|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo
20.8.2013 5:41:51   
Misha i Ljisha
Sandra meni je jedna pedijatrijska sestra rekla da sljivu dajem sa keksom. E sad posto plazma sadrzi med ja je ne dajem a i keksolino sadrzi med tako da nisam ni njega davala. Moja D jede tako kiselo i ne smeta joj. A ti ako vidis bas da nece uzmi petit keks pa ga izmrvi.
Srnad mm je juce kupio bananeuser posted image tako da ce moja devojcica danas da dobije izgnjecenu bananu.

a zene ja pored ovolikih recepata za ribu pozelela da izvadim skusu iz zamrzivacauser posted image , inace i mm najbolje pravi ribu isto tako fino u marinadi sa maslinovim uljem i belim lukom. Cini mi se daa ce on danas da kuva hehehhe...

nego. Sta da radim? Juce sam dala D baby linex i noc je konacno prosla fino, bez plakanja, dreke, nunanja i svega ostalog. Nije se budila do 4 jutros (znaci kao i pre mesec i po dana). Ja sam juce zvala doktorku (odlepice zena od meneuser posted image ) i kaze mi ona da su gasovi sasvim normalni i da ce to proci ali eto da joj dajemm baby linex 5 dana. Meni to nekako nije normalno. Ove moje drugarice nemaju takvih problema sa svojim bebcima a ova moja bas ima oset_ljiv stomak. Bilo bi mi jasno da sam ja njoj uvela nesto novo za ovih mesec dana ali ja sam joj uvela samo meso i napominjem da se ispostavilo da kad jede meso taj dan je ok. Cak sam u jednom trenutku pomislila da je mozda zbog neceg sto ja jedem. Recimo lubenice. Ali nemam pojma iskreno da vam kazem. I otkud odjednom ti gasovi. Svo voce i povrce je i ranije jela, jedino sto sam isprobavala za ovih mesec dana jeste da joj dajem sveze a ne prokuvano, i doktorka mi je rekla da onda i dalje prokuvavam. I rekla mi je dr da joj ne dam ipak krusku, pedijatrijska sestra takodje dok su u halo bebi rekli da joj dajem krusku i da je to bolje od bilo kog preparata jer kruska pospesuje peristaltiku creva (ja sve zive strucne okrenem user posted image ). Necu joj davati krusku sigurno. Necu joj ni uvoditi nista novo dok joj se stomacic ne umiri.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 20.8.2013 5:47:45 >

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 676
20.8.2013 9:18:53   
Torbica
Jole82, Srnad user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 677
20.8.2013 13:24:22   
Torbica
Moram ovo da podelim sa vama, jer je jako jako ukusno i zdravo!
http://lifepressmagazin.com/kulinarstvo/brza-skola/napraviti-kokosovo-mleko/ Deca ga obozavaju, a znate i same da je kokosovo ulje izvor jako dobrih nutrijenata, a u mleku ga svakako ima. Kako mi se aparat za pravljenje sojinog pokvario (pravila sam od nonGMO soje) cesce pravim ovo kokosovo a pored njega i od lesnika i badema, isto je mljac mljac, jako ukusno. Samo sto je kod bademovog odnos 1:3, solja badema i tri solje vode, direktno hladna voda, izblenda se, procedi i zacini. E tu je glavna fora. Da bi imalo ukus mleka, treba da se stavi u procedjeno mleko jedna ravna kasicica soli i jedna puna kasicica fruktoze. Probala sam i med, obican secer, ali sa fruktozom je em zdravije (ona ne dize insulin) em ne koristim obican secer-saharozu. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 678
20.8.2013 13:25:46   
Torbica
Zaboravih da napisem, ova kolicina soli i secera ide na jedan litar procedjenog mleka.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 679
21.8.2013 8:39:00   
Misha i Ljisha
Torbice iskreno nisam se nikad informisala kako se prave biljna mleka ali si me sad zagolicala. Svaka cast. Nego iskreno sto se tice fruktoze, nisam videla da se prodaje u marketima, jel je mogu nabaviti samo u prodavnicama zdrave hrane???

Moja mama je dijabeticar i vec duze vreme razmisljam da joj predlozim da pravimo pekmez sa fruktozom. jel isti ukus?

