|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
25.5.2013 18:17:57   
Figaro88
Isidora,Stetice a je l imate da mi preporucite neki privatni smestaj?Nekako mi se ne rezervise preko interneta.Do sada smo uvek bili u hotelima preko agencije,tako nam je bilo najlakse.Cene su im uzas,i bas puno izadje za nas troje(310e za odrasle,i pola od toga za A).

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 201
25.5.2013 18:56:00   
nata11
Dado imam broj iz Nei Porija gde smo bili proslog leta poslacu ti na pp.
Oni imaju 2 kuce/ zgrade. Jedna je u centru ali su malo starije mozda ti je zgodnije zbog klinca zbog setnje ali kazem ti vidi se da je starija kuhinja i namestaj. A 2. je super mi smo bili u njoj, ona je u novom delu Nei Porija blizu plaze, sa terasa se vidi plaza ima mozda ispred 2 zgrade i namestaj je nov, naravno sa klimom. A i to je i malo mesto tako da nije strasno sto se tice setnje do centra jednostavno izadjes na ulicicu pored mora i setas do centra.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 202
25.5.2013 19:21:10   
isidora88
figaro saljem ti na ppuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 203
25.5.2013 21:59:06   
New Mom

IZVORNA PORUKA: jovicaa

mi za 3 nedelje... i jedva cekam, a malo mi je i frka, nadam se da ce sve biti ok.
new mom gde idete?

Na Rodos, mesto posle Lindosa, kolima do Atine, pa trajektom. Avantura u trajanju od 24 dana.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 204
25.5.2013 22:02:41   
marince1

IZVORNA PORUKA: caca81

Pitam se samo što vam je bezveze da čujete srpski govor...user posted image

Mi generalno ne volimo komercijalizovana mesta.
KAd idem u Grcku,volim da vidim/cujem Grke,jedem grcku hranu,pijem lokalna pica,slusam njihovu muziku...
Nadam se da razumes sta hocu da kazem,ovako se osecam kao da sam otisla u aqva prark u Jagodini user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 205
25.5.2013 22:13:08   
New Mom

IZVORNA PORUKA: marince RR

KAd idem u Grcku,volim da vidim/cujem Grke,jedem grcku hranu,pijem lokalna pica,slusam njihovu muziku...

I mi ovako. user posted image Želim da upoznam njihovo, a ne komercijalni turizam.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 206
26.5.2013 12:58:44   
gagana83
Mi planiramo da produzimo nas odmor (ako sve bude po planu) pa da posle Tasosa svratimo par dana jos negde.
Je l ima neko preporuku za neko mestasce relativno blizu Soluna (a da nije Agia Triada)
Meni se svidela Nea Flogita, lepa i pescana plaza, puno zelenila a blizu Soluna. Je l bio mozda neko?
Takodje mi je lako privlacan Afitos na Kasandri, ali ne znam koliko je zgodan za letovanje sa detetom.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 207
26.5.2013 13:03:02   
Sesilija 83
ovako, Lefkada diiivna, bili smo pre 4 god, plaze extra, smestaj nam je bio super uluca iza glavne plaze, naravno broj tel. nisam uzela, ali smo se toliko smorili u putu katastrofa, tuneli, tuneli, tuneli, .
Stavros mi je ok xa decu,mm i ja smo bili iste godine u povratku i Lefkade3 noci i naravno smorili se,jer je mirno , tiho, bas porodicno.
Nei Poroi smo bili iste te godine ali u Avgustu(mm poslovno a ja mu pravila drustvo) i suuper je, plaza je siroka, nema guzve, uvek slobodnih lezaljki, fin pesak, lep ulaz, plicak za decu super, smestaj nam je bio ok neki hotel mislim da se zvao Oasis, bilo je otprilike nocenje sa doruckum 45e.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 208
26.5.2013 18:06:55   
Ana RR
Gagana, da niste mooožda juče bili u TC Ušće? Kao da sam ti videla muža..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 209
26.5.2013 18:10:41   
gagana83
Jesmo, bili smo
Jooj kako te nisam videla
Bili smo u petak na Balasevica pa iskoristili da odemo u soping.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 210
26.5.2013 18:13:50   
Ana RR
E jbg!! U Office Shoes sam ga videla, možda si bila i ti tu negde ali sam ja jurila za detetom i pokušavala da probam starke pa te nisam videla user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 211
26.5.2013 18:15:16   
gagana83
E pa ja sam verovatno bila na drugom kraju radnje
Pih!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 212
26.5.2013 18:33:58   
serpica

IZVORNA PORUKA: Dada81

IZVORNA PORUKA: serpica

Ja nisam htela da propustim ultra jeftino letovanje za 19 septembar pa uplatila..
bebac ce tada biti mesec dana ako bog da..snacicu se valjda..
i ove dve sam vodila svake godine od rodjenja na more i super smo prosli,nadam se da sada bude isto tako.

