|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
2.6.2013 16:25:38   
Torbica
Hvala puno drage moje! user posted image user posted image
Javljam se!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 301
2.6.2013 16:54:59   
dunja RR
Užuvaj mamika, srećan put user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 302
2.6.2013 20:51:02   
Leax
Srecan put, puno lepog vremena i uzivanja user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 303
3.6.2013 9:55:56   
gagana83
Naleteh na super povoljne last minute ponude

http://www.fibula.rs/strane/Krf_Avionom_Specijalne_i_last_minute_ponude.aspx

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 304
3.6.2013 14:04:35   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Torbica

Hvala puno drage moje! user posted image user posted image
Javljam se!

jedva cekam da se javite, da cujemo kako je tamouser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 305
4.6.2013 15:39:10   
Moiraina
E ovako user posted image
Juče smo stigli oko 20h (po grčkom vremenu) posle ukupno 15 sati puta. Zeznulo nas je to što je bebac bio polubolestan, pa smo nedelju prepodne izgubili da bismo ga odveli kod dr da budemo sigurni da možemo da putujemo (planirali smo da krenemo u nedelju prepodne, a krenuli smo u 15h). Trebalo je da noćimo u Vranju, ali uhvatio nas je mrak i kiša pa smo ipak noćili u Predejanu. Krenuli smo iz Predejana ujutru oko 10, pravii takoli smo nekoliko pauza (moje dete je naravno moralo da kaki pored autoputa u Makedoniji - na noši user posted image ). Na ulazu u Mk smo čekali desetak minuta, a na ulazu u Gr nismo čekali uopšte (ovako je kad se ide kolima, dan pre toga moja mama je otputovala autobusom za Leptokariju i na ulazu u Mk su čekali 3h, a na ulazu u Gr 2, dok su kola normalno propuštali). Deca su u putu bila suuuper (bilo je par kriznih situacija, ali kako sam se nadala, prošli smo više nego dobro). Činjenica da smo morali češće da stajemo zbog njih, ali to nije neki problem, ponela sam im dosta zanimacija, igračkica, velikom knjižice, lepo su i odspavali u putu i milina.
Ovde je vreme ok, povremeno oblačno, duva vetar ali videla sam na netu da je prošla nedelja bila kišovita, a za naredne dve da će biti sve vreme sunčano, a i ne volim kad je baš previše vruće, posebno zbog dece. Uspeli smo da se danas smočimo u moru, moje dete je zapelo da hoće da pliva, jedva sam mu objasnila da on još ne zna da pliva i tako... Jedino što me užasno nervira: komarci! Kupila sam za bebca onu mrežicu za krevetac (ne bih da ga prskam hemikalijama), ali nismo uspeli sinoć da raspakujemo krevetac, spavao je sa nama i lice mu je skroz izujedano, ja sam sva u pečatima...
Danas smo bili na ovoj "našoj" Paradisos plaži, sutra ćemo da odemo do gradske u Neos Marmarasu, pa ćemo onda da vidimo dalje (Torbica mi kaže da ima neka super peščana plaža blizu, pa ćemo tamo obavezno da odemo, pošto je ova naša sa krupnim šljunkom, nije nešto, a pošto smo kolima svakako ćemo obići više plaža, možda svratimo i do još nekog mesta na Sitoniji, videćemo).

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 306
4.6.2013 20:21:17   
Leax

IZVORNA PORUKA: Moiraina
Na ulazu u Mk smo čekali desetak minuta, a na ulazu u Gr nismo čekali uopšte

Jedino što me užasno nervira: komarci! Kupila sam za bebca onu mrežicu za krevetac (ne bih da ga prskam hemikalijama), ali nismo uspeli sinoć da raspakujemo krevetac, spavao je sa nama i lice mu je skroz izujedano, ja sam sva u pečatima...

Super za granicne prelaze, nadam se da cemo i mi biti te sreceuser posted image
Ovo je veoma bitna informacija uvezi komaraca tako da se naoruzamo zastitom protiv njih.
Hvala za sve informacije i zelim vam suncan i lep odmor user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 307
4.6.2013 23:17:02   
leamalamut
Meni treba savet , gde otici na prvo letovanje sa bebom ? Ja sam pre svega za CG , automobil , beka nece imati punu godinu i isli bi u avgustu a sve nam se nesto vrti oko Herceg Novog... Kakva su vasa iskustva?

Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 308
4.6.2013 23:51:46   
jovicaa
joj gde ces sa prohodavajucim detetom po onim silnim stepenicama...

moriana kakva je voda?
super da je dobro prosao putuser posted image
onda mi nosimo full zastitu protiv komaraca..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu leamalamut)
Direktna veza do poruke: 309
5.6.2013 0:02:06   
vikiveki
Leamala,H.Novi je super..bila sam tamo puno puta, doduše nisam bila sa decom,ali mislim da nećeš pogrešiti ako se odlučiš za H.Novi...u Igalu je plaža za decu super ,ja mislim da je jedno do 100m dubina do kolena,tako da decu možeš na miru pustiti da se brčkajuuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 310
5.6.2013 0:06:48   
Leax

IZVORNA PORUKA: leamalamut

Meni treba savet , gde otici na prvo letovanje sa bebom ? Ja sam pre svega za CG , automobil , beka nece imati punu godinu i isli bi u avgustu a sve nam se nesto vrti oko Herceg Novog... Kakva su vasa iskustva?

