|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
24.5.2013 12:59:40   
serpica
Ja nisam htela da propustim ultra jeftino letovanje za 19 septembar pa uplatila..
bebac ce tada biti mesec dana ako bog da..snacicu se valjda..
i ove dve sam vodila svake godine od rodjenja na more i super smo prosli,nadam se da sada bude isto tako.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 151
24.5.2013 13:00:56   
Anoniman
Jovice meni je to puno za CG, ja sam gledala lefkadu polupansion za 60000....

(odgovor članu Figaro88)
  Direktna veza do poruke: 152
24.5.2013 13:00:59   
Modessty
ti si šerpi baš entuzijasta user posted image ja ću tad da se poradjam dok se ti brčkaš user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 153
24.5.2013 13:03:46   
MASHKA
Marince idemo autom tako da je najbolje da sve lepo ponesem nego da tamo tražim.
Koje su ti se plaže najviše svidele i kaži mi molim te na kojima ima prirodnog hlada? to mi je najbitnije zbod dece i zbog toga sam se i odlučila za Vurvuru! nama su najbliže Karidi, Fava...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 154
24.5.2013 13:04:31   
Figaro88
UM ja sam pitalauser posted image .I meni je,pogotovo zato sto za malo vise ima Grcka,isto pun pansion,a razlika mozda u 5 hiljada ukupnouser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 155
24.5.2013 13:05:44   
MASHKA

IZVORNA PORUKA: Figaro88

I da vas pitamuser posted image Za nas troje,pun pansion,izadje 79600din,sa prevozom,8dana,jel to puno.Meni jeste,za CG,ali mm navalio...

Baš skupo za Čanj!
nas hotel u Vurvuruu , 10 noćenja sa doručkom košta 405 evra!

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 156
24.5.2013 13:06:44   
jovicaa
jaoo toliko brzo pisemo da smo se sve zabunileuser posted image
unina mama ja idem u sikiu to je na sitoniji, kod sartija.
a mm i ja smo gledali pargu i lefkadu, deluju jaaako privlacno, ali ima da se oderete dok otputujete do tamo, osim ako ne idete avionom, zato smo odustali od ove destinacije, kada deca jos malo porastu, pa budu raspolozena za avanturu onda cemo boze zdravlja i mogucnosti i tamo.
bila je moja drugarica na lefkadi, gledala sam slike, stvarno je sjajno, ali put.... ona je crkla u autobusu, a kamoli dete..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 157
24.5.2013 13:11:19   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: MASHKA

I da vas pitamuser posted image Za nas troje,pun pansion,izadje 79600din,sa prevozom,8dana,jel to puno.Meni jeste,za CG,ali mm navalio...

Baš skupo za Čanj!
nas hotel u Vurvuruu , 10 noćenja sa doručkom košta 405 evra!

Ja hocu u Turskuuuu,ali mm je jedan veliki smoruser posted image Cini mi se da ce da prespava svo vreme na moru,samo da se odmori od posla.Verovatno su tako nabili cenu zato sto se ide preko firme mm-a,i zato sto je pun pansion,i ako meni to nije toliko bitno...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 158
24.5.2013 13:14:26   
tijatija

Mi ipak necemo sad u junu na more nego u julu ili avgustu user posted image MM nemoze da dobije slobodne dane.A kakvo je vreme mozda je i bolje tako,a i ja imam vise vremena da sredim kilazu.Idemo u Canj,jos nisam bila tamo,valjda je ok....

Canj je super ,mi tamo idemo cesto sa decom jer je plaza super, i moji uvek idu tamo sa decom na par dana. Jedino ako ti je do provoda i nocnog zivota bolje bi vam bilo da izaberete drugo mesto

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 159
24.5.2013 13:15:20   
jovicaa
KLIK
evo cene za bugarsku za vinjetu.
nama ce se isplatiti... zato sto vinjetu nije vezan za registraciju, a zelena karta jeste, tako da bi mi morali 2 zelene karte, kakve komplikacijeuser posted image
vinjetu je 13 evra, a dve zelene karte 4 000 din.. bas su smorovi, ne znam zasto ne ukinu glupu zelenu kartu za makedoniju i b i h

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 160
24.5.2013 13:16:53   
Leax
Konacno i mi zvanicno uplatili letovanje user posted image pa sam bas presrecna. Trebali smo ici 10.Juna ali mm nije mogao pa cemo ipak 20.Juna user posted image Idemo u Grcku-Polihrono do sada nismo tamo isli pa svaki savet je dobrodosao user posted image s obzirom da idemo sa bebanom od 11 meseci.

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 161
24.5.2013 13:18:35   
Anoniman
Figaro izviniuser posted image

Jovice nama je parga blizu, smao 4 sata, a i Lefkada, ako idemo preko Kosova....