Serpice,izvini,nisam pratila,mada sam citala postove pre ovog.Gde vi idete? I mi smo mislili u septembru,ali ako ja ne budem smela,rado cu i podrediti put lezanju u ime zdravlja,pa rado se pridruziti Mod i Dijanom sa velikim stomakom,Dunjom,Jokom,Joletom,Ivom,Janom Milenat. Dacom,Verkom i ostalim crticama user posted image
Mada me i dalje interesuje ima li ko cene nekog lepog mesta u Grckoj a povoljno ?

Mi smo uplatili u Nei poriu,vila na plazi,duplex apartman sve ful,za nas petoro 300e sa prevozom i osiguranjem,ako idemo kolima najam nas kosta 170e.user posted image ako ja ne mogu da idem upada neko drugi i to je to,mada se iskreno nadam da cu ici.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 213
27.5.2013 10:55:26   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: marince RR

I mi ovako. user posted image Želim da upoznam njihovo, a ne komercijalni turizam.

isto kod nas.... jezim se od tih "srpskih mesta" sa pocetka.. radije cu putovati duze a da ipak vidim i nesto od prirode i sl...
zato smo i izabrali sikiu, zato sto je to mesto jedno od najstarijih na sitoniji.
joooj new mom svaka cas_t! 24 sata puta sa dvoje male dece! ja se brinem i zbog ovih nasih 15-16 ...

< Poruku je uredio jovicaa -- 27.5.2013 10:57:47 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 214
28.5.2013 9:11:54   
milenatea
Mi idemo na Tasos 30 avgusta Skala Potamia vila Smaro :)
jedva cekam.
Sto se tice Canja, meni je mesto prelepo bila sam 10 puta tamo dok sam bila mala, u hotel Nis
Stavros je miran, ali mi se voda ne svidja i previse je guzve pa je bila mutna isli smo svakog dana u Asprovaltu na kupanje

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 215
28.5.2013 9:21:01   
vikiveki
Da li ima neko da je planirao ove godine da letuje na Crnogorskom primorju?

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 216
28.5.2013 9:40:30   
nata11
Koje mesto je na Tasosu najblize Mermernoj plazi?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 217
28.5.2013 10:12:05   
Anoniman
Nato, odgovorila sma ti na prethodnim stranama Limenas je najblizi, a i najveci grad, on je poznat i kao glavni grad Tasosauser posted image .... milenatea nama je kraj avgusta prosle godine bio bas hladan, ali sreca pa smo imali samo 2 dana, nadam se da ce vama biti lepse...user posted image

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 218
28.5.2013 10:18:18   
adulence
mi ove godine letujemo na cg primorju...
IZVORNA PORUKA: vikiveki

Da li ima neko da je planirao ove godine da letuje na Crnogorskom primorju?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 219
28.5.2013 10:25:02   
nata11

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Nato, odgovorila sma ti na prethodnim stranama Limenas je najblizi, a i najveci grad, on je poznat i kao glavni grad Tasosauser posted image .... milenatea nama je kraj avgusta prosle godine bio bas hladan, ali sreca pa smo imali samo 2 dana, nadam se da ce vama biti lepse...user posted image

Moguce malo sam zaboravna u poslednje vreme user posted image Hvala.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 220
28.5.2013 10:26:27   
Anoniman
to hoce u trudnociuser posted image user posted image

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 221
28.5.2013 18:21:12   
nata11
IZVORNA PORUKA: Unina mama

to hoce u trudnociuser posted image user posted image

Hvala draga user posted image ali nenadam se nesto o.m. , kao sto se nadam i radujem Tasosu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 222
28.5.2013 18:28:40   
gagana83

IZVORNA PORUKA: MASHKA

Marince idemo autom tako da je najbolje da sve lepo ponesem nego da tamo tražim.
Koje su ti se plaže najviše svidele i kaži mi molim te na kojima ima prirodnog hlada? to mi je najbitnije zbod dece i zbog toga sam se i odlučila za Vurvuru! nama su najbliže Karidi, Fava...

Karidi je meni No1
Orange beach vam takodje nije daleko, ta plaza vazi za najlepsu na Sitoniji, mada ja ne volim te fensi plaze
I Lagomandra na suprotnoj strani poluostrva je prelepa plaza sa prirodnim hladom
Kalamici preporucujem takodje

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 223
28.5.2013 18:31:18   
Maraj
mm i ja idemo ove godine par dana na Lefkadu i par dana u Pargu.Nismo bili do sad tamo al po svemu sto sam cula i videla na netu trebalo bi da nam bude super...user posted image Jedva cekam...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 224
28.5.2013 18:32:56   
gagana83
Wow Maraj, kakva kombinacija - Parga i Lefkada user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here