|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
30.5.2013 15:12:03   
jovicaa
snelle ja cu, ako sve bude islo po planu, imati sveze informacije sa letovanja sa dvoje male dece na halkidikiju, putujemo ladom nivom..
tako da cu ti za mesec dana reci kakvo je iskustvo sa dvoje male deceuser posted image
ali ja sam uvek ZA. prvo more je neprocenljivo zbog zdravlja, kako decjeg, tako i vaseg. drugo promena, odmor, avantura i za decu i za vas... mislim da je neprocenljivo ici, naravno za sve koji imaju mogucnosti.
bas smo pricali mm i ja i skontali da bi nam skroz bio bedak, da ostavimo decu i idemo sami na more.. letovanje jednostavno ni ne zamisljamo bez dece.
ne znam, mozda bi mi bilo ok, recimo da oni jednog dana kada budu veliki idu sa skolom, ili babom i dedom, a mi posebno. ali da oni ne idu na letovanje, a da mi idemo, to mi ne bi prijalo....

ja se ionako najvise radujem tome sto ce oni da se brckaju i uzivaju. kada je aleks imao sedam meseci isli smo na more i on je uzivaoooooo, kupao se, spavao bolje nego ikad, ma divno je bilo! sto je manja beba to je lakse cini mi se. tu oko 5,6,7 meseci je idealno. najlakse je tada. posebno ako beba samo sisa.

< Poruku je uredio jovicaa -- 30.5.2013 15:13:55 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 276
30.5.2013 15:25:33   
pocahontas
moja beba ca na moru docekati 1. rodjususer posted image zanima me da li ima neka tema gde ste pisale iskustva sa odlaskom na more sa tako malom decom? sve me zanima, kako i u koje doba ste putovale, sta poneti od garderobe, lekova, kao i kako klinci reaguju na promenu klime i rutine koju imaju kod kuce...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 277
30.5.2013 15:56:49   
jovicaa
imas ovu temu u vezi pakovanja i sl KLIK

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 278
30.5.2013 21:20:38   
pocahontas
hvala, sad cu baciti oko.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 279
31.5.2013 0:04:17   
pandina
U pravu ste, zene, i drago mi je da ste imale pozitivno iskustvo. Skoro sve na ovom forumu su preporucile odlazak sa bebom. Ali ja nemam tehnickih mogucnosti da idem kolima, a finanskijskih da idem avionom. Autobus sa barem 12h voznje nije preporucljiv za tako malo dete.
Ali i bez toga, na kraju, odlucila sam da putujemo sami. Ne mislim da je bedak da uzivamo na moru dok je beba kod divne i posvecene bake kod koje ima sve uslove. Ne mislim da sam sebicna zbog toga. Vec sledece godine cemo, nadam se, putovati zajedno. I svake naredne. Kasnije sigurno ne bih dozvolila da se ja sepurim, a da detetu ne priustim to zadovoljstvo. Mozda nam je ovo jedna od poslednjih sansi za tako nesto. Verovatno poslednja dok dete ne odraste dovoljno da pozeli da ne ide sa mamom i tatom na more vec sa nekim drugim.
Do tada, ja cu iskoristiti priliku da se barem tih dana posteno odmorim u svakom smislu te reci.

Svi se uhvatiste za ovo sto necu voditi dete, a niko mi ne odgovara na pitanje za last minute?

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 280
31.5.2013 14:01:52   
jovicaa
pandina, ja stvarno ne znam, mi smo rezervisali direktno, povezali smo se ljudima iz grcke preko neta.
niko se nije uhvatio, samo diskutujemo, sasvim normalno. nekome je ok da ostavi dete kod kuce, nekome nije, to ne znaci da je bilo ko los roditelj ili nesto sl. samo razlika u misljenju.
evo i moje dete je sad bilo nedelju dana kod babe i meni je to super, zato sto on uziva tamo. a moja mama ne moze da ga uzima cesto(ne zivimo u istom gradu), pa kad ga uzme, uzme ga na duze...
meni bi bilo zao da se ja kupam u moru, a da moje dete ne ide te godine uopste na more, na to sam mislila kad sam rekla, ali opet ponavljam to ne znaci da sam ja u pravu ili da si ti. samo drugacije razmisljamo.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 281
31.5.2013 14:23:25   
Anoniman
za last minute ni ja ne znam, nikad nisam isla tako. iz srbije par puta preko agencija, jednom u sopstvenoj reziji, a odavde sve preko interneta.

