|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
28.5.2013 18:33:59   
Trcosava
Izgleda da jedno mene Tasos nije nešto oduševio?user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 226
28.5.2013 18:39:31   
Maraj
ni ja nisam nesto odusevljena Tasosom. Mislim, lepo je otici i videti. Sve se zatvara u 10 a nesto i u 9 uvece user posted image salim se. Ma lepo je i mirno za ljude sa decom. mm i ja smo isli sa jos jednim parom pa nam nije bilo dosadno. Ja preporucujem uvek svima Rodos i Krf

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 227
28.5.2013 18:42:18   
dunja RR
Ja ću samo Pargu ove godine user posted image

Planiram Kefaloniju za koju godinu, kolima, pa će se tu naći i Lefkada par dana.

IZVORNA PORUKA: Maraj

mm i ja idemo ove godine par dana na Lefkadu i par dana u Pargu.Nismo bili do sad tamo al po svemu sto sam cula i videla na netu trebalo bi da nam bude super...user posted image Jedva cekam...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 228
28.5.2013 18:47:29   
Maraj
Dunja ne znam kako vi, al mi smo sve rezervisali preko bukinga. Nista jeftinije nismo platili a bolje, Mislim da nikad u takvim hotelima nismo bili u Grckoj, kakve smo uplatili ove god. preko bukinga. Slozicete se da nase agencije rade samo "stracare" kada je u pitanju Grcka i grcki hoteli, a ovi koji su malo bolji su u nasim agencijama preskupi. Svima preporucujem booking!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 229
28.5.2013 18:49:45   
Maraj
Zaboravila sam da vam kazem danas u Lily-ju 20% popusta na sve kreme za suncanje user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 230
28.5.2013 18:53:19   
gagana83
Mi smo prosle godine trazili smestaj na licu mesta i nasli smo odlican smestaj na plazi za solidnu cenu.
Ove godine smo kontaktirali gazde vile i dobili odlicnu ponudu.
35e po danu za studio na plazi sa klimom, pogledom na more, internetom i besplatnim lezaljkama na plazi.
Mislim da smo super prosli sa cenom.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 231
28.5.2013 18:53:26   
dunja RR

Maraj verujem ti, ali ja nemam kola, planirala sam sada da ih kupim, ali nisam sigurna da smem, jer moram ostaviti novac za VTO.

Tako mi ovaj put preostaje samo agencija - zbog busa, a baš zbog toga sam i izabrala Pargu, jer za nju kola i ne trebaju, sve je dostupno pešaka, a ja volim da šetam do lepih plaža. Skiatos sam gotovo ceo južni deo sa najlepšim plažama pešaka obišla sa mm pretprošle godine.

Moje ostrvo iz snova je Kefalonija, ali nju kola moraju da sačekaju. Zato Parga sada.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 232
28.5.2013 18:55:40   
Maraj
user posted image
Evo sta sam kupila ove god od "mackalica" user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 233
28.5.2013 18:55:49   
gagana83
Ah ta Kefalonija...
Mi planirali ove godine, al na kraju odosmo na Tasos
Dunja, obavezno poseti Lihnos plazu, mozete brodicem, a kazu da se moze i pesaka do nje.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 234
28.5.2013 19:02:17   
milenatea
joooooooooooj ne daj Boze, samo dva dana vam je bilo hladno ili samo ste bili dva dana user posted image
od kog do kog datuma ste bili?
IZVORNA PORUKA: Unina mama

milenatea nama je kraj avgusta prosle godine bio bas hladan, ali sreca pa smo imali samo 2 dana, nadam se da ce vama biti lepse...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 235
28.5.2013 19:03:41   
Leax
gagana to je bas super cena user posted image

Maraj to nije zanemarljivo snizenje, mozda i ja upecam neko do polaska.