(odgovor članu Leax)
  Direktna veza do poruke: 162
24.5.2013 13:18:59   
janabons
Blago vama sto idete na letovanjeuser posted image , ja cu u avgustu imati bebu od dva meseca. STa mislite, jel bi mogli negde sa njom, bar na 5 dana, ne van zemlje, moze planina, banja? jel neka vodila tako malu bebu?
Vidim da jeste Serpi, al ona je iskusna mama, meni je ovo prva bebauser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 163
24.5.2013 13:20:24   
MASHKA
Leax super mestašce za porodicu! ni preterano veliko ni preterano malo. ima svega, plaža je super...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 164
24.5.2013 13:21:51   
Anoniman
Janabons mozes planinu, ali ja sma vise za banju, Vrnjacka banja ti je uvek dobra za decu, ja nisam za more, i tako male bebe, a i mama treba da se oporavi od porodjaja........

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 165
24.5.2013 13:21:53   
Figaro88
Super Tijo,bitnije nam je da A uziva,nocni provod nam je nebitan.Citala sam u ponudi da hotel ima i igraonicu,i jos nesto za decu,ne mogu sada da se setim....

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 166
24.5.2013 13:25:11   
tijatija
Koji je hotel u pitanju?

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 167
24.5.2013 13:27:36   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: tijatija

Koji je hotel u pitanju?

.HOTEL VILA
BABOVIĆ je udaljen 250 metara od obale.Raspolaže sa 50 smještajnih jedinica ukupnog
kakpaciteta 135 ležaja.Svaka soba posjeduje sopstveno kupatilo,terasu ili francuski
balkon,frigo-bar,većina soba je klimatizovana.U satavu hotela je restoran zatvorenog
tipa,ishrana je na bazi pansiona(doručak svedski sto ,ručak i večera 2 jela na
meniju).Takođe, gosti mogu uživati u caffe bar-u na vrhu hotela odakle se pruža predivan
pogled na cijelu čanjsku obalu i koristiti mini bazen,ležaljke,igraonicu za mališane,tv i
wireless konekciju.Parking mjesto za goste hotela je obezbijeđeno.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 168
24.5.2013 13:33:55   
Trcosava
Liiii!! Leax, idete kolima? Ako idete kolima plaža za decu u mestu Paljuri - slika ispod
user posted image

To zaokruženo je ta plaža, skreće se ka nekadašnjem kampu i prolazi se kroz isti (ostala je samo zgrada od kupatila). Plaža je prelepa, plićak, imaš i kafić. Za jedno piće su se dobijale 2 ležaljke, ''''stičić'''' i suncobran. Jbt o toj plaži govorim svima koji idu u Hanioti, Polihrono, Pefkohori.... Mi nikad nismo išli na gradske plaže, a išla sam sa sestrićem.

< Poruku je uredio Trcosava -- 24.5.2013 13:34:23 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 169
24.5.2013 13:39:18   
Leax
E tako sam i ja Mashka procitala u ponudi, pa sam se zato i odlucila da idemo tamo a putujemo kolima pa mogu sve da natrpam sto mi padne na pamet da ce nam zatrebati . Hvala za odgovor ,jer drugacije je kada ti neko ko je bio to isto potvrdiuser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 170
24.5.2013 13:45:41   
Leax
Trco thanksuser posted image

-Dušan Radović-

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 171
24.5.2013 14:12:02   
jovicaa
a odakle vi putujete unina mama?
evo imacete sveze informacije sa puta od mene, posto izgleda da mi najranije idemo na more.
putujemo sa malim detetom i bebom, tako da cu sigurno za sve imati savetuser posted image

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 172
24.5.2013 14:12:48   
Jole84
Nato hvala,za limunadu user posted image Da ti se vrati user posted image
Maška,Vurvuru ima lepe plaže,pesak kao brašno,a voda je baš za dečicu,nema greške...ali što se tiče kašica preporučila bih ti da to kupiš ovde ili usput u nekom Lidl-u,jer Vurvuru je malo mesto,nisam sigurna da li uopšte ima i veliki market.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 173
24.5.2013 14:16:31   
jovicaa

pa s obzirom da je pun pansion i nije tako strasno...
mi placamo studio za 15 dana 350 evra, sa 2 bracna kreveta, komplet opremljenom kuhinjom, internetom, malom terasicom, kupatilom naravno, i velikim dvoristem, koje ima malo igraliste, rostilj, letnjikovac i bas je lepo uredjeno. s tim sto to dvoriste delimo sa jos par studia naravno, na 100 m od plaze. samo ovo je bez hrane. kontam da cemo za nas troje odraslih i dvoje male dece potrositi jos oko 350 evra minimum za hranu.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 174
24.5.2013 14:17:02   
Moiraina
Jovice, kada vi idete? Mi krećemo 2. juna, isto Sitonija (izgleda da je baš popularna ove godine user posted image )?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here