Kazu neki da deci treba secera davati. (ne do godinu dana ali kasnije je cak pozeljno u nekim ogranicenim kolicinama davati slatko)

Nama danas na meniju dinja za uzinu a povrce za rucak (videcu ili ce biti tikvica ili karfiol sa necim). dinju sam evo sad iscedila tako da kasica nije retka a sokic ce da popije danaske.

Kako ste uvele jogurt? Jeste ga dale samog onako par kasikica? Meni ova moja pedijatrijska sestra da uzimam novosadski, kaze najsigurnija je u njih i u "njihove bakterije".

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 680
21.8.2013 10:09:20   
World
Moja mama je dijabeticar i vec duze vreme razmisljam da joj predlozim da pravimo pekmez sa fruktozom. jel isti ukus?

ovo je malo off, ali i fruktoza je secer, tako da dijabeticari ne bi trebali konzumirati nikako.. pekmez jako lijepo mozes napraviti od ukuvanog voca i bez secera, bude sasvim dovoljno slatko, ja ga pravim stalno.. samo je problem sto ne moze dugo da se odrzi nego ga moras cuvati u zamrzivacu, u frizideru moze trajati oko desetak dana...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 681
21.8.2013 10:32:47   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: World

pekmez jako lijepo mozes napraviti od ukuvanog voca i bez secera, bude sasvim dovoljno slatko.. samo je problem sto ne moze dugo da se odrzi nego ga moras cuvati u zamrzivacu, u frizideru moze trajati oko desetak dana...

tako pravimo sokove, znaci cedjeno i bez secera pa u zamrzivac ali pekmez nismo nikad

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 682
21.8.2013 13:16:15   
Torbica
Misho, fruktoza jeste zdravija ali je isto secer, pa ja od dva zla biram manje. user posted image Tvoja mama sigurno ima svog endokrinologa pa neka se posavetuje koliko, kad i da li sme. Fruktoza je malo sladja od saharoze tj obicnog secera pa je manje stavljam, ja je kupujem u Univeru. Ima je za 130 din 400 grama.
A ovo kokosovo mleko je tako ukusno, a kad se ohladi u frizideru, gore se izdvoji prst kokosovog maslaca/ulja. I flasica bude bas masna. A to je jedna od najzdravijih masnoca. user posted image Mislim, opet kazem, neka svako daje sta misli da treba svojoj bebi/detetu, nisam sugestivna, samo da podelim iskustvo. A klinci su mi zdravi poprilicno. nikad nismo imali upale uha, urinarne infekcije...Kod nas bude aktuelan nosic i ponekad grlo i to je sve. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 683
21.8.2013 13:19:26   
Torbica
E Misho, kazi mi molim te gde si procitala da Chia semenke imaju 100 puta vise vitamina C pa zato nisu dobre za bebe? Mislim, ja mojima ne dajem, nego mi je drugarica vegetarijanac pa sam je pitala a ona mi je linkovala nutritiondata gde se jos savetuje da se uzima sa vitaminom C zbog bolje apsorpcije gvozdja. Inace su te semenke prebogate kalcijumom i gvozdjem i ona ih daje svojoj bebi jos od 7-og meseca..

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 684
22.8.2013 6:31:12   
Misha i Ljisha
Torbice seme goje ima 100 puta vise C vitamina od narandze pa se zbog askorbinske kiseline koja razara creva u prekomernom unosu ne preporucuje a za Chia seme sam procitala u principu pozitivne stvari zbog sadrzaja omega 3 masti (ima ih vise nego u lososu) ali sam ja skeptik po tom pitanju jer je Chia seme kao energy booster. Znaci za vise energije i td. Tako da mislim da nasoj deci ne treba vise energije hehehe...user posted image bar ne ovoj mojoj ionako jos ni ne hoda a mrda non stop. Ne sadrzi gluten pa mislim iz tog razloga moze da se daje bebama.

You shouldn’t be having to worry too much about supplementing your baby’s diet with things like chia seeds, because you are able to feed them everything they need with the foods you give them. The reason adults run into the situation of having to supplement their diet with things like this is because we typically don’t get a good balance of what we require in the foods that we eat. If our diet contains high amounts of processed foods, junk food, and fast food, we end up with a nutritional void that needs to be filled with things like one a day vitamins and chia seeds.

