|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
28.5.2013 20:08:12   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Nas je izašlo oko 3700, to je sa onim popustom (pisala sam već) kada uzmeš zeleni karton kod njih. Uzeli smo za 13 dana, s tim što možeš i da produžiš trajanje, ako zatreba (ne znam detalje, time se mm bavio).

vidis to je super ako moze i da se produzi...
a racunaju vam se i dani puta u osiguranje?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 251
28.5.2013 20:21:37   
Moiraina
Nama počinje da važi od 3. juna, tada prelazimo granicu, a 15. izlazimo iz Makedonije u povratku, to je tačno 13 dana. Možda bismo uzeli i dan više, ali pošto može da se produži, nismo. Pitaću mm-a kako ide to za produžavanje, čini mi se da samo pozoveš njihov call centar i tražiš da ti produže.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 252
28.5.2013 20:29:19   
Torbica
Ehej Moirainaaaa!!!
Vidimo se od ponedeljka u Neosu! user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 253
28.5.2013 20:33:40   
Moiraina
Jedva čekam! user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 254
28.5.2013 21:00:09   
jovicaa
jooj uzivajteuser posted image sad mi je zao sto nam se nije potrefio isti termin..

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 255
28.5.2013 21:14:58   
gagana83

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: gagana83

Dunja, obavezno poseti Lihnos plazu, mozete brodicem, a kazu da se moze i pesaka do nje.

Pešaka, već sam isplanirala ;) Treba oko sat i po do nje, pa svaki treći dan možemo na nju, a možda i češće :)

Ne znam da li ste se vec odlucili za smestaj.
U tom slucaju birajte smestaj blize gradskoj plazi, a ne na Voltosu

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 256
28.5.2013 21:22:29   
dunja RR
Nisam još uplatila ali sam šmeknula vilu blizu Piso K. plaže, nekako je u mirnijem delu, i podjednako udaljena od sve tri plaže (jer ipak bi da idem i na Voltos), a sa druge strane od većine vila najbliža je Lihnosu :)

< Poruku je uredio dunja RR -- 28.5.2013 21:26:45 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 257
28.5.2013 21:27:22   
gagana83
To je onda najbolja varijanta ako hocete da idete pesice na sve 3 plaze.
Do Voltosa nije daleko iz bilo kog dela Parge.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 258
29.5.2013 19:29:22   
Moiraina
Pošto sam gore napisala da kod Delta Generali osiguranje može da se produži, moram da se ispravim: to više ne može (kažu da je ranije moglo ali imali su neke zloupotrebe user posted image pa kao više to ne rade). Uglavnom, doplatićemo još 2-3 dana, za svaki slučaj, a možda ostanemo i jedan dan u Solunu.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 259
29.5.2013 21:39:20   
New Mom

IZVORNA PORUKA: jovicaa

joooj new mom svaka cas_t! 24 sata puta sa dvoje male dece! ja se brinem i zbog ovih nasih 15-16 ...

Kojih 24 sata?user posted image Prvi dan krećemo, spavamo u Demir Kapiji (Makedonija). Drugi dan idemo do Lamie (Grčka) i tu drugo spavanje. Treći dan Atina i tu noć trajekt do Rodosa.user posted image Hrabrost mi drugo ime, a?user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 260
29.5.2013 21:42:24   
marince1
New mam pa vi bas pauzirate usput user posted image
Mi cemo do Kusadasija 1 pauzu u Aleksandropolisu

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 261
29.5.2013 21:42:26   
New Mom

IZVORNA PORUKA: jovicaa

i koliko vas je izaslo?
ja isla danas do ddor-a kazu 5300 za 21 dan. mi smo rezervisali 15 dana u studiu, a planiramo mozda i da kampujemo posle 2,3 dana, ako bas super budemo raspolozeni za to(sto cemo tek videtiuser posted image ) pa zato uzimamo za 21 dan.

