo jel ovulacija bila kvalitetna? Ako je ovaj skok mjerilo kvalitetne ovulacije onda mislim da je bila kvalitetna, al negdje sam pročitala da to nije mjerilo. Inače prije kiretaže nikad nisam imala ovolike skokove. evo mog grafa, ovulacija je bila 15dc, jer kad unesem unaprijed 3 temp više od 36,6 označi je na 15dc, pokrili smo odlično :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.8.2013 9:08:44
|
|
|
|
daca77
|
MAjo, ne opterecuj se toliko...ja navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.8.2013 9:13:30
|
|
|
|
New Mom
|
Ma jesam lupala X, uopšte ne kontam zašto se sad ne vide na grafikonu. Juče smo imali, kako Jole kaže, "popodnevne aktivnosti". Odradila sam pre toga i LH trakicu, ona druga crtica je bila bordo a ne crvena, pa reko' ajd da probamo.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.8.2013 9:36:50
|
|
|
|
Maraj
|
new mom, super skok na grafu, vazno da ste ga pokrili
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.8.2013 9:42:50
|
|
|
|
Ana13
|
I NM i Maja imaju odlicne skokove. Muckajte,pa za 2 nedelje da vidimo sta ste smuckale
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.8.2013 11:53:11
|
|
|
|
Maja1309
|
jel zna netko jel veći skok znači da je ovulacija bila kvalitetna? il ipak to nema veze, manji-veći skok svejdeno?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.8.2013 12:21:43
|
|
|
|
Maraj
|
mislim da skok ukazuje da je O bila, ali ne i kakav je kvalitet O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.8.2013 12:36:28
|
|
|
|
Maja1309
|
Hvala draga i ja tako mislim, al nemam iskustva pa pitam. ma sad samo laganini i kako Bog da...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.8.2013 10:43:02
|
|
|
|
Maja1309
|
evo ga, označio mi je ovulaciju, jako dobro smo ovo pokrili, sada sve u božije ruke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.8.2013 13:12:04
|
|
|
|
Maraj
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.8.2013 15:23:26
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.9.2013 15:45:52
|
|
|
|
GagaT
|
Bravo Majce...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.9.2013 21:55:49
|
|
|
|
New Mom
|
Uopšte ne kontam što neće da mi sačuva sliku gde su ubeležena i poslednja dva dana. Nema veze, T. je tu negde ostala.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.9.2013 7:44:17
|
|
|
|
Maja1309
|
Dobro jutrio drage moje. NM jel ti ff ne sačuva temp? Kod mene jutros skok, nadam se da će ostati visoko...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.9.2013 13:18:36
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Maja1309 NM jel ti ff ne sačuva temp? Sačuva, ali kad skinem sliku na komp, pokazuje ovu stariju. Sjajan skok! Samo napred!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.9.2013 10:59:14
|
|
|
|
babby
|
new m. i majo lepi skokovi a kad mene izgleda ovaj mesec nece ni biti o.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.9.2013 11:11:27
|
|
|
|
New Mom
|
Mislis zato sto ff nije obelezio? A sta je sa 15dc? To nije mogla biti ipak o.?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.9.2013 11:22:10
|
|
|
|
Jole84
|
NM,Majče sad samo navijanje Baby i ja bih rekla da je bila 15dc.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.9.2013 11:27:01
|
|
|
|
New Mom
|
Ja sam skeptik. Meni je pala t., danima imam opet vezano 36,3. A vidim po vasim grafikonima da je trebala da bude visa. Mada me buni to sto mi je t. u prethodnim trudnocama isto bila izmedju 36.0 i 36.3, nisam nikad bila od onih trudnica sa nesto povisenom T. Drugim recima, iliti sta pisac hoce da kaze: nada nikad ne umire, cak i kad se mozak buni. :)
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.9.2013 11:29:58
|
|
|
|
Jole84
|
Moguće da ti je pala zbog implantacije,al će opet da se "digne"
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.9.2013 11:58:27
|
|
|
|
Maja1309
|
drage moje i meni je danas malo pala, jučer bila 36,9, a danas 36,8. evo grafića al kad sam ostala trudna, bila mi je i manja, oko 36,6. tako da me ovaj pad ne brine. baby a da izbrišeš ove prve 4 temp kad si imala menstruaciju, jer njih ne bi ni trebale upisivati jer one kao nisu bitne. Možda ti pokaže ovulaciju kao što ženice kažu 15dc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.9.2013 12:08:17
|
|
|
|
babby
|
pa i ja sammislila da je 15d.c ali je niska t. a ajd da probam da izbrisem ta prva 4 dana....Majo kod tebe je t. o.k to je mali pad .....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.9.2013 11:17:18
|
|
|
|
New Mom
|
Posle (mislim) 3 vezana dana sa po 36,3 jutros skok na 36,6. E sad jos da se odrzi...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.9.2013 11:50:42
|
|
|
|
Maja1309
|
NM, tebi je onda 7dpo danas jel tako? A ovulacija 17dc bila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.9.2013 11:54:59
|
|
|
|
New Mom
|
Danas je 8dpo, a da, ovulacija je bila 17dc. Sto?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?