But your baby is not subjected to these kinds of foods, and you can make sure that they are getting large amounts of high quality foods like fruits and vegetables, and avoiding all of the kinds of foods that we eat as adults.

Your baby doesn’t need anything like chia seeds, and they won’t process them the same way that adults do, so they won’t be getting all of the benefits that we do. In fact, the chia seeds will likely come out the other end whole if you are feeding them a healthy diet high in natural fiber like you find in fruits and vegetables.

The best way to give your baby the benefits if chia seeds is to eat them yourself and then breastfeed. You’ll be able to digest them and break down all of their nutrients properly, and this will fortify your breast milk, making it even healthier for your baby. hat’s why you shouldn’t give them chia seeds, not only because they won’t be able to digest them properly, but because they don’t need what’s in them. Stick to breastfeeding as long as you can, and then as you move them into solid foods make sure you feed them natural, organic foods whenever you can.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 22.8.2013 6:32:28 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 685
22.8.2013 6:58:13   
Misha i Ljisha
Sto se tice moje mame mislim da nije bila kod endokrinologa jedno 6 godina. Ona mrzi lekara (ko ih voli???) a kad su joj dali terapiju od koje je prakticno oslepela tad je trazila da joj promene lekove i oni su odbili pa je na svoju ruku uzela druge i naravno vratio joj se vid a secer joj je ok. Tako da ona nece ni u snu da ide kod lekara iako je mi teramo. Cak joj je palac na nozi poprimio cudnu boju kao pocetak gangrene ali ona je to nekim melemima sredila. Izvinjavam se bas je off teme ali eto morala sam da podelim ovo u vezi moje majke.

Direktna veza do poruke: 686
22.8.2013 8:01:01   
Torbica
Aha, hvala. Seme goje... Ma ja nisam pristalica tih super hrana, pored svega ostalog sto imamo na raspolaganju za bebe. Svasta mame daju bebama...Slazem se za dojenje i presrecna sam sto smo izgurali sa svo troje minimum godinu a i malo vise sa dvoje. Malo mi i nedostaje taj momenat, ali naravno, kod nas je bio skolski primer kako su svi sami ostavili.
A to za mamu, ma nemam reci..... Samo cu reci - i pored svega sto znamo i vrlih strucnjaka koje imamo, moji se lece kod pedijatra homeopatijom. Prezadovoljna sam! user posted image
Ponekad pomislim za to dojenje da je mozda i brzo da od 6 meseci iskljucivog dojenja, vec sa 9-10 ostanu samo na dva podoja... Mada tu je i ona druga strana - potrebna im je hrana a ako ne uvodis, ne zelis da hoce samo da se doji a da ne jede....

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 687
22.8.2013 8:14:41   
Misha i Ljisha
pa brzo je sa devet meseci da ostanu na dva podoja. To je ono sto sam ja nasla da pise a i sto mi je doktorka rekla jos uvek sa 8 meseci treba da imaju bar 4-5 podoja a sa 6 meseci 5-6 podoja na dan, znaci sa devet se samo smanji za jedan 3-4.

Super hrana je dobra za nas odrasle kome su mozda zacepljeni krvni sudovi i td ali kod dece nema potrebe ih uvoditi. A lekari, eto ja stvarno verujem nasoj doktorki tj pedijatru ii fenomenalna je ali vecini ni ja ne verujem

Niste mi odgovorile kako ste uvodile jogurt. Po kasikicu na dan? Kako pre vocne kasice prepodne ili ...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 688
22.8.2013 8:41:30   
Torbica
Jogurt sam dala kao dorucak, sasredinom od hleba, udrobljeno, prvo kao slanu varijantu a kasnije sam kao vocni jogurt pravila sama. Trudila sam se da sa 10tak meseci jedu gnjecenu hranu, nisam blendirala vise.
Sto se dojenja tice, vecina mama se vraca na posao kad je beba 11-12 meseci i do tad svakako treba da su na manje podoja... A sa devet samo jedan manje? Nekako mi se to cini sporo. Meni je ovaj maleni sa punih 10 ostao na dva, a bas nisam zurila. Nas pedijatar savetuje da odmah nakon cvrste hrane dosisa do punog obroka, a kad ga dostigne da prestanemo sa nudjenjem. Mi smo tako, nisam davala izmedju obroka nego u sklopu, i isli smo tempom koji je bebcu odgovarao. Ma sto skola, nek su oni nama srecni i nasmejani, na kraju svi jedu sve i siku ostave...

