pocahontas
|
iskucala sam kilometarsku poruku i obrisala se.. mi imamo skoro devet i po meseci i nismo uveli mnogo vise nego vi Moiraina, bas sporo uvodimo.. voce- jabuka, kajsija, breskva, banana, kruska povrce- sargarepa, krompir, tikvice, bundeva, brokoli i karfiol joj ne prijaju pa joj ne dajem uopste iako smo uveli, spanac, blitva, grasak, celer (samo u supi) meso- curetina, teletina, piletina, junetina zitarice- pirinacne i kukuruzne pahuljice, testenina bez jaja i jela je hip vocnu kasu sa zitaricama (tu ima vise nekih zitarica, ne znam tacno kojih) mlecni proizvodi- jogurt, mladi sir, pavlaka ostalo- zumance, repicino ulje, pasirani paradajz i uveli smo gluten (jela je griz, keksolino i tu hipp kasu sa zitaricama) nink ja voce od pocetka dajem sveze, tj. ono koje ima da se kupi, kajsiju, krusku i breskvu sam uvela kroz kase, ali je do sad sem kajsije sve ostalo jela sveze, samo dobro operem i ogulim i ispasiram. testeninu dajem tako sto je skuvam i onda propasiram sa ostatkom obroka, davala sam je uz meso i uz zumance. sto se tice hipp i ostalih kasica, dajem joj i davacu joj. kada smo poceli sa uvodjenjem klope, strasno sam se opterecivala svim, od toga od koga da kupim povrce, da li je prskano, cime je prskano, da li je organskog porekla, do toga od koga koja mesara nabavlja meso, cime su hranili te zivotinje i sl., onda sam ukapirala da ima nacisto da flipnem ako tako nastavim i pomirila se sa cinjenicom da od nekih stvari ne mogu da je sacuvam ma koliko to zelela i pokusavala.
< Poruku je uredio pocahontas -- 21.6.2013 23:51:04 >
|