Ja bi ti pre predlozila Becice jer su mirnije mesto za odmor, sa malim detetom, a sto Jovica rece ima i previse stepenica. Mi smo ranije, pre nekoliko godina, isli i u Sutomore ali su meni licno Becici lepsi a i mozete u finu setnju sa kolicima do Budve(bar je ranije moglo) ili pak odaberi Igalo pa u setnju do Herceg Novog . H.N i Budva su mi vise za provod, guzvu jer znaju da budu bas prenatrpani tako da svakako je lepo tamo prosetati ali sto se tice boravka ipak dajem prednost mirnijim mestima zboguser posted image

-Dušan Radović-

(odgovor članu leamalamut)
Direktna veza do poruke: 311
5.6.2013 0:13:58   
Sanchy
Juce smo se vratili iz Budve,mislim da nikad nisam imala gore vreme na letovanjuuser posted image ,,a s obzirom da su se do momenta mog dolaska ljudi dole kupali i bilo ekstra vreme tu promenu vremena mogu samo pripisati svojoj losoj sreci..Okupala sam se jednom,bebac se nije kupao,bili smo u manjku sa toplijim stvarima,morala sam da trazim po Budvi hulahopke za maleckog jer je uvece i prepodne bilo bas hladno ,pustali smo klimu i ujutru i uvece ...jedino sto je svako popodne bilo sunce pa smo dosta set_ali...postoji i dalje staza od Budve do Becica i dalje do Rafailovica ,nekoliko puta smo i tamo isli...inace smestaj nam je bio odlican pa ako nekome treba info poslacu na pp....i tako,uglavnom ponavljamo letovanje u septembruuser posted image

< Poruku je uredio Sanchy -- 5.6.2013 0:14:55 >

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 312
5.6.2013 0:28:31   
pandina
Pih, Sanchy, bas steta za tako lose vreme.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 313
5.6.2013 1:02:51   
milia
Mi smo od 1.6. u Nikitiju, Sitonija. Vreme nas ne služi najbolje. Tek smo se juce i danas jedva okupali. I onda mi se i mladji sin razboleo, kašlje, kud i ne bi kad duva hladan vetar, 24-25 stepeni max. A baš sam išla na varijantu da idem ranije dok nije pretoplo, ali ova godina je čudna. Sledeća smena će biti super, ko bude išao.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 314
5.6.2013 1:06:21   
Sanchy
Da,najavili su promenljivo za ceo jun a u julu i avgustu tropske vrucine,ni jedno ni drugo nije dobro za letovanje,ostaje septembar za koji jos nema prognoze ,nadam se da ce biti normalnije vreme pa da odem na reprizu ,sta cu..,

(odgovor članu milia)
Direktna veza do poruke: 315
5.6.2013 1:52:41   
gagana83
Iz mog iskustva, te dugorocne prognoze uglavnom nisu tacne.
Prosle godine su nam omasili prognozu za septembar, a ovih dana pratim prognozu za polovinu juna i ona se bukvalno menja iz dana u dan - od 22 do 30 stepeni.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 316
5.6.2013 9:08:18   
MASHKA
Zato smo mi uplatili za kraj avgusta, i u agenciji su nam rekli da je tada najbolje za sitnu decu. More je tada najtoplije u toku godine a temperature su podnošljive. A računam, do tada će već nabaciti neku bojicu i kod kuće pa je manja verovatnoća da će izgoreti.
Milia mi idemo u Vurvuru , na samo par km od Nikitija, pa me interesuje kakav je Nikiti? Izabrali smo Vurvuru zbog prirodnog hlada na plažama i prelepe Karidi plaže.
Interesuje me još kakve su cene po marketima? Konkretno, koje mleko kupujete deci i koju vodu za adaptirano mleko?

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 317
5.6.2013 9:12:31   
Anoniman
mashka, ne znam kakva je situacija tamo, ali ako ima velikih supermarketa (masutis, arvanitidis, carrefour...) onda bi trebalo da su normalne cene (a ne kao u lokalnim minimarketima nabudzene). Mi kupujemo mleko za nas Mevgal najcesce, a za dete kupujemo nounou advance (mada tvoje starije je dovoljno staro da pije i obicno mleko, a bebu ne znam da li jos dojis, sta dajes). Mleko je tu oko 1,10. Vodu (kad smo kupovali) kupujemo zagori i jos jednu koja se retko nalazi (a sad sam zaboravila kako se zove user posted image )

(odgovor članu MASHKA)
  Direktna veza do poruke: 318
5.6.2013 9:16:16   
Peace*
user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 319
5.6.2013 9:19:13   
MASHKA
e hvala vam, ne dojim bebu već pije nestle nan pa mi zato treba voda!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 320
5.6.2013 9:19:27   
Figaro88
Mi se jos uvek premisljamo.Rekla sam juce mm-u dok se odlucimo procice leto.Nasli smo ok smestaj u Becicima i u Canju.Ne mozemo da rezervisemo jos uvek zato sto mm-u nikako da odobre odmoruser posted image Bas su kreteni....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 321
5.6.2013 9:28:05   
Peace*
Ova AVRA je navodno isto što i Rosa kod nas. Neko mi tako nešto reče.

Inače, mi 21.6. idemo u Asprovaltu (za promenu user posted image ).

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 322
5.6.2013 9:33:36   
Anoniman
nije. najslicnija rosi je samarina (setila sam se kako se zove user posted image ), ima mali suvi ostatak, ne ostavlja onako beli trag od kamenca kad se prokuva. mislim da avra bas i nije visoko na listi dobrih voda (mm je to nesto istrazivao user posted image )

(odgovor članu Peace*)
  Direktna veza do poruke: 323
5.6.2013 9:39:13   
dunja RR

Ja nekako najviše volim Zagori, ali recimo na Skiatosu je nije bilo, u nekim mestima je prosto ne mogu naći. Na Krfu je bilo, i nadam se da će je biti i u Pargi.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 324
5.6.2013 9:40:55   
MASHKA
čekajte ja tu vodu moram da prokuvam???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here