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 689
22.8.2013 8:45:48   
Torbica
A kad se setim tvojih postova sa pocetka - dojicu do 9 meseci i onda prestati da mi se beba ne navuce... user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 690
22.8.2013 9:10:11   
Misha i Ljisha
hahahuser posted image i meni sad dodje smesno. Nego ti si tako odjednom dala pun obrok? Hleb i jogurt? Rekla mi dr da joj to bude dorucak bas tako sa hlebom i jogurtom al ja je nisam pitala jel to uvodim tri dana, jel dam samo 7 kasikica ili koliko. Malo sam se pogubila (obicno ja odem kod dr sa spiskom pitanja a sad bas da je gnjavim oko ovoga preko telefona mi bezveze).

mm i ja bas pricali posto je ovoj mojoj sika svje i svja da cu ja nju izgleda dojitii do druge godine user posted image

a sto se tice brzine smanjivanja podoja pa nije to sporo sa 9 da imaju 3-4, ako se ide tim tempom taman se do godine svede na dva podoja dnevno. To je to. E sad naravno da joj nisam ukinula sisanje kad joj voce dajem samo bez zitarica, pa to nije sito, povrce isto samo eto samo tri puta nedeljno meso. Bas juce je ona sama zatrazila sisu dva sata posle jela (znakovnim jezikom mi lepo pokaze). I sta ja znam meni sad sve super heheh...Samo bih volela da taj njen stomak bolje vari. al dobro svi mi u familiji imamo problem sa varenjem i mahom svi pijemo ranisane i rupurute i sta ti ja znam. moj brat je sa 10 godina imao cir na zelucu, 70% zeluca mu bilo osteceno a lekari uprkos zaljenju na stomak nisu ni pomislili da dete moze da ima cir pa su ga slali na ispiranje usiju i kojekuda (moja mama isto odlepila pa prebacila moj i bratov karton kod drugog lekara pa ja cak nisam primila neke vakcine user posted image jer su svi moji isli u ambulantu da se vakcinisu a ja nisam isla u grad kod lekara zbog toga).

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 691
22.8.2013 10:45:51   
ivannna
evo i mene najzad na ovoj temi,uskoro cemo 8 meseci,sve sam iscitala i nasla dosta toga sto me je interesovalo!

nas raspored je ovakav:

8-9 mleko oko 200ml mog ( izmuzenog)
12 vocna kasica ( mix 2 vrste voca)
15 meso/zumance + povrce + maslinovo ulje
18 zitna kasica
21 mleko 150-200ml ( pola mog pola ad 2 )

od zitnih kasica ruckamo:
pirincane pahuljice
pirincano-kukuruzne
8 zitarica
8 zitarica + keks
ovas + jabuka ( ona se jedino pravi sa vodom)
rizolino ( sto mu dodje isto sto i pirincane pahuljice ali ja plavusa to skontala kad sam dosla kuci user posted image
pirincane sa vanilom ( baby king ,sinoc sam kupila pa cemo veceras videti da li joj se svidja)
od punih 8m planiram da joj uzmem i 8 zitarica + sljive ( drugarica mi kaze da je ta odlicna)

trudim se da imam tih kasica sto vise da mi bude lakse kad odlucujem sta da joj dam

meso: ponedeljak,sreda,petak,nedelja
zumance: utorak,cetvrtak
subota: ili samo povrce ili pileca dzigerica koju planiram danas da uvedem

a napravila sam i tabelicu u koju sam ubacila sve namirnice koje jede ,i tako pratim koju kad jede da se ne ponavljaju ili bar da ne bude da 2,3 dana zaredom jede jedno te isto i mnogo mi je sve lakse,svako vece napravim plan sta ce jesti sledeceg dana i sve pripremim,tako da nema razmisljanja i loma po kuhinji

inace,Kaca bas lepo rucka,na pocetku sam se pridrzavala pravila 3 dana ali vise ne,sreca da nema nikakvih reakcija i lepo napreduje

Direktna veza do poruke: 692
22.8.2013 10:59:54   
lokica77
ivannna user posted image user posted image , mi jos uvek imamo samo dva nemlecna, a tri mleka, po savetu pedijatra zato sto smo malo slabije napredovali(za 2 i po meseca 800gr) i tako ce biti do sledeceg merenja
, a meso svaki dan...