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 282
31.5.2013 14:27:51   
gagana83
Pandina, prati ponude preko agencija, vecina njih imaju dobre last minute ponude.
Moj drug je pre par dana otisao na Tasos preko Argusa, cena kad je on uplacivao je bila cini mi se 90e, last minute 55e.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 283
31.5.2013 14:32:13   
dunja RR
Pandi, ja skoro uvek idem na varijantu last minute, i uvek sam bila zadovoljna (Krf, Skiatos, Egipat, Španija ..). Što gaganica reče, prati, i naći ćaš sigurno nešto povoljno i dobro.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 284
31.5.2013 18:44:00   
gagana83
Od sutra zeleni karton poskupljuje za 50%

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 285
31.5.2013 19:44:06   
Maraj
gagana, jer to sigurno za zeleni karton? Mi tek treba da izvadimo...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 286
31.5.2013 22:29:55   
pandina
Jovicaaa, nisam ja nista zamerila i nije mi bilo ni jednostavno da odlucim. Mesecima sam bila u dilemi (posebno zato sto nijednom nije noc proveo bez mene) i eto, tako sam odlucila i nadam se da se necu pokajati i da necu visiti previse cesto na telefonu user posted image

A ja bas nikada nisam isla tako, u poslednji minut, sada bi bio prvi put. Praticu, pa cu odluciti, a redovno citam i ovu temu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 287
31.5.2013 23:11:06   
rošula

Ima dobrih last minute ponuda

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 288
1.6.2013 1:42:45   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Maraj

gagana, jer to sigurno za zeleni karton? Mi tek treba da izvadimo...

Sigurno
Moj muz je danas isao da vadi zeleni karton, od sutra kosta ja mislim 3000 din
Ti proveri na vise mesta, mozda nece odmah sutra svi da menjaju cene.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 289
1.6.2013 9:32:46   
Maraj
ih bre, pa oni uvek znaju kad da povecaju cene...user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 290
1.6.2013 10:42:29   
nata11
Jao i mi trebamo to da vadimo. Stvarno su bezobrazni prvo pasosi pa sad i zeleni karton.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 291
1.6.2013 10:44:00   
liliana

IZVORNA PORUKA: branki

da li je neko letovao na kipru?iskustva?user posted image

Branki, ja sam tek sad ovo videla.
Ja sam letovala tamo 2 godine za redom. Predivno!!! Čisto, prečisto. Sve pohvale!!!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 292
1.6.2013 11:09:37   
adulence
pandina nemoj da mislis da te kudim...nego mi pade napamet naravno ako jos niste definitivno odlucili,zasto ne bi islli onim vozom jel se to zove spavaca kola,jeste put dug ,ali moze deckic da spava...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 293
1.6.2013 12:11:11   
pandina
Adulence, to mi nije ni palo na pamet user posted image Videcemo vec, nista nije definitivno. Mozda se i predomislim.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 294
1.6.2013 19:16:54   
Anoniman
za grcku vise ne ide voz, jedino ako cete u crnu goru.

(odgovor članu pandina)
  Direktna veza do poruke: 295
1.6.2013 19:49:06   
adulence
sta god odlucila bice ispravno ne brini,nego eto pade mi na pamet....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 296
1.6.2013 20:05:49   
branki*

IZVORNA PORUKA: liliana

IZVORNA PORUKA: branki

da li je neko letovao na kipru?iskustva?user posted image

Branki, ja sam tek sad ovo videla.
Ja sam letovala tamo 2 godine za redom. Predivno!!! Čisto, prečisto. Sve pohvale!!!

eto,znala sam da je superuser posted image
sad mi zao sto nismo uplatili kipar..za dve nedelje idemo,kalitea...bice lepo,nadam se..kipar ceka sledece letouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 297
1.6.2013 23:40:09   
Torbica
Spakovala sam sve, sutra pecem projice, mini pizze i to je to.
Moje iskustvo sa bebom u busu je odlicno, nocna voznja, bebac prespava. Javicu vam kako je proslo u ovoj turi user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 298
2.6.2013 9:23:18   
nata11
Srecan put Torbice user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 299
2.6.2013 10:58:06   
pandina
Srecan put i lepo se provedite!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here