Ima putno zdravstveno osiguranje tema.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 262
30.5.2013 6:16:32   
jovicaa
new mom, super, to je onda vec opustenije..
ja ne znam kako cemo mi izdrzati 15 sati, a mozda i vise, nadam se dobrouser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 263
30.5.2013 7:25:42   
Snelle
Ja bih na letovanje u septembru. Bebac će tada imati skoro 5 meseci i ćerkica 3 godine. Da li da se upustim u tu avanturu user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 264
30.5.2013 9:16:07   
Trcosava
Generacijo, ne znam gde planiraš, ali septembar je mesec za tu manju decu i sestra je uvek ubadala mesta gde ima puno dece koji su tu uzrasta njenih klinaca i nikad nije imala problem.
IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja bih na letovanje u septembru. Bebac će tada imati skoro 5 meseci i ćerkica 3 godine. Da li da se upustim u tu avanturu user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 265
30.5.2013 9:46:48   
Snelle
U Grčku. Za mesto se još nisam odlučila user posted image Predlozi? Vidim da mnogi hvale ovde Stavros kao dobru varijantu za decu.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 266
30.5.2013 9:57:00   
Trcosava
Sestra sa decom ide obavezno dole na Halkidiki. Znam da je u Haniotiju hvalila jedne apartmane. Ima igralište za decu u hotelu, bazen za decu, odrasle... Ona plaža koju sam pominjala na nekoj prethodnih stranica je isto idealna za decu. Jedne godine smo bili zajedno, naleteli smo na mamu dvoje dece, jedno tu oko 3-4 god, drugo u pelenama - ona vaspitačica. Tako da je bilo uživanje. to je ono što ja znam i oko dece na moru user posted image
Mi kako stvari stoje nećemo narednih xy godina ići na more.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 267
30.5.2013 10:47:25   
Torbica
Snelle, samo napred! Mi svake godine idemo dva puta, jednom u ovo vreme, jednom u septembru, bez obzira na moje trudnoce/porodjaje/bebe, tri komada. Pisala sam par stranica ranije. U septembru mi je bebac bio dva meseca, isli smo kolima na Tasos, naravno sa svo troje dece i super nam je bilo! I ovi ostali su od bebecih dana na moru, uzivaju deca. user posted image Jedva cekam ponedeljak, da otvorimo ovogodisnju sezonu. A u septembru ce ipak biti Hurghada, dvoumili smo se izmedju Turske i Egipta..Pozz

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 268
30.5.2013 10:54:34   
pandina

IZVORNA PORUKA: marince RR

Mi cemo do Kusadasija 1 pauzu u Aleksandropolisu

Jao, blago vama, ja sam svakog leta u iskusenju da ponovo odem u Kusadasi, obozavamo ga i mm i ja.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 269
30.5.2013 10:58:03   
pandina
Kod nas je potpuni haos u planiranju letovanja. Prvo je bila dilema SA detetom ii BEZ, pa kada smo odlucili SA ubrzo smo shvatili da nam za sredjivanja auta treba citavo malo bogatstvo user posted image
Na kraju cemo busom mm i ja sami, a onda cemo sa malim u neku nasu banju.

Ima li ko iskustva sa last minute ponudama? Nikad nisam tako putovala, a sve mi se cini da ce mi to ostati jedina sansa.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 270
30.5.2013 11:06:30   
gagana83
E pa zene svaka vam cast
Jedna sa troje male dece ide u Egipat
Druga sa dvoje male dece na Kipar sa dva usputna nocenja

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 271
30.5.2013 11:14:13   
pandina
Ja sam zato najgora ovde, imam jedno dete i ostavljam ga baki i deki user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 272
30.5.2013 11:15:09   
sarti
Mi otvaramo sezonu u nedelju. Stavros drugi put.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 273
30.5.2013 11:22:09   
Jeca.V

IZVORNA PORUKA: pandina

Ja sam zato najgora ovde, imam jedno dete i ostavljam ga baki i deki user posted image

joj Pandina,nemoj da se ljutis,nista zlonamerno,ali meni je najlepse letovanje bilo kada mi je starije dete imalo malo manje od godinu dana,.Ti trenuci su nezamenjivi,a vreme ne mozes da vratis u nazad.A i njemu bi sigurno znacila ta klimatska promena.Nije nista strasno letovati sa malim detetom.Vidis da su zenice vodile i bebe od 2 meseca pa se super proveleuser posted image Naravno da ces ti odluciti sta ces i kako ces,ali ja reko cisto malo da te obrlatim da ga ipak povedeteuser posted image Mi 20 juna odosmo u Nikiti i jedva cekamo......user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 274
30.5.2013 12:59:46   
Torbica
Jeco, slazem se! Nezamenjivi trenuci brckanja i valjanja po pesku i beskrajnog mazenja bez zurbe, naravno, sa zdravstvenog aspekta to je deci itekako potrebno i korisno. Kakve slane sobe i ostala cuda, more je zakon. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...
DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here