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 693
22.8.2013 11:00:21   
adulence
Bravo ivana za K!!!!super sto lepo ruckate...moracu i ja takvu tablicu da napravim,mislim da ce mi biti lakse...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 694
22.8.2013 11:04:26   
Janncica
Ivanaaa user posted image user posted image nisam ni sumnjala u tvoju moc organizacije..user posted image
Kad gledam ove vase tabele,nista meni moje dete nije jasno. I sad vi meni kazite da l sam luda.
Ovako....on meni ujutru sisa oko 8h,pa mu dam voce,vocni jogurt oko 9:30/10 i oko 11 on nece zaspati ako mu ne dam da sisa.Oko 13h mu dam rucak(nekad i kasnije,zavisi kad se probudi).Oko 15:30 ponovo trazi da sisa. U 18h je vecera(povrce,palenta,zitarice). U 20h kupanje i sisanje i spavanje.Oko 00h dosisa.
Je l to ok ili...user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 695
22.8.2013 11:18:41   
ivannna
adulence,janncice bas ste mi sve nedostajale!

adulence-stavi spisak na frizider da ti uvek bude pri ruci,meni je bas lakse od kad ga imam a to je bila ideja mm

janncice-ne brini ,meni je to sve skroz ok! imas 3 obroka + podoje ,beba najbolje zna kad joj je,sta i koliko potrebno,tako joj sad najvise odgovara!

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 696
22.8.2013 11:26:36   
adulence
Janncice super je to vremenom ce izbaciti to dosisavanje...jesino da probas drugacije da ga uspavljujes...hmmmm ako je moguceuser posted image
Moja iva ima dva podoja i tri ne mlecna ali se desi cesto da joj u toku dana dam da siki...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 697
22.8.2013 16:58:34   
Sandra_n
Meni nije jasno do kada treba obrok da se dopunjuje sikom?

Direktna veza do poruke: 698
22.8.2013 17:13:49   
Torbica
Dok god ne pojede 125 ml, onu malu teglicu. To je u startu ceo obrok, vrlo brzo oni povecaju kolicinu. Mada je to jako individualno, ali svakako treba nuditi siku dok ne pojede 125 ml. Kad pojede ceo obrok, taj se smatra zamenjenim i ne nudi se vise da dosiki.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 699
22.8.2013 17:43:07   
jole82
ivannna user posted image bas si nedostajala...welcome back user posted image
K ti super rucka...a i S Janncice vidis da deckonja sam to odredjuje....
Dakle da ponovimo lekciju iz treceg razreda...ako je se uopste secateuser posted image
"Ne mos' to kad ti 'oces, nego kad oni oceju"...hahaha..bukvalno primenljivo za sve u zivotu
Da se mi ponovo zapljunemo sa novim rasporedom...jer ova mala se zaubrzala za klopom..malo joj je 200 g klope, pa je povecala kolicinu ali i razmak izmedju obroka...Dakle imali smo 2 nemlecna i 4 mleka (AD)
Sada i dalje 2 nemlecna ali 3 mleka
oko 6 - 120ml mleka
oko 9.30 - 180ml mleka
oko 12.30 - 280-300g povrce/meso-svaki drugi dan(za sad samo piletina)..nekad i tu ubacim palentu ili pirinac (npr..obozava palentu sa maslacem i blitvu)
oko 17 - 280-300g voce solo ili sa pir pahuljicama ili ja skuvam pirinac(sad cu da nabavim kinou i amarant pa i to da probamo)
20.45 - 180 ml mleka
I u 9 u krevet user posted image
Mislim da necu jos da joj uvodim i treci nemlecni (onaj oko 9.30) jer kad se probudi popije samo 120ml i onih 180ml uvece...nesto mi malo 300ml za ceo dan user posted image a nemam kad izmedju da joj dajem mleko kad se napuca kasicama...idemo pocetkom septembra kod novog pedijatra (prebacili karton u drugi dz) pa cu da vidim sa njom sta ima da kazeuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here