Da li mi koja od vas devojaka moze reci koliko ste cekali na granicnim prelazima , planiramo da idemo kolima za Grcku preko Makedonijeuser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 236
28.5.2013 19:08:06   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: Leax RR

Da li mi koja od vas devojaka moze reci koliko ste cekali na granicnim prelazima , planiramo da idemo kolima za Grcku preko Makedonijeuser posted image

Reći ću ti ja u ponedeljak user posted image
Nego, ni meni Tasos nije nešto specijalno, mada mi smo išli bez kola, tako da smo samo par plažica uspeli da obiđemo busom (hotel nam je bio u Limenasu). Ako bih išla ponovo na Tasos, išla bih kolima, pa svaki dan na drugu plažu.
Parga mi je diiivna i baš mi je ostala u super sećanju (bili smo 2007.)

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 237
28.5.2013 19:08:50   
minnica

IZVORNA PORUKA: Leax RR

Mi smo prošle godine jul/avgust prošli uper. Uopšte nismo čekali na granici, ni tamo ni nazad. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 238
28.5.2013 19:12:46   
Trcosava
Pa mene upravo ta vožnja autom smorila, krivina za krivinom. Smorilo me do besvesti.

Palže kao plaže su lepe. Sa bivšim sam bila, sa sestrom, njim i njihovim klincem. Pa onda nosam svu opremu do plaže (obično neke klisure i stepenice), pa ručni frižider... Pa sve to nazad i onda oko pola sata, sat nazad. Ja volim da mi plaža blizu.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 239
28.5.2013 19:20:05   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: gagana83

Dunja, obavezno poseti Lihnos plazu, mozete brodicem, a kazu da se moze i pesaka do nje.

Pešaka, već sam isplanirala ;) Treba oko sat i po do nje, pa svaki treći dan možemo na nju, a možda i češće :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 240
28.5.2013 19:22:00   
Leax
U katalogu, ako je verovati reklami user posted image udaljenost plaze od vile je 80m ,a tu je i mm pa neka malo razvija bicepse.
Znaci sto se granicnih prelaza tice to je kao lutrija-cista sreca.
Moiraina vaziuser posted image a tebi neka je srecan put i lep provod pa da nam pricas utiske kada se vratis user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 241
28.5.2013 19:27:52   
Moiraina
Pa znaš kako, nosim i komp, a u apartmanima bi trebalo da bude besplatan wireless, tako da eto mene sa utiscima odmah čim stignemo user posted image

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 242
28.5.2013 19:41:11   
jovicaa
moriana kada vi idete?
parga stvarno deluje predivno, nadam se da cemo ici i tamo za par godina.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 243
28.5.2013 19:43:02   
Moiraina
U nedelju krećemo, u ponedeljak smo tamo i ostajemo do 15. juna.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 244
28.5.2013 19:53:04   
jovicaa
suuuper.. i mi jedva cekamo, krecemo 14..
koje ste osiguranje uzeli?

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 245
28.5.2013 19:53:57   
dunja RR
Moiraina gde idete, ne nađoh?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 246
28.5.2013 19:54:10   
Moiraina
Delta Generali, porodični paket.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 247
28.5.2013 19:54:35   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Moiraina gde idete, ne nađoh?

U Neos Marmaras user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 248
28.5.2013 19:56:50   
jovicaa
i koliko vas je izaslo?
ja isla danas do ddor-a kazu 5300 za 21 dan. mi smo rezervisali 15 dana u studiu, a planiramo mozda i da kampujemo posle 2,3 dana, ako bas super budemo raspolozeni za to(sto cemo tek videtiuser posted image ) pa zato uzimamo za 21 dan.

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 249
28.5.2013 19:58:13   
Moiraina
Nas je izašlo oko 3700, to je sa onim popustom (pisala sam već) kada uzmeš zeleni karton kod njih. Uzeli smo za 13 dana, s tim što možeš i da produžiš trajanje, ako zatreba (ne znam detalje, time se mm